Νέα

Alexxx-τα χρόνια της αθωότητας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proagogos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
και μια αποκλειστικη φωτο του παραγωγου...ναι αυτος ειναι Σταυρο!!!!!

stunt,

Να με συμπαθάς, αλλά εμένα για το Γκουσγκούνη μου φαίνεται! Μήπως δεν το κατάλαβες ποιανού τη φωτογραφία ποστάρισες?

Αν και τίποτα δεν αποκλείεται βέβαια...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
fkemenace, σε όσα είπες (για τις δορθώσεις των post, για τα πολλαπλά usernames, για την αδικία, και άλλα), σου απάντησα.

Τα ίδια και τα ίδια δε πρόκειται να κάτσω να αναμασάω, μια φορά τα λέμε τα πράματα.

Αν έχεις κάτι καινούριο να πεις, πες το. Το ότι είμαι μεγάλος μαλάκας (και όχι κανονικού μεγέθους) δεν είναι καινούριο, παλιό είναι. ʼρα ούτε αυτό θα το σχολιάσω.

Κάνε "copy-paste" το σημείο στο οποίο σε έβρισα. Να μου το δείξεις.

Είναι κλασσικό σύμπτωμα όσων δεν έχουν τί άλλο να πουν, είτε να βρίζουν, είτε να λένε ότι ο άλλος τους βρίζει.

Εγώ έχω κι άλλα να πω. Αρα δε βρίζω.
Προφανώς όχι μαζί σου όμως, όπως φαίνεται.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
stunt,

Να με συμπαθάς, αλλά εμένα για το Γκουσγκούνη μου φαίνεται! Μήπως δεν το κατάλαβες ποιανού τη φωτογραφία ποστάρισες?

μα φυσικα τρισμεγιστε Σταυρο...ΑΥΤΟΣ ειναι ο παραγωγος και τα συμφεροντα του ερχονται σε αμεση συγκρουση με τα δικα σου καθως και οι 2 πρωταγωνιστειτε πανελλαδικως σε μεσο που προαγει το σεξ!!!! Μην κανεις πως δεν ξερεις....

Mε αυτα και μ' αυτα αρχισες να χανεις το χιουμορ σου και αυτο ειναι το χειροτερο... :( :( :(

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Eμένα προσωπικά η αντιπαράθεση εδώ δε με ενδιαφέρει αλλά όπως έγραψα και αλλού έχω τη ΜΕΓΙΣΤΗ απορία προς τα μέλη και τους υπευθύνους. Το site εδώ έχει καλώς ή κακώς κάποιους όρους συμμετοχής και αν παραβιάζονται πρέπει να τιμωρούνται οι υπαίτιοι...σωστά? Πάρα πολύ καλά συμφωνώ. Αν λοιπόν Mods, Admins παρατυπούν, υποπέπτουν σε τέτοια ατομπήματα ποιος θα τους διώξει? ποιος θα τους διαγράψει? ποιος θα τους τιμωρήσει?
Θέλετε παράδειγμα? αν ναι και δεν έχετε καταλάβει ρίξτε μια ματιά στους υβριστικούς διαλόγους που γίνονται και είτε συμμετέχουν είτε δεν επεμβαίνουν με διαγραφές οι υπεύθυνοι. Και μιλάμε για δημόσιες στο φόρουμ υβριστικές φάσεις όχι σε ΡΜ....
Τελικά έχει γέλιο το να θέτεις όρους και να είσαι υπεράνω...Εγώ θα πρότεινα να σοβαρευτούμε όλοι μαζί και να σταματήσουμε τις φαγωμάρες μεταξύ μας. Ο στόχος μας είναι άλλος και μάλιστα πολύ πιο καλός...ή όχι? :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom