Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Τι λες βρε εξυπνε υπαρχει κατωτατο οριο στην εθνικη???? Ανωτατο ομως υπαρχει... Και λεγεται οριο διοτι δε δικαιουσε να το πιασεις ουτε για ενα δευτερολεπτο.... Αν η αριστερη ηταν για 80 χλμ και το εφαρμοζαν ολοι, θα εφταναν ολοι 20 λεπτα αργοτερα αλλα θα εφταναν ολοι ζωντανοι..

Να πας στο δημοτικό ξανά για να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς,διότι διαπιστώνω ότι έχεις πολύ σοβαρό πρόβλημα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
η porsche μαθαμε τι μοντελο ητανε ?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δε καταλαβες.
Ο ΔΥ ειτε παμε σε δραχμες ειτε σε ευρω, θα πληρωνεται στην ωρα του.
Εγω τα εχω κανει ολα: Δ.Υ., ακινητα, επιχειρηση ατομικη, και συνεταιρος(ατυπα).
Σε πληροφορω τα λεφτα του ΔΥ ειναι μεν τα πιο λιγα αλλα ειναι τα καλυτερα. Σιγουρα, ανετα και προπαντως φορλογισιμα μια φορα, σε αντιθεση με τ αλλα που φορολουνται 3-4 φορες. Ξερεις ποσοι επιχειρηματιες φιλοι μου, σκληραγωγημενοι,  εχουν παει απατοι? Και ποσοι αλλοι θα ανταλλαζαν την επιχειρηση τους για μια θεση στο Δημοσιο με 6-7 κατοσταρικα το μηνα?
Αυτος που παει απ το 1000ρικο στο 800αρικο τρωει ζορι αλλα ο αλλος που παει απ το 3χιλιαρο στο 1000- τρωει μεγαλυτερο

οσοι πληρωνονται απο ξενες εταιριες δεν τραβανε κανενα ζορι.  

Οι ΔΥ θα φανε πουτσα τυπε. Οχι γιατι ντε και καλα θα τους μειωσουν και αλλο το μισθο, 700αρια και 800αρια παιρνουν, σιγα τα λεφτα. Της πεινας, σε εχουν περιορισει να μην μπορεις να κανεις πολλα. Θα φανε πουτσα γιατι θα αυξηθουν και αλλο οι φοροι, τα καθημερινα αγαθα, και θα τους μεινει στο τελος το τιποτα.

Ατομα σαν και μενα που δουλευουν εδω αλλα πληρονονται στο εξωτερικο και σε δολαρια πχ τους εχω γραμενους στην ψωλη μου ολους

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
μπορεί οι νόμοι του κράτους δυστυχώς να μην ισχύουν για όλους, οι νόμοι της φυσικής όμως δεν συγχωρούν αν τους παραβείς.  :woldman:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
707
Πόντοι
3.995
Εάν βέβαια ήταν η γυναίκα σου με το γιο σου το στο Honda θα έλεγες άλλα. Ουαί υμίν υποκριτές!

Η θα έλεγες ότι εντάξει μωρέ τι έφταιγε το παιδί και ο πατερας. Άσε τους ανθρώπους τι τρεχει που σκότωσαν το παιδί μου. Ένα ατύχημα όπως όλα τα άλλα είναι. Η κακή στιγμήν έφταιγε. Ε, αυτό θα έλεγες????  :jerking:

Γιατί ? Αν έλεγα τις κλασσικές μαλακιες που γράφονται μηπως θα γύρναγε πιςω η γυναίκα μου και το παιδί μου ?
Μπορει και να έλεγα οτι φταίω εγω ο Μαλακας που πάρκαρα σε σημείο που αν έφευγε καποιος με τέτοια ταχύτητα θα έπεφτε πανω μου ? Ποιος ξερει τι θα έλεγα ?
Απλα εχουμε μάθει σε αυτή τη κωλοχωρα που ζούμε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα  Να κατινιαζουμε οταν οι αλλοι εχουν παραπάνω απο μας ειδικα πιςω απο την οθόνη του υπολογιστή και πιςω απο την ανωνυμία.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506

Συνημμένα

• lamia-troxaio-dyo.jpg
    lamia-troxaio-dyo.jpg
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 18

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
Γιατί ? Αν έλεγα τις κλασσικές μαλακιες που γράφονται μηπως θα γύρναγε πιςω η γυναίκα μου και το παιδί μου ?
Μπορει και να έλεγα οτι φταίω εγω ο Μαλακας που πάρκαρα σε σημείο που αν έφευγε καποιος με τέτοια ταχύτητα θα έπεφτε πανω μου ? Ποιος ξερει τι θα έλεγα ?
Απλα εχουμε μάθει σε αυτή τη κωλοχωρα που ζούμε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα  Να κατινιαζουμε οταν οι αλλοι εχουν παραπάνω απο μας ειδικα πιςω απο την οθόνη του υπολογιστή και πιςω απο την ανωνυμία.
οκ ακου τον ιαβερη τωρα στον σκαι....και ας το βουλοσουμε ολοι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.152
Πόντοι
5.506
και κοψε μαλακες απο πανω σου και βγαλε συμπερασμα

qwerty1

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλα καλα νταξει !
οκκκ
πασο !
κουρασες

Χωρίς να το συνεχίσω, στις 13:29 έγραψες ότι πας να "πουλήσεις μουρη".

ενταξει αρκετα για σημερα
παω να πουλησω λιγο μουρη με το αμαξι τωρα
μιλαμε

και η ώρα είναι 14:17 και είσαι ακομα online.
Καλά δεν ντρέπεσαι σε τέτοιο νέο, να το χαβαλεδιάζεις;
Μονο αυτό

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
οι βακακηδες τα ειχαν όλα και τελικα δεν ειχαν τιποτε
όπως και οι ωνασηδες

όμως χρηματα που γινονται από αγρια εκμεταλευση καποια στιγμη θα πληρωθουν και με τοκο και μαλιστα με πολύ μεγαλο τοκο........

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Να κανει ολος ο κοσμος σαμποτάζ στα μαγαζια του χοντρομαλακα που μολις επιασε δυο δεκαρες πηρε πορσε στο κολοπαιδι . Να τα κλεισει όλα ο βλακας. Τον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι ποιος και με τι τον αποζημιωνει ?

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι βακακηδες τα ειχαν όλα και τελικα δεν ειχαν τιποτε
όπως και οι ωνασηδες

όμως χρηματα που γινονται από αγρια εκμεταλευση καποια στιγμη θα πληρωθουν και με τοκο και μαλιστα με πολύ μεγαλο τοκο........

ξερω παιδια με πτυχια αει που δουλευαν στο τζαμπο με ψιχουλα κ τους φερονταν σαν ζωα

θεια δικη λες?

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Να κανει ολος ο κοσμος σαμποτάζ στα μαγαζια του χοντρομαλακα που μολις επιασε δυο δεκαρες πηρε πορσε στο κολοπαιδι . Να τα κλεισει όλα ο βλακας. Τον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι ποιος και με τι τον αποζημιωνει ?

οι ψυχιατροι λενε οτι ο μεγαλυτερος πονος που μπορει να βιωσει ενας ανθρωπος ειναι να πεθανει το παιδι του

giotis2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2010
Like
7
Πόντοι
1
Έλεος με την σκατοψυχιά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Aν του ειχε παρει φιατακι θα ησουν πιο επιεικης? Ελεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom