msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
σιγουρα καποιοι θα με θυμαστε, ε οσοι δε με θυμαστε θα με μαθετε, ελπιζω να ειστε καλα και υγιεις, Χριστος Ανεστη!
σιγουρα καποιοι θα με θυμαστε, ε οσοι δε με θυμαστε θα με μαθετε, ελπιζω να ειστε καλα και υγιεις, Χριστος Ανεστη!
το chat gpt ο'τι καλυτερο παντως, απο εκει κανω και τις εργασιες χαχαχαχτύπε δε με άκουσες και πας για προγραμματιστής? Πώς νιώθεις που θα προσλαμβάνουν το GPT-7 αντί για εσένα μέχρι να τελειώσεις τη σχολή? Τα έλεγα εγώ, δε με άκουγες
Ναι αλλά στην σχολή (αν πάει πχ ΙΕΚ) δεν θα υπάρχει θηλυκό ούτε για δείγματύπε προλαβαίνεις να γίνεις υδραυλικός για εργασιακή ασφάλεια και λεφτά. Θα γνωρίζεις και γκομενάκια αβέρτα που θα σε φωνάζουν να τους φτιάξεις τα καζανάκια
Θα περάσει δύο χρόνια ακόμα στα μπουρδέλα για να αρχίζει να ρεφαρει αργότερα...επένδυση στο μέλλον.Ναι αλλά στην σχολή (αν πάει πχ ΙΕΚ) δεν θα υπάρχει θηλυκό ούτε για δείγμα
Καλύτερα γυναικολόγος θα έλεγα ... ακόμη πιό σίγουρη επένδυσηΘα περάσει δύο χρόνια ακόμα στα μπουρδέλα για να αρχίζει να ρεφαρει αργότερα...επένδυση στο μέλλον.
Ο λαός ζητάει αναλυτική περιγραφή του πρόσφατου ιστορικού!ακομα στον αγωνα αλλα κατι παει να γινει σιγα σιγα με τις γνωριμιες που κανω
μην πιανεσαι σε λεπτομερειες ωριων να βλεπεις το δασος και οχι το δεντρο ετσι δεν λενε η καπως ετσι περιπου - οσονουπω και αρισταρχος η επιστροφηΠοιο είναι το θέμα του νήματος ακριβώς; Θέλω να εκφράσω άποψη.
που εισαι ρε μητσαρα βρηκες γκομενα?αν οχι πηγες σε καμια ιεροδουλη?σιγουρα καποιοι θα με θυμαστε, ε οσοι δε με θυμαστε θα με μαθετε, ελπιζω να ειστε καλα και υγιεις, Χριστος Ανεστη!
ειδες οτι πεφτεις εξω?δε ειμαι ο jimmy gang στο υπογραφω ουτε ο τζιμακος ο αλλος,ειμαι διαφορετικοςο τζιμι γκανγκ δεν ειναι ο μπαναρισμενος τζιμακος? και ο τωρινος bookworm? γιατι ο τροπος γραφης και το συντακτικο τους ειναι ιδιο. αλλα μεσα απο μια οθονη ποτε δε ξερεις....
θα κανεις οτι κανω.Ποιο είναι το θέμα του νήματος ακριβώς; Θέλω να εκφράσω άποψη.
οσονουπω και αρισταρχος η επιστροφη
περιμενουμε δηλωση/αποψη ωριων - το ενα ματι μου ειναι εδω και το αλλο στο νημα ματσουκα μηπως μπει καμια ξεκωλη φωτο της
Ας είναι καλά ο Αρίσταρχος και θα του ανοίξω εγώ 10 νήματα, να έχει να γράφει.
Τι; Πώς; Πού;περιμενουμε δηλωση/αποψη ωριων - το ενα ματι μου ειναι εδω και το αλλο στο νημα ματσουκα μηπως μπει καμια ξεκωλη φωτο της
εισαι εσυ ενας/ μια - ΠΟΥΘΕΝΑ δε σε πιανουμεΤι; Πώς; Πού;
Αφήνω τον jimmygang και πάω και εγώ Ματσούκα. Αυτή η ηθοποιός κολάζει ακόμα και τις τρανς.
Για λίγες μέρες ακόμα, θα είμαι "ένα".εισαι εσυ ενας/ μια - ΠΟΥΘΕΝΑ δε σε πιανουμε
γινε οτι θες ωριων (εκτος απο νδ) για μενα θα εισαι παντα το φιλαρακι ο ωριωνΓια λίγες μέρες ακόμα, θα είμαι "ένα".
Τον Μάιο, θα γίνω σκυλάκι. Απλώς, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, εάν θα είμαι αρσενικό ή θηλυκό. Δεν ξέρω, δεν ξέρω....πολύ έχω προβληματιστεί
τουλαχιστον κανα φασωμα επεσε(φιλια στομα χουφτωμα κωλο βυζια)?ακομα στον αγωνα αλλα κατι παει να γινει σιγα σιγα με τις γνωριμιες που κανω