Επισκέπτης
Συντομα θα σε ανακαλυψει και η δικια σου..
Απλα περιμενε στη σειρα σου..κανενας δεν γλυτωνει...
Ποιος σε μαζευει υστερα.. ;)
χαχαχ μονο οι εργενηδες θα μεινουν στο τελος εδω
Συντομα θα σε ανακαλυψει και η δικια σου..
Απλα περιμενε στη σειρα σου..κανενας δεν γλυτωνει...
Ποιος σε μαζευει υστερα.. ;)
φιλε BARONE λυπαμαι πολυ....!καλη σου τυχη....!
παντως μπουκωθηκε πολυ ασχημα το παλικαρι.....!
εμ ο κοσμος ειναι παρα πολυ μικρος....!πρεπει να φυλας τον κωλο σου απο 100 πλευρες....!
φιλε προσεχουμε για να εχουμε....!τhano πιστεψε με ,δεν θα συνελθει ο Barone.
Να σαι σιγουρος οτι δεν θα το ξεπερασει.Και θα ξαναδοκιμασει την γνωστη συνταγη μην εχοντας πια αλλη διεξοδο συναισθηματικα η σεξουαλικα.
Πιστεψε με ξερω απο αυτα.
αμ εγω που γαμησα την τορινη γυναικα ξαδερφου μου τι να πω.....πολυ μικρος κοσμος...χεχεχεχεχεφιλε προσεχουμε για να εχουμε....!
οχι κανονας....!ΝΟΜΟΣ!!!!
ο κοσμος ειναι τοσο μικρος που τις τυχαιες συναντησεις που εχω δει εγω στο εξωτερικο και μεσα απο ολοκληρη ελλαδα να βγαινουμε γνωστοι και με αλλους παραλιγο και σοι....!ε τι να λεμε...!βρηκα γνωστο στο σαιτ...!φαντασου...! (ενοειτε ονοματα δεν λεμε) ο κοσμος ειναι παρα πολυ μικρος...!
φιλε προσεχουμε για να εχουμε....!
οχι κανονας....!ΝΟΜΟΣ!!!!
ο κοσμος ειναι τοσο μικρος που τις τυχαιες συναντησεις που εχω δει εγω στο εξωτερικο και μεσα απο ολοκληρη ελλαδα να βγαινουμε γνωστοι και με αλλους παραλιγο και σοι....!ε τι να λεμε...!βρηκα γνωστο στο σαιτ...!φαντασου...! (ενοειτε ονοματα δεν λεμε) ο κοσμος ειναι παρα πολυ μικρος...!
Και να σε σιγουρος οτι μολις τον ανακαλυψει ...
τοτε ειναι που ο χρηστης psaxnw θα ψαχνεται....
Με τα κουταλακια θα τον μαζευουμε ;)
σε καταλαβα πολυ καλα.....!αλλα εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα γιατι και το ξερει και γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...!Μαλλον δεν με καταλαβες...
Οσο και να προσεξεις,και οσα ψευδωνυμα και να βαλεις η κοπελα σου θα σε ανακαλυψει.
Οχι μονο εσενα προσωπικα,οποιονδηποτε εχει σχεση και εχει παραλληλα αλλες σεξουλικες επαφες.
Το καταλαβαινει η κοπελα.
Σε χρονο που εσυ θα κοιμασαι ησυχος οτι εχεις καλα κρυμμενο το μυστικο σου!!
Πιστεψε με ..ξερω..
σε καταλαβα πολυ καλα.....!αλλα εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα γιατι και το ξερει και γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...!
σε καταλαβα πολυ καλα.....!αλλα εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα γιατι και το ξερει και γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...!
ρε μεγαλε βαλτος εισαι.....?Τοτε αγαπητε Θανο 2 περιπτωσεις υπαρχουν στο μυαλο της
1) Η στα φοραει με αλλον ,χωρις φυσικα να το ξερεις (αραια και που)
2) Η θα σε χωρισει σιγουρα στο αμεσο μελλον
Και τοτε θα αλλαξει και η κοσμοθεωρια σου ,σε μια στιγμη..
ρε μεγαλε βαλτος εισαι.....?
μπα σε καλο σου .....!φαγωθηκες....!
δεν μου τα φοραει....!μπααααααααα........!
ειμαι εξωτερικο και ειναι ξενη και δεν καταλαβαινει το θεο της......!
ενταξει ευχαριστημενος????δεν εχει πως να με πιασει.....!ασε που ειναι και τσιμπημενη μαζι μου στο καργα...........!
ασε με εμενα....!ο καθενας ας φυλαξει τον κωλο του.........!
πεστα ρε BiteMeIaMfresH.....!το να ξερει για το φορουμ δεν λεει κ τπτ... το θεμα ειναι να μην διαβασεις απ τον γκομενο ριβιους για ολγκες, τατιανες,ισαβελλες κ λοιπες χαχαχαχα
κ ο θανουλης δεν γραφει τετοια απ οσο εχω δει οποτε γιατι να εχει προβλημα η κοπελα? :p
και απο που το βγαλες ρε φιλε εσυ τωρα αυτο το συμπερασμα....?????????Φιλε Θανο ,λυπαμαι που στο λεω,αλλα δεν θα ειναι για πολυ τσιμπημενη μαζι σου
πεστα ρε BiteMeIaMfresH.....!
ντε και καλα πιαστηκε ενας....να πιαστουμε και οι υπολοιποι τωρα....!
και αν αυτος ειτανε μαλακας που ξενοπηδαγε πρεπει να μαι και γω???οχι ρε μεγαλε εγω την κοπελα μου δεν την εχω για πεταμα....!αμα θελω να ριχνω δεξια και αριστερα μενω μπακουρι και καλοπερναω......!
πεστα ρε BiteMeIaMfresH.....!
ντε και καλα πιαστηκε ενας....να πιαστουμε και οι υπολοιποι τωρα....!
και αν αυτος ειτανε μαλακας που ξενοπηδαγε πρεπει να μαι και γω???οχι ρε μεγαλε εγω την κοπελα μου δεν την εχω για πεταμα....!αμα θελω να ριχνω δεξια και αριστερα μενω μπακουρι και καλοπερναω......!
ε ναι ρε φιλε....!ποσο πιο απλα να το πεις....!Σωστος οπως εχω ξαναπει αμα θελεις να πηδας πολλες και διαφορετικες γκομενες τοτε δεν ειναι αναγκη να παιρνεις και στον λαιμο σου αλλο ατομο και να το πληγωνεις..Κοροιδευεις και τον εαυτο σου παραλληλα.
ε ναι ρε φιλε....!ποσο πιο απλα να το πεις....!
πεστα ρε χρυσοστομε......!
καπιοι ας με πουνε και ΜΑΛΑΚΑ που δεν ξενοπηδαω...!στα @@@@@...!
ας δουνε την σχεση μου και μετα ας μου το πουνε...!αντε γιατι προσπαθεις να μην λες προσωπικα πραγματα και σε φτανουνε στο αμην....!ασε που θα πεταχτει κανενας τωρα και θα πει οτι πισω απο την οθονη ολοι παιδαραδες ειμαστε και εχουμε μουναρες....!στον πουτσο μου........!