Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ελα ρε μαγκα στα 28 σου θες να παρεις και καλο αυτοκινητο;;

και απο την αλλη εσυ αφου λες οτι εχεις δουλεψει τοσο πολυ δεν εχεις προβλημα να παρεις καλο αυτοκινητο

ΥΓ Φιλικη συμβουλη, μη με βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους 45αρηδες, γιατι μπορει να μην εχουμε και μεγαλη διαφορα

τυπε, προφανως ο τυπος δεν ειναι αργοσχολος να δουλευει στο δημοσιο και να περνει τα ρεστα απο το χιλιαρικο. Ο τυπος δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και παιρνει φραγκα, αρα δεν καταλαβαινω γαιτι να μην θελει να παρει ακριβο αυτοκινητο στα 28 του?? Δουλευει και αμοιβεται. Δεν ειναι κοπροσκυλο του δημοσιου.

Και εγω τυπε μου στα 29 μου πηρα ακριβο αμαξι, αλλα δουλευω , δεν ειμαι αραληκι φραπεδια δημοσιο και 900 ευρω. Καποιοι διαλεξαν αυτη την ζωη, αλλα μια ζωη θα ζηλευεουν. Εγω διαλεξα την αλλη, δουλευω πολυ, διαβαζω αναγκαστικα απειρα, αλλα τα 5.000 δολαρια τον μηνα ΚΑΘΑΡΑ πεφτουν καργα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
πωπω...βαβουρα εισαι

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τυπε, προφανως ο τυπος δεν ειναι αργοσχολος να δουλευει στο δημοσιο και να περνει τα ρεστα απο το χιλιαρικο. Ο τυπος δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και παιρνει φραγκα, αρα δεν καταλαβαινω γαιτι να μην θελει να παρει ακριβο αυτοκινητο στα 28 του?? Δουλευει και αμοιβεται. Δεν ειναι κοπροσκυλο του δημοσιου.

Και εγω τυπε μου στα 29 μου πηρα ακριβο αμαξι, αλλα δουλευω , δεν ειμαι αραληκι φραπεδια δημοσιο και 900 ευρω. Καποιοι διαλεξαν αυτη την ζωη, αλλα μια ζωη θα ζηλευεουν. Εγω διαλεξα την αλλη, δουλευω πολυ, διαβαζω αναγκαστικα απειρα, αλλα τα 5.000 δολαρια τον μηνα ΚΑΘΑΡΑ πεφτουν καργα

δεν εχει νοημα να κανεις τετοια συζητηση.
Ο Ελληνας απλα ξερει να πινει φρεντο και να βριζει οποιον εχει.
Δεν ξερει εσυ τι κανεις για να τα εχεις.
Απλα εξοργιζομαι οταν βλεπω αυτους που μας εφεραν στην σημερινη καταντια να βγαζουνε και γλωσσα απο πανω.
Αντι να σκασουνε να το βουλωσουνε και να μην μιλανε καθολου.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

σε 5-10 χρονια μονο για διακοπες θα ειναι να ερχεσαι στην Ελλαδα το καλοκαιρι.
Τωρα ακομα η Γλυφαδα η Βουλα ψιλοπαλευονται.
Μετα που θα ειμαστε τιγκα στους λαθρο δεν θα αξιζει καν να δουλευεις εδω.
Οταν περνας απο καφετερια και ακους "δες τον πουστη τι αμαξι οδηγαει" καταλαβαινεις για τι μισος μιλαμε.
Ο αλλος πινει καφε και περιμενει τα φραγκα να ερθουνε ουρανοκατεβατα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εχω παρει καλο αυτοκινητο
γιατι αν δεν το παρεις στα 28 ποτε θα το παρεις ?
ελα ντε

βασικος στοχος για τη ζωη ενος νεου και σκληρα εργαζομενου ανθρωπου η αγορα ενος καλου αυτοκινητου

εχεις δικιο

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν εχει νοημα να κανεις τετοια συζητηση.
Ο Ελληνας απλα ξερει να πινει φρεντο και να βριζει οποιον εχει.
Δεν ξερει εσυ τι κανεις για να τα εχεις.
Απλα εξοργιζομαι οταν βλεπω αυτους που μας εφεραν στην σημερινη καταντια να βγαζουνε και γλωσσα απο πανω.
Αντι να σκασουνε να το βουλωσουνε και να μην μιλανε καθολου.

