Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
καταλαβες τι γινεται
η πουτανογενια του 60-70 μας αφησε υπερχρεωμενους και κανανε αυτοι την ζωαρα τοτε με τους μισθους στον θεο τα αμαξια τις γκομενες κτλπ

και τωρα εμεις εχουμε ΕΛληνικη κριση και πρεπει να ειμαστε ταπεινοι δεν υπαρχουν λεφτα
και να προσεχουμε μην μας το σπασει το αμαξι κανας πουτανας γιος

δεν πα να γαμηθειτε ρε κοπροσκυλα

τα τρωγατε 40 χρονια και εμεις τωρα θα πληρωνουμε τις μαλακιες σας

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Γροθιά στο στομάχι όλων μας το συμβάν αυτό!!!!
μην χάνετε την ουσία όμως!!!πόσες μικρές έως μεγάλες μαλακίες βλέπουμε ή κανουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά....
πιστεύω αξίζει να το διαβάσουμε και να προβληματιστούμε...
Καλή Σαρακοστή.....

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Κρίμα για τη μητέρα και το παιδί.

Για σχεδόν όλα τα ατυχήματα φταίει η μεγάλη ταχύτητα. Τέλος. Αν πηγαίνεις με φυσιολογική ταχύτητα έχεις χρόνο να αντιδράσεις. Οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι για να πηγαίνεις πάνω από 130. Ακόμα και η ΠΑΘΕ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι λες βρε εξυπνε υπαρχει κατωτατο οριο στην εθνικη???? Ανωτατο ομως υπαρχει... Και λεγεται οριο διοτι δε δικαιουσε να το πιασεις ουτε για ενα δευτερολεπτο.... Αν η αριστερη ηταν για 80 χλμ και το εφαρμοζαν ολοι, θα εφταναν ολοι 20 λεπτα αργοτερα αλλα θα εφταναν ολοι ζωντανοι..

Οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι για αυτες τις ταχυτητηες... Αυτες μπορεις να τις πιασεις οταν εισαι σιγουρος οτι ο δρομος ειναι αψογος και οτι ολοι εφαρμοζουν τον κοκ... Πχ στη γερμανια... Οποιος τρεχει με πανω απο 70-80 χλμ στην ελλαδα ειναι αυτοκτονικος και εν δυναμει δολοφονος.. Στις δε πολεις τα ορια ειναι κατι 50αρια κ 60αρια.. Κατα τη γνωμη μου αφου υοαρχουν συγκεκριμενα ορια δεν θα επρεπε να πωλουνται οχηματα που τα ξεπερνουν.
Εχεις δίπλωμα;Το παρακάτω δεν το θυμάσαι;
1. Στoυς αυτoκινητόδρoμoυς και στις oδoύς ταχείας κυκλoφoρίας, oι oπoίες διακρίνoνται από τις ειδικές πινακίδες σήμανσης και στις oδoύς εισόδoυ
και εξόδoυ εξ αυτών, απαγoρεύεται η κυκλoφoρία πεζών, εφίππων, ζώων, πoδηλάτων, ζωηλάτων oχημάτων και γενικά oχημάτων τα oπoία δεν κινoύνται με κινητήρα, ως και μηχανoκίνητων oχημάτων τα oπoία εξ υπoλoγισμoύ ή εκ κατασκευής ή εξ άλλης αιτίας δεν μπoρoύν να αναπτύξoυν σε oριζόντια oδό ταχύτητα μεγαλύτερη των 50 χιλιoμέτρων την ώρα.

11
Σ' αυτόν που οδηγεί με ταχύτητα κατώτερη του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, ως και σ' αυτόν που παραβαίνει την διάταξη της παραγράφου 8 του άρθρου αυτού επιβάλλεται πρόστιμο "δεκαπέντε χιλιάδων (15.000)" δραχμών.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
καταλαβες τι γινεται
η πουτανογενια του 60-70 μας αφησε υπερχρεωμενους και κανανε αυτοι την ζωαρα τοτε με τους μισθους στον θεο τα αμαξια τις γκομενες κτλπ

και τωρα εμεις εχουμε ΕΛληνικη κριση και πρεπει να ειμαστε ταπεινοι δεν υπαρχουν λεφτα
και να προσεχουμε μην μας το σπασει το αμαξι κανας πουτανας γιος

δεν πα να γαμηθειτε ρε κοπροσκυλα

τα τρωγατε 40 χρονια και εμεις τωρα θα πληρωνουμε τις μαλακιες σας
η πουτανογενια του 60 και 70 που λες εσυ περασε απο κατοχη και πεινα οταν ηταν μικροι

να πας και να ρωτησεις κανενα παππου να σου πει τη σημαινει κατοχη και μετα να ξαναγραψεις

να πας να δουλεψεις ρε κοπροσκυλο που θες και την ευκολη ζωη και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου

διοτι αυτο φαινεται απο το μηνυμα σου

θες να ζεις ζωαρα χωρις να ταλαιπωρηθεις, κλασσικη λογικη του μεσου ελληνα κοπροσκυλου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
το μονο κακο με κατι τετοιες ιστοριες ειναι πως θα βγαινει ο καθε μαλακας τωρα καθε τρεις και λιγο και θα μας λεει για το πλουσιοπαιδο που τρεχει και ειναι υπερανω νομου και κανει οτι γουσταρει .

ο παμφτωχος μηχανοβιος που ετρεχε με 1000 και σκοτωσε ενα παιδι και την μανα του...οχι αυτον τον εχουμε ξεχασει

εκει εμεις να γαμησουμε τον γιο του jumbo επειδη εχει λεφτα ο πατερας του.

οι περισσοτεροι λενε βλακειες και δυστυχως η προπαγανδα των media καλα κρατει ακομα.

ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ

ειτε πλουσιος , ειτε φτωχος, αυτος που τρεχει με τετοια ταχυτητα ειναι δολοφονος και απο την στιγμη που σκοτωσε κιολας, τοτε μονο θανατο του αρμοζει.

ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

εξηγηθηκα

Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα θεμα με οσοους εχουν φραγκα. Και εγω ακριβο καρο εχω.

:hi:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Γροθιά στο στομάχι όλων μας το συμβάν αυτό!!!!
μην χάνετε την ουσία όμως!!!πόσες μικρές έως μεγάλες μαλακίες βλέπουμε ή κανουμε  ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθημερινά....
πιστεύω αξίζει να το διαβάσουμε και να προβληματιστούμε...
Καλή Σαρακοστή.....

+1 το αρθρο ειναι right to the point

επισης για αυτο με τους πεζους γιατι οι περισσοτεροι το περνανε στο ντουκου

1 στους 5 νεκρους που πεθαινει καθημερινα ειναι πεζος
και 1 στους 5 τετραπληγικους επισης πεζος

η νοοτροπια του "ελα θα προλαβω" που περνανε στο ακυρο ουτε απο διαβασεις ουτε απο τιποτα μονο σε εμας εδω το μπουρδελο γινεται

και πες να ειναι μερα παει στο διαολο

το αλλο το μαλακιστηρι χθες τιγκα πισσα βραδυ περναγε απεναντι στο Ελληνικο .

αν πηγαινα αριστερη με 80 τον ειχα κανει κομματακια

γενικα το λεει και στο αρθρο

"εχω γινει γραφικος "

δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο τροχαιο

θα συνεχιστουν να γινονται και δεν θα αλλαξει τιποτα

ο καθενας μας απλα τον εαυτο του μπορει να αλλαξει και ετσι απλα να ΜΕΙΩΣΕΙ τις πιθανοτητες να του γινει μαλακια...οχι να τις εκμηδενισει ομως...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
η πουτανογενια του 60 και 70 που λες εσυ περασε απο κατοχη και πεινα οταν ηταν μικροι

να πας και να ρωτησεις κανενα παππου να σου πει τη σημαινει κατοχη και μετα να ξαναγραψεις

να πας να δουλεψεις ρε κοπροσκυλο που θες και την ευκολη ζωη και να μην ταλαιπωρηθεις καθολου

θες να ζεις ζωαρα χωρις να ταλαιπωρηθεις, κλασσικη λογικη του μεσου ελληνα κοπροσκυλου

δεν μιλαω για τους παππουδες που περασανε κατοχη

για τους 50αρηδες 60αρηδες μιλαω της σημερινης εποχης που τα κονομαγανε χοντρα απο τον Αντρεα

ξυπνα και διαβασε καλυτερα τι ειπα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

φιλε στα 28 μου εχω δουλεψει οσο ολοι οι 28αρηδες της χωρας μαζι ενωμενοι και του εξωτερικου
τι μου λες

δες τα ποστς μου στο Ελληνικο χρηματιστηριο να δεις τι καψιμο εχω ριξει στο χρηματοοικονομικο τομεα και μετα ελα να μου πεις ποιος τεμπελιαζει

εγω λεω για εσας τα σημερινα κοπροσκυλα ανω των 45 ετων οχι τους κωλογερους που ζησανε κατοχη

που παιρνατε τους μισθους του Αντρεα και τωρα απαγορευεται εμεις να παρουμε ενα καλο αμαξι επειδη μας υπερχρεωκοπησατε.

εσας λεω ζωα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φιλε στα 28 μου εχω δουλεψει οσο ολοι οι 28αρηδες της χωρας μαζι ενωμενοι και του εξωτερικου
τι μου λες

δες τα ποστς μου στο Ελληνικο χρηματιστηριο να δεις τι καψιμο εχω ριξει στο χρηματοοικονομικο τομεα και μετα ελα να μου πεις ποιος τεμπελιαζει

εγω λεω για εσας τα σημερινα κοπροσκυλα ανω των 45 ετων οχι τους κωλογερους που ζησανε κατοχη

που παιρνατε τους μισθους του Αντρεα και τωρα απαγορευεται εμεις να παρουμε ενα καλο αμαξι επειδη μας υπερχρεωκοπησατε.

εσας λεω ζωα
Εχεις δουλέψει στο ΧΑ ρε μεγάλε;Τι λες τωρα!!!!
Εμεινα ενεός!!!!!!!!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Εχεις δουλέψει στο ΧΑ ρε μεγάλε;Τι λες τωρα!!!!
Εμεινα ενεός!!!!!!!!

προφανως δεν αναφερομαι στο Ελληνικο

αλλα επιμενω πως η πουτανογενια του 60-70 δεν πρεπει να μιλαει καν.

πρεπει να κανει μοκο , να ζηταει ταπεινα συγγνωμη που μας υπερχρεωσε για τα επομενα 100 χρονια και να το βουλωνει.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τι μου λες

εσας λεω ζωα

πεστα ρε τυπε!!!

Ζωα τα κοπροσκυλα του Δημοσιου που ξυναν τα αρχιδια τους, περναν μισθαρες και χρεοκοπηαν την χωρα.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΑ!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πεστα ρε τυπε!!!
Ζωα τα κοπροσκυλα του Δημοσιου που ξυναν τα αρχιδια τους, περναν μισθαρες και χρεοκοπηαν την χωρα.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΥΤΣΑ!!!

Μπα, μην το λες. Οι 19-45 του ιδιωτικού τομέα τρώνε δυστυχώς πούτσα (και σου το λέει αυτό δημόσιος υπάλληλος).

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τι μου λες

εσας λεω ζωα
ελα ρε μαγκα στα 28 σου θες να παρεις και καλο αυτοκινητο;;

και απο την αλλη εσυ αφου λες οτι εχεις δουλεψει τοσο πολυ δεν εχεις προβλημα να παρεις καλο αυτοκινητο

ΥΓ Φιλικη συμβουλη, μη με βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους 45αρηδες, γιατι μπορει να μην εχουμε και μεγαλη διαφορα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

και απο την αλλη εσυ αφου λες οτι εχεις δουλεψει τοσο πολυ δεν εχεις προβλημα να παρεις καλο αυτοκινητο

ΥΓ Φιλικη συμβουλη, μη με βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους 45αρηδες, γιατι μπορει να μην εχουμε και μεγαλη διαφορα

εχω παρει καλο αυτοκινητο
γιατι αν δεν το παρεις στα 28 ποτε θα το παρεις ?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τι να μιλήσουμε μετά ρε βλάκα;Να με μάθεις να κάνω αγοραπωλησίες σε μετοχές;
Τσοπάνε!

οχι καλα τα εχεις κατω απο το στρωμα
προσεχε μην σου φυγουνε βλακα !

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

τεσπα αρα δεν διαφωνουμε
καλο αμαξι πηρα
και θα συνεχιζω να βριζω τους αχρηστους που μας χρεοκοπησανε
την γενια δηλαδη που σημερα ειναι ανω των 45
και λογικα ο dude κανενας τετοιος θα ειναι που τα ετρωγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom