Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες χρειάζομαι την βοήθεια σας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα efaki_88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 657
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Ο,τι ανωμαλία δείχνουν οι πορνοταινιες(golden shower,bondage,μαστιγια,λιωμενα κερια στο μουνι).Απο εξω φέρε και κανένα σκύλο.
εγω θα προτειμουσα τρειο...με την γνωστη...
Ο,τι ανωμαλία δείχνουν οι πορνοταινιες(golden shower,bondage,μαστιγια,λιωμενα κερια στο μουνι).Απο εξω φέρε και κανένα σκύλο.
εντάξει μωρέ μην ξεφύγουμε και τόσο πολύ....ας τα κρατήσουμε για το επόμενο στάδιο αυτά.
akanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
εντάξει μωρέ μην ξεφύγουμε και τόσο πολύ....ας τα κρατήσουμε για το επόμενο στάδιο αυτά.
τρίο..λεμε δοκιμασμένα πραγματα..
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γκανκ μπανκ οχι?
τρίο..λεμε δοκιμασμένα πραγματα..
από τα λεγόμενα του έχω καταλάβει ότι δεν του πολυαρέσει η ιδέα του τρίο
γκανκ μπανκ οχι?
απαπααααα ω
Δωσε ημερα , ωρα , δωματιο να ερθουμε ολοι να σας κανουμε παρεα .... αν του αρεσουν οι εκπληξεις θα ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ......
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καλα κανει ,κωλο εχεις δωσει?από τα λεγόμενα του έχω καταλάβει ότι δεν του πολυαρέσει η ιδέα του τρίο
καλα κανει ,κωλο εχεις δωσει?
τον έχετε έρωτα αυτόν τον κώλο οι άντρες.... μια φορά προσπαθήσαμε αλλά πονούσα και σταματήσαμε και μετά δεν ξανά προέκυψε.
στειλε μου πμ να ερθω κ εγω για παρεα
αμα δν του αρεσει το τριο του δικου σου.δν πειραζει.ας κοιταει.
η εναλλακτικα θα φερω κ ενα φιλο μου μαζι,να ειμαστε τεσσερεις.
όχι μωρέ ας μην τον βγάλω από το παιχνίδι...θέλω να είναι δική του η βραδιά....
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ΔΕΝ προσπαθησες πολυ ,ξερεις με σαλιο και υπομονη... βαζελινη εβαλες?καμα σουτρα διαβασες?τον έχετε έρωτα αυτόν τον κώλο οι άντρες.... μια φορά προσπαθήσαμε αλλά πονούσα και σταματήσαμε και μετά δεν ξανά προέκυψε.
ΔΕΝ προσπαθησες πολυ ,ξερεις με σαλιο και υπομονη... βαζελινη εβαλες?καμα σουτρα διαβασες?
η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθήσαμε και πολύ....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
να ερθω και εγω?Καλημέρα από ένα νέο μέλος...Θα ήθελα την βοήθειά σας... Θέλω διοργανώσω μια διαφορετική βραδιά για μένα και το αγόρι μου. Θέλω να κάνουμε στο σεξ πράγματα τα οποία δεν συνηθίζουμε να κάνουμε. Έχω σκεφτεί να κλείσω ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο(για την ακρίβεια έλεγα να πάω σε αυτό ) και να τον καλέσω να έρθει εκεί.Προσπαθώ να του το φέρω απ'έξω απ'έξω αν θέλει κάτι άλλο από εμένα στο σεξ και μου λέει ότι είναι ικανοποιημένος με αυτά που κάνουμε. Οπότε, σαν άντρες θα ήθελα να μου πείτε τι θα σας άρεσε να σας κάνει η κοπέλα σας στο κρεβάτι, πέραν τον συνηθισμένων. . .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 651
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 10K