Νέα

Alexxx-τα χρόνια της αθωότητας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proagogos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Να εισαι τσαντισμένος με εναν που σε μουτζωσε και σε εβρισε στο φανάρι σε καταλαβαίνω
να εισαι τσαντισμένος με τη γκόμενα που χτενιζόταν και σε τράκαρε με το αμάξι πάλι το καταλαβαίνω
Να ταχεις πάρεις στο κρανίο με το αφεντικό σου στη δουλεια σε καταλαβαίνω απόλυτα
Να νιωθεις οργή γιατι η γκόμενα σε αφησε σε πιάνω
Να θες να ρίξεις χριστοπαναγίες γιατι η πουτάνα δεν σεβάστηκε το 20αρικο σου παλι σε καταλαβαίνω

Να εισαι ομως στραβωμένος απο ενα τυχαίο και αγνωστο ατομο απο ενα forum και να βάζεις στο προφίλ σου τέτοιο λίνκ με το ονομα του πραγματικά προσπάθησα αλλα δε μπορώ να σε καταλάβω.

GET A LIFE

και επειδή θα νομίζεις οτι ειμαι κολλητός και φιλαράκι με το σταυρο αν δε σου κάνει κόπο μπες στο παλιο forum και δες τι αποψη ειχα πάρει εναντίον του οταν ειχε γίνει το θέμα.

stavros.org υπαρχει stavros51.org οχι!

stavros GET A SITE!

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Να εισαι τσαντισμένος με εναν που σε μουτζωσε και σε εβρισε στο φανάρι σε καταλαβαίνω
να εισαι τσαντισμένος με τη γκόμενα που χτενιζόταν και σε τράκαρε με το αμάξι πάλι το καταλαβαίνω
Να ταχεις πάρεις στο κρανίο με το αφεντικό σου στη δουλεια σε καταλαβαίνω απόλυτα
Να νιωθεις οργή γιατι η γκόμενα σε αφησε σε πιάνω
Να θες να ρίξεις χριστοπαναγίες γιατι η πουτάνα δεν σεβάστηκε το 20αρικο σου παλι σε καταλαβαίνω

Να εισαι ομως στραβωμένος απο ενα τυχαίο και αγνωστο ατομο απο ενα forum και να βάζεις στο προφίλ σου τέτοιο λίνκ με το ονομα του πραγματικά προσπάθησα αλλα δε μπορώ να σε καταλάβω.

GET A LIFE

και επειδή θα νομίζεις οτι ειμαι κολλητός και φιλαράκι με το σταυρο αν δε σου κάνει κόπο μπες στο παλιο forum και δες τι αποψη ειχα πάρει εναντίον του οταν ειχε γίνει το θέμα.

Savalas ποτε δεν ειχα προβλημα μαζι σου δεν εννουσα εσενα σε καμια περιπτωση...Αλλου πηγαινε το post αυτος ξερει...Οπως και προβλημα δεν ειχα ποτε και ουτε κρατησα κακια στον Αλεξ...Τα καθιζιματα του site ειναι 2 και το ενα γλυφει το αλλο...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Τα καθιζιματα του site ειναι 2 και το ενα γλυφει το αλλο...

Προφανώς αναφέρεσαι στον εαυτό σου και στον citytours.gr.
Ευχαριστούμε πάντως που μας το γνωστοποιείς.

Θα σε μαλώσω όμως. Μου ξεχνάς τον xebrakoto.
Έχει υποβάλει τα σέβη του στο άλλο forum. Ξέρεις ποιο.
Μην μένει παραπονεμένος.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
και σας το ξαναλεω βουρλα κοιταχτε τις ip διευθυνσεις να δειτε εαν ειναι το ιδιο ατομο...

Προκαλώ να κοιτάξετε τα post μου π.χ. τα τρία τελευταία ενδεικτικά και να μου πείτε. Από που είμαι!Μήπως είμαστε 300 διαφορετικοί Vanzel σε 300 διαφορετικά σημεία του κόσμου; ʼντε γιατί ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ακούω περί IP.

Υπάρχουν τόσες τεχνικές ρε μάγκες μα τόσες τεχνικές. Παρακαλώ ένας mod να κοιτάξει τα post μου και να τσεκάρει τα λεγόμενα μου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Kαλή ερώτηση. Γιατί με ενδιαφέρει?

Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε. Πίστεψέ με, καθόλου. Δεν είναι όμως ζήτημα μεταξύ εσού και του παραγωγού μόνο. Και έχω και αυτή τη μαλακία που δεν μπορώ την αδικία με τίποτα.

Ξεχνάς, ότι μέχρι σήμερα, δεν είχες ποτέ παραδεχθεί ότι είχες άλλα προφίλ και ότι έκανες ό,τι έκανες με αυτά. Ξανά, στα @@ μου, κάνε ό,τι γουστάρεις. Όταν όμως τα έκανες αυτά ,ταυτόχρονα
- Έσβηνες του αλλουνού τα ποστ με το παραμικρό
- Ακόμη και τον εξέθετες όταν διόρθωνε τα ποστ του.. δηλαδή αν εγώ γράψω το Σταύρος με ωμέγα, να μην αισθάνομαι ασφαλής να μπω ξανά μέσα να το διορθώσω?

