Μην ασχολεισαι , γιατι αυτοι ειναι που θα εχουν φαει την μεγαλη πουτσα και που προκειται να κινηθουν στα ορια της φτωχιας. Οσοι δουλευουν και ειναι σοβαροι επαγγελματιες και οχι αχρηστοι σουλατσαδοροι ( ο οποιοι δεν ξερουν να κανουν τιποτα) θα την βγαλουν καθαρη. Οι αλλοι απλα θα ζουνε ΟΧΙ στα ορια της φτωχιας, αλλα ΜΕΣΑ στην φτωχια. Ερχεται μεγαλη πουτσα για τους ΔΗμοσιους αχρηστους τεμπελχαναδες. Το κακο με αυτους ειναι οτι δεν εχουν διεξοδο γιατι δεν ξερουν νακανουν κατι αλλο εκτος απο το σουλατσο. Μια ζωη 900 ευρω θα περνουν.
Οχι ομως εγω και εσυ.
δε καταλαβες.
Ο ΔΥ ειτε παμε σε δραχμες ειτε σε ευρω, θα πληρωνεται στην ωρα του.
Εγω τα εχω κανει ολα: Δ.Υ., ακινητα, επιχειρηση ατομικη, και συνεταιρος(ατυπα).
Σε πληροφορω τα λεφτα του ΔΥ ειναι μεν τα πιο λιγα αλλα ειναι τα καλυτερα. Σιγουρα, ανετα και προπαντως φορλογισιμα μια φορα, σε αντιθεση με τ αλλα που φορολουνται 3-4 φορες. Ξερεις ποσοι επιχειρηματιες φιλοι μου, σκληραγωγημενοι, εχουν παει απατοι? Και ποσοι αλλοι θα ανταλλαζαν την επιχειρηση τους για μια θεση στο Δημοσιο με 6-7 κατοσταρικα το μηνα?
Αυτος που παει απ το 1000ρικο στο 800αρικο τρωει ζορι αλλα ο αλλος που παει απ το 3χιλιαρο στο 1000- τρωει μεγαλυτερο