Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και πάλι σε μπουρδέλα γαμάει!!!!

ζηλευεις που εχω αμαξαρα ?

ειδικα μετα απο κατι τετοια περιμενω να κανει καλο καιρο να την ανοιξω cabrio να πουλησω μουρη σε κανα γκομενακι να με κοιτανε με μισο ματι οι φτωχομπινεδες....

και κλασσικα ο ελληναρας θα λεει...ο λεφτας του μπαμπα κτλπ...δεν ξερει τι δουλεια εχω κανει για να μπορω να παιρνω αυτο το αμαξι η οτιδηποτε αλλο...

αλλα ετσι παει...καφεδακι φρεντο και να βριζετε μονο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τύπε αυτό λέω και εγώ. Άλλη γνώμη έχουμε για ένα φαινόμενο που δεν μας αγγίζει και άλλη όταν το αντιμετωπίζουμε.

Ο polax τώρα λέει ότι δεν φταίει ο πατέρας και τι αποζημιώσεις και μαλακίες λέτε, είστε κομπλεξικοι και τετοια. Εάν όμως ήταν ο γιος του και η γυναίκα του νεκροί τώρα, θα τους γαμουσε ότι είχαν και δεν είχαν τους jumbo.

μαζι σου.
εγω απλα διαφωνησα οταν διαφοροποιουμε το πλουσιος/φτωχος

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ετσι. Κατ αρχας αμα ειχε κανα κωλοφτιαγμενο punto gt η κανα γυφτο s2000 απο μαγουλα μερια,θα λεγανε το ΙΧ και οχι η Πορσε. Οι στερημενοι ειναι πιο επικινδυνοι

οχι δεν καταλαβες φιλε
δεν θα λεγανε καν τιποτα
δεν θα το μαθαιναμε
τοσο απλα
οπως γινονται με τοσα καθε μερα
εγω επειδη πηγαινα για πουτανιλικια σχεδον καθε βραδυ κρεολη βουλιαγμενης ολο τρακαρισμενα αμαξια βλεπω
γενικα το βραδυ δεν ειναι να οδηγας

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1

ειδικα μετα απο κατι τετοια περιμενω να κανει καλο καιρο να την ανοιξω cabrio να πουλησω μουρη σε κανα γκομενακι να με κοιτανε με μισο ματι οι φτωχομπινεδες....

και κλασσικα ο ελληναρας θα λεει...ο λεφτας του μπαμπα κτλπ...δεν ξερει τι δουλεια εχω κανει για να μπορω να παιρνω αυτο το αμαξι η οτιδηποτε αλλο...

Οχι ρε συ, εσύ πήρες 30000 εργαλείο για να γαμάς και την βγάζεις σε μπουρδέλα?
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι πόσο ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι τι ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...

ποια μπουρδελα ρε μαλακα ?

σου λεω μονο μιραντα κρεολη παιζω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι πόσο ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...

και κατι αλλο φιλε
28 ειμαι
αν δεν παρω τωρα αμαξαρα ποτε θα παρω
στα 80 ?
δεν ειναι μονο για τα γκομενακια
θελω να κανω και το κομματι μου

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

29 χιλιαρικα
οχι 30

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
και κατι αλλο φιλε
28 ειμαι
αν δεν παρω τωρα αμαξαρα ποτε θα παρω
στα 80 ?
δεν ειναι μονο για τα γκομενακια
θελω να κανω και το κομματι μου
"εγω το αμαξι το εχω κωλοφτιαξει κυριως για τα γκομενακια και κανενα καμακι στον δρομο
η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει καθολου"
Δικά σου λόγια είναι τα παραπάνω, όχι δικά μου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Tι να σου ζηλέψω ρε κακομοίρη;Την επίδειξη;Παπούτσι λουστρίνι και κώλο φινιστρίνι λένε στο χωριό μου!!!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ελπίζω αυτό να μην το κάνεις στην Αττική Οδό ή σε καμια Εθνική διότι είσαι εν δυνάμει κίνδυνος.Με τόσα χλμ 60-80 πιάσε δεξιά λωρίδα,τελείως δεξιά,και όχι στη ΛΕΑ και πήγαινε όπου θέλεις.Η μεσαία δεν είναι για να πηγαίνεις σαν κότα.

Τι λες βρε εξυπνε υπαρχει κατωτατο οριο στην εθνικη???? Ανωτατο ομως υπαρχει... Και λεγεται οριο διοτι δε δικαιουσε να το πιασεις ουτε για ενα δευτερολεπτο.... Αν η αριστερη ηταν για 80 χλμ και το εφαρμοζαν ολοι, θα εφταναν ολοι 20 λεπτα αργοτερα αλλα θα εφταναν ολοι ζωντανοι..

Οι ελληνικοι δρομοι δεν ειναι για αυτες τις ταχυτητηες... Αυτες μπορεις να τις πιασεις οταν εισαι σιγουρος οτι ο δρομος ειναι αψογος και οτι ολοι εφαρμοζουν τον κοκ... Πχ στη γερμανια... Οποιος τρεχει με πανω απο 70-80 χλμ στην ελλαδα ειναι αυτοκτονικος και εν δυναμει δολοφονος.. Στις δε πολεις τα ορια ειναι κατι 50αρια κ 60αρια.. Κατα τη γνωμη μου αφου υοαρχουν συγκεκριμενα ορια δεν θα επρεπε να πωλουνται οχηματα που τα ξεπερνουν.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
"εγω το αμαξι το εχω κωλοφτιαξει κυριως για τα γκομενακια και κανενα καμακι στον δρομο
η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει καθολου"
Δικά σου λόγια είναι τα παραπάνω, όχι δικά μου.

η λεξη "κυριως" ειναι κλειδι.
επισης τα 29 χιλιαρικα για σενα μπορει να ειναι βουνο.
Εγω δεν θα κλεισω και το σπιτι μου.
Δεν ειναι οτι πηρα ferrari 250 χιλιαρικα.
Ενταξει σιγα την επενδυση.
Ηξερα οτι ητανε πεταμενα λεφτα.

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
χαχααχ
οχι απλα αμα την δεις
εσυ θα παιξεις το πουλακι σου
πιο κωλοφτιαγμενη πεθαινεις βασικα
Για 28 είσαι πολύ πίσω, τα γρήγορα αυτοκίνητα τα βλέπανε πριν 30 χρόνια σαν προέκταση της ψωλής μερικοί, πριν καμιά δεκαπενταριά γίνανε SUV και τώρα απλά πολυτελείας.
Το ακριβό αμάξι δεν μεγαλώνει τον πούτσο, να το ξες.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Νομιζεις οτι αν πας με 200 τα αντανακλαστικα σου προλαβαινουν να λειτουργησουν σε περιπτωση που συμβει κατι?? Ουτε με 60 δε προλαβαινεις να αντιδρασεις εγκαιρα σε ενα απροσμενο γεγονος

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Παιδια εδω μοστρα τα αυτοκινητα σας κανετε για να καταλαβω ??

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Για 28 είσαι πολύ πίσω, τα γρήγορα αυτοκίνητα τα βλέπανε πριν 30 χρόνια σαν προέκταση της ψωλής μερικοί, πριν καμιά δεκαπενταριά γίνανε SUV και τώρα απλά πολυτελείας.
Το ακριβό αμάξι δεν μεγαλώνει τον πούτσο, να το ξες.

ενταξει
πες μας κιολας αν το απαγορευεις να αγοραζουμε τετοια αμαξια
να το γνωριζω την επομενη φορα
να σκεφτω τι κινηση θα κανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom