Νέα

Alexxx-τα χρόνια της αθωότητας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proagogos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arxigamias

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
war θα γινομουν πελατης σου, αλλα ποναει...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Τελικά, επειδή δεν έχω καταλάβει απόλυτα, για ποιό λόγο "κόπηκε" ο stunt? Δεν διαπίστωσα (φυσικά και δεν έχω συνολική εικόνα) κάτι κατακριτέο, γι' αυτό και θα ήθελα να γνωρίζω το λόγο.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Σταύρο, μια σημαντική ένσταση.
Ο παραγωγός παραδέχτηκε ότι μπαίνει με πολλά προφίλ. Και κυρίως, ο παραγωγός είχε απέναντί του κάποιους που τον έψαχναν και τον έκριναν όταν έκανε ποστ με αυτά τα προφίλ, γράφοντας το ο,τιδήποτε και πολλές φορές προκαλώντας ένα μικρό χαμό στο σάιτ.
Εσύ ποτέ δεν παραδέχτηκες ότι έμπαινες με πολλά προφίλ. Και σε παρακαλώ μην ακούσω πάλι αυτά περί ταυτοτήτων. Παιδάκια δεν είμαστε. Όπως και να μην πεις ότι με αυτά τα προφίλ δεν προκάλεσες χαμό, γιατί το θρεντ για την Νταρία εγώ το θυμάμαι.
Επιπλέον, εσένα κανείς δεν σε ήλεγξε για το συγκεκριμένο θέμα. Ένας μόνο το έκανε, ο οποίος έπαψε να είναι μοντερέιτορ έκτοτε, καθώς και να μπαίνει στο σάιτ γενικώς.
Απλά καλό είναι να μην ξεχνιώνται κάποια πράγματα...[/size]

Φίλε,
Με το άτομο που αναφέρεις δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο, και αν θες τη γνώμη μου στο θέμα και συ κακώς ασχολείσαι με το τι είπε, τι έγραψε, ποιός τον έκρινε και με τι username έμπαινε. (και θα μπαίνει).
Το γιατί, το εξήγησα στο ποηγούμενο post μου εδώ, δε θα τα ξαναπώ.

Ασχολείσαι και με μένα όμως.
Δεν καταλαβαίνω τον παραλληλισμό.
Αν δηλαδή κάποιος γράψει εδώ μέσα "Ο Stavros είναι αδερφή και τον έχω γαμήσει", θα πρέπει εγώ να βγώ και είτε (1) να το παραδεχτώ, είτε (2) να ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι δεν έχει συμβεί?
ʼλλο τίποτα δε μπορώ να κάνω?
Κάπου χάνει ο συλλογισμός σου, νομίζω.

Την ιστορία που αναφέρεις τη θυμάμαι (και γελάω ακόμα), και να μου επιτρέψεις, την ξέρω καλύτερα απο σένα. Για πολλούς λόγους: Θες μερικούς?
1) Γιατί με αφορούσε (σαν χρήστη και σαν mod) άμεσα, περισότερο απο σένα.
2) Γιατί ήμουν (και είμαι) σε θέση να γνωρίζω κάποια πράματα περισσότερα απο άλλους, ως mod. Μου τα δείχνει η οθόνη, αυτό εννοώ.
3) Γιατί όντας περίεργος (τότε) να δω τι ακριβώς συμβαίνει, έκατσα και έκανα κάποιες "δοκιμές" απο τις οποίες προέκυψαν μερικά στοιχεία (η αν θες επιβεβαιώθηκαν αυτά που υποψιαζόμουν) για το ποιός γράφει τι, με ποιό username και γιατί.

Προφανές είναι, ότι δε θα επανέλθω στη υπόθεση εκείνη. Τα post υπάρχουν (στο παλιό forum), όποιος έχει την περιέργει και θέλει, μπορεί να μπεί και να πάει να τα διαβάσει. Δεν κρύφτηκε τίποτα, και όσα είπα τότε εξακολουθούν να ισχύουν. Να με συμπαθάς, αλλά δε θα κάνω τον κόπο να τα κάνω copy-paste εδώ. Και δεν υπάρχει και λόγος. Όποιος ενδιαφέρεται, να πάει να ψάξει.

Για τον (πρώην) mod που ανεφέρεσαι, δεν υπάρχει θέμα "ελέγχου". Mod, πάψαμε να είμαστε ΟΛΟΙ για ένα διάστημα. Μερικοί ξαναέγιναν (επειδή το ήθελαν - και τους ήθελε και το site), μερικοί όχι.
Το site δεν είναι υποχρεωμένο να σου αποκαλύψει αν ο χ mod δεν (ξανα)έγινε mod επειδή δεν το ήθελε ο ίδιος, ή επειδή δεν τον ήθελε το site. Και δε θάταν και σωστό, γιατί το θέμα ΔΕ σε αφορά, και δεν αφορά και όλους τους χρήστες γενικώς.
Το ποιός μπαίνει στο site (και πότε) είναι δικό του θέμα. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί εντοπίζεις (και αναφέρεις) ότι "κάποιος πρώην mod σταμάτησε να μπαίνει". Ε και λοιπόν?

Υπάρχει κάτι απ το post σου εδώ πιο πάνω που δεν απάντησα?

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εκ παραδρομης εγινε τελικα παιδια...ευχαριστω τον Αλεξ για την ταχυτατη αντιμετωπιση του ζητηματος...καλη συνεχεια και ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδια , τελος καλο , ολα καλα , να ηρεμησουμε λιγο λεω εγω και να ασχοληθουμε με τα προσφιλη μας θεματακια-κωλαρακια-
Ελεος πια !

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τα post υπάρχουν (στο παλιό forum), όποιος έχει την περιέργει και θέλει, μπορεί να μπεί και να πάει να τα διαβάσει. Δεν κρύφτηκε τίποτα, και όσα είπα τότε εξακολουθούν να ισχύουν. Να με συμπαθάς, αλλά δε θα κάνω τον κόπο να τα κάνω copy-paste εδώ. Και δεν υπάρχει και λόγος. Όποιος ενδιαφέρεται, να πάει να ψάξει.

Δηλαδη υπαρχουν ΟΛΑ τα ποστ?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Αλλά αυτό είναι πολύ διαφορετικό, από το να εκμεταλλεύονται την εξουσία τους.. κάτι που είναι ανθρώπινο μεν, από τη στιγμή που δεν έχουν υποχρεώσεις, λόγω του ότι δεν πληρώνονται, αλλά παρόλαυτα δουλεύουν για το σάιτ.. αν κάποιος εκνευριστεί μπορεί να γίνουν διάφορα. Από την άλλη, δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους. Νομίζω γίνομαι κατανοητός.. και περιμένω απάντηση του Σταύρου.[/size]

Νομίζω σου απάντησα...  Αν ξέχασα κάτι, πες το. Στα παραπάνω εδώ όμως, κάπου διαφωνώ:
Το "αν κάποιος εκνευριστεί μπορεί να γίνουν διάφορα" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει εφαρμογή σους mods. Νομίζω ότι το εφαρμόζω επιτυχώς (ή ποτέ δεν κατάφερε κανείς σας να με εκνευρίσει!).
Όταν κάποιος έχει νεύρα (και δεν είναι μόνο το site που θα του τα δημιουργήσει, μπορεί να του τα δημιουργήσει η γυναίκα του, η πουτάνα του ή ο γαμιάς του (αν είναι αδερφή), πρέπει να πάει να βρει έναν τοίχο, και να κάνει αυτό:  :headbang:.
Όχι να το κάνει όμως πάνω στα πλήκτρα, γιατί τότε βγαίνουν μαλακίες. θέλει τοίχο η υπόθεση.
Μετά, με τα καρούμπαλα, είναι ευπρόσδεκτος.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Kαλή ερώτηση. Γιατί με ενδιαφέρει?

Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε. Πίστεψέ με, καθόλου. Δεν είναι όμως ζήτημα μεταξύ εσού και του παραγωγού μόνο. Και έχω και αυτή τη μαλακία που δεν μπορώ την αδικία με τίποτα.

Ξεχνάς, ότι μέχρι σήμερα, δεν είχες ποτέ παραδεχθεί ότι είχες άλλα προφίλ και ότι έκανες ό,τι έκανες με αυτά. Ξανά, στα @@ μου, κάνε ό,τι γουστάρεις. Όταν όμως τα έκανες αυτά ,ταυτόχρονα
- Έσβηνες του αλλουνού τα ποστ με το παραμικρό
- Ακόμη και τον εξέθετες όταν διόρθωνε τα ποστ του.. δηλαδή αν εγώ γράψω το Σταύρος με ωμέγα, να μην αισθάνομαι ασφαλής να μπω ξανά μέσα να το διορθώσω?

Γι αυτό το κάνω υπόθεσή μου, και θέλω να ειπωθούν κάποια πράγματα. Εγώ δεν χρειάζομαι καμιά εξήγηση. Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει εσύ να πεις στους άλλους τί έγινε. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση, λειτούργησες, και λειτούργησε το σάιτ με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή κυνήγησε τον άλλο, δεν είπε τίποτα σε εσένα.

Και δεν είναι πολύ βολικό , το ότι αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν , γιατί είναι "εσωτερικές υποθέσεις του σάιτ" ?

Πολλοί μπορεί να μην συμπαθούν τον παραγωγό. Δεν με νοιάζει, πραγματικά, ποια είναι η θέση του καθενός απέναντι του. Με νοιάζει αυτό που έγινε, αν δεν το εξηγήσεις, τουλάχιστον να πεις ΝΑΙ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!.

Τουλάχιστον θα έχεις πει κάτι, και όχι περί ταυτοτήτων και απορρήτων.. είναι τουλάχιστον αστεία και υπεκφυγές, με συγχωρείς που το λέω..

Χαίρομαι , τέλος και σημαντικότερο, που λύθηκε το θέμα με τον stunt. Φίλε, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι όλα ήταν σαμποτάζ του gayboy..  :2funny:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και επιπλέον, επειδή μίλησες για το παλιό θρεντ.. εγώ που έτυχε και διάβασα την "Οδύσσεια", τόσο μεγάλο είναι, δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ που να εξηγεί.. μόνο αναφορές στο ατομικό απόρρητο.. καμία σχέση ρε Σταύρο..

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αν και θα με πείτε άσχετο, ομολογώ πως δεν κρατιέμαι (!) και θέλω να πω τη γνώμη μου για ένα θέμα που δεν καταλαβαίνω και πολλά. Από όσα διάβασα κάποιοι έχουν πολλαπλά προφίλ ή είχαν. Ασχετο για ποιο λόγο το έκαναν/κάνουν ήθελα να ήξερα δύο πράγματα: πρώτον που στο καλό βρίσκουν ώρα/κουράγιο/σκέψη να το κάνουν αυτό και δεύτερον τόσο δύσκολο είναι να υπερασπιστεί κάποιος τη γνώμη του που αναγκάζεται να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ που μετά από κάποιο post υποστηρίζουν την αρχική-βασική τοποθέτησή του?
Απίστευτα πράγματα....Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό? Λίγο δόκιμο βέβαια αλλά αυτό μου έρχεται στο μυαλό: Ολοι όσοι κάνουν/έκαναν πολλαπλά προφίλ είναι σαν να έχουν Off Shore εταιρείες στις Αντίλλες ή στο λιχτενστάιν για να κάνουν ξέπλυμα, να φοροαπαλαγούν γενικά διάφορες απάτες...
Δε πάμε καλά....Πόσο πολύ δύσκολο είναι να βγει ο καθένας να λέει απλά τη γνώμη του, την πληροφορία του, τη θέση και να την υπερασπίζεται ο ίδιος? Με όλα αυτά που ακούω ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ να έχουν πολλαπλά προφίλ ακόμα και οι admins εδώ μέσα για να υποστηρίζουν δήθεν τις απόψεις του site...για σκεφτείτε το...πλάκα θα είχε!!!! :cheesy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν και θα με πείτε άσχετο, ομολογώ πως δεν κρατιέμαι (!) και θέλω να πω τη γνώμη μου για ένα θέμα που δεν καταλαβαίνω και πολλά. Από όσα διάβασα κάποιοι έχουν πολλαπλά προφίλ ή είχαν. Ασχετο για ποιο λόγο το έκαναν/κάνουν ήθελα να ήξερα δύο πράγματα: πρώτον που στο καλό βρίσκουν ώρα/κουράγιο/σκέψη να το κάνουν αυτό και δεύτερον τόσο δύσκολο είναι να υπερασπιστεί κάποιος τη γνώμη του που αναγκάζεται να δημιουργεί ψεύτικα προφίλ που μετά από κάποιο post υποστηρίζουν την αρχική-βασική τοποθέτησή του?
Απίστευτα πράγματα....Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό? Λίγο δόκιμο βέβαια αλλά αυτό μου έρχεται στο μυαλό: Ολοι όσοι κάνουν/έκαναν πολλαπλά προφίλ είναι σαν να έχουν Off Shore εταιρείες στις Αντίλλες ή στο λιχτενστάιν για να κάνουν ξέπλυμα, να φοροαπαλαγούν γενικά διάφορες απάτες...
Δε πάμε καλά....Πόσο πολύ δύσκολο είναι να βγει ο καθένας να λέει απλά τη γνώμη του, την πληροφορία του, τη θέση και να την υπερασπίζεται ο ίδιος? Με όλα αυτά που ακούω ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ να έχουν πολλαπλά προφίλ ακόμα και οι admins εδώ μέσα για να υποστηρίζουν δήθεν τις απόψεις του site...για σκεφτείτε το...πλάκα θα είχε!!!! :cheesy:

Λιγο αδοκιμο θες να πεις... ;)  :cheesy:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χαίρομαι , τέλος και σημαντικότερο, που λύθηκε το θέμα με τον stunt. Φίλε, υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι όλα ήταν σαμποτάζ του gayboy..  :2funny:

Πες το ψεματα...λες το ατριχο κωλαρακι του να τα εκανε ολα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γεια σας και από εμένα. Μόλις χθες ο ματσαπλόκος Anal_Hunter με ενημέρωσε ότι πάλι γίνεται της πουτάνας εδώ μέσα.

Για αυτή την ανατρεπτική αριστερή ιδέα που έχουν μερικοί του τύπου: Ξεπουλήθηκε το site με τις διαφημίσεις ή πέσαμε στα κυκλώματα της πορνείας και ότι άλλο λένε, δεν θα αναφερθώ απλά θα πω το εξής προφανές. Είναι έξοδα + κέρδος. Ο καθένας θα το έκανε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δηλαδή περιμένετε από τα συνολικά κέρδη του site να τρώτε και να πηδάτε στο τσάμπα ΟΛΟΙ? Αυτό αγαπητοί θα ήταν η καλύτερη περίπτωση της αριστερής ιδεολογίας. (δεν κατακρίνω κανέναν ούτε ιδεολογίες και ήθη). Οπότε μην κατηγορείτε το site για το πώς έγινε λέγοντας ότι ξεπουλήθηκε. Σας ενημερώνω πως ο firefox έχει εργαλεία που μπορούν να κόβουν εικόνες και flash animation. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην βλέπεται τις διαφημίσεις. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.
Απλά μάθετε να αγνοείτε μάγκες, αφού μπορείτε να το κάνετε. Επίσης μην μπλέκετε τα λεφτά στη μέση. Είναι ουτοπικό.

Τώρα στο ζουμάκι.
Αν θέλετε καλύτερο το bourdela.com να φύγει ο stavros, όπως βλέπεται πάλι σε αυτόν γυρίζουν όλα και προφανώς είναι ένας Moderetor ακόμη επειδή ΠΟΥΛΑΕΙ και για διάφορους άλλους λόγους μίζερης προελεύσεως και ηλικίας: εντάξει μωρέ, 150 χρονών είναι και τρώει τον χρόνο του εδώ μέσα, ας του δώσουμε κάτι μιας και έχει το μπλα μπλα και την καύλα να απαντάει. Νομίζω θα ήταν η λογική σκέψη του ιδιοκτήτη και του κάθε ιδιοκτήτη. Πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Είχε να πει κάτι ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ SITE.

Προσωπικά αποχώρησα από το site για λόγους προσωπικούς και όπως ανέφεραν μερικοί για λόγους αδικίας. Ήταν μια φάση που διάλεξα αυτό για να ψιλόκαώ. ʼνθρωποι σαν τον paragogo πρέπει να υπάρχουν γιατί ώρες ώρες λένε την ωμή αλήθεια λίγο ακραία βέβαια και ξυπνάνε μερικούς. Απλά επειδή οι περισσότεροι δεν γουστάρετε τέτοιους τύπους από τον θυμό σας δεν σκέφτεστε λογικά και αρχίζετε το κοπάνημα από την πρώτη στιγμή. Σαν κάτι τύπους που κρύβονται σε παρακμιακά μπαράκια όλοι μαζί επειδή ταιριάζουν ιδεολογικά σε πολλά πράγματα και όταν κάποιους τους πει είστε ζώα, αμέσως να τον σφάξουν για να νιώσουν ασφαλείς και μετά πάλι πίσω. (το ξέρω λέτε τι μαλακίες λέει ο μαλάκας, αλλά στο πέος μου).

Δηλαδή αυτό που θέλω να πω και πιστεύω από την πρώτη στιγμή, είναι ότι το site ξεκίνησε για τα αγαπημένα μας bourdela και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βλέπουμε το site σαν ένα τρόπο να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός όχι να ασχολούμαστε μια ζωή μαζί του. Απλά είναι ένα μονοπάτι, τίποτα άλλο. Εμείς το κάναμε πασαρέλα με πλούσια φώτα και χρώματα.
Απλά κοιτάτε ποσά ποστ γίνονται στην κατηγορία για τα bourdela και πόσα ποστ στις κατηγορίες για τα γενικά. ΟΧ τι λέει το παλικάρι. ΝΑΙ ΡΕ!!! Ξεκολλήστε από την ζωή σας, το site έχει ξεφύγει από αυτό που ξεκίνησε. Ούτε ο κατάλογος δεν έχει αλλάξει!! Αυτό πρέπει να καταλάβετε, η σελίδα ΑΛΑΞΕ, έγινε κάτι άλλο. Μην μένετε στα παλιά.

Υ.Γ. έφυγα σαν το κλέφτη από το site αλλά ευχαριστώ μερικά άτομα και ξέρουν ποιοι είναι. ;)

Υ.Γ. είχες δεν είχες σταύρο με τα γέρικα αρχίδια σου ασχολούμαστε πάλι. Χαχαχαχαχααχαχα

Όπως έλεγε και ο παραγωγός ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Το site δεν είναι υποχρεωμένο να σου αποκαλύψει αν ο χ mod δεν (ξανα)έγινε mod επειδή δεν το ήθελε ο ίδιος, ή επειδή δεν τον ήθελε το site. Και δε θάταν και σωστό, γιατί το θέμα ΔΕ σε αφορά, και δεν αφορά και όλους τους χρήστες γενικώς.

Εγώ ρε παιδιά τελικά αναρωτιέμαι ποιος είναι ο admin ? Ο Stavros ή ο Alexxx.

Κ επίσης να πω και κάτι ακόμα. Αν όντως ο Σταύρος είχε πολλά nicks και έπαιζε με τον κόσμο τότε έπρεπε να είχε φάει ban όπως θα γινόταν κ με κάποιον user(αν λένε έτσι τα rules). Εγώ αυτό πιστεύω.
Τώρα, αν το έχει όντως κάνει και είναι ακόμα moderator ή user τότε φαίνεται ότι όντως τα rules και τα κριτήρια δεν είναι για όλους τα ίδια, δυστυχώς, απλά εφαρμόζονται αναλόγως το nick του καθενός.

Εμένα προσωπικά βέβαια δεν με αφορά το θέμα μιας και μπαίνω για να ξεφύγω λίγο και να πω 2 λόγια με τους φίλους που έχω εδώ μέσα.

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Γεια σας και από εμένα. Μόλις χθες ο ματσαπλόκος Anal_Hunter με ενημέρωσε ότι πάλι γίνεται της πουτάνας εδώ μέσα.

Για αυτή την ανατρεπτική αριστερή ιδέα που έχουν μερικοί του τύπου: Ξεπουλήθηκε το site με τις διαφημίσεις ή πέσαμε στα κυκλώματα της πορνείας και ότι άλλο λένε, δεν θα αναφερθώ απλά θα πω το εξής προφανές. Είναι έξοδα + κέρδος. Ο καθένας θα το έκανε ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Δηλαδή περιμένετε από τα συνολικά κέρδη του site να τρώτε και να πηδάτε στο τσάμπα ΟΛΟΙ? Αυτό αγαπητοί θα ήταν η καλύτερη περίπτωση της αριστερής ιδεολογίας. (δεν κατακρίνω κανέναν ούτε ιδεολογίες και ήθη). Οπότε μην κατηγορείτε το site για το πώς έγινε λέγοντας ότι ξεπουλήθηκε. Σας ενημερώνω πως ο firefox έχει εργαλεία που μπορούν να κόβουν εικόνες και flash animation. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην βλέπεται τις διαφημίσεις. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω.
Απλά μάθετε να αγνοείτε μάγκες, αφού μπορείτε να το κάνετε. Επίσης μην μπλέκετε τα λεφτά στη μέση. Είναι ουτοπικό.