Μην ασχολεισαι , γιατι αυτοι ειναι που θα εχουν φαει την μεγαλη πουτσα και που προκειται να κινηθουν στα ορια της φτωχιας. Οσοι δουλευουν και ειναι σοβαροι επαγγελματιες και οχι αχρηστοι σουλατσαδοροι ( ο οποιοι δεν ξερουν να κανουν τιποτα) θα την βγαλουν καθαρη. Οι αλλοι απλα θα ζουνε ΟΧΙ στα ορια της φτωχιας, αλλα ΜΕΣΑ στην φτωχια. Ερχεται μεγαλη πουτσα για τους ΔΗμοσιους αχρηστους τεμπελχαναδες. Το κακο με αυτους ειναι οτι δεν εχουν διεξοδο γιατι δεν ξερουν νακανουν κατι αλλο εκτος απο το σουλατσο. Μια ζωη 900 ευρω θα περνουν.

Οχι ομως εγω και εσυ.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ελα ντε

βασικος στοχος για τη ζωη ενος νεου και σκληρα εργαζομενου ανθρωπου η αγορα ενος καλου αυτοκινητου

εχεις δικιο

εσυ , σκληρα εργαζομενε, διεθεσε τα εκει που γουσταρεις, αν εχεις να διαθεσεις.....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ελα ντε

εχεις δικιο

τι να σου πω ρε φιλε
αργεντινη buenos aires πηγα για χριστουγεννα
πιο πριν ισλανδια
λονδινο
κανεις ταξιδια
πας στα καλυτερα ξενοδοχεια
παιρνεις καλο αμαξι
για λος αντζελες και τοκιο τωρα ψηνομαι
τι αλλο να κανεις ?
πες μου εσυ

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

γιατι ειπα εγω να μην παρει

κουμαντο στη τσεπη του θα του κανω;

αλλιως ξεκινησαμε το διαλογο

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
σε 5-10 χρονια μονο για διακοπες θα ειναι να ερχεσαι στην Ελλαδα το καλοκαιρι.
Τωρα ακομα η Γλυφαδα η Βουλα ψιλοπαλευονται.
Μετα που θα ειμαστε τιγκα στους λαθρο δεν θα αξιζει καν να δουλευεις εδω.
Οταν περνας απο καφετερια και ακους "δες τον πουστη τι αμαξι οδηγαει" καταλαβαινεις για τι μισος μιλαμε.
Ο αλλος πινει καφε και περιμενει τα φραγκα να ερθουνε ουρανοκατεβατα

η τελευταια προσταση σου ειναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Αστους, μια ζωη στο κοιτα ρε πουστη θαναι. Στον πουτσο σου τυπε!

Ας ειχαν αλλη νοοτροπια. Τωρα , ΠΟΥΤΣΑ στην κολοτρυπιδα τους.!!!!

Εγω χαιρομαι τυπε με αυτα!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
τωρα ειδα το βιντεο και διαβασα για το γεγονος και αντιληφθηκα το ποσο τρομακτικα τραγικο ατυχημα ηταν...

ασυληπτα οδεινηρο για αυτον τον ανθρωπο που ειδε μπροστα στα ματια του σε κλασματα δευτερολεπτων τη γυναικα του και το παιδι του να βρισκονται μεσα σε καιωμενα συντριμια...δεν το χωραει ο νους

θελει τρομακτικες ψυχικες δυναμεις για να συνελθεις απο κατι τετοιο...οι τυψεις που θα κουβαλαει για το οτι σταματησε εκεινη την ωρα σ εκεινο το σημειο κτλ....

τι να πεις...αυτα ειναι τα πολυ ασχημα της γαμω-ζωης

δε νομιζω οτι επανερχεσαι ποτε απο κατι τοσο τραγικο,φανταζομαι τα ψυχολογικα που θα κουβαλει ο κακομοιρης αυτος για το υπολοιπο της ζωης του..σιγουρα θα τον βασανιζουν οι σκεψεις του στυλ "αν δεν ειχα σταματησει στο παρκιννγκ,κλπ"..ασχημο παιχνιδι της μοιρας,σε ελαχιστα δευτερα αλλαζει ολη σου η ζωη..

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τι να σου πω ρε φιλε
αργεντινη buenos aires πηγα για χριστουγεννα
πιο πριν ισλανδια
λονδινο
κανεις ταξιδια
πας στα καλυτερα ξενοδοχεια
παιρνεις καλο αμαξι
για λος αντζελες και τοκιο τωρα ψηνομαι
τι αλλο να κανεις ?
πες μου εσυ
δε ξερω αν εχεις χαμπαρι οτι μιλαμε γενικα και οχι για την ζωη που ζεις εσυ;

οπου δε μας πεφτει και λογος αλλωστε

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δε ξερω αν εχεις χαμπαρι οτι μιλαμε γενικα και οχι για την ζωη που ζεις εσυ;

οπου δε μας πεφτει και λογος αλλωστε

σου ξαναλεω
γαμησε με εμενα
εχεις λεφτα
τι θελει ενας πιτσιρικας στα 28 ?
ταξιδια αμαξια πουτανες
διαφωνεις ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τεσπα αρα δεν διαφωνουμε
καλο αμαξι πηρα
και θα συνεχιζω να βριζω τους αχρηστους που μας χρεοκοπησανε
την γενια δηλαδη που σημερα ειναι ανω των 45
και λογικα ο dude κανενας τετοιος θα ειναι που τα ετρωγε
Ναι πως!!!!Αμάσητα τα πήγαινα!!!
Και εγώ θα συνεχίζω να βρίζω τους μορφονιούς σαν και του λόγου σου που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!!!
Καλό αμάξι η μπεμπα κάμπριο με τα 5000€ σε ζάντες;Όλοι οι γύφτοι τέτοια κυκλοφορούν !!!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
η τελευταια προσταση σου ειναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Αστους, μια ζωη στο κοιτα ρε πουστη θαναι. Στον πουτσο σου τυπε!

Ας ειχαν αλλη νοοτροπια. Τωρα , ΠΟΥΤΣΑ στην κολοτρυπιδα τους.!!!!

Εγω χαιρομαι τυπε με αυτα!

ενταξει εγω δεν χαιρομαι
θα χαιρομουνα αν ζουσαμε σε μια χωρα οπου δεν υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα επιβιωσης
αλλα δεν θα κατσω και να τους λυπηθω και απο πανω

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
δε νομιζω οτι επανερχεσαι ποτε απο κατι τοσο τραγικο,φανταζομαι τα ψυχολογικα που θα κουβαλει ο κακομοιρης αυτος για το υπολοιπο της ζωης του..σιγουρα θα τον βασανιζουν οι σκεψεις του στυλ "αν δεν ειχα σταματησει στο παρκιννγκ,κλπ"..ασχημο παιχνιδι της μοιρας,σε ελαχιστα δευτερα αλλαζει ολη σου η ζωη..
ολοι λενε για αυτους που σκοτωθηκαν...

αυτοι πανε τελειωσαν

το δραμα και η τραγωδια ειναι αυτος ο κακομοιρης που ειναι αναγκασμενος να παλεψει και να συνεχησει τη ζωη

πραγματικα δλδ τοσο δραματικη αλλαγη στη ζωη του, σχεδον απιστευτο

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
να κανεις ψωνια στο ολοι μαζι μπορουμε του σκαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ολοι λενε για αυτους που σκοτωθηκαν...

αυτοι πανε τελειωσαν

το δραμα και η τραγωδια ειναι αυτος ο κακομοιρης που ειναι αναγκασμενος να παλεψει και να συνεχησει τη ζωη

πραγματικα δλδ τοσο δραματικη αλλαγη στη ζωη του, σχεδον απιστευτο
τι κανει μια πουτανα στιγμη....

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
η μεγαλη στεναχωρια του βακακη μετα από ολη αυτην την ιστορια είναι μηπως και πεσουν οι πωλήσεις από το σαπιομαγαζο του και αρχισει (προσωρινα εστω) να χανει χρηματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom