troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.152
- Πόντοι
- 5.506
ακριβως....τιτλο ασταματητα υψηλου iq ?
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
ακριβως....τιτλο ασταματητα υψηλου iq ?
δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο
Ο κάφρος από το κέντρο διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου που μαγνητοσκόπησε το βίντεο και το ανέβασε στο youtube θα απολυθεί άραγε?
Τι λες βρε εξυπνε υπαρχει κατωτατο οριο στην εθνικη???? Ανωτατο ομως υπαρχει... Και λεγεται οριο διοτι δε δικαιουσε να το πιασεις ουτε για ενα δευτερολεπτο.... Αν η αριστερη ηταν για 80 χλμ και το εφαρμοζαν ολοι, θα εφταναν ολοι 20 λεπτα αργοτερα αλλα θα εφταναν ολοι ζωντανοι..
Σνιτσελ λέγονται στα εστιατόρια ρε χαζέ!!εγραψα πως λεγονται παρακατω
διαβασε
σνιτσελ λεγονται στην πιατσα
δε καταλαβες.
Ο ΔΥ ειτε παμε σε δραχμες ειτε σε ευρω, θα πληρωνεται στην ωρα του.
Εγω τα εχω κανει ολα: Δ.Υ., ακινητα, επιχειρηση ατομικη, και συνεταιρος(ατυπα).
Σε πληροφορω τα λεφτα του ΔΥ ειναι μεν τα πιο λιγα αλλα ειναι τα καλυτερα. Σιγουρα, ανετα και προπαντως φορλογισιμα μια φορα, σε αντιθεση με τ αλλα που φορολουνται 3-4 φορες. Ξερεις ποσοι επιχειρηματιες φιλοι μου, σκληραγωγημενοι, εχουν παει απατοι? Και ποσοι αλλοι θα ανταλλαζαν την επιχειρηση τους για μια θεση στο Δημοσιο με 6-7 κατοσταρικα το μηνα?
Αυτος που παει απ το 1000ρικο στο 800αρικο τρωει ζορι αλλα ο αλλος που παει απ το 3χιλιαρο στο 1000- τρωει μεγαλυτερο
Σνιτσελ λέγονται στα εστιατόρια ρε χαζέ!!
Αντε και στους γυφτομαχαλάδες.
Εισαι τόσος μαλάκας τελικά...Μα τόσο μαλάκας!!!!ασε ρε μαλακα που στεναχωρηθηκες κιολας.
αφου εισαι σκατοψυχος.
Εάν βέβαια ήταν η γυναίκα σου με το γιο σου το στο Honda θα έλεγες άλλα. Ουαί υμίν υποκριτές!
Η θα έλεγες ότι εντάξει μωρέ τι έφταιγε το παιδί και ο πατερας. Άσε τους ανθρώπους τι τρεχει που σκότωσαν το παιδί μου. Ένα ατύχημα όπως όλα τα άλλα είναι. Η κακή στιγμήν έφταιγε. Ε, αυτό θα έλεγες????
ατμοσφαιρικο το κοβωη porsche μαθαμε τι μοντελο ητανε ?
οκ ακου τον ιαβερη τωρα στον σκαι....και ας το βουλοσουμε ολοιΓιατί ? Αν έλεγα τις κλασσικές μαλακιες που γράφονται μηπως θα γύρναγε πιςω η γυναίκα μου και το παιδί μου ?
Μπορει και να έλεγα οτι φταίω εγω ο Μαλακας που πάρκαρα σε σημείο που αν έφευγε καποιος με τέτοια ταχύτητα θα έπεφτε πανω μου ? Ποιος ξερει τι θα έλεγα ?
Απλα εχουμε μάθει σε αυτή τη κωλοχωρα που ζούμε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα Να κατινιαζουμε οταν οι αλλοι εχουν παραπάνω απο μας ειδικα πιςω απο την οθόνη του υπολογιστή και πιςω απο την ανωνυμία.
καλα καλα νταξει !
οκκκ
πασο !
κουρασες
ενταξει αρκετα για σημερα
παω να πουλησω λιγο μουρη με το αμαξι τωρα
μιλαμε
οι βακακηδες τα ειχαν όλα και τελικα δεν ειχαν τιποτε
όπως και οι ωνασηδες
όμως χρηματα που γινονται από αγρια εκμεταλευση καποια στιγμη θα πληρωθουν και με τοκο και μαλιστα με πολύ μεγαλο τοκο........
Να κανει ολος ο κοσμος σαμποτάζ στα μαγαζια του χοντρομαλακα που μολις επιασε δυο δεκαρες πηρε πορσε στο κολοπαιδι . Να τα κλεισει όλα ο βλακας. Τον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι ποιος και με τι τον αποζημιωνει ?
Έλεος με την σκατοψυχιά!Να κανει ολος ο κοσμος σαμποτάζ στα μαγαζια του χοντρομαλακα που μολις επιασε δυο δεκαρες πηρε πορσε στο κολοπαιδι . Να τα κλεισει όλα ο βλακας. Τον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι ποιος και με τι τον αποζημιωνει ?
Aν του ειχε παρει φιατακι θα ησουν πιο επιεικης? Ελεος.Να κανει ολος ο κοσμος σαμποτάζ στα μαγαζια του χοντρομαλακα που μολις επιασε δυο δεκαρες πηρε πορσε στο κολοπαιδι . Να τα κλεισει όλα ο βλακας. Τον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι ποιος και με τι τον αποζημιωνει ?