sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
βρε βρε σαν τα χιονια τι κανεις εσυ ολα καλα
λεω οτι ειμαι καλα μπας και το πιστεψω
βρε βρε σαν τα χιονια τι κανεις εσυ ολα καλα
νταβας εγω??? εσυ γαμας και δερνης βρε... εγω το μικρο καλαθι το αγορασα παντως..το βρισιδι δε με ενοχλει. τωρα για τις χειρονομιες στο μουτρο, νταβα τραβελι θα σε βαλω στα γουστα μου? αει ρε
...ελα εδω μωρη καριολα πες της.... [size=40pt] αλλα και αυτη να σε λεει καριολη ομως.... [/size]
γι αυτο λες με αποκαλουν ξεμπούρδελο ??καυλοφατσα θα εχεις φαινετε...
Να το πιστεψεις ...λεω οτι ειμαι καλα μπας και το πιστεψω
Να το πιστεψεις ...
Γιατι να μην το πιστεψεις δηλαδη ?
διοτι της το λεει ενας βλακας ????Να το πιστεψεις ...
Γιατι να μην το πιστεψεις δηλαδη ?
Γεια σου βρε Γιωργο με τα ωραια σου.....γι αυτο λες με αποκαλουν ξεμπούρδελο ??
μα ουτε εσυ με παιρνεις στα σοβαρα ??Γεια σου βρε Γιωργο με τα ωραια σου.....
ολοσωστη.ουτε σε ολες ουτε σε ολους.ρε συ δαναη δεν αρεσει σε ολους το ξυλο..
και ποιος μου λεει εμενα οταν τελειωνει ο αλλος αν του χωσω καμμια οπως λες αν αντανακλαστικα δεν μου χωσει κι αυτος καμμια και ριξω μια ζεμπεκια? ε? :o
ρε συ δαναη δεν αρεσει σε ολους το ξυλο..
και ποιος μου λεει εμενα οταν τελειωνει ο αλλος αν του χωσω καμμια οπως λες αν αντανακλαστικα δεν μου χωσει κι αυτος καμμια και ριξω μια ζεμπεκια? ε? :o
ρε συ δαναη δεν αρεσει σε ολους το ξυλο..
οχι ολες..Ολες σας εχει παρη??????
αυτο ακριβως λεω.αν μιλαμε για σχεση, τοτε το βλεπεις στην πορεια τι αρεσει και τι οχι στον αλλον και πραττεις αναλογως.
αν μιλαμε για ξεπετοφαση, ε εκει δεν ξερω
ζεμπεκια να ριξης ... σμαραγδο μου... μια χαρα χορος ειναι...ρε συ δαναη δεν αρεσει σε ολους το ξυλο..
πιστευω καταλαβες τι εννοω..ζεμπεκια να ριξης ... σμαραγδο μου... μια χαρα χορος ειναι...
τις μισες εεε???οχι ολες..
αμα μαθεις ξαναγραψε....αν μιλαμε για σχεση, τοτε το βλεπεις στην πορεια τι αρεσει και τι οχι στον αλλον και πραττεις αναλογως.
αν μιλαμε για ξεπετοφαση, ε εκει δεν ξερω
αλλο αν εχεις σχεση και στο ζητησει ο αλλος!
αλλα αν δεν το ξερεις και το κανεις και σου ρθει το δεξι κροσε?