alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καλα, χαλαρωσε λιγο.Ισοβια και για κάτω των 20
Καλα, χαλαρωσε λιγο.Ισοβια και για κάτω των 20
Ο πρωτος σιγουρα δεν καταλαβε τιποτα. Πηγαινε κανονικα στην αριστερη λωριδα και ξαφνικα τον πατησε η μουρη της νταλικας. Ούτε ενιωσε καν τιποτα.Κύριοι πέρασα τ απόγευμα από το σημείο για μια δουλειά που πήγαινα.προσπαθωντας να σκεφτώ την σκηνή ο χρόνος αντίδρασης σ αυτή την περίπτωση είναι ανύπαρκτος.οι άνθρωποι που χάθηκαν παίζει να μην κατάλαβαν τίποτα
Ναι η κακιά η ώρα και η κακιά στιγμή ΑΛΛΑ δεν προκαλώ την τύχη μου με το να οδηγάω μεθυσμένος η με φθαρμένα ελαστικά ( Υιός mr jumbo)κτλπ
νδ τυπε?η πασοκακιας? :S :SΒαζε ιδεες εσυ τωρα με την κυβερνηση «του λαου» που ψηφιζει τα παντα.
Δεν εχεις οδηγησει ποτέ μεθυσμενος, δεν εχεις παραβιασει ποτέ κοκκινο ούτε στοπ? Οχι μαλλον. Πιθανον να το κανει ομως ο αδελφος σου. Η γκομενα σου. Ο πατερας σου. Η μανα σου. Ανθρωποι ειμαστε. Αποδεχεσαι να μπουν φυλακη ισοβια?
Μισο λεπτακι. Το γραφημα που εβαλες αφορα την μετρηση με αλκοολομετρο ή με αιμοληψια?τυπε ο τυπος δεν ηταν μεθυσμενος .....2-3 ποτα ειχε πιει δες το γραφημα.
εγω με με πανω απο 5 ποτα αρχιζω να ζαλιζομαι....
η κακια η ωρα ηταν... τιποτα αλλο.
Γιατι ρε τύπε? Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ετσι πρεπει να κρινεται.κανονικα ο πρωτος νεκρος απο αποδεδειγμενο ατυχημα που προκαλει καποιος θα πρεπει μην εχει επιπτωσεις, αμα ξανασκοτωσει οκ να δικαστει.
Μισο λεπτακι. Το γραφημα που εβαλες αφορα την μετρηση με αλκοολομετρο ή με αιμοληψια?
Τεραστια. Ειναι εντελως διαφορετικοι δεικτες.δεν ξερω εχει διαφορα
Γιατι ρε τύπε? Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ετσι πρεπει να κρινεται.
λογικα το δευτερο τυπεΜισο λεπτακι. Το γραφημα που εβαλες αφορα την μετρηση με αλκοολομετρο ή με αιμοληψια?
Εννοειται. Αυτο λεω και στους πελατες μου. Ο καθενας μπορει αυριο να ειναι κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια λογω τροχαιου. Γι αυτο μολονοτι κατανοω τον πονο των συγγενων, δεν δεχομαι με τιποτα τους προπηλακισμους και τις κατάρες σε βαρος του κατηγορουμενου. Αυριο μπορει το δικο τους παιδι να σκοτωσει καποιον. Θα ηθελαν να το εξοντωσουν οι συγγενεις του πεθαμενου?ολοι θα μπορουσαμε να σκοτωσουμε καποιον κατα λαθος... οχι να παμε και φυλακη μια ζωη ....
ειναι το ανθρωπινο ειδος σε εξαφανιση ? σιγα...
Μαλλον. Μολαταυτα και παλι δεν μπορουμε να μιλαμε γενικα για "ποτηρακια". Αλλιως επιβαρυνει τον οργανισμο ενα ποτηρι κρασι, αλλιως ενα ποτηρι ουζο κι αλλιως ενα ποτηρι ουισκι.λογικα το δευτερο τυπε
Εννοειται. Αυτο λεω και στους πελατες μου. Ο καθενας μπορει αυριο να ειναι κατηγορουμενος για ανθρωποκτονια λογω τροχαιου. Γι αυτο μολονοτι κατανοω τον πονο των συγγενων, δεν δεχομαι με τιποτα τους προπηλακισμους και τις κατάρες σε βαρος του κατηγορουμενου. Αυριο μπορει το δικο τους παιδι να σκοτωσει καποιον. Θα ηθελαν να το εξοντωσουν οι συγγενεις του πεθαμενου?
Ετσι ειναι. Γενικως οταν βλεπεις μια κοινωνια να ζηταει αυστηροποιηση ποινων καθε φορα που συμβαινει κατι κακο, αυτο κρυβει τις τυψεις της. Τις ενοχες της. Τις φοβίες της. Στο κατω κατω ό,τι ποινολογιο κι αν υπαρχει, ατυχηματα παντα θα υπαρχουν, λαθη παντα θα γινονται, κοσμος παντα θα σκοτωνεται. Αυτο δεν αλλαζει. Επισης, ας μην ξεχναμε οτι πριν 30 χρονια, σκοτωνοταν διπλασιος κοσμος απο ο,τι τωρα. Πώς μειωθηκαν τα ατυχηματα? Με ποινες? οχι. Με βελτιωση δρομων, οχηματων και οδηγικής παιδείας. Ετσι λυνονται αυτα.Αλλος λεει κρέμασμα, άλλος ισόβια...ήθελα να ήξερα ανα συνέβαινε στον γιο σας η στον πατέρα σας θα θέλατε να φάει ισόβια;;
Νόμοι υπάρχουν φτάνει να εφαρμόζονται και να γίνονται έλεγχοι σε συστηματική βάση.
Στην προκειμένη περίπτωση για τους επαγγελματίες επρεπε την πρώτη φορά που θα πιάνουν κάποιο μεθυσμένο να του ρίχνουν ενα γερο προστιμο και αφαίρεση επαγγελματικού διπλώματος για τουλάχιστον ενα εξάμηνο και για την δεύτερη φορά ακόμα μεγαλύτερο πρόστιμο και αφαίρεση επαγγελματικού διπλώματος εφ'όρου ζωής.
Αλλος λεει κρέμασμα, άλλος ισόβια...ήθελα να ήξερα αν συνέβαινε στον γιο σας η στον πατέρα σας θα θέλατε να φάει ισόβια;;
Νόμοι υπάρχουν φτάνει να εφαρμόζονται και να γίνονται έλεγχοι σε συστηματική βάση.
Στην προκειμένη περίπτωση για τους επαγγελματίες επρεπε την πρώτη φορά που θα πιάνουν κάποιο μεθυσμένο να του ρίχνουν ενα γερο προστιμο και αφαίρεση επαγγελματικού διπλώματος για τουλάχιστον ενα εξάμηνο και για την δεύτερη φορά ακόμα μεγαλύτερο πρόστιμο και αφαίρεση επαγγελματικού διπλώματος εφ'όρου ζωής.
σωστοςΜαλλον. Μολαταυτα και παλι δεν μπορουμε να μιλαμε γενικα για "ποτηρακια". Αλλιως επιβαρυνει τον οργανισμο ενα ποτηρι κρασι, αλλιως ενα ποτηρι ουζο κι αλλιως ενα ποτηρι ουισκι.
Εχω δει ανθρωπο (μια κοπελιτσα 23 ετων συγκεκριμενα) να συντριβεται τοσο πολυ ψυχολογικα επειδη σκοτωσε εναν ανθρωπο με το αυτοκινητο, και μολαταυτα στο δικαστηριο να την βριζουν, να την καταριουνται, να την φτυνουν. Σιγουρα παντως καλυτερα απο το να εισαι πεθαμενος.συμφωνω απολυτα μαζι σου τυπε, εσυ βεβαια το εθεσες με πιο ωραιο λογο
βεβαια σε αυτη την περιπτωση καλυτερα να τυχει σε εμας να σκοτωσουμε καποιον κατα λαθος και να κυκλοφορουμε ελευθεροι με αναστολη
παρα να ειμαστε στη θεση του πεθαμενου.
Στα ποινικα δικαστηρια δεν επιδικαζεται αποζημιωση τύπε. Προς εκτονωση το κανουν, δεν μου αρεσει καθολου ομως. Κι ας μην μου πει καποιος "τι θα εκανες αν σκοτωνοταν καποιος δικος σου". Δεν θα εκανα ετσι, ειμαι σιγουρος.τυπε μουφα ειναι τα δακρυα και οι καταρες... απλα οσο πιο πολυ θεατρο παιξουν τοσο πιο μεγαλη αποζημιωση θα τσιμπησουν.