Νέα

Alexxx-τα χρόνια της αθωότητας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proagogos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Μαλακας???Εεεε τι λεξεις ειναι αυτες??το ξερει η μαμα σου οτι βριζεις?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ειλικρινα πεφτω απο τα συννεφα που ειναι το επιπεδο σου???Αυτες τις λεξεις τις μαθαινεις στο wikipedia παπαγαλε

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Διεγράφη, από μένα, μήνυμα του χρήστη Κακαουνάκη προς τον stavro51 επειδή δημοσιοποιούσε προσωπικά στοιχεία.
Η κριτική μπορεί να ασκείται, όσο αιχμηρή και αν είναι, χωρίς να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία

Αν και εχουμε βρεθει πολλες φορες σε αντιπαραθεση θα συμφωνησω μαζι σου.Αλλα θα ηταν προτιμοτερο να σταματησει και εκεινος τους γελοιους χαρακτηρισμους

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλά το ξέρω ότι είσαι ακούραστος και επίμονος μαλάκας.
Εγώ μετά από το 5-6 account θα την είχα κάνει.

Για μια ακόμα φορά δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' ότι λες.
Υποθέτω βέβαια ότι αυτά αντιστοιχεί στην "ελευθερία της γνώμης" και στην "αλήθεια" που υπερασπίζεται ο τέως moderator πιο πάνω.

Φυσικά, ακόμα "γελάμε πολύ με την πάρτη σου".

ΥΓ. Παραδόξως συμφωνώ με την εφαρμογή πολιτικών.
Moderation σε όλα τα μηνύματα ίσως πέσει βαριά.
Θα μπορούσε όμως να γίνεται moderation στα πρώτα 20 - 30 μηνύματα κάθε χρήστη.

sxsitegr ανετα θα μπορουσες να γινεις moderator...γουσταρεις το site τρελα και το υπερασπιζεσαι με παθος που ξεπερναει εκεινο του απλου fan, οσμιζεσαι τον σουζουκι, μπουζουκι απο χιλιομετρα , ο λογος σου ειναι ξυλινος και αδεκαστος και φαινεται οτι γουσταρεις το moderation με παθος!  Προτερημα σου: ξερεις τους users απ' εξω κι ανακατωτα - η λιστα σου με τη βαθμολογια μας ειναι αμιμητη!

sxsitegr for moderator λοιπον......προτεινω δε την δημευση της περιουσιας οσων παρεκτρεπονται και εκτακτη συγκλιση συμβουλιου παλιων για ταχυτατη αποφαση εκτελεσης δι' απαγχονισμου οσων επαναλαμβανομενα δημιουργουν προβληματα καθως και δημοσια διαπομπευση των οικειων του!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μαλακας???Εεεε τι λεξεις ειναι αυτες??το ξερει η μαμα σου οτι βριζεις?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Ειλικρινα πεφτω απο τα συννεφα που ειναι το επιπεδο σου???Αυτες τις λεξεις τις μαθαινεις στο wikipedia παπαγαλε

Στο έχω ξαναπεί: Σάλτα...

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Σάλτα??? :idiot: :idiot: Ψηφιζω και γω για να γινεις moderator θα εχω ενα λογο παραπανω να μπαινω θα συνδιαζω πουτανες και wikipedia  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"When the swords flash let no idea of love, piety, or even the face of your fathers move you."

παρακαλω παρεμπιπτoντως  συναγωνιστη sxsitegr να μας εκθεσεις το βαθυτερο νοημα της υπογραφης σου...φαινεται αρκουντως ενδιαφερουσα! Αλλωστε δεν υποχρεουνται ολοι να ειναι γνωστες της αγγλικης σε ενα site που υποστηριζει την ελληνικη (και χιλια μπραβο εδω!)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Iούλιος Καίσαρας , stunt

Όταν τα ξίφη αστράφτουν, δεν αφήνουν καμιά ιδέα/εικόνα αγάπης, οίκτου, ή ακόμα και του προσώπου/ιδέας των προγόνων σου να σε συγκινήσουν

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Iούλιος Καίσαρας , stunt

Όταν τα ξίφη αστράφτουν, δεν αφήνουν καμιά ιδέα/εικόνα αγάπης, οίκτου, ή ακόμα και του προσώπου/ιδέας των προγόνων σου να σε συγκινήσουν

καλα θυμομουν λοιπον...
αλλα να ελεγα οτι ηταν αλλη μια καλη ιδεα εκτελεσης των moderated -αποκεφαλισμος χωρις ελεος... ;)

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
2) Γιατί ήμουν (και είμαι) σε θέση να γνωρίζω κάποια πράματα περισσότερα απο άλλους, ως mod. Μου τα δείχνει η οθόνη, αυτό εννοώ.

Tι ειπα παλι το ατομο ρε...Σου τα δειχνει η οθονη??Καλα τι οθονη ειναι αυτη που στα δειχνει ρε Ραμολι??Εγω νομιζω οτι η οθονη εβγαζε ηχο και οχι εικονα πωπωπωπω εισαι πολυ μπροστα...

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, και εμένα με προβληματίζει και με βάζει σε υποψίες αυτή η "πούστικη" επίθεση (με πάθος φανατικού ισλαμιστή) σε κάποιον τόλμησε να θίξει το site. Μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά" μάγκες. Και το όλο ύφος των κουραδόμαγκων λουλούδων, που κρυμένοι πίσω απο την ανωνυμία ξεσπαθώνουν κατα δικαίων και αδίκων δείχνει πολλά...

Επισκέπτης
παρακαλω παρεμπιπτoντως  συναγωνιστη sxsitegr να μας εκθεσεις το βαθυτερο νοημα της υπογραφης σου...φαινεται αρκουντως ενδιαφερουσα! Αλλωστε δεν υποχρεουνται ολοι να ειναι γνωστες της αγγλικης σε ενα site που υποστηριζει την ελληνικη (και χιλια μπραβο εδω!)

παρακαλω παρεμπιπτoντως  συναγωνιστη STUNT να μας εκθεσεις το βαθυτερο νοημα της υπογραφης σου...φαινεται αρκουντως ενδιαφερουσα! Αλλωστε δεν υποχρεουνται ολοι να ειναι γνωστες της αγγλικης σε ενα site που υποστηριζει την ελληνικη (και χιλια μπραβο εδω!)

Επισκέπτης
Αυτο ακριβος με φρικαρει και μου την δινει με τους μοδς και τα λαμογια εδω μεσα.
Χεστικα ποσα βγαζει το σιτε αλλα οχι και να εχουν μισθοφορους.

1)ειναι εμφανες οτι εισαι φρικαρισμενος
2)ειναι εμφανες οτι εσυ δεν εισαι μισθοφορος αλλα εθελοντης

3)παραδεξου επιτελους οτι ειχες ερωτευτει την Νταρια, τουλαχιστον θα εχεις ν απολαμβανεις και τη συμπαθεια και την κατανοηση των συμπολεμιστων

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
1)ειναι εμφανες οτι εισαι φρικαρισμενος
2)ειναι εμφανες οτι εσυ δεν εισαι μισθοφορος αλλα εθελοντης

3)παραδεξου επιτελους οτι ειχες ερωτευτει την Νταρια, τουλαχιστον θα εχεις ν απολαμβανεις και τη συμπαθεια και την κατανοηση των συμπολεμιστων

Ατυχής (ατυχέστατη) προσπάθεια υπάρχοντος μέλους να την πει σε κάποιον ενδεδυμένος με περιβολή "νέου".

Οι επιθέσεις πλέον είναι σε προσωπικό επίπεδο

Έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμο και βαρετό

Επισκέπτης
Ατυχής (ατυχέστατη) προσπάθεια υπάρχοντος μέλους να την πει σε κάποιον ενδεδυμένος με περιβολή "νέου".

Οι επιθέσεις πλέον είναι σε προσωπικό επίπεδο

Έχει αρχίσει να γίνεται προβλέψιμο και βαρετό

τι να σου πω ρε μεγαλε, σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω. "Προσωπικα" δεν εχω ουτε με τον ξεβρακωτο, αλλα ουτε με τον βρακωμενο. Αλλωστε ομως κι αυτος με την περιβολη "νεου" δε λεει οσα λεει?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
τι να σου πω ρε μεγαλε, σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα διαβαζοντας ολα αυτα που γραφονται εδω. "Προσωπικα" δεν εχω ουτε με τον ξεβρακωτο, αλλα ουτε με τον βρακωμενο. Αλλωστε ομως κι αυτος με την περιβολη "νεου" δε λεει οσα λεει?

Μάριε, ή τέλος πάντων όποιος είσαι, όταν απάντησες στον ξεβράκωτο, ήταν το δεύτερο ποστ σου - ενώ έγινες μέλος τον Απρίλιο του 2006.

Η δε δυναμική - επιθετικότητα του λόγου σου ήταν τέτοια που δεν δικαιολογείται από μια απλή ανάγνωση του thread.

Ο συνδυασμός  των ανωτέρω θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον ασυνήθιστος.

Και βασικά συμβαίνουν διάφορα περίεργα στο thread αυτό, όταν:

1. Εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί (ήμουν on line εκείνη την ώρα και το παρακολούθησα από την αρχή),

2. "Ανασταίνονται" μέλη που απλά έχουν γίνει registered στη βαση εδώ και μήνες και δεν έχουν ποστάρει ποτέ,

3. Όταν ο τρόπος γραφής πολλών εδώ μέσα είναι αδικαιολόγητα επιθετικός.

Προσωπικά αισθάνομαι ότι το σημείο στο οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις είναι (πολύ) κοντά.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παρακαλω παρεμπιπτoντως  συναγωνιστη STUNT να μας εκθεσεις το βαθυτερο νοημα της υπογραφης σου...φαινεται αρκουντως ενδιαφερουσα! Αλλωστε δεν υποχρεουνται ολοι να ειναι γνωστες της αγγλικης σε ενα site που υποστηριζει την ελληνικη (και χιλια μπραβο εδω!)

η υπογραφη μου απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα και εσυ ξερεις πολυ καλα αγγλικα...το 'πιασες το υπονοουμενο ;) ;) ;)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, και εμένα με προβληματίζει και με βάζει σε υποψίες αυτή η "πούστικη" επίθεση (με πάθος φανατικού ισλαμιστή) σε κάποιον τόλμησε να θίξει το site. Μάλλον "είναι πολλά τα λεφτά" μάγκες. Και το όλο ύφος των κουραδόμαγκων λουλούδων, που κρυμένοι πίσω απο την ανωνυμία ξεσπαθώνουν κατα δικαίων και αδίκων δείχνει πολλά...

Για ξαναρίχτο αυτό κομάντο...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

φανατικες και εξτρεμιστικες επιθεσεις αλλα και φανατικη υπερασπιση ενος site που δεν ειναι οπαδικο αλλα ενημερωτικο και εξοχως διασκεδαστικο αλλα και στο οποιο δεν ειμαστε μετοχοι ειναι σιγουρα εκ του πονηρου. Προσωπικες κοντριτσες ειναι αναμενομενο καπου να δημιουργηθουν φυσικα. Οπως και να εχει το πραγμα μια θεση διατυπωμενη με κοσμιο τροπο οσο και να ενοχλει τουλαχιστον δεν προσβαλλει....Ολοι ξερουμε πιπερατες και χυδαιες λεξουλες, το οτι το site απευθυνεται σε ενηλικους δεν σημαινει οτι θα πρεπει και να κακοποιειται απο καποιους που  βωμολοχουν ασυστολα πισω απο ενα nick...Ας φυλαξουμε την αδρεναλινη που σε μερικους ξεχειλιζει  ;) για εκει που πρεπει, και να ναι καλα συναγωνιστες μας παρεχουν αφθονες πληροφοριες για τροπους εκτονωσης....

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δεν καταλαβαινω γιατι απαντας σε μένα...Δεν ειπα κατι για σενα, στον προαγωγο, σουζουκι, κτλ, κτλ αναφερόμουν...

Ορμώμενος από το δικό σου post ξεκίνησα.
Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφεις, ούτε έχω κάτι μαζί σου.

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
και με ετρωγαν ολο το βραδυ δεν ηξερα για ποιον λεγατε

Stories

Νέο!

Stories