kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Κι εσύ έχωσες τόσα φράγκα για τα γκομενάκια ρε φίλε?
ουτε 30 χιλιαρικα δεν εδωσα
24 το αμαξι και 5 οι ζαντες
Κι εσύ έχωσες τόσα φράγκα για τα γκομενάκια ρε φίλε?
Και πάλι σε μπουρδέλα γαμάει!!!!
Τύπε αυτό λέω και εγώ. Άλλη γνώμη έχουμε για ένα φαινόμενο που δεν μας αγγίζει και άλλη όταν το αντιμετωπίζουμε.
Ο polax τώρα λέει ότι δεν φταίει ο πατέρας και τι αποζημιώσεις και μαλακίες λέτε, είστε κομπλεξικοι και τετοια. Εάν όμως ήταν ο γιος του και η γυναίκα του νεκροί τώρα, θα τους γαμουσε ότι είχαν και δεν είχαν τους jumbo.
ετσι. Κατ αρχας αμα ειχε κανα κωλοφτιαγμενο punto gt η κανα γυφτο s2000 απο μαγουλα μερια,θα λεγανε το ΙΧ και οχι η Πορσε. Οι στερημενοι ειναι πιο επικινδυνοι
Οχι ρε συ, εσύ πήρες 30000 εργαλείο για να γαμάς και την βγάζεις σε μπουρδέλα?ζηλευεις που εχω αμαξαρα ?
ειδικα μετα απο κατι τετοια περιμενω να κανει καλο καιρο να την ανοιξω cabrio να πουλησω μουρη σε κανα γκομενακι να με κοιτανε με μισο ματι οι φτωχομπινεδες....
και κλασσικα ο ελληναρας θα λεει...ο λεφτας του μπαμπα κτλπ...δεν ξερει τι δουλεια εχω κανει για να μπορω να παιρνω αυτο το αμαξι η οτιδηποτε αλλο...
αλλα ετσι παει...καφεδακι φρεντο και να βριζετε μονο
Οχι ρε συ, εσύ πήρες 30000 εργαλείο για να γαμάς και την βγάζεις σε μπουρδέλα?
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι τι ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι πόσο ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...
Μάλλον το πουλάκι σου παίζεις μέσα στην Μπέμπαποια μπουρδελα ρε μαλακα ?
σου λεω μονο μιραντα κρεολη παιζω
Μάλλον το πουλάκι σου παίζεις μέσα στην Μπέμπα
Αποτυχημένη "επένδυση" λέγεται αυτό, φαντάζομαι πόσο ικανός που είσαι στην επιχειρηματικότητα...
"εγω το αμαξι το εχω κωλοφτιαξει κυριως για τα γκομενακια και κανενα καμακι στον δρομοκαι κατι αλλο φιλε
28 ειμαι
αν δεν παρω τωρα αμαξαρα ποτε θα παρω
στα 80 ?
δεν ειναι μονο για τα γκομενακια
θελω να κανω και το κομματι μου
Tι να σου ζηλέψω ρε κακομοίρη;Την επίδειξη;Παπούτσι λουστρίνι και κώλο φινιστρίνι λένε στο χωριό μου!!!ζηλευεις που εχω αμαξαρα ?
ειδικα μετα απο κατι τετοια περιμενω να κανει καλο καιρο να την ανοιξω cabrio να πουλησω μουρη σε κανα γκομενακι να με κοιτανε με μισο ματι οι φτωχομπινεδες....
και κλασσικα ο ελληναρας θα λεει...ο λεφτας του μπαμπα κτλπ...δεν ξερει τι δουλεια εχω κανει για να μπορω να παιρνω αυτο το αμαξι η οτιδηποτε αλλο...
αλλα ετσι παει...καφεδακι φρεντο και να βριζετε μονο
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης!!!29 χιλιαρικα
οχι 30
Ελπίζω αυτό να μην το κάνεις στην Αττική Οδό ή σε καμια Εθνική διότι είσαι εν δυνάμει κίνδυνος.Με τόσα χλμ 60-80 πιάσε δεξιά λωρίδα,τελείως δεξιά,και όχι στη ΛΕΑ και πήγαινε όπου θέλεις.Η μεσαία δεν είναι για να πηγαίνεις σαν κότα.
"εγω το αμαξι το εχω κωλοφτιαξει κυριως για τα γκομενακια και κανενα καμακι στον δρομο
η ταχυτητα δεν με ενδιαφερει καθολου"
Δικά σου λόγια είναι τα παραπάνω, όχι δικά μου.
Για 28 είσαι πολύ πίσω, τα γρήγορα αυτοκίνητα τα βλέπανε πριν 30 χρόνια σαν προέκταση της ψωλής μερικοί, πριν καμιά δεκαπενταριά γίνανε SUV και τώρα απλά πολυτελείας.χαχααχ
οχι απλα αμα την δεις
εσυ θα παιξεις το πουλακι σου
πιο κωλοφτιαγμενη πεθαινεις βασικα
Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης!!!
Και 10€ βενζίνη κάθε φορά;
Για 28 είσαι πολύ πίσω, τα γρήγορα αυτοκίνητα τα βλέπανε πριν 30 χρόνια σαν προέκταση της ψωλής μερικοί, πριν καμιά δεκαπενταριά γίνανε SUV και τώρα απλά πολυτελείας.
Το ακριβό αμάξι δεν μεγαλώνει τον πούτσο, να το ξες.