Γι αυτό το κάνω υπόθεσή μου, και θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα. Εγώ δεν χρειάζομαι καμιά εξήγηση. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει εσύ να πεις στους άλλους τί έγινε. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση, λειτούργησες, και λειτούργησε το σάιτ με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή κυνήγησε τον άλλο, δεν είπε τίποτα σε εσένα.

Και δεν είναι πολύ βολικό , το ότι αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν , γιατί είναι "εσωτερικές υποθέσεις του σάιτ" ?

Πολλοί μπορεί να μην συμπαθούν τον παραγωγό. Δεν με νοιάζει, πραγματικά, ποια είναι η θέση του καθενός απέναντι του. Με νοιάζει αυτό που έγινε, αν δεν το εξηγήσεις, τουλάχιστον να πεις ΝΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!.

Τουλάχιστον θα έχεις πει κάτι, και όχι περί ταυτοτήτων και απορρήτων.. είναι τουλάχιστον αστεία και υπεκφυγές, με συγχωρείς που το λέω..

Χαίρομαι , τέλος και σημαντικότερο, που λύθηκε το θέμα με τον stunt. Φίλε, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι όλα ήταν σαμποτάζ του gayboy..  [/size]

fkmenace,
Κολλημένος μου φαίνεσαι.
Και στο λέω γιατί σε ΠΟΛΛΑ από όσα γράφεις εδώ σου έχω ήδη απαντήσει.
Να σου απαντήσω τώρα σε όσα λες και εγώ τα βλέπω ως καινούρια:
Αν η εμμονή σου έχει να κάνει με την άρνηση της αδικίας, δικαιολογημένη είναι από αυτή τη σκοπιά, δεν είναι όμως από τη σκοπιά του ότι κάτι που εσύ μπορεί να βλέπεις σαν αδικία, να μην πράγματι είναι. Το αποκλείεις?

Για τη διόρθωση των post:
Δεν είναι μόνο προνόμιο των mods να βλέπουν τις διορθώσεις που γίνονται στα post από αυτούς που τις κάνουν. Είναι τεχνικό το θέμα, και συ μπορείς να τις βλέπεις, και να σου πω πως θα το κάνεις:
Κάνεις την «ενεργοποίηση ειδοποιήσεων» για τα threads που σε ενδιαφέρει να βλέπεις. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα θα σου στέλνει στο E-mail σου ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που ποστάρονται, μόλις ποσταριστούν.
Έστω λοιπόν ότι σε ένα τέτοιο thread, ποστάρω εγώ ένα post, που λέει: ?Ο fkmenace τον παίρνει?. Εσένα σου έρχεται η ειδοποίηση στο mail σου, και το message στο Ε-mail σου περιμένει να το διαβάσεις, όποτε μπεις στο mail σου. Αυτό πλέον ΔΕΝ αλλάζει.

Εν τω μεταξύ εγώ μετανοιώνω, ξαναμπαίνω στο post μου με «τροποποίηση», και διορθώνω το κείμενο σε : ?Ο fkmenace έχει ωραία μάτια?. Για τη διόρθωση αυτή ΔΕ σου έρχεται εσένα ειδοποίηση, έτσι είναι το σύστημα. Ειδοποίηση στέλνεται ΜΟΝΟ για την πρώτη εμφάνιση ενός post.
Κάποτε μπαίνεις εσύ στο E-mail account σου, διαβάζεις ΕΚΕΙ τα post, βλέπεις ότι ο stavros51 έγραψε ότι τον παίρνεις, και πατάς το link για να μπεις στο thread και να απαντήσεις. Εκεί βλέπεις ότι δεν γράφει ότι τον παίρνεις, αλλά ότι έχεις ωραία μάτια.
Έτσι καταλαβαίνεις ότι ο πούστης ο Σταύρος έγραψε ότι τον παίρνεις, και ότι μετά το ξανασκέφτηκε, και το διόρθωσε.
Κάποιοι όμως ΔΙΑΒΑΣΑΝ (μέχρι να κάνει τη διόρθωση) ότι εσύ τον παίρνεις.
Το κείμενο του αρχικού post του Σταύρου το έχεις, μέσα στο inbox του mail σου.
Είναι επιλογή σου το αν θα το σχολιάσεις (λέγοντας και ότι διαπίστωσες τη διόρθωση), η αν θα το αγνοήσεις. Το να γράψεις Ω αντί για Ο και το διορθώσεις, δε νομίζω να κάτσει κανείς να το σχολιάσει, και επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις αυτό το παράδειγμα. Έκανα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο?

Επομένως το δικαίωμα του να σχολιάζεις διορθώσεις post είναι του καθενός (δοκίμασέ το, θα δεις ότι γίνεται), ΔΕΝ είναι χρήση δικαιώματος mod, είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ των χρηστών, και άλλος το ασκεί, άλλος όχι.
Που είναι το μεμπτό στο ότι εγώ το ασκώ?
Η για να στο πω και αλλιώς, φταίω εγώ αν άλλοι δεν το ασκούν?

Μπερδεύεις (επίσης) μερικά άλλα πράματα:
Εγώ δεν είπα ότι είναι εσωτερικές υποθέσεις του site η δημοσίευση απόψεων και κρίσεων.
Και αυτό ισχύει ΕΣΤΩ και αν οι απόψεις και οι κρίσεις αφορούν mod, admin, ή το Μωάμεθ τον ίδιο. Απόδειξη δε περί αυτού, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ THREAD ρε φίλε!

Είπα ότι ΕΙΝΑΙ εσωτερικές υποθέσεις του site το ποιος είναι mod και ποιος όχι, το ΓΙΑΤΙ αυτός είναι και ο άλλος δεν είναι, το αν πληρώνονται οι mods απ το site ή όχι (σιγά ρε φίλε, κι αν πληρώνομαι δηλαδή, γιατί πρέπει να στο πω, ποιος είσαι, ο Αλογοσκούφης?), και όλα αυτά που κατά καιρούς διάφοροι έξυπνοι εδώ έχουν θεωρήσει απαραίτητο να ανακινήσουν, λες και τους πέφτει λόγος. Δε νομίζω ότι είσαι απ αυτούς.
Γιατί δηλαδή, απ όσους γράφουν στο in.gr ξέρει κανείς ποιοι πληρώνονται και ποιοι όχι? Γιατί εδώ πρέπει να βγάλουμε τα οικονομικά μας στη φόρα? Ζητήσαμε από κανέναν καμιά συνδρομή, και πρέπει να απολογηθούμε για το που πάνε οι συνδρομές?

Τώρα για τις ?απόψεις? των ηλίθιων που διατυπώθηκαν για μένα (ως χρήστη και mod) νομίζω έχω απαντήσει (εφ όσον διατυπώθηκαν δημόσια πράγματι ΔΕΝ είναι εσωτερικές υποθέσεις του site) αλλά έχω απαντήσει όπως ΕΓΩ θεωρώ ότι πρέπει, και όχι όπως κάποιος άλλος (ή εσύ εν προκειμένω) θα ήθελες. Δεν μπορώ?
Να σου κάνω όμως τη χάρη να σου ξαναπώ όσα ήδη έχω πεί:

1) Στο θέμα που τότε τέθηκε, απάντησα ΤΟΤΕ, όποιος έχει την περιέργεια, ας πάει να βρει τα παλιά post και να τα διαβάσει. Δε θα επανέλθω.
2) Αν εγώ σηκωθώ και πω εδώ δημόσια ?Ο fkmenace είναι αδερφή και τον παίρνει, και εγώ προχτές το βράδυ του τον κάρφωσα?, αυτό ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
2.1) Ότι είναι αλήθεια.
2.2) Ότι είσαι υποχρεωμένος να το παραδεχτείς.
2.3) Ότι είσαι υποχρεωμένος ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι δεν είναι έτσι τα πράματα.
Ότι γουστάρεις θα κάνεις. Και αυτοί που θα διαβάσουν τη δικιά μου δήλωση (και ό,τι εσύ πεις, ΑΝ ΠΕΙΣ), θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους. That simple.

Καταλαβαίνεις λοιπόν (μετά απ όλα αυτά) ότι ναι, ?σε συγχωρώ?, ότι και να λες!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Γεια σας και από εμένα. Μόλις χθες ο ματσαπλόκος Anal_Hunter με ενημέρωσε ότι πάλι γίνεται της πουτάνας εδώ μέσα.

Για αυτή την ανατρεπτική αριστερή ιδέα που έχουν μερικοί του τύπου: Ξεπουλήθηκε το site με τις διαφημίσεις ή πέσαμε στα κυκλώματα της πορνείας και ότι άλλο λένε, δεν θα αναφερθώ απλά θα πω το εξής προφανές. Είναι έξοδα + κέρδος. Ο καθένας θα το έκανε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δηλαδή περιμένετε από τα συνολικά κέρδη του site να τρώτε και να πηδάτε στο τσάμπα ΟΛΟΙ? Αυτό αγαπητοί θα ήταν η καλύτερη περίπτωση της αριστερής ιδεολογίας. (δεν κατακρίνω κανέναν ούτε ιδεολογίες και ήθη). Οπότε μην κατηγορείτε το site για το πώς έγινε λέγοντας ότι ξεπουλήθηκε. Σας ενημερώνω πως ο firefox έχει εργαλεία που μπορούν να κόβουν εικόνες και flash animation. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην βλέπεται τις διαφημίσεις. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.
Απλά μάθετε να αγνοείτε μάγκες, αφού μπορείτε να το κάνετε. Επίσης μην μπλέκετε τα λεφτά στη μέση. Είναι ουτοπικό.

Τώρα στο ζουμάκι.
Αν θέλετε καλύτερο το bourdela.com να φύγει ο stavros, όπως βλέπεται πάλι σε αυτόν γυρίζουν όλα και προφανώς είναι ένας Moderetor ακόμη επειδή ΠΟΥΛΑΕΙ και για διάφορους άλλους λόγους μίζερης προελεύσεως και ηλικίας: εντάξει μωρέ, 150 χρονών είναι και τρώει τον χρόνο του εδώ μέσα, ας του δώσουμε κάτι μιας και έχει το μπλα μπλα και την καύλα να απαντάει. Νομίζω θα ήταν η λογική σκέψη του ιδιοκτήτη και του κάθε ιδιοκτήτη. Πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Είχε να πει κάτι ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ SITE.

Προσωπικά αποχώρησα από το site για λόγους προσωπικούς και όπως ανέφεραν μερικοί για λόγους αδικίας. Ήταν μια φάση που διάλεξα αυτό για να ψιλόκαώ. ʼνθρωποι σαν τον paragogo πρέπει να υπάρχουν γιατί ώρες ώρες λένε την ωμή αλήθεια λίγο ακραία βέβαια και ξυπνάνε μερικούς. Απλά επειδή οι περισσότεροι δεν γουστάρετε τέτοιους τύπους από τον θυμό σας δεν σκέφτεστε λογικά και αρχίζετε το κοπάνημα από την πρώτη στιγμή. Σαν κάτι τύπους που κρύβονται σε παρακμιακά μπαράκια όλοι μαζί επειδή ταιριάζουν ιδεολογικά σε πολλά πράγματα και όταν κάποιους τους πει είστε ζώα, αμέσως να τον σφάξουν για να νιώσουν ασφαλείς και μετά πάλι πίσω. (το ξέρω λέτε τι μαλακίες λέει ο μαλάκας, αλλά στο πέος μου).

Δηλαδή αυτό που θέλω να πω και πιστεύω από την πρώτη στιγμή, είναι ότι το site ξεκίνησε για τα αγαπημένα μας bourdela και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βλέπουμε το site σαν ένα τρόπο να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός όχι να ασχολούμαστε μια ζωή μαζί του. Απλά είναι ένα μονοπάτι, τίποτα άλλο. Εμείς το κάναμε πασαρέλα με πλούσια φώτα και χρώματα.
Απλά κοιτάτε ποσά ποστ γίνονται στην κατηγορία για τα bourdela και πόσα ποστ στις κατηγορίες για τα γενικά. ΟΧ τι λέει το παλικάρι. ΝΑΙ ΡΕ!!! Ξεκολλήστε από την ζωή σας, το site έχει ξεφύγει από αυτό που ξεκίνησε. Ούτε ο κατάλογος δεν έχει αλλάξει!! Αυτό πρέπει να καταλάβετε, η σελίδα ΑΛΑΞΕ, έγινε κάτι άλλο. Μην μένετε στα παλιά.

Υ.Γ. έφυγα σαν το κλέφτη από το site αλλά ευχαριστώ μερικά άτομα και ξέρουν ποιοι είναι. ;)

Υ.Γ. είχες δεν είχες σταύρο με τα γέρικα αρχίδια σου ασχολούμαστε πάλι. Χαχαχαχαχααχαχα

Όπως έλεγε και ο παραγωγός ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!! [/size]

Κotsariko,

Χαίρομαι που είσαι καλά.
Το ίδιο και τ? αρχίδια μου.
Τα οποία είναι επίσης καλά και σε χαιρετούν.

Ευχαριστώ για την καλή σου κουβέντα, ότι «πουλάω». Έχω την άδειά σου να τη βάλω στο βιογραφικό μου? Ίσως με βοηθήσει να βρω μια καλύτερη δουλειά... Το αφεντικό μου (ο έξω από δω, όχι ο Alexxx) δεν το αναγνωρίζει, και σκέφτομαι να αναζητήσω μια καλύτερη τύχη. Ίσως μπορείς να με βοηθήσεις. Θα μου δώσεις μια συστατική?

Η κρίση σου (ή μήπως πρέπει να πω επιθυμία και ευχή) για να φύγω απ το site δεν είναι κάτι δύσκολο, να σου πω (αμερόληπτα) τι να κάνεις:
1) Μια αίτηση με χαρτόσημο στους admins.
2) Μια παράσταση με δικηγόρο στην Α.Ε. που έχει την πλειοψηφία των μετοχών του site. Καλύτερα με εξώδικο.
3) Αν όλα αυτά δεν αποδώσουν, αγόρασε μετοχές της Α.Ε., και παρουσιάσου στην Γενική Συνέλευση των μετόχων όπου θα προβάλεις τις αντιρρήσεις σου για τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας. Ίσως και άλλοι μέτοχοι να ταχθούν μαζί σου.
4) Αν τίποτα δεν βγάλει αποτέλεσμα, υπάρχει ανοιχτός ο δρόμος της Επιτροπής Ανταγωνισμού,  της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (μη μιλήσω και για το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο), και τέλος η προσφυγή στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπου θα κάνεις το επόμενο βήμα σου.
5) Αν τίποτα από αυτά δεν αποδώσει, με παράσταση στον ʼρειο Πάγο θα μπορέσεις να ανατρέψεις τις τυχόν τυπικές παραβάσεις των μέχρι τότε αποφάσεων.

