Κάποιες στιγμές στη ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό. Μπαίνουμε σε μια θέση που πρέπει να αναρωτηθούμε τι είναι σωστό και τι λάθος.
Τι είναι αυτό που θα ξανακάναμε ή αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε. Σήμερα ήρθα φάτσα με τον εαυτό μου. Τον μυστικό εαυτό μου τον κρυφό, αυτόν με το ψευδώνυμο Βarone….
Σήμερα φίλοι μου κατάλαβα ένα σημαντικό πράγμα, που εδώ μέσα το ξέχασα με τον καιρό. Ότι δεν είμαι ο Barone αλλά ένας άνθρωπος με όνομα και ταυτότητα που κανέναν λόγο δεν έχει να κρύβεται πίσω από λέξεις και σκέψεις που δεν θα της έλεγε στον καθένα στην καθημερινότητά του. Σήμερα ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου με έκανε να σκεφτώ πως το να γράφω πράγματα σε αγνώστους, κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί εύκολα να τα καταλάβει διαφορετικά. Όπως διαφορετικά τα κατάλαβε και αυτή… Να μην ξέρει το λόγο που τα έγραψα και αυτό να γίνει αίτια, να χάσω κάτι που πραγματικά έχω ανάγκη!
Δεν γράφω αυτό το θρεντ για εσάς τους φίλους που τόσο καιρό κάναμε παρέα εδώ μέσα και μοιραστήκαμε στιγμές. Το πρόσωπο για το οποίο το γράφω ξέρει ότι το γράφω για αυτό.
Εγώ με το σάιτ τελείωσα.
Δεν έχω πια λόγο παρουσίας μου εδώ, όχι γιατί κάποιος με αναγνώρισε, αλλά γιατί αυτή η κοπέλα που με βρήκε να γράφω εδώ μέσα, είναι πάρα πολύ σημαντική για μένα. Κάποια πράγματα που διάβασε τα σκέφτηκε διαφορετικά από όπως εγώ τα διατύπωσα. Κατάλαβα ότι το να της εξηγήσω τι εννοούσα δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι με λόγια που έγραψα εγώ έχασα έναν άνθρωπο που είχα βαθιά μέσα στην καρδιά μου, πλήγωσα χώρις να το θέλω έναν άνθρωπο που πίστευα ότι θα είναι αυτή που μαζί της δεν θα έχω ανάγκη πλέον να ζω τις περιπέτειες που μοιραζόμασταν. Και έτσι ήταν πραγματικά. Αν είχα αυτή την γυναίκα για πάντα, φίλοι μου, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν. Αν είχα το χαμόγελό της, όλες οι απολαύσεις του σαίτ, όλες οι γυναίκες του κόσμου και όλες οι φαντασιώσεις μας, δεν θα με έκαναν να θέλω να σταματήσω να την κοιτάω.
Ξέρω ότι πλέον τελειώσαμε, ότι δεν θα με πάρει ούτε τηλέφωνο, ότι απλά δεν θέλει να με ξαναδεί…. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σταματήσω πια να γράφω εδώ και να πω δημόσια σε όλους εσάς, ότι γυρίζω σελίδα και αφήνω πίσω αυτά που τόσο πολύ με έκαναν να πιστεύω ότι είναι σπουδαία για μένα…. Σημαντικό στη ζωή συναγωνιστές μου, είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε και εγώ έκανα λάθος με ένα πολύ γλυκό κομμάτι της ζωής μου, που όμως θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!!!! Να είστε όλοι καλά!!!!