[size=8pt]Kαλή ερώτηση. Γιατί με ενδιαφέρει?
Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε. Πίστεψέ με, καθόλου. Δεν είναι όμως ζήτημα μεταξύ εσού και του παραγωγού μόνο. Και έχω και αυτή τη μαλακία που δεν μπορώ την αδικία με τίποτα.
Ξεχνάς, ότι μέχρι σήμερα, δεν είχες ποτέ παραδεχθεί ότι είχες άλλα προφίλ και ότι έκανες ό,τι έκανες με αυτά. Ξανά, στα @@ μου, κάνε ό,τι γουστάρεις. Όταν όμως τα έκανες αυτά ,ταυτόχρονα
- Έσβηνες του αλλουνού τα ποστ με το παραμικρό
- Ακόμη και τον εξέθετες όταν διόρθωνε τα ποστ του.. δηλαδή αν εγώ γράψω το Σταύρος με ωμέγα, να μην αισθάνομαι ασφαλής να μπω ξανά μέσα να το διορθώσω?
Γι αυτό το κάνω υπόθεσή μου, και θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα. Εγώ δεν χρειάζομαι καμιά εξήγηση. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει εσύ να πεις στους άλλους τί έγινε. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση, λειτούργησες, και λειτούργησε το σάιτ με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή κυνήγησε τον άλλο, δεν είπε τίποτα σε εσένα.
Και δεν είναι πολύ βολικό , το ότι αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν , γιατί είναι "εσωτερικές υποθέσεις του σάιτ" ?
Πολλοί μπορεί να μην συμπαθούν τον παραγωγό. Δεν με νοιάζει, πραγματικά, ποια είναι η θέση του καθενός απέναντι του. Με νοιάζει αυτό που έγινε, αν δεν το εξηγήσεις, τουλάχιστον να πεις ΝΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!.
Τουλάχιστον θα έχεις πει κάτι, και όχι περί ταυτοτήτων και απορρήτων.. είναι τουλάχιστον αστεία και υπεκφυγές, με συγχωρείς που το λέω..
Χαίρομαι , τέλος και σημαντικότερο, που λύθηκε το θέμα με τον stunt. Φίλε, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι όλα ήταν σαμποτάζ του gayboy.. [/size]
fkmenace,
Κολλημένος μου φαίνεσαι.
Και στο λέω γιατί σε ΠΟΛΛΑ από όσα γράφεις εδώ σου έχω ήδη απαντήσει.
Να σου απαντήσω τώρα σε όσα λες και εγώ τα βλέπω ως καινούρια:
Αν η εμμονή σου έχει να κάνει με την άρνηση της αδικίας, δικαιολογημένη είναι από αυτή τη σκοπιά, δεν είναι όμως από τη σκοπιά του ότι κάτι που εσύ μπορεί να βλέπεις σαν αδικία, να μην πράγματι είναι. Το αποκλείεις?
Για τη διόρθωση των post:
Δεν είναι μόνο προνόμιο των mods να βλέπουν τις διορθώσεις που γίνονται στα post από αυτούς που τις κάνουν. Είναι τεχνικό το θέμα, και συ μπορείς να τις βλέπεις, και να σου πω πως θα το κάνεις:
Κάνεις την
«ενεργοποίηση ειδοποιήσεων» για τα threads που σε ενδιαφέρει να βλέπεις. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα θα σου στέλνει στο E-mail σου ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που ποστάρονται, μόλις ποσταριστούν.
Έστω λοιπόν ότι σε ένα τέτοιο thread, ποστάρω εγώ ένα post, που λέει: ?Ο fkmenace τον παίρνει?. Εσένα σου έρχεται η ειδοποίηση στο mail σου, και το message στο Ε-mail σου περιμένει να το διαβάσεις, όποτε μπεις στο mail σου. Αυτό πλέον ΔΕΝ αλλάζει.
Εν τω μεταξύ εγώ μετανοιώνω, ξαναμπαίνω στο post μου με «τροποποίηση», και διορθώνω το κείμενο σε : ?Ο fkmenace έχει ωραία μάτια?. Για τη διόρθωση αυτή ΔΕ σου έρχεται εσένα ειδοποίηση, έτσι είναι το σύστημα. Ειδοποίηση στέλνεται ΜΟΝΟ για την πρώτη εμφάνιση ενός post.
Κάποτε μπαίνεις εσύ στο E-mail account σου, διαβάζεις ΕΚΕΙ τα post, βλέπεις ότι ο stavros51 έγραψε ότι τον παίρνεις, και πατάς το link για να μπεις στο thread και να απαντήσεις. Εκεί βλέπεις ότι δεν γράφει ότι τον παίρνεις, αλλά ότι έχεις ωραία μάτια.
Έτσι καταλαβαίνεις ότι ο πούστης ο Σταύρος έγραψε ότι τον παίρνεις, και ότι μετά το ξανασκέφτηκε, και το διόρθωσε.
Κάποιοι όμως ΔΙΑΒΑΣΑΝ (μέχρι να κάνει τη διόρθωση) ότι εσύ τον παίρνεις.
Το κείμενο του αρχικού post του Σταύρου το έχεις, μέσα στο inbox του mail σου.
Είναι επιλογή σου το αν θα το σχολιάσεις (λέγοντας και ότι διαπίστωσες τη διόρθωση), η αν θα το αγνοήσεις. Το να γράψεις Ω αντί για Ο και το διορθώσεις, δε νομίζω να κάτσει κανείς να το σχολιάσει, και επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις αυτό το παράδειγμα. Έκανα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο?
Επομένως το δικαίωμα του να σχολιάζεις
διορθώσεις post είναι του καθενός (δοκίμασέ το, θα δεις ότι γίνεται), ΔΕΝ είναι χρήση δικαιώματος mod, είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ των χρηστών, και άλλος το ασκεί, άλλος όχι.
Που είναι το μεμπτό στο ότι εγώ το ασκώ?
Η για να στο πω και αλλιώς, φταίω εγώ αν άλλοι δεν το ασκούν?
Μπερδεύεις (επίσης) μερικά άλλα πράματα:
Εγώ δεν είπα ότι είναι εσωτερικές υποθέσεις του site η δημοσίευση απόψεων και κρίσεων.
Και αυτό ισχύει ΕΣΤΩ και αν οι απόψεις και οι κρίσεις αφορούν mod, admin, ή το Μωάμεθ τον ίδιο. Απόδειξη δε περί αυτού, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ THREAD ρε φίλε!
Είπα ότι ΕΙΝΑΙ εσωτερικές υποθέσεις του site το ποιος είναι mod και ποιος όχι, το ΓΙΑΤΙ αυτός είναι και ο άλλος δεν είναι, το αν πληρώνονται οι mods απ το site ή όχι (σιγά ρε φίλε, κι αν πληρώνομαι δηλαδή, γιατί πρέπει να στο πω, ποιος είσαι, ο Αλογοσκούφης?), και όλα αυτά που κατά καιρούς διάφοροι έξυπνοι εδώ έχουν θεωρήσει απαραίτητο να ανακινήσουν, λες και τους πέφτει λόγος. Δε νομίζω ότι είσαι απ αυτούς.
Γιατί δηλαδή, απ όσους γράφουν στο in.gr ξέρει κανείς ποιοι πληρώνονται και ποιοι όχι? Γιατί εδώ πρέπει να βγάλουμε τα οικονομικά μας στη φόρα? Ζητήσαμε από κανέναν καμιά συνδρομή, και πρέπει να απολογηθούμε για το που πάνε οι συνδρομές?
Τώρα για τις ?απόψεις? των ηλίθιων που διατυπώθηκαν για μένα (ως χρήστη και mod) νομίζω έχω απαντήσει (εφ όσον διατυπώθηκαν δημόσια πράγματι ΔΕΝ είναι εσωτερικές υποθέσεις του site) αλλά έχω απαντήσει όπως ΕΓΩ θεωρώ ότι πρέπει, και όχι όπως κάποιος άλλος (ή εσύ εν προκειμένω) θα ήθελες. Δεν μπορώ?
Να σου κάνω όμως τη χάρη να σου
ξαναπώ όσα ήδη έχω πεί:
1) Στο θέμα που τότε τέθηκε, απάντησα ΤΟΤΕ, όποιος έχει την περιέργεια, ας πάει να βρει τα παλιά post και να τα διαβάσει. Δε θα επανέλθω.
2) Αν εγώ σηκωθώ και πω εδώ δημόσια ?Ο fkmenace είναι αδερφή και τον παίρνει, και εγώ προχτές το βράδυ του τον κάρφωσα?, αυτό ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
2.1) Ότι είναι αλήθεια.
2.2) Ότι είσαι υποχρεωμένος να το παραδεχτείς.
2.3) Ότι είσαι υποχρεωμένος ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι δεν είναι έτσι τα πράματα.
Ότι γουστάρεις θα κάνεις. Και αυτοί που θα διαβάσουν τη δικιά μου δήλωση (και ό,τι εσύ πεις,
ΑΝ ΠΕΙΣ), θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους. That simple.
Καταλαβαίνεις λοιπόν (μετά απ όλα αυτά) ότι ναι, ?σε συγχωρώ?, ότι και να λες!