Νέα

Αξέχαστες ατάκες ή φράσεις που σας είπαν την ώρα του σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.551
Πόντοι
456
καποτε πηγαινα με το αυτοκινητο σε σταθμο του ηλεκτρικου που ειχε άπλα και σκοταδι. "παμε να μετρησουμε τα τραινα" ηταν το συνθημα . μεχρι τη φορά που μου ειπε : δεν αργησε το τραινο των 23:20 ?"

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.195
Πόντοι
206
Αυτό το νήμα όλα τα λεφτά ρε μάγκες πολύ γέλιο. Να πω κι εγώ την εμπειρία μου πριν μερικά χρόνια υπήρχε μια τύπισσα τρελό μουνί και παθιασμένη με το σεξ. Την είχαμε πάρει όλοι στη γειτονιά. Σε κάποια φάση όπως την έσκιζα μου λέει την κλασσική ατάκα: Αγάπη το ταβάνι θέλει βάψιμο. Λέω από μέσα μου τι λέει η μαλακισμένη; Βρισκόμαστε με τα κάτι φίλους μου για καφέ και λένε κι αυτοί το ίδιο πράγμα ότι τους έχει τύχει και φανταστήκαμε ότι είναι άνοιωθη ή ανοργασμικιά. Και μας λέει ο σερβιτόρος που μας φέρνει τους καφέδες: Μάγκες μην αγχώνεστε η κοπέλα δεν είναι τίποτε από αυτά τα 2 που λέτε. Απλά δουλεύει μπογιατζής και ψάχνει για κάνα μεροκάματο αυτή την περίοδο:2funny:

Επίσης άλλη μια φορά με μια κοπέλα από επαρχία που ήταν εδώ Αθήνα ως φοιτήτρια την ώρα του σεξ μου λέει: Ξέρεις τι ώρα έχει ΚΤΕΛ για Λάρισα; Και της απαντάω δείχνοντάς της τ'αρχίδια μου με την κίνηση take my 3: Υπάρχει με των τρεις σου κάνει;:2funny:

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
22
Like
11.028
Πόντοι
3.236
Μέσα στον κόβιντ μια "περίπτωση" έβαλε όρο να το κάνουμε με μάσκες (όπως και έγινε).

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
22
Like
11.028
Πόντοι
3.236
Στο μακρινό 2010, μια "του σαλονιού", την ώρα που την έπαιρνα κώλο και στηρίζονταν στο πιάνο της, αρχισε να παίζει το You των Ten sharp, που ήξερε οτι μ αρέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom