Νέα

Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε αυτη τη περιπτωση ομως φανταζομαι την απογοητευση οχι τοσο τη δικη σου αφου εισαι επαγγελματιας,οσο του πελατη  που νομιζε οτι ειχε στοιχειοθετημενη καλα μια υποθεση που θα κερδιζε ενω τελικα δε συνεβη αυτο.
Oι πελάτες πάντα νομιζουν οτι εχουν δικιο, δεν εχω συναντησει πελατη που να περιμενει να χασει ή να θεωρησε φυσιολογικο οτι εχασε (ακομη κι αν ηταν εμφανες οτι πρεπει να χασει).

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Άραγε τι θα έπαθε ο χάρος όταν τον αντίκρισε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν:
«Είδα το χάρο με τα μάτια μου καθώς είχα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό μου στην εθνική. Είμαι καλά στην υγεία μου».

DVD Lover

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έκανε μήνυση στην κολώνα ή όχι ακόμα;

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Πριν καμία 10 χρόνια  είχα τράκαρε ξανά με μια φεραρι αυτός όπου έπεσε πάνω σε μια κοπέλα  με άλλο αυτοκίνητο παραβιαζοντας το στοπ... Αυτό είχε γίνει Αργυρούπολη περίπου το 2006 με 2008 εάν θυμάμαι καλά.  ο τύπος μάλλον πρέπει να μην οδηγάει

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Πριν καμία 10 χρόνια  είχα τράκαρε ξανά με μια φεραρι αυτός όπου έπεσε πάνω σε μια κοπέλα  με άλλο αυτοκίνητο παραβιαζοντας το στοπ... Αυτό είχε γίνει Αργυρούπολη περίπου το 2006 με 2008 εάν θυμάμαι καλά.  ο τύπος μάλλον πρέπει να μην οδηγάει
«Περίεργο τροχαίο» καταγγέλλει ο Κούγιας
Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην εθνική
10.10.2011 | 11:16
«Περίεργο τροχαίο» καταγγέλλει ο Κούγιας
0 Tweet  Email  5
Yπονοούμενα για δολιοφθορά με στόχο την εξόντωση του, αφήνει ο Αλέξης Κούγιας με δελτίο τύπου που εξέδωσε . στο οποίο αναφέρεται σε «περίεργο» ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, πρόσωπο-κλειδί στην αποκάλυψη των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου αλλά και καταδικασμένος ο ίδιος με 5 χρόνια αποκλεισμού από κάθε δικαίωμα στο ποδόσφαιρο για στημένο αγώνα της Παναχαϊκής, επιστρέφοντας από σημαντικό ραντεβού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Ο πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ, εξέδωσε την εξής σχετική ανακοίνωση:

«Επιστρέφοντας από πολύ σοβαρό ραντεβού που είχε στη Θήβα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.Συγκεκριμένα, οδηγώντας το Audi R8 αυτοκίνητό του το οποίο είναι ενός έτους καινούργιο και με ελάχιστα χιλιόμετρα ,έσπασε το ακρόμπαρο του δεξιού πίσω τροχού ενώ κινείτο επί της εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν το αυτοκίνητο να κάνει περιστροφές μέσα στο δρόμο και ευτυχώς να ακινητοποιηθεί δέκα πόντους από τις μπαριέρες. Το ατύχημα έγινε μπροστά σε περιπολικό της τροχαίας εθνικών οδών και θεωρήθηκε περίεργο αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θεωρείται υψίστης ασφαλείας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έπαθε το παραμικρό και γερανός της τροχαίας το μετέφερε στο συνεργείο της Audi που βρίσκεται πολύ κοντά στα διόδια Αφιδνών για να ελεγχθεί από πραγματογνώμονα. Κατά τον ιδιοκτήτη του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Νίκο Ρόρη η συγκεκριμένη ζημιά θεωρείται απίθανο να εξηγηθεί τεχνικά...Αύριο θα γίνει πραγματογνωμοσύνη επί του αυτοκινήτου και θα υπάρξει ανακοίνωση».

Takis Lakos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2017
Like
50
Πόντοι
1
Τρίτωσαν τα τροχαία για τον Αλέξη Κούγια

«Έκανα κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε πως έχω οργανισμό εφήβου» δηλώνει ο ποινικολόγος.  :think:

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τρίτωσαν τα τροχαία για τον Αλέξη Κούγια

«Έκανα κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε πως έχω οργανισμό εφήβου» δηλώνει ο ποινικολόγος.   :think:

Ναι,να τον γράψουμε και στους προσκόπους τον μπέμπη!  :babycry:

Μωρέ καλά του έκανε η άλλη και του άνοιξε το κεφάλι με το τακούνι!  :lheel:

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Τρίτωσαν τα τροχαία για τον Αλέξη Κούγια! 
«Έκανα κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε πως έχω οργανισμό εφήβου» δηλώνει ο ποινικολόγος  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Τρίτωσαν τα τροχαία για τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια καθώς σώθηκε για τρίτη φορά χωρίς να τραυματιστεί από τροχαίο ατύχημα. Το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα, βγήκε από την πορεία του και καρφώθηκε με φόρα σε έναν φωτεινό σηματοδότη.