Τώρα στο ζουμάκι.
Αν θέλετε καλύτερο το bourdela.com να φύγει ο stavros, όπως βλέπεται πάλι σε αυτόν γυρίζουν όλα και προφανώς είναι ένας Moderetor ακόμη επειδή ΠΟΥΛΑΕΙ και για διάφορους άλλους λόγους μίζερης προελεύσεως και ηλικίας: εντάξει μωρέ, 150 χρονών είναι και τρώει τον χρόνο του εδώ μέσα, ας του δώσουμε κάτι μιας και έχει το μπλα μπλα και την καύλα να απαντάει. Νομίζω θα ήταν η λογική σκέψη του ιδιοκτήτη και του κάθε ιδιοκτήτη. Πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Είχε να πει κάτι ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ SITE.

Προσωπικά αποχώρησα από το site για λόγους προσωπικούς και όπως ανέφεραν μερικοί για λόγους αδικίας. Ήταν μια φάση που διάλεξα αυτό για να ψιλόκαώ. ʼνθρωποι σαν τον paragogo πρέπει να υπάρχουν γιατί ώρες ώρες λένε την ωμή αλήθεια λίγο ακραία βέβαια και ξυπνάνε μερικούς. Απλά επειδή οι περισσότεροι δεν γουστάρετε τέτοιους τύπους από τον θυμό σας δεν σκέφτεστε λογικά και αρχίζετε το κοπάνημα από την πρώτη στιγμή. Σαν κάτι τύπους που κρύβονται σε παρακμιακά μπαράκια όλοι μαζί επειδή ταιριάζουν ιδεολογικά σε πολλά πράγματα και όταν κάποιους τους πει είστε ζώα, αμέσως να τον σφάξουν για να νιώσουν ασφαλείς και μετά πάλι πίσω. (το ξέρω λέτε τι μαλακίες λέει ο μαλάκας, αλλά στο πέος μου).

Δηλαδή αυτό που θέλω να πω και πιστεύω από την πρώτη στιγμή, είναι ότι το site ξεκίνησε για τα αγαπημένα μας bourdela και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βλέπουμε το site σαν ένα τρόπο να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός όχι να ασχολούμαστε μια ζωή μαζί του. Απλά είναι ένα μονοπάτι, τίποτα άλλο. Εμείς το κάναμε πασαρέλα με πλούσια φώτα και χρώματα.
Απλά κοιτάτε ποσά ποστ γίνονται στην κατηγορία για τα bourdela και πόσα ποστ στις κατηγορίες για τα γενικά. ΟΧ τι λέει το παλικάρι. ΝΑΙ ΡΕ!!! Ξεκολλήστε από την ζωή σας, το site έχει ξεφύγει από αυτό που ξεκίνησε. Ούτε ο κατάλογος δεν έχει αλλάξει!! Αυτό πρέπει να καταλάβετε, η σελίδα ΑΛΑΞΕ, έγινε κάτι άλλο. Μην μένετε στα παλιά.

Υ.Γ. έφυγα σαν το κλέφτη από το site αλλά ευχαριστώ μερικά άτομα και ξέρουν ποιοι είναι. ;)

Υ.Γ. είχες δεν είχες σταύρο με τα γέρικα αρχίδια σου ασχολούμαστε πάλι. Χαχαχαχαχααχαχα

Όπως έλεγε και ο παραγωγός ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

+100000000000000000000 

Στο καρφι και στο πεταλο

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Προσωπικά pervert δεν έχω ασχοληθεί με υπολογιστές και δεν γνωρίζω σε βάθος πως μπορείς να κάνεις άνω κάτω ένα forum. Επίσης, ουδέποτε αναφέρθηκα σε ip, πρώτον γιατί δεν γνωρίζω επακριβώς επί του θέματος (γνωρίζω βέβαια ότι ο παραγωγός λέει μαλακίες) και δεύτερον γιατί δεν έχω στα χέρια μου στοιχεία (γιατί δεν έχω τα ανάλογα δικαιώματα και γιατί ουδέποτε μπήκα στον κόπο να ρωτήσω αυτούς που έχουν).

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συγκρίνω τρόπους γραφής.

Το πρώτο προφίλ που μπορώ να υποθέσω, είναι του paragogos > tsutsuni > toni kaneloni > trancemedia > διάφορα άλλα nicks > b_banks80 > TAZMANIA. Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι υπάρχει τουλάχιστον άλλος ένας, ο citytours.gr > proagogos. Πιθανολογώ ότι υπάρχει και τρίτος (ο skoupidi μου φαίνεται αρκούντως ύποπτος, μπορεί να υπάρχει η λογική σειρά skoupidi > xebrakotos, αλλά φυσικά δεν είναι καθήκον μου να το αναλύσω). Η διαφορά μεταξύ των δύο προφίλ είναι ακριβώς ο τρόπος γραφής. Ο paragogos δεν έχει ούτε την διανοητική δυνατότητα ούτε την επιχειρηματολογία για να (προσπαθήσει να) αναπτύξει την επιχειρηματολογία του άλλου.

Η άποψη μου είναι ότι μπορεί να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με όλους (τα τακτικά μέλη, όχι τους τύπους με 3 μέρες ή 3 posts), για να πάρει ο παραγωγός την απάντηση που του αξίζει (και τον πούλο όπως πάντα). Από εκεί και πέρα, ας εξασφαλίσει και ο Alexxx το site (και κυρίως το chat), για να ησυχάσουμε από δαύτον.

Στην τελική, ας περνάνε τα posts και από έγκριση. Αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε την ελευθερία της γνώμης, μας αξίζει κάτι τέτοιο.

Eχω μεινει αναυδος μπραβο ρε ιπποκομε τι μυτη ειναι αυτη που εχεις.Ρε φιλε μηπως εισαι της CIA???IP τι ειναι αυτο τρωγεται??Με τι το σερβιρουν???Ναι ρε παιδια διωχτε τον να ησυχασουμε επιτελους δεν ξερει να μιλαει κιολας πως του το επιτρεπετε θα επρεπε εδω να μπει ενα policy που να λεει επιτρεπε η εισοδος μονο σε πτυχιουχους ΑΕΙ και σε παπαγαλους wikipedia

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Διεγράφη, από μένα, μήνυμα του χρήστη Κακαουνάκη προς τον stavro51 επειδή δημοσιοποιούσε προσωπικά στοιχεία.
Η κριτική μπορεί να ασκείται, όσο αιχμηρή και αν είναι, χωρίς να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Eχω μεινει αναυδος μπραβο ρε ιπποκομε τι μυτη ειναι αυτη που εχεις.Ρε φιλε μηπως εισαι της CIA???IP τι ειναι αυτο τρωγεται??Με τι το σερβιρουν???Ναι ρε παιδια διωχτε τον να ησυχασουμε επιτελους δεν ξερει να μιλαει κιολας πως του το επιτρεπετε θα επρεπε εδω να μπει ενα policy που να λεει επιτρεπε η εισοδος μονο σε πτυχιουχους ΑΕΙ και σε παπαγαλους wikipedia

Καλά το ξέρω ότι είσαι ακούραστος και επίμονος μαλάκας.
Εγώ μετά από το 5-6 accounts θα την είχα κάνει.

Για μια ακόμα φορά δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' ότι λες.
Υποθέτω βέβαια ότι αυτό αντιστοιχεί στην "ελευθερία της γνώμης" και στην "αλήθεια" που υπερασπίζεται ο τέως moderator πιο πάνω.

Φυσικά, ακόμα "γελάμε πολύ με την πάρτη σου".

ΥΓ. Παραδόξως συμφωνώ με την εφαρμογή πολιτικών.
Moderation σε όλα τα μηνύματα ίσως πέσει βαριά.
Θα μπορούσε όμως να γίνεται moderation στα πρώτα 20 - 30 μηνύματα κάθε χρήστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom