Διαγραμμένο μέλος 227076
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.700
- Πόντοι
- 2.596
Ναι ναι, πήγε Jerusalem για προσκύνημα..Πασχα ειναι,δουλεια θα εχει..
Ναι ναι, πήγε Jerusalem για προσκύνημα..Πασχα ειναι,δουλεια θα εχει..
ολοι αληθειες λενε...απλα εσεις ολοι ειστε κακοβουλοι και δεν τους πιστευετε....@pavlaras21 σε αυτό το σάιτ δεν ξέρουμε ποιος είναι ψεύτης
ολοι καποιον η κατι ψαχνουν ωριων εγω πχ ψαχνω αβαταρ και δεν βρισκωΕγώ πάντως ψάχνω τον Arist@rxos
Avatar θα βρεις, εγώ τον Arist@rxo θα τον βρω; Είναι ο πιο παλιός μου φίλος εδώ.ολοι καποιον η κατι ψαχνουν ωριων εγω πχ ψαχνω αβαταρ και δεν βρισκω
αν διδεται αμοιβη θα ξαναγυρισει - ας σου βαλω ενα τραγουδακι να απαλυνω το πονο σουAvatar θα βρεις, εγώ τον Arist@rxo θα τον βρω; Είναι ο πιο παλιός μου φίλος εδώ.
Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη. Δίδεται αμοιβή.
Αρίστο, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα (Πάει, με βαρέθηκε και αυτός....)
Μα αφού εμμέσως πλην σαφώς, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι ήταν μούφα...@pavlaras21 σε αυτό το σάιτ δεν ξέρουμε ποιος είναι ψεύτης
ο τυπος μπιγκ μαουτεν με 66 απο τον οκτωβριο πως σου φαινεται?Μα αφού εμμέσως πλην σαφώς, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι ήταν μούφα...
Κοίτα...το να ανεβαίνει μέρα παρά μέρα (στη κυριολεξία όμως, γιατί 76 κριτικές σε 5 μήνες, είναι 15 τον μήνα) κριτική από το ίδιο πρόσωπο, το βρίσκω κομματάκι υπερβολικό, ακόμα και αν "το φυσάει".
ο τυπος μπιγκ μαουτεν με 66 απο τον οκτωβριο πως σου φαινεται?
ο τυπος μπιγκ μαουτεν με 66 απο τον οκτωβριο πως σου φαινεται?
Μα αφού εμμέσως πλην σαφώς, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι ήταν μούφα...
Κοίτα...το να ανεβαίνει μέρα παρά μέρα (στη κυριολεξία όμως, γιατί 76 κριτικές σε 5 μήνες, είναι 15 τον μήνα) κριτική από το ίδιο πρόσωπο, το βρίσκω κομματάκι υπερβολικό, ακόμα και αν "το φυσάει".
Λεω ότι είναι κομματάκι υπερβολικό να ανεβαίνει κριτική μέρα παρά μέρα, ακόμα και αν έχεις πολύ μαρούλι...Δεν το βρίσκω κομματάκι δύσκολο να γαμάς μέρα παρά μέρα, απλά πρέπει να έχεις υπερβολικά πολύ μαρούλι.
στοκαδουραΣΦίλε Johny100 λείπεις. Επίσης και εκείνος ο swinger δυστυχώς έχω ξεχάσει και το όνομά του, αλλά ήταν πολύ καλός συνομιλητής.
Δεν πήγε μακριά, γράφει με άλλο νικστοκαδουραΣ
αληθεια γιατι εφυγε αυτος?
μαλλον καπου θα στραβωσε με τα παραπληγικα που βριζονται ολη μερα στα πολιτικα και το χασαμε
α ναι? δεν τον εντοπισαΔεν πήγε μακριά, γράφει με άλλο νικ
Έπεσε σε τσουβάλιασμα στα της Ουκρανικής σύρραξης και να δείς που ξενέρωσε....Ναι ρε φίλε ο Στοκαδουρας, πολύ αξιόλογο άτομο. Ίσως επειδή ήταν swinger να του τα είχανε πρήξει τα λιγούρια. Κριμα.
Λεω ότι είναι κομματάκι υπερβολικό να ανεβαίνει κριτική μέρα παρά μέρα, ακόμα και αν έχεις πολύ μαρούλι...
Εχει διαφορά από αυτό που λες εσύ...
Ποσο μάλλον, όταν τουλάχιστον μια, η τελευταία, είναι μουφα....