Δυστυχώς, καλό δικηγόρο για όλα αυτά δε μπορώ να σου συστήσω. Θα πρέπει να τον βρεις μόνος σου. Έχει το site αρκετούς.

Στα υπόλοιπα που γράφεις δε θα απαντήσω, και ξέρεις γιατί. Και να απαντήσω, δε θα βγει τίποτα!

Να ?σαι καλά και να μας θυμάσαι πότε-πότε. Όχι μόνο όταν στο σφυρίζει ο Anal!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Διεγράφη, από μένα, μήνυμα του χρήστη Κακαουνάκη προς τον stavro51 επειδή δημοσιοποιούσε προσωπικά στοιχεία.
Η κριτική μπορεί να ασκείται, όσο αιχμηρή και αν είναι, χωρίς να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία

Ρε συνάδελφε, ευχαριστώ για την προστασία, αλλά δε χρειάζεται!
Εγώ δεν έχω προσωπικά στοιχεία!
Διότι δεν είμαι πρόσωπο!
Είμαι άϋλο πνεύμα, δεν τόχεις καταλάβει?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Παιδιά, και εμένα με προβληματίζει και με βάζει σε υποψίες αυτή η "πούστικη" επίθεση (με πάθος φανατικού ισλαμιστή) σε κάποιον τόλμησε να θίξει το site. [size=10pt]Μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά" μάγκες. [/size] Και το όλο ύφος των κουραδόμαγκων λουλούδων, που κρυμένοι πίσω απο την ανωνυμία ξεσπαθώνουν κατα δικαίων και αδίκων δείχνει πολλά...[/size]

Έχεις δίκιο συνάδελφε....
Κατάφερα μια μέρα και φωτογράφησα την κάσα.
Τώρα τους έχω στο χέρι, ετοιμάζω την αναφορά μου στον Αλογοσκούφη!

Συνημμένα

• Bourdela-Treasury.jpg
    Bourdela-Treasury.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 54

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κοίταξε, να σου πώ πως θα γίνεται η δουλειά από εδώ και πέρα. Εσύ θα μου λες πως σε αυτά που σου λέω μου έχεις απαντήσει (όπως κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) , και εγώ θα σου λέω πως δεν μου έχεις απαντήσει.. είναι απόλυτα λογικό νομίζω.

Εγώ σου λέω , ναι, έχεις απαντήσει στο παλιό φόρουμ. Έχεις πεί "δεν χρωστάω να πώ τίποτα σε κανέναν, είναι θέμα ιδιωτικού απορρήτου". Αν αυτό εννοείς σαν απάντηση, τότε ναι, να καταλάβω ότι αυτό εννοείς. Και ας μείνουν τα συμπεράσματα στους υπολοίπους.

Κάτι πολύ βασικό. Κάποια πράγματα :

- Οι εξυπνακίστικες εξηγήσεις
- Τα εξυπνακίστικα σχόλια
- Οι κενές και κούφιες απαντήσεις

Εκεί που σε παίρνουν. Να στο θέσω αλλιώς, είναι πολύ αλαζονικό εκ μέρους σου να νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος.. Και αυτή τη φορά, δεν θα ξοδέψω καθόλου πολύτιμο χρόνο για να σου δείξω πόσο εύκολα μπορώ να το κάνω αυτό , όπως το κάνεις εσύ. Δεν είμαστε καμμένοι όλοι, βλέπεις. Και για το τελευταίο σχολιάκι περί συγχώρεσης, δεν θέλω να το σχολιάσω κάν.. είναι σαφές πως έχεις μπερδευτεί πολύ φίλε μου.

Προσωπική σύσταση : βγες και παραδέξου κάποια πράγματα. Τουλάχιστον ο κόσμος θα πειστεί ότι έχεις και αρχίδια εκτός από την δυνατότητα να κάνεις τον έξυπνο, επειδή θεωρείς ότι κάποιοι σου έδωσαν την εξουσία να το κάνεις. Δες μόνος σου το παράδειγμα που έδωσες για το in.gr και πες μου αν αυτό δεν είναι δήλωση Ρουσόπουλου style.

Όσο για την ιδιοφυή σου πρόταση, ναι, είναι πιθανό. Όπως και άλλοι, χρησιμοποιείς κόλπα αντί να πεις κάποια πράγματα. Να ρωτήσω κάτι λοιπόν :
ΕΣΥ, ΕΞΥΠΝΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΛ, Η' ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ??

Και δε μου λες, κολλητέ.. είδες να κάνω αναφορά πουθενά για λεφτά? Μην μπερδεύεις αυτά που λένε οι άλλοι που δεν ξέρουν , με αυτά που λέω εγώ. Σου ζήτησα να πεις γιατί το έκανες, και μου είπες ότι δεν έχω εγώ έρεισμα να αξιώνω πληροφορίες που είναι του σάιτ. Δηλαδή από πότε οι προσωπικές σου μαλακίες είναι υπόθεση του σάιτ? Δεν με νοιάζει αν παίρνεις λεφτά, δεν θέλω να μου πεις, και προσωπικά ΕΛΠΙΖΩ τα παιδιά να παίρνουν λεφτά.. Γιατί έκαναν κάτι ερασιτεχνικά, από την καύλα τους, και μας καύλωσαν όλους. Να ναι καλά και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. It's their joint.

But not yours.

Δεν θέλω να μου απαντήσεις. Θέλω να λάβεις το μήνυμα, σταύρο, ότι την φιγούρα που έκανες στην αρχή του σάιτ μπορείς να την ξεχάσεις..(GET A LIFE) και να κατεβείς από το καλάμι.. αυτό δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει να κάνει με το στυλάκι σου.. κατέβα λοιπόν όσο είναι καιρός.

Σε ό,τι αφορά το όλο θέμα, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αισθάνομαι ότι εκτίθεμαι , γιατί πολύ απλά ο Αλεχχχ δεν θα τοποθετηθεί και ο μόνος υπεύθυνος νομίζει ακόμα ότι απευθύνεται σε βλάκες, και προτιμά να υπεκφεύγει , αντί να κάνει απλά κάτι που θα ήταν αυτό που προτάσσει το φιλότιμο.. όπως λες κι εσύ, δοκίμασε το, δεν είναι δύσκολο, γίνεται , θα δεις..

Αυτά λοιπόν. Είθε το θέμα να περάσει στη λήθη (στη θάλασσα, που λέει και το "ʼννα"), αφού κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν θέλει να μάθει, και κανείς δεν θα μάθει αφού δύο άτομα ξέρουν, και κανείς δεν λέει.
Ας συνεχίσουμε απλά απρόσκοπτα αυτό που κάνουμε, και μάλιστα καλά ;), και ας δίνουμε σημασία και αξία σε όποιον θεωρούμε ότι το αξίζει... ʼλλωστε θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Να στε καλά μάγκες, και συγχωρείστε με για την δέσμευση του ζωτικού χώρου του σάιτ με αυτό το θέμα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε συνάδελφε, ευχαριστώ για την προστασία, αλλά δε χρειάζεται!
Εγώ δεν έχω προσωπικά στοιχεία!
Διότι δεν είμαι πρόσωπο!
Είμαι άϋλο πνεύμα, δεν τόχεις καταλάβει?

ελα που εγω ομως εχω αποκλειστικη φωτογραφια απο τις κοντρες σε πραγματικο πλεον επιπεδο σταυρου-κακαουνακη και τη δημοσιευω!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• monster.jpg
    monster.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 52

melinaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κοίταξε, να σου πώ πως θα γίνεται η δουλειά από εδώ και πέρα. Εσύ θα μου λες πως σε αυτά που σου λέω μου έχεις απαντήσει (όπως κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος) , και εγώ θα σου λέω πως δεν μου έχεις απαντήσει.. είναι απόλυτα λογικό νομίζω.

Εγώ σου λέω , ναι, έχεις απαντήσει στο παλιό φόρουμ. Έχεις πεί "δεν χρωστάω να πώ τίποτα σε κανέναν, είναι θέμα ιδιωτικού απορρήτου". Αν αυτό εννοείς σαν απάντηση, τότε ναι, να καταλάβω ότι αυτό εννοείς. Και ας μείνουν τα συμπεράσματα στους υπολοίπους.

Κάτι πολύ βασικό. Κάποια πράγματα :

- Οι εξυπνακίστικες εξηγήσεις
- Τα εξυπνακίστικα σχόλια
- Οι κενές και κούφιες απαντήσεις

Εκεί που σε παίρνουν. Να στο θέσω αλλιώς, είναι πολύ αλαζονικό εκ μέρους σου να νομίζεις ότι είσαι εξυπνότερος.. Και αυτή τη φορά, δεν θα ξοδέψω καθόλου πολύτιμο χρόνο για να σου δείξω πόσο εύκολα μπορώ να το κάνω αυτό , όπως το κάνεις εσύ. Δεν είμαστε καμμένοι όλοι, βλέπεις. Και για το τελευταίο σχολιάκι περί συγχώρεσης, δεν θέλω να το σχολιάσω κάν.. είναι σαφές πως έχεις μπερδευτεί πολύ φίλε μου.

Προσωπική σύσταση : βγες και παραδέξου κάποια πράγματα. Τουλάχιστον ο κόσμος θα πειστεί ότι έχεις και αρχίδια εκτός από την δυνατότητα να κάνεις τον έξυπνο, επειδή θεωρείς ότι κάποιοι σου έδωσαν την εξουσία να το κάνεις. Δες μόνος σου το παράδειγμα που έδωσες για το in.gr και πες μου αν αυτό δεν είναι δήλωση Ρουσόπουλου style.

Όσο για την ιδιοφυή σου πρόταση, ναι, είναι πιθανό. Όπως και άλλοι, χρησιμοποιείς κόλπα αντί να πεις κάποια πράγματα. Να ρωτήσω κάτι λοιπόν :
ΕΣΥ, ΕΞΥΠΝΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΛ, Η' ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ??

Και δε μου λες, κολλητέ.. είδες να κάνω αναφορά πουθενά για λεφτά? Μην μπερδεύεις αυτά που λένε οι άλλοι που δεν ξέρουν , με αυτά που λέω εγώ. Σου ζήτησα να πεις γιατί το έκανες, και μου είπες ότι δεν έχω εγώ έρεισμα να αξιώνω πληροφορίες που είναι του σάιτ. Δηλαδή από πότε οι προσωπικές σου μαλακίες είναι υπόθεση του σάιτ? Δεν με νοιάζει αν παίρνεις λεφτά, δεν θέλω να μου πεις, και προσωπικά ΕΛΠΙΖΩ τα παιδιά να παίρνουν λεφτά.. Γιατί έκαναν κάτι ερασιτεχνικά, από την καύλα τους, και μας καύλωσαν όλους. Να ναι καλά και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. It's their joint.

But not yours.

Δεν θέλω να μου απαντήσεις. Θέλω να λάβεις το μήνυμα, σταύρο, ότι την φιγούρα που έκανες στην αρχή του σάιτ μπορείς να την ξεχάσεις..(GET A LIFE) και να κατεβείς από το καλάμι.. αυτό δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει να κάνει με το στυλάκι σου.. κατέβα λοιπόν όσο είναι καιρός.

Σε ό,τι αφορά το όλο θέμα, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αισθάνομαι ότι εκτίθεμαι , γιατί πολύ απλά ο Αλεχχχ δεν θα τοποθετηθεί και ο μόνος υπεύθυνος νομίζει ακόμα ότι απευθύνεται σε βλάκες, και προτιμά να υπεκφεύγει , αντί να κάνει απλά κάτι που θα ήταν αυτό που προτάσσει το φιλότιμο.. όπως λες κι εσύ, δοκίμασε το, δεν είναι δύσκολο, γίνεται , θα δεις..

Αυτά λοιπόν. Είθε το θέμα να περάσει στη λήθη (στη θάλασσα, που λέει και το "ʼννα"), αφού κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν θέλει να μάθει, και κανείς δεν θα μάθει αφού δύο άτομα ξέρουν, και κανείς δεν λέει.
Ας συνεχίσουμε απλά απρόσκοπτα αυτό που κάνουμε, και μάλιστα καλά ;), και ας δίνουμε σημασία και αξία σε όποιον θεωρούμε ότι το αξίζει... ʼλλωστε θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που πληρούν αυτά τα κριτήρια.

Να στε καλά μάγκες, και συγχωρείστε με για την δέσμευση του ζωτικού χώρου του σάιτ με αυτό το θέμα

FK μην του την λες ετσι ηδη εχει φαει πορτα απο την ζωη αμα φαει και απο τα μπουρδελα δεν θα εχει λογο να ζει.Αστον να ζει μεσα στην ψευδαισθηση του WEB εξαλλου τα ξερολικια και την ειρωνια του μονο εκει μπορει να την προβαλει απο κοντα δεν τολμαει γιατι πεφτει φαπα.Χαρειτε τον μεγα WEBMASTER ειλικρινα λυπαμαι για τον ALEXXX εαν δεν υπηρχε η Daria στην μεση τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζι του ουτε με τους υπολοιπους Admin και  Mods πλυν εκεινον  μεχρι και βοηθεια στο site θα μπορουσα να προσφερω για θεματα ασφαλειας και οτι αλλο χρειαζοντουσαν πραγμα που δεν γνωριζει ο Stavros51 το μονο που μπορει να κανει εκεινος ειναι να παταει το διακοπτη on/off του υπολογιστη αντε και να κοιταει και καμια ip οπως εκανε χθες ....Αρκετα ασχοληθηκα και μαλακια μου τερμα τα διφραγκα ουτε αλλο νικ πλεον ουτε ξαναμπαινω ειλικρινα τον σιχαθηκα αυτον και τον υποκομη του.Oτι ειχα να αποδειξω το απεδειξα στον ευατο μου.Το μονο που εχω να πω ειναι μια μεγαλη ΣΥΓΝΩΜΗ εαν καποιες φορες τα εκανα πουτανα εδω μεσα αλλα ετσι ειμαι δεν μπορω να βλεπω ειρωνια και αδικιες...Και ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΧ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΜΗΣ) .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΗΡΕΜΟΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ....
warnmute.gif
 ..[/color[/URL]]

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
απο χθεσινο κουπονι του στοιχηματος:

"επιστροφη παραγωγου ως τραγκας...1,70
επιστροφη παραγωγου ως  ευαγγελατος ... 1,10
επιστροφη ως moderator.. . 9,70
επιστροφη παραγωγου ως admin... 200
οριστικη αποχωρηση...1000000"

τους πηγες ολους κουβα!!! γιατι;;;;

νεο κουπονι!

επιστροφη παραγωγου ως tatiana 1.80
επιστροφη παραγωγου ως lampiri 2.00
επιστροφη παραγωγου ως ferentinos 3.00
επιστροφη παραγωγου ως arnaoutoglou 3.60

ειδικη κατηγορια:
paragogos=stavros51, 500
paragogos=katerina69, 1000
paragogos=tolis_voskopoulos, 5000
οριστικη αποχωρηση, 1.000.000.000

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Χα!

Σιγά - σιγά τα βλέπω όλα.

Μετά τα γαμωσταυρίδια σε pm.
Μετά τα edits σε posts και σε posts άλλων (και δεν μιλάμε για ορθογραφικά λάθη fk).

Έχουμε και τις πολλαπλές ταυτότητες. Στο chat.
Προχθές είχες μπει ως TAZMANIA και μας έκανες κήρυγμα.
Χθές μπήκες σαν melinaki και μας το έπαιζες γυναίκα. Δήθεν ότι σε ενοχλούν οι κακοί με πρόστυχα pm. Ο διάλογος είναι απολαυστικός. Τον έχω κρατήσει.

Αν συμφωνούν οι άλλοι συμμετέχοντες (rouli, tulip. GABOR) τον δημοσιεύω για να γελάσει κάθε πικραμένος.

Μια λέξη. Κατάντια.

(Πουτανοκαμώματα θα έλεγα αλλά ας κρατήσω το επίπεδο).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ελα που εγω ομως εχω αποκλειστικη φωτογραφια απο τις κοντρες σε πραγματικο πλεον επιπεδο σταυρου-κακαουνακη και τη δημοσιευω!!!!!

Εν τάξει stunt, εγώ είμαι ο αριστερά, με αναγνώρισα.

Αυτός στη μέση με το άσπρο πουκάμισο, ποιός είναι? ο fkmenace?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
και μια αποκλειστικη φωτο του παραγωγου...ναι αυτος ειναι Σταυρο!!!!!

Συνημμένα

• the_real_story.jpg
    the_real_story.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 46

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
και τωρα και στα πιο σοβαρα:

η κυρια που εμφανιζεται ως Ellen λεει τα εξης:

"The information you have just read on bourdela.com is false and written by the athens elite agency staff. bourdela.com is run by the same people who operate athenselite.com, citytours-gr.com and sex-4sale.com"

!!!!!!

Ε,αν ειναι ο παραγωγος πισω απο ολα αυτα, ε τι να πω....παραγωγε υποκλινομαι στην τεχνη σου!!!!

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Τα χρόνια της αθωότητας ....... Πες καλύτερα τα χρόνια του τσακωμού ανάμεσα στα καλύτερα μυαλά εδώ μέσα. Τσακωμού χωρίς νόημα βέβαια, ούτε για τους ίδιους ούτε για τα άλλα μέλη. Γειά σας παιδιά. "Πρέπει να ξοδεύουμε την περιφρόνησί μας με μεγάλη οικονομία, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που την αξίζουν" (Σατωβριάνδος). Γειά σας και πάλι.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Νομίζω το "επίπεδο" του Σταύρου το είδατε όλοι, μέσα από το σχόλιο που έκανε πιο πριν.

Εγώ δεν χαλιέμαι, γιατί αναγνωρίζω ότι χάλασε πολλά φαιά κύτταρα για να μπορέσει να το ποστάρει, και επειδή στις ηλικίες του κυκλοφορούν και εμφράγματα, αγνόησε τον κίνδυνο και το έκανε. Μπράβο και πάλι.

Αν αυτή είναι η τελική σου απάντηση, τη στιγμή που εγώ δεν σε έβρισα, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Εγώ δεν έκανα ποτέ κανέναν χαρακτηρισμό υβριστικό, παρά τα όσα μου έλεγαν οι άλλοι για σένα. Ούτε για σένα ούτε για τον σχσιτε, γιατί δεν έχω κάτι.
Τώρα μπορώ να το πω βέβαια.

Είσαι και πολύ μεγάλος μαλάκας αδερφάκι μου.. θα ήσουν κανονικός, αλλά το γεγονός ότι είσαι και 52 χρονών, σε κάνει πολύ μεγάλο μαλάκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom