Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
575
Πόντοι
21
Λοιπόν έχουμε ένα άτομο με οικονομική επιφάνεια (αν έχω καταλάβει καλά) διαζευγμένο με παιδί 45 , που έχει φτιάξει μια εικόνα συνήθη για τις μέρες μας στα social media .

Δεν είναι δύσκολο να του κάνεις ένα προφίλ ψυχιατρικό (δεν είμαι ψυχίατρος) .
Διακρίνεις λοιπόν όλα τα συμπτώματα του ανασφαλή νεο-μεσηλικα (θα λέγαμε) .
Ενίσχυση μυϊκής τόνωσης με ένα συνδιασμό φαρμακευτικής "αγωγής" , τατουάζ και μεγάλη προσπάθεια να δείξει την εικόνα του κυρίαρχου στον τόπο κατοικίας του.
Το σύνδρομο της ανασφάλειας τον ακολουθεί από την ηλικία των 5 ετών περίπου, που καθώς μεγάλωνε προστέθηκαν και άλλα κατά την διάρκεια της εφηβείας.
Αλκοόλ πολύ, προφανώς κάπνισμα , καθώς και κάποιες καλές ουσίες, σε συνδιασμό με την οικονομική επιφάνεια τον έκαναν "άτρωτο" στο οικείο για αυτόν περιβάλλον.

Τι έχουμε λοιπόν συνοπτικά;
Ένα σκουπίδι άχρηστο για όλους που το διαμόρφωσε το οικογενειακό περιβάλλον σε συνδιασμό με ότι αυτό κουβαλούσε από μόνο του, σε ένα κατακάθι που συναντάμε όλοι πλέον πολύ συχνά.

Αν υπήρχαν νόμοι και να εφαρμόζονταν θα ήταν κυριολεκτικά τα ισόβια που θα έπαιρνε αλλά και από 15-20 χρόνια στα ενστολα δίποδα που δεν έπραξαν τα νόμιμα ως όφειλαν.
Εύχομαι να μην προλάβει από το στρες να ζήσει τόσο όσο θα ήθελε και να φύγει από κύρωση η θρόμβωση από βουλωμένες αρτηρίες.

Κρίμα το παλληκάρι που έφυγε, ειλικρινά.
δεν γυρναει,..ο παναγιωτης..μας..αχ θεε μου..που ειναι η πλακες μας ..και η βοτκες που πιναμε μετα τη δουλεια..αργα η γρηγορα παλι παρεα θα μαστε..δεν πειραζει,..ζωη σε εμας να ζησουμε αν τον θυμομαστε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.270
Πόντοι
1.206
Λοιπόν έχουμε ένα άτομο με οικονομική επιφάνεια (αν έχω καταλάβει καλά) διαζευγμένο με παιδί 45 , που έχει φτιάξει μια εικόνα συνήθη για τις μέρες μας στα social media .

Δεν είναι δύσκολο να του κάνεις ένα προφίλ ψυχιατρικό (δεν είμαι ψυχίατρος) .
Διακρίνεις λοιπόν όλα τα συμπτώματα του ανασφαλή νεο-μεσηλικα (θα λέγαμε) .
Ενίσχυση μυϊκής τόνωσης με ένα συνδιασμό φαρμακευτικής "αγωγής" , τατουάζ και μεγάλη προσπάθεια να δείξει την εικόνα του κυρίαρχου στον τόπο κατοικίας του.
Το σύνδρομο της ανασφάλειας τον ακολουθεί από την ηλικία των 5 ετών περίπου, που καθώς μεγάλωνε προστέθηκαν και άλλα κατά την διάρκεια της εφηβείας.
Αλκοόλ πολύ, προφανώς κάπνισμα , καθώς και κάποιες καλές ουσίες, σε συνδιασμό με την οικονομική επιφάνεια τον έκαναν "άτρωτο" στο οικείο για αυτόν περιβάλλον.

Τι έχουμε λοιπόν συνοπτικά;
Ένα σκουπίδι άχρηστο για όλους που το διαμόρφωσε το οικογενειακό περιβάλλον σε συνδιασμό με ότι αυτό κουβαλούσε από μόνο του, σε ένα κατακάθι που συναντάμε όλοι πλέον πολύ συχνά.

Αν υπήρχαν νόμοι και να εφαρμόζονταν θα ήταν κυριολεκτικά τα ισόβια που θα έπαιρνε αλλά και από 15-20 χρόνια στα ενστολα δίποδα που δεν έπραξαν τα νόμιμα ως όφειλαν.
Εύχομαι να μην προλάβει από το στρες να ζήσει τόσο όσο θα ήθελε και να φύγει από κύρωση η θρόμβωση από βουλωμένες αρτηρίες.

Κρίμα το παλληκάρι που έφυγε, ειλικρινά.
Δυστυχώς βλέπεις πως κάτι τέτοια κατακάθια ζουν πολλά χρόνια και άλλοι που είναι υπόδειγμα στην κοινωνία τους πεθαίνουν 60 ζεονων κι ας μην έχουν καπνίσει ποτέ στη ζωή τους
Στην υπόθεση κρατάμε και κράζουμε τους εισαγγελείς κτλ και σημερα η κατηγορία είναι από αμέλεια.
Ασφαλώς δεν είμαστε δικαστικοί αλλά η απλή λογική λεει:
Οδηγώ ενώ μου έχουν αφαιρέσει το δίπλωμά (το έχω κάνει σκοπιμα)
Πίνω και οδηγώ ενώ απαγορευεται
Με πιάνουν μου παίρνουν τα κλειδιά για να μην μου πάρουν το όχημα και εγώ τα ξαναπαίρνω και ξαναπδηγω
Αλλά κατά τα λοιπά δεν το θελα

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.737
Πόντοι
2.021
Έχω ζήσει για ένα διάστημα Αμερική φίλε μου.
Εκεί οι νόμοι είναι πολύ σκληροί σε αυτά και καλώς είναι.
Εδώ έχουν αλλοιωθει πραγματογνωμοσύνες με πολυ υψηλά ποσά προκειμένου να βγεί το μούλικο που οδηγούσε και σκότωσε, λάδι.
Έντεκα χρόνια στο Κολωνάκι που δούλευα , είδα τα απίστευτα με τους "κονιόρδους" να κάνουν ΤΙΣ μαγκιες με το αμάξι ενώ ήταν λιώμα.
Κάποιοι δεν γύρισαν ποτέ σπίτια τους.

Δυστυχώς βλέπεις πως κάτι τέτοια κατακάθια ζουν πολλά χρόνια και άλλοι που είναι υπόδειγμα στην κοινωνία τους πεθαίνουν 60 ζεονων κι ας μην έχουν καπνίσει ποτέ στη ζωή τους
Στην υπόθεση κρατάμε και κράζουμε τους εισαγγελείς κτλ και σημερα η κατηγορία είναι από αμέλεια.
Ασφαλώς δεν είμαστε δικαστικοί αλλά η απλή λογική λεει:
Οδηγώ ενώ μου έχουν αφαιρέσει το δίπλωμά (το έχω κάνει σκοπιμα)
Πίνω και οδηγώ ενώ απαγορευεται
Με πιάνουν μου παίρνουν τα κλειδιά για να μην μου πάρουν το όχημα και εγώ τα ξαναπαίρνω και ξαναπδηγω
Αλλά κατά τα λοιπά δεν το θελα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.336
Πόντοι
456
Εκεί οι νόμοι είναι πολύ σκληροί σε αυτά και καλώς είναι.

Εδώ, εαν οι νόμοι σκληρύνουν, θα σκληρύνουν και θα γαμάνε πατόκορφα τον απλό Έλληνα πολίτη, και όλοι οι ολιγάρχες-τοπικοί άρχοντες / φραγκάτοι / βύσματα / υποτακτικοί θα κάνουν ότι γουστάρουν, γιατί αυτή η χώρα είναι διεφθαρμένη σε σημείο που δεν μπορούμε να αναλογιστούμε και αμφιβάλλω εαν υπάρχει σωτηρία

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.461
Πόντοι
8.245
Το θέμα κατα την γνώμη ειναι οτι είμαστε γνωστοι και γνωριζόμαστε και μπορω με βάση αυτού να συμπεριφερομαι στων δρομο οπως θελω γιατι εχω άκρη εχω πάει και εγω στην τροχαία στο σταθμό Λαρίσης και ειχε μια ουρά για ενστάσεις και μια ουρά πού ήξερε των δοιηκητη και θα επερνε το δίπλωμα της πισω με οτι παράβαση και αν είχε κανει

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
4.737
Πόντοι
2.021
Εδώ, εαν οι νόμοι σκληρύνουν, θα σκληρύνουν και θα γαμάνε πατόκορφα τον απλό Έλληνα πολίτη, και όλοι οι ολιγάρχες-τοπικοί άρχοντες / φραγκάτοι / βύσματα / υποτακτικοί θα κάνουν ότι γουστάρουν, γιατί αυτή η χώρα είναι διεφθαρμένη σε σημείο που δεν μπορούμε να αναλογιστούμε και αμφιβάλλω εαν υπάρχει σωτηρία
Δεν υπάρχει, ούτε και θα υπάρξει.
Είναι έτσι στημένο το "μαγαζί-Ελλάδα" που η καρπαζιά στον νόμιμο πολίτη πηγαίνει σιδηρόδρομος

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.521
Πόντοι
1.056
Πάντως νομίζω ότι το φορτηγό είχε αρχίσει να βγαίνει πολύ πριν εμφανιστεί το μηχανάκι το όποιο δεν τρέχει και πάει και σκάει στην μέση του φορτηγού πιθανόν και χωρίς φρένο !

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με το γερανοφόρο που παρέσυρε και σκότωσε τον 37χρονο στο Φάληρο​

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.969
Πόντοι
9.931
Πάντως νομίζω ότι το φορτηγό είχε αρχίσει να βγαίνει πολύ πριν εμφανιστεί το μηχανάκι το όποιο δεν τρέχει και πάει και σκάει στην μέση του φορτηγού πιθανόν και χωρίς φρένο !

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με το γερανοφόρο που παρέσυρε και σκότωσε τον 37χρονο στο Φάληρο​

Το φορτηγό εχει αρχίσει και κινείται σιγα-σιγα προς τα πισω πρώτου εμφανιστεί το μηχανάκι στην κάμερα. Ο οδηγος της μηχανής φαίνεται να μην αντιδρά καθόλου, ουτε φρενάρισμα, ουτε ελιγμό αποφυγης...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.936
Πόντοι
12.756

ειχε αποφασισει να πεθάνει ο μηχανακιας

• Like
Αντιδράσεις: Y13

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.848
Πόντοι
6.056
Εδώ, εαν οι νόμοι σκληρύνουν, θα σκληρύνουν και θα γαμάνε πατόκορφα τον απλό Έλληνα πολίτη, και όλοι οι ολιγάρχες-τοπικοί άρχοντες / φραγκάτοι / βύσματα / υποτακτικοί θα κάνουν ότι γουστάρουν
Δες παράδειγμα ... ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ....

Φόρτωσαν σε ένα δύσμοιρο ανθρωπάκι , τον Παγκρατίδη

φόνους/βιασμούς 3 ζάμπλουτων ....

Το έστησαν στον τοίχο , το καθάρισαν .... και όλα καλά.
Τα τζάκια και των 3 επιφανών ... συνέχισαν το μεγαλείο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom