arxigamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
war θα γινομουν πελατης σου, αλλα ποναει...
[size=8pt]Σταύρο, μια σημαντική ένσταση.
Ο παραγωγός παραδέχτηκε ότι μπαίνει με πολλά προφίλ. Και κυρίως, ο παραγωγός είχε απέναντί του κάποιους που τον έψαχναν και τον έκριναν όταν έκανε ποστ με αυτά τα προφίλ, γράφοντας το ο,τιδήποτε και πολλές φορές προκαλώντας ένα μικρό χαμό στο σάιτ.
Εσύ ποτέ δεν παραδέχτηκες ότι έμπαινες με πολλά προφίλ. Και σε παρακαλώ μην ακούσω πάλι αυτά περί ταυτοτήτων. Παιδάκια δεν είμαστε. Όπως και να μην πεις ότι με αυτά τα προφίλ δεν προκάλεσες χαμό, γιατί το θρεντ για την Νταρία εγώ το θυμάμαι.
Επιπλέον, εσένα κανείς δεν σε ήλεγξε για το συγκεκριμένο θέμα. Ένας μόνο το έκανε, ο οποίος έπαψε να είναι μοντερέιτορ έκτοτε, καθώς και να μπαίνει στο σάιτ γενικώς.
Απλά καλό είναι να μην ξεχνιώνται κάποια πράγματα...[/size]
Τα post υπάρχουν (στο παλιό forum), όποιος έχει την περιέργει και θέλει, μπορεί να μπεί και να πάει να τα διαβάσει. Δεν κρύφτηκε τίποτα, και όσα είπα τότε εξακολουθούν να ισχύουν. Να με συμπαθάς, αλλά δε θα κάνω τον κόπο να τα κάνω copy-paste εδώ. Και δεν υπάρχει και λόγος. Όποιος ενδιαφέρεται, να πάει να ψάξει.
[size=8pt]Αλλά αυτό είναι πολύ διαφορετικό, από το να εκμεταλλεύονται την εξουσία τους.. κάτι που είναι ανθρώπινο μεν, από τη στιγμή που δεν έχουν υποχρεώσεις, λόγω του ότι δεν πληρώνονται, αλλά παρόλαυτα δουλεύουν για το σάιτ.. αν κάποιος εκνευριστεί μπορεί να γίνουν διάφορα. Από την άλλη, δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους. Νομίζω γίνομαι κατανοητός.. και περιμένω απάντηση του Σταύρου.[/size]
Δηλαδη υπαρχουν ΟΛΑ τα ποστ?
Αν και θα με πείτε άσχετο, ομολογώ πως δεν κρατιέμαι (!) και θέλω να πω τη γνώμη μου για ένα θέμα που δεν καταλαβαίνω και πολλά. Από όσα διάβασα κάποιοι έχουν πολλαπλά προφίλ ή είχαν. Ασχετο για ποιο λόγο το έκαναν/κάνουν ήθελα να ήξερα δύο πράγματα: πρώτον που στο καλό βρίσκουν ώρα/κουράγιο/σκέψη να το κάνουν αυτό και δεύτερον τόσο δύσκολο είναι να υπερασπιστεί κάποιος τη γνώμη του που αναγκάζεται να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ που μετά από κάποιο post υποστηρίζουν την αρχική-βασική τοποθέτησή του?
Απίστευτα πράγματα....Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό? Λίγο δόκιμο βέβαια αλλά αυτό μου έρχεται στο μυαλό: Ολοι όσοι κάνουν/έκαναν πολλαπλά προφίλ είναι σαν να έχουν Off Shore εταιρείες στις Αντίλλες ή στο λιχτενστάιν για να κάνουν ξέπλυμα, να φοροαπαλαγούν γενικά διάφορες απάτες...
Δε πάμε καλά....Πόσο πολύ δύσκολο είναι να βγει ο καθένας να λέει απλά τη γνώμη του, την πληροφορία του, τη θέση και να την υπερασπίζεται ο ίδιος? Με όλα αυτά που ακούω ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ να έχουν πολλαπλά προφίλ ακόμα και οι admins εδώ μέσα για να υποστηρίζουν δήθεν τις απόψεις του site...για σκεφτείτε το...πλάκα θα είχε!!!!
Χαίρομαι , τέλος και σημαντικότερο, που λύθηκε το θέμα με τον stunt. Φίλε, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι όλα ήταν σαμποτάζ του gayboy..
Το site δεν είναι υποχρεωμένο να σου αποκαλύψει αν ο χ mod δεν (ξανα)έγινε mod επειδή δεν το ήθελε ο ίδιος, ή επειδή δεν τον ήθελε το site. Και δε θάταν και σωστό, γιατί το θέμα ΔΕ σε αφορά, και δεν αφορά και όλους τους χρήστες γενικώς.
Γεια σας και από εμένα. Μόλις χθες ο ματσαπλόκος Anal_Hunter με ενημέρωσε ότι πάλι γίνεται της πουτάνας εδώ μέσα.
Για αυτή την ανατρεπτική αριστερή ιδέα που έχουν μερικοί του τύπου: Ξεπουλήθηκε το site με τις διαφημίσεις ή πέσαμε στα κυκλώματα της πορνείας και ότι άλλο λένε, δεν θα αναφερθώ απλά θα πω το εξής προφανές. Είναι έξοδα + κέρδος. Ο καθένας θα το έκανε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δηλαδή περιμένετε από τα συνολικά κέρδη του site να τρώτε και να πηδάτε στο τσάμπα ΟΛΟΙ? Αυτό αγαπητοί θα ήταν η καλύτερη περίπτωση της αριστερής ιδεολογίας. (δεν κατακρίνω κανέναν ούτε ιδεολογίες και ήθη). Οπότε μην κατηγορείτε το site για το πώς έγινε λέγοντας ότι ξεπουλήθηκε. Σας ενημερώνω πως ο firefox έχει εργαλεία που μπορούν να κόβουν εικόνες και flash animation. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην βλέπεται τις διαφημίσεις. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.
Απλά μάθετε να αγνοείτε μάγκες, αφού μπορείτε να το κάνετε. Επίσης μην μπλέκετε τα λεφτά στη μέση. Είναι ουτοπικό.
Τώρα στο ζουμάκι.
Αν θέλετε καλύτερο το bourdela.com να φύγει ο stavros, όπως βλέπεται πάλι σε αυτόν γυρίζουν όλα και προφανώς είναι ένας Moderetor ακόμη επειδή ΠΟΥΛΑΕΙ και για διάφορους άλλους λόγους μίζερης προελεύσεως και ηλικίας: εντάξει μωρέ, 150 χρονών είναι και τρώει τον χρόνο του εδώ μέσα, ας του δώσουμε κάτι μιας και έχει το μπλα μπλα και την καύλα να απαντάει. Νομίζω θα ήταν η λογική σκέψη του ιδιοκτήτη και του κάθε ιδιοκτήτη. Πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Είχε να πει κάτι ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ SITE.
Προσωπικά αποχώρησα από το site για λόγους προσωπικούς και όπως ανέφεραν μερικοί για λόγους αδικίας. Ήταν μια φάση που διάλεξα αυτό για να ψιλόκαώ. ʼνθρωποι σαν τον paragogo πρέπει να υπάρχουν γιατί ώρες ώρες λένε την ωμή αλήθεια λίγο ακραία βέβαια και ξυπνάνε μερικούς. Απλά επειδή οι περισσότεροι δεν γουστάρετε τέτοιους τύπους από τον θυμό σας δεν σκέφτεστε λογικά και αρχίζετε το κοπάνημα από την πρώτη στιγμή. Σαν κάτι τύπους που κρύβονται σε παρακμιακά μπαράκια όλοι μαζί επειδή ταιριάζουν ιδεολογικά σε πολλά πράγματα και όταν κάποιους τους πει είστε ζώα, αμέσως να τον σφάξουν για να νιώσουν ασφαλείς και μετά πάλι πίσω. (το ξέρω λέτε τι μαλακίες λέει ο μαλάκας, αλλά στο πέος μου).
Δηλαδή αυτό που θέλω να πω και πιστεύω από την πρώτη στιγμή, είναι ότι το site ξεκίνησε για τα αγαπημένα μας bourdela και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βλέπουμε το site σαν ένα τρόπο να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός όχι να ασχολούμαστε μια ζωή μαζί του. Απλά είναι ένα μονοπάτι, τίποτα άλλο. Εμείς το κάναμε πασαρέλα με πλούσια φώτα και χρώματα.
Απλά κοιτάτε ποσά ποστ γίνονται στην κατηγορία για τα bourdela και πόσα ποστ στις κατηγορίες για τα γενικά. ΟΧ τι λέει το παλικάρι. ΝΑΙ ΡΕ!!! Ξεκολλήστε από την ζωή σας, το site έχει ξεφύγει από αυτό που ξεκίνησε. Ούτε ο κατάλογος δεν έχει αλλάξει!! Αυτό πρέπει να καταλάβετε, η σελίδα ΑΛΑΞΕ, έγινε κάτι άλλο. Μην μένετε στα παλιά.
Υ.Γ. έφυγα σαν το κλέφτη από το site αλλά ευχαριστώ μερικά άτομα και ξέρουν ποιοι είναι. ;)
Υ.Γ. είχες δεν είχες σταύρο με τα γέρικα αρχίδια σου ασχολούμαστε πάλι. Χαχαχαχαχααχαχα
Όπως έλεγε και ο παραγωγός ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!
Προσωπικά pervert δεν έχω ασχοληθεί με υπολογιστές και δεν γνωρίζω σε βάθος πως μπορείς να κάνεις άνω κάτω ένα forum. Επίσης, ουδέποτε αναφέρθηκα σε ip, πρώτον γιατί δεν γνωρίζω επακριβώς επί του θέματος (γνωρίζω βέβαια ότι ο παραγωγός λέει μαλακίες) και δεύτερον γιατί δεν έχω στα χέρια μου στοιχεία (γιατί δεν έχω τα ανάλογα δικαιώματα και γιατί ουδέποτε μπήκα στον κόπο να ρωτήσω αυτούς που έχουν).
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκρίνω τρόπους γραφής.
Το πρώτο προφίλ που μπορώ να υποθέσω, είναι του paragogos > tsutsuni > toni kaneloni > trancemedia > διάφορα άλλα nicks > b_banks80 > TAZMANIA. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας, ο citytours.gr > proagogos. Πιθανολογώ ότι υπάρχει και τρίτος (ο skoupidi μου φαίνεται αρκούντως ύποπτος, μπορεί να υπάρχει η λογική σειρά skoupidi > xebrakotos, αλλά φυσικά δεν είναι καθήκον μου να το αναλύσω). Η διαφορά μεταξύ των δύο προφίλ είναι ακριβώς ο τρόπος γραφής. Ο paragogos δεν έχει ούτε την διανοητική δυνατότητα ούτε την επιχειρηματολογία για να (προσπαθήσει να) αναπτύξει την επιχειρηματολογία του άλλου.
Η άποψη μου είναι ότι μπορεί να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με όλους (τα τακτικά μέλη, όχι τους τύπους με 3 μέρες ή 3 posts), για να πάρει ο παραγωγός την απάντηση που του αξίζει (και τον πούλο όπως πάντα). Από εκεί και πέρα, ας εξασφαλίσει και ο Alexxx το site (και κυρίως το chat), για να ησυχάσουμε από δαύτον.
Στην τελική, ας περνάνε τα posts και από έγκριση. Αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε την ελευθερία της γνώμης, μας αξίζει κάτι τέτοιο.
Eχω μεινει αναυδος μπραβο ρε ιπποκομε τι μυτη ειναι αυτη που εχεις.Ρε φιλε μηπως εισαι της CIA???IP τι ειναι αυτο τρωγεται??Με τι το σερβιρουν???Ναι ρε παιδια διωχτε τον να ησυχασουμε επιτελους δεν ξερει να μιλαει κιολας πως του το επιτρεπετε θα επρεπε εδω να μπει ενα policy που να λεει επιτρεπε η εισοδος μονο σε πτυχιουχους ΑΕΙ και σε παπαγαλους wikipedia
Απο οτι εχω προσεξει εσυ εισαι καλος μονο στο να βριζεις τους αλλους.
Το μονο καλο που σου βρισκω ειναι το avatar