Αγαπητοί συνοδοιπόροι των τελευταίων 18 ετών καλή σας μέρα. Εισήλθα στον πληρωμένο έρωτα το μακρινό 1994 και για μία δεκατεία ήμουν εξαιρετικά ενεργός. Εκατον΄ταδες οι κυρίες των οποίων απόλαυσα τη συντροφιά σε πιάτσες (κυρίως) studio, μπουρδέλα αλλά και call girls την εποχή των αγγελιών όπου ψωνίζαμε στα κρυφά. Σε μία κυρία, σε αυτά τα 10 χρόνια, πρέπει να ¨ακούμπησα¨ ένα αυτοκινητάκι στο σύνολο των ραντεβού που κάναμε. Άλλες εποχές, πιο ξέγνοιαστες... Ανακάλυψα το bou, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ το πως, το 2006 και ενώ είχα ήδει ελλατώσει κατά πολύ τις επισκέψεις μου σε πεταλούδες της νύχτας. Παρ όλα αυτά, επισκεπτόμουν το sait καθμερινά και συμμετείχα με τον τρόπο μου σε αυτό αν και ήμουν ανενεργός στον πληρωμένο έρωτα για χρόνια. Το φθινόπορο, μία ουρίτσα που μου κουνήθηκε, ξύπνησε μέσα μου τη μέση ηλικία και την κρίση αυτής. Δουλεύοντας 10-12 ώρες τη μέρα και για δύο χρόνια 7 μέρες την εβδομάδα, δεν είχα αντιληφθεί πως είχα μεγαλώσει... Σε μία προσπάθεια να ξαναγίνω ο τριαντάρης που ήμουν κάποτε επιδόθηκα σε ένα μπαράζ συναντήσεων. Εψαχνα με μανία να κάνω τα πάντα και να δοκιμάσω όσα περισσότερα μπορούσα. Φευ... Το τελευταίο μου ραντεβού έλαβε χώρα την Τετάρτη που μας πέρασε. Και ήταν αποκαλυπτικό! Φεύγοντας ανακάλυψα την ματαιότητα των πάντων. Το ήξερα αλλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ. Τίποτα δεν μπορεί να μου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση απ τη συνεύρεση με τη γυναίκα μου. Στα τριάντα χρόνια διαδρομής, ζήτημα να είναι 10 οι κυρίες που θυμάμαι. Καμία δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτή που βρίσκεται πλάι μου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να αφήσω τον εαυτό μου να γεράσει. Αποσύρομαι από τους στοίβους του αγοραίου έρωτα. Κρεμάω τις καπότες μου και βγαίνω στη σύνταξη γεμάτος αναμνήσεις καλές και κακές, εμπειρίες σίγουρα όχι όσες θα ήθελα (αλλά κουράστηκα να κυνηγάω ανεμόμυλους...) και ευτυχώς χωρίς το παραμικρό ΣΜΝ! Η πρόθεσή μου είναι να αποχωρήσω απ το sait αλλά υπάρχει και θεματολογία που δεν αφορά τον έρωτα οοπότε θα δώσω στον εαυτό μου χρόνο να το σκεφτεί. Ίσως επιστρέψω με άλλο όνομα. Σίγουα πάντως η περσόνα felix σταματάει εδώ. Ευχαριστώ όλα τα μέλη με τα οποία είχα επικοινωνία. Κάποιους σίγουρα ήθελα και θέλω να τους γνωρίσω από κοντά. Σας ευχαριστώ όλους για όλα! Καλή συνέχεια σας εύχομαι! Να είστε όλοι καλά! Felix over and out...