xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Αφου ειμαστε στο μπανιο και εχουμε παιξει μου κανει "κατουρα με", το θελω πολύ. Τα ηπιε κι ολας.
Δεν υπάρχουν βραζιλιάνικα.Στα βραζιλιανικα σου το ειπε??????
Παλι καλα που δεν το χοντρυνεΑφου ειμαστε στο μπανιο και εχουμε παιξει μου κανει "κατουρα με", το θελω πολύ. Τα ηπιε κι ολας.
Κλασική περίπτωση ελλινιόλας ξεκωλιάρας. Μεγαλος μυστης ισχυει μου το είχε πει ένας μεγαλύτερος εργενης αν θες να γαμησεις πολύ μια γκόμενά που νομίζεις δεν την έχεις απλά μη της πετάς υπονοούμενα ασε θα στα πετάει αυτή και θα βρεθεί με τη πουτσα στο στόμα. Καλά την έκανες την βρωμαΕίμαστε με μια φίλη από τη σχολή σε κλαμπ.
Ωραίο μουνί αλανιάρικο με πολλές κατακτήσεις.
Μου λέει ότι όλοι είναι άχρηστοι και κακώς δεν είχε κάνει κάτι μαζί μου στη σχολή.
Δεν δίνω σημασία.
Μετά από τα δευτερα σφηνάκια μου κάνει, «μόνο με εσενα περνάω τόσο καλά»
Δεν δίνω σημασία.
Πριν φύγουμε μου κάνει «θέλω να είμαστε μαζί»
Τι εννοείς της λέω; (ήμουν πολύ λιώμα) και κλασσικά δεν δίνω σημασία.
Μπαίνουμε στο αμάξι και ξεκινάει την πιο τρελή πίπα που μου έχουν κάνει.
Δεν μπορώ να οδηγήσω, αλλά μπορούσα να γαμησω.
Όπως είμαστε ξαπλωμένοι της σηκώνω τη φούστα και πάω να ανέβω πάνω της
Και σκάει η απόλυτη ατάκα:
«Για ποια με πέρασες;»
Δεν δίνω σημασία.
Τα επόμενα βράδια δεν μπορούσε να περπατήσει από τον πούτσο.
Κάπως έτσιΠηδούσα για ένα διάστημα μια μεγάλη 45+ πρώην συνάδελφο παντρεμένη όταν ο άντρας της έλειπε το καλοκαίρι για δουλειά...
Εκεί που είχαμε τελειώσει τα προφυλακτικά τον βάζω μέσα ακαποτο η τύπισσα να ουρλιάζει από ηδονή κ καύλα και να λέει κάνε με ξανά μάνα σε παρακαλώ ριξτα μου μέσα.
Ευτυχώς δε λύγισα από τη καύλα της στιγμής και της τα έδωσα στο πρόσωπο
Λογικά θα έγινε η φαση σε τίποτα πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμό.Κλασική περίπτωση ελλινιόλας ξεκωλιάρας. Μεγαλος μυστης ισχυει μου το είχε πει ένας μεγαλύτερος εργενης αν θες να γαμησεις πολύ μια γκόμενά που νομίζεις δεν την έχεις απλά μη της πετάς υπονοούμενα ασε θα στα πετάει αυτή και θα βρεθεί με τη πουτσα στο στόμα. Καλά την έκανες την βρωμα
Μην ντρεπεσαι μαναρι μου...Ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεια...
Ηρωϊκό μαγαζί για μιλφόνια.Το βρήκες το σημείο μου ρε καριόλη... Την είχα φορτώσει από τον Ανδρόνικο..στο Χαλάνδρι.
Υπάρχει ακόμα ο Ανδρόνικος?Το βρήκες το σημείο μου ρε καριόλη... Την είχα φορτώσει από τον Ανδρόνικο..στο Χαλάνδρι.
Εκείνη πόσο ήταν?- Σου άρεσε καύλα μου; ( αφού την είχα χύσει)
_ Μου άρεσε αγάπη μου αλλά την επόμενη φορά να τον βάλουμε και μέσα
(Ήμουν 15 χρονών και δεν έβλεπα μπροστά μου από την καύλα)...
Αξυριστο μουνι και τρίχες στις μασχάλεςΚάποτε τραβιομουν με μια αναρχικη ανταρσυιωτισσα(εγώ αστυνομικός), και στο γαμησι πάνω μου έλεγε: - Δεν ήξερα ότι γαματε τόσο καλά εσείς οι μπάτσοι. Και με μια άλλη πιο παλιά την γαμουσα από κωλο και μου έλεγε : - Καυλιαρη μουνι τον έκανες τον κωλο μου...
Αποστυρωμενη γάζα?
Είχα μία κυρία κάποτε από το Γενικό αντικαρκινικό προϊσταμένη αντί για προφυλακτικό ήθελε να τη γαμαω με γάζα..
Εν ετοί 1990..