«Όταν γυρίζεις όλη την Ελλάδα για να δικάσεις, είναι λογικό να έχεις και τέτοια. Το καλό ήταν ότι μετά το συμβάν έκανα κάποιες εξετάσεις και βρέθηκε πως έχω οργανισμό εφήβου!» δήλωσε στην Espresso. Σύμφωνα με πληροφορίες καλά στην υγεία του είναι και η οδηγός του άλλου οχήματος.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Αλέξης Κούγιας είχε τύχη βουνό. Τον Ιούνιο του 2008 10 χλμ πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθήνας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής. Το όχημα έφερε επτά περιστροφές και προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω σε μία μπάρα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο κ. Κούγιας κινούνταν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης όταν σε μια στροφή στο ύψος της Υλίκης το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και σφηνώθηκε κάτω από μία νταλίκα. Το όχημα του τότε είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα, αλλά ο ίδιος είχε βγει σώος και αβλαβής.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Εγω εχω σαν αρχη οτι πρεπει περισσοτερο να φοβασαι μην πεσεις σε ασχετο δικαστη παρα σε "πιασμενο".
Πολλές φορες επισης εχω δει δικογραφα συναδελφων που αναρωτιεμαι αν ηταν μεθυσμενοι οταν τα εγραφαν. Γιατι να απορησω για περιεργες αποφασεις?

Έλα Άλεξ, μη λέμε ότι θέλουμε, στην Ελλάδα είναι γνωστό οτι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ δικαιοσύνη. Νόμοι μπορεί να υπάρχουν, εφαρμογή όμως γίνεται κατά το δοκούν. Για να είμαι πιο ακριβής, μεγάλο μέρος των δικαστών είναι άσχετοι ή δεν εκτελούν με την απόλυτη σοβαρότητα τα καθήκοντά τους. Και βέβαια να μη μιλήσουμε για την καθυστέρηση είτε στην ημερομηνία της δίκης ή στην έκδοση της απόφασης.

Και βέβαια η παρουσία κατά την εκδίκαση παίζει σημαντικότατο ρόλο για το πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις απέναντι στους δικαστές.

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Έλα Άλεξ, μη λέμε ότι θέλουμε, στην Ελλάδα είναι γνωστό οτι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ δικαιοσύνη. Νόμοι μπορεί να υπάρχουν, εφαρμογή όμως γίνεται κατά το δοκούν. Για να είμαι πιο ακριβής, μεγάλο μέρος των δικαστών είναι άσχετοι ή δεν εκτελούν με την απόλυτη σοβαρότητα τα καθήκοντά τους. Και βέβαια να μη μιλήσουμε για την καθυστέρηση είτε στην ημερομηνία της δίκης ή στην έκδοση της απόφασης.

Και βέβαια η παρουσία κατά την εκδίκαση παίζει σημαντικότατο ρόλο για το πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις απέναντι στους δικαστές.

+1  :thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Ακριβώς ! + 10000000000000000000

Στα σοβαρά Κράτη, σε πολύ ΛΙΓΕΣ υποθέσεις
οι αποφάσεις του Εφετείου είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ από του Πρωτοδικείου.
Μπορεί να μειώσει την ποινή το Εφετείο, κάποιες φορές
αλλά ΣΠΑΝΙΑ βγάζει ΑΝΤΙΘΕΤΗ απόφαση.
Στις ΗΠΑ μάλιστα, ούτε ΚΑΝ μπορεί να πάει η δίκη
στο Εφετείο, αν δεν έχει πειστεί ο εισηγητής δικαστής
να την παραπέμψει στο Εφετείο !
Στην ΕΛλάδα ΟΛΕΣ οι υποθέσεις πάνε στο Εφετείο !!!!

Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα,
σε τόσο μεγάλο ποσοστό υποθέσεων να
βγαίνουν ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ αποφάσεις στο Εφετείο
ίσως δεν συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ !

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ακριβώς ! + 10000000000000000000

Στα σοβαρά Κράτη, σε πολύ ΛΙΓΕΣ υποθέσεις
οι αποφάσεις του Εφετείου είναι ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ από του Πρωτοδικείου.
Μπορεί να μειώσει την ποινή το Εφετείο, κάποιες φορές
αλλά ΣΠΑΝΙΑ βγάζει ΑΝΤΙΘΕΤΗ απόφαση.
Στις ΗΠΑ μάλιστα, ούτε ΚΑΝ μπορεί να πάει η δίκη
στο Εφετείο, αν δεν έχει πειστεί ο εισηγητής δικαστής
να την παραπέμψει στο Εφετείο !
Στην ΕΛλάδα ΟΛΕΣ οι υποθέσεις πάνε στο Εφετείο !!!!

Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα,
σε τόσο μεγάλο ποσοστό υποθέσεων να
βγαίνουν ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ αποφάσεις στο Εφετείο
ίσως δεν συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ !
Υπονοεις οτι στο εφετειο "πειθονται" οι δικαστες και δικαιωνουν τον ηττημενο του πρωτοδικειου;Ιδιως αν ειναι κανενας πλουσιος;Γινονται τετοια πραγματα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Πάλι τράκαρε ο ψηλός :confused:

Stories

Νέο!

Stories