enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Όχι σε εθνικές οδούς .Όταν χτυπάς σε σταματημένο όχημα έχεις 100% την ευθύνη του συμβάντος. Αυτό...
Όχι σε εθνικές οδούς .Όταν χτυπάς σε σταματημένο όχημα έχεις 100% την ευθύνη του συμβάντος. Αυτό...
Καμία σχεση ο Ελληνας οδηγος με τον Τουρκο. Οποιος εχει παει Κωνσταντινουπολη και εχει δει πως οδηγανε εχει φρίξει. Σε μουσουλμανικες χωρες δεν εχω παει αλλά απο οσα εχω ακουσει ειναι πολυ χειρότεροι απο τους ευρωπαιους.Σε αυτο που υπογράμμισα εισαι λαθος τυπε , τον Ελληνα θα τον συγκρινεις με τον Αιγυπτιο , τον Τουρκο , με κανα Ινδο , και κανα Πακιστανο , οι Ιταλοι απο Ρωμη και πανω ειναι μερα με την νυχτα στην οδηγηση σε σχεση με τον Ελληνα.
Στα αλλα συμφωνω ;)
Καμία σχεση ο Ελληνας οδηγος με τον Τουρκο. Οποιος εχει παει Κωνσταντινουπολη και εχει δει πως οδηγανε εχει φρίξει. Σε μουσουλμανικες χωρες δεν εχω παει αλλά απο οσα εχω ακουσει ειναι πολυ χειρότεροι απο τους ευρωπαιους.
Καμία σχεση ο Ελληνας οδηγος με τον Τουρκο. Οποιος εχει παει Κωνσταντινουπολη και εχει δει πως οδηγανε εχει φρίξει. Σε μουσουλμανικες χωρες δεν εχω παει αλλά απο οσα εχω ακουσει ειναι πολυ χειρότεροι απο τους ευρωπαιους.
+1000
Η Τουρκία σίγουρα είναι πρωταθλήτρια στη γρήγορη-επικίνδυνη οδήγηση... Αλλά και σε άλλες, π.χ. Μαλαισία, δεν πάνε πίσω... Εκεί όμως είχε και πιο πολύ κίνηση...
+1000Καθε χρόνο χανουν την ζωη τους περιπου 2000 ατομα απο τροχαια στην Ελλαδα ελεγαν. Θυμαμαι ακομα το <<πιασαρικο>> τίτλο , << Χανεται ο πληθυσμος μιας κωμοπολης καθε χρονο στην ασφαλτο>>. Στο συγκεκριμενο εχασαν την ζωη τους 2 ατομα. Γιατι βγαινει ο καθενας και ξερει την αιτία και την λύση για το συγκεκριμμενο? Γιατι οι πιο πολλοι μιλανε για πραγματα που δεν γνωρίζουν. Να απαγορευσουμε την κινηση στα φορτηγα , ΚΤΕΛ και δεν ξερω εγω τι άλλο γιατι ειναι φαρδυα και πιανουν ολο το πλατος της λωριδας , γιατι πάνε αργά (όπου αργά , βαλε συνηθως το οριο ταχυτητας αλλά ποιος το γαμει , εγω να τρεχω να φτασω πρωτος). κσι άλλα τετοια ωραια
Και φυσικα οι περισσοτεροι θα πανε να χτυπησουν τα ουισκάκια τους το βραδυ και μετα θα βγουν στην παραλιακή , την συγγρου και οποιαδηποτε αλλη λεωφορο βρουν αδεια και θα θελησουν να αποδειξουν οτι αυτους δεν τους <<πιάνει>> το ποτό. Θα δουλευουν ολη μερα και θα φυγουν μετα το βραδυ για πανε στο χωριό τους αλλά σιγα μωρέ , εγω δεν κοιμαμαι ποτε οταν οδηγαω , ασε που κανω το Αθηνα- Θεσ/νικη 3,5 ωρες με το τουρμπο 1800αρι που εχω, μονο μην με κοψει ο μαλακας ο φορτηγατζης στο Πλαταμωνα ή στα Τεμπη. Η το αλλο το ωραιο που εχω δει πολλες φορες. Εχει περάσει την εξοδο καταλαθος και κανει οπισθεν στην Εθνικη.
με συγχωρεις ολο ξεχναω οτι πρεπει να κανω αναλογιες με υποαναπτυκτες-αναπτυσσομενες χωρες οταν μιλαω για ελλαδα.Σε αυτο που υπογράμμισα εισαι λαθος τυπε , τον Ελληνα θα τον συγκρινεις με τον Αιγυπτιο , τον Τουρκο , με κανα Ινδο , και κανα Πακιστανο , οι Ιταλοι απο Ρωμη και πανω ειναι μερα με την νυχτα στην οδηγηση σε σχεση με τον Ελληνα.
Στα αλλα συμφωνω ;)
πολύ σημαντική λεπτομέρεια για Μαλαισία: το αλκοόλ απαγορεύεται και όπου επιτρέπεται είναι πολύ ακριβό!... Τώρα στην Τουρκία πως εξηγείται η οδόγησή τους, δεν ξέρω...Ακριβως , εμεις ειμαστε μπουρδελο με τον μισο πληθυσμό απο αυτους , αν ειμασταν οσοι αυτοι θα ειχαμε σκοτωθει ολοι σε τροχαιο
Καθε χρόνο χανουν την ζωη τους περιπου 2000 ατομα απο τροχαια στην Ελλαδα ελεγαν. Θυμαμαι ακομα το <<πιασαρικο>> τίτλο , << Χανεται ο πληθυσμος μιας κωμοπολης καθε χρονο στην ασφαλτο>>. Στο συγκεκριμενο εχασαν την ζωη τους 2 ατομα. Γιατι βγαινει ο καθενας και ξερει την αιτία και την λύση για το συγκεκριμμενο? Γιατι οι πιο πολλοι μιλανε για πραγματα που δεν γνωρίζουν. Να απαγορευσουμε την κινηση στα φορτηγα , ΚΤΕΛ και δεν ξερω εγω τι άλλο γιατι ειναι φαρδυα και πιανουν ολο το πλατος της λωριδας , γιατι πάνε αργά (όπου αργά , βαλε συνηθως το οριο ταχυτητας αλλά ποιος το γαμει , εγω να τρεχω να φτασω πρωτος). κσι άλλα τετοια ωραια
Και φυσικα οι περισσοτεροι θα πανε να χτυπησουν τα ουισκάκια τους το βραδυ και μετα θα βγουν στην παραλιακή , την συγγρου και οποιαδηποτε αλλη λεωφορο βρουν αδεια και θα θελησουν να αποδειξουν οτι αυτους δεν τους <<πιάνει>> το ποτό. Θα δουλευουν ολη μερα και θα φυγουν μετα το βραδυ για πανε στο χωριό τους αλλά σιγα μωρέ , εγω δεν κοιμαμαι ποτε οταν οδηγαω , ασε που κανω το Αθηνα- Θεσ/νικη 3,5 ωρες με το τουρμπο 1800αρι που εχω, μονο μην με κοψει ο μαλακας ο φορτηγατζης στο Πλαταμωνα ή στα Τεμπη. Η το αλλο το ωραιο που εχω δει πολλες φορες. Εχει περάσει την εξοδο καταλαθος και κανει οπισθεν στην Εθνικη.
+1000Όχι σε εθνικές οδούς .
εχεις οδηγησει στο παρισι τυπε μου; εχεις εστω δει παριζιανους να οδηγουν;Παντως πιο πολυ σχεση εχει ο Ελληνας οδηγος με τον Τουρκο παρα με τον ΒορειοΙταλο ...μην τρελαθουμε και εντελως ...
Πολυ χειροτερα απο τους ευρωπαιους , αλλα λιγο χειροτερα απο τον Ελληνα , και μην τρελαθουμε που θεωρουμαστε και ευρωπαιοι στην οδηγηση , το μονο κοινο που εχουμε ειναι το νομισμα ..
με συγχωρεις ολο ξεχναω οτι πρεπει να κανω αναλογιες με υποαναπτυκτες-αναπτυσσομενες χωρες οταν μιλαω για ελλαδα.
εχω μεινει στην εποχη της πρασινης αναπτυξης.
ιταλια δεν εχω οδηγησει,απλα εχω ασχημη προσωπικη εμπειρια απο αρκετες ιταλικες πινακιδες.
εχεις οδηγησει στο παρισι τυπε μου; εχεις εστω δει παριζιανους να οδηγουν;
θεωρεις πως οι παριζιανοι οδηγουν καλλιτερα απο εμας (που οντως σαν οδηγοι ειμαστε για τη χωματερη);3 χρονια τυπε μου , και αυτοκινητο και σκουτερ , πες μου που θες να καταληξεις
θεωρεις πως οι παριζιανοι οδηγουν καλλιτερα απο εμας (που οντως σαν οδηγοι ειμαστε για τη χωματερη);
Δηλαδη ειναι που ειναι ολα σκατα στο δρομο, ας παει και ο Ελληναρας να κανει την παρανομη προσπεραση του να γινει της πουτανας, ε? Αυτο δε βλεπετε. Οτι μπορει να εχει ευθυνη το κρατος και ο ενας και ο αλλος για την κατασταση του δρομου, αλλα ΕΣΥ θα πας να κανεις τη μαλακια σου, την παρανομη προσπεραση και θα σκοτωσεις κοσμο. ΕΣΥ φταις. Οταν ο δρομος ειναι κωλοδρομος κατσε και πηγαινε με 40 πισω απο την νταλικα, αλλιως οταν θα κανεις τη μαλακια φταις μονο ΕΣΥ.ο ελληνας οδηγος ισως να ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας παγκοσμιος(μαζι με τον ιταλο),
αλλα η μαλακια που εγραψες ειναι απεριγραπτη.
δε μπορει να μη ριχνεις την παραμικρη ευθυνη στο κρατος που χει ξεπουλησει τους δρομους στους χορηγους/νταβατζηδες του
και ανεχεται τα δισεκατομυρια που μπαινουν στην απο μεσα απο τα κοινοτικα κονδυλια και τα διοδια να γινονται αβαβα..
ειναι αδιανοητο παρα την αφαιμαξη που εχει γινει στη φορολογια των αυτοκινητων-καυσιμων-διοδιων οι δρομοι να εχουν αυτην την εικονα και να λαμβανουμε υπερκοστολογημενες υπηρεσιες κατωτατης σταθμης.
μιλαμε για δρομους αυξημενης κυκλοφοριας (Πατρα-Αθηνα) που ανετα διεκδικουν τον τιτλο του χειροτερου δρομου της ευρωπης..
σε αυτον τον δρομο γινεται να μην οδηγησεις στη ΛΕΑ και να γυρισεις σπιτι σου ζωντανος;;;;μικρες πιθανοτητες..
απο κει και περα ακομη και το ωραριο κυκλοφοριας των βαρεων οχηματων μπορει να αλλαξει εφοσον εναλλακτικο δικτυο δεν δυναται να γινει(εδω δεν υπαρχει πρωτευον να μου πεις)..λ.χ. 8 το βραδυ με 10 το πρωι 365 μερες το χρονο,οχι μονο στις γιορτες και τα σκ.
η ευθηνη ειναι συνολικη,και μπορει να παει ακομα πιο πισω οταν παλι το κρατος
εκανε τα στραβα για να περασεις το διπλωμα με τη 200αρα αβαβα.
Βλεπεις την τελευταια σκηνη του εργου(προσπεραση-θανατος) και αγνοεις την υπολοιπη εικονα.Δηλαδη ειναι που ειναι ολα σκατα στο δρομο, ας παει και ο Ελληναρας να κανει την παρανομη προσπεραση του να γινει της πουτανας, ε? Αυτο δε βλεπετε. Οτι μπορει να εχει ευθυνη το κρατος και ο ενας και ο αλλος για την κατασταση του δρομου, αλλα ΕΣΥ θα πας να κανεις τη μαλακια σου, την παρανομη προσπεραση και θα σκοτωσεις κοσμο. ΕΣΥ φταις. Οταν ο δρομος ειναι κωλοδρομος κατσε και πηγαινε με 40 πισω απο την νταλικα, αλλιως οταν θα κανεις τη μαλακια φταις μονο ΕΣΥ.