Για να χύσεις γρήγορα το έκανε και να πάρει τον επόμενο
Δεν με νοιαζει αν το εκανε για αυτο παντως εγω ευχαριστιομουν κωλοσκαμπιλα!!Της εκανα τον κωλο σαν της μαιμους.
Για να χύσεις γρήγορα το έκανε και να πάρει τον επόμενο
Δεν με νοιαζει αν το εκανε για αυτο παντως εγω ευχαριστιομουν κωλοσκαμπιλα!!Της εκανα τον κωλο σαν της μαιμους.
Η Ιζαμπέλα η Πολονέζα ήταν ιέρια του σεξ με τα όλα της
Που και που όταν την θυμάμε της ανάβω κανα κεράκι (ΟΧΙ δεν πέθανε) υπερ υγείας
Εγώ μόνο σκαμπιλάκια στο κωλαράκι όταν την έχω στα 4....και το καλό είναι ότι το γουστάρουν όλες...
Η Ιζαμπέλα η Πολονέζα ήταν ιέρια του σεξ με τα όλα της
Που και που όταν την θυμάμε της ανάβω κανα κεράκι (ΟΧΙ δεν πέθανε) υπερ υγείας
καμια σφαλιαρα ριχνεις;εννοειται ειναι ερεθιστικότατο
προσωπικά μου αρέσει και το τραβηγμα των μαλλιών στην ίδια στάση αλλά δεν λέω κι όχι σε εναν ελαφρύ πνιγμό
ε που αλλου;το έχω κάνει αρκετες φορές στο πρόσωπο πάντα
εννοειται ειναι ερεθιστικότατο
προσωπικά μου αρέσει και το τραβηγμα των μαλλιών στην ίδια στάση αλλά δεν λέω κι όχι σε εναν ελαφρύ πνιγμό
μονο?το έχω κάνει αρκετες φορές στο πρόσωπο πάντα
Έτσι...εννοειται ειναι ερεθιστικότατο
δεν τους καθονται γιαυτοολες πρασινισατε;γιατι;
κανατε αγριαδες στους μοντς;
δεν τους καθονται γιαυτο
αλλα που θα παει θα βαλουν μυαλο και αυτες
βρισκεις τζαμπα;ή πληρωνεις για το βιτσιο;μαρεσει να ξυλιαζω τη γκομενα, στο οριο σχεδον. Προσεχω οχι για εμφανη σημαδια βεβαιως μη κανει μια βδομαδα να βγει εξω, κυριως στο σφυροκοπημα να νομιζει οτι θα τη σπασω στα δυο
Χειρονομιες στο προσωπο δε δεχομαι και τελειωνει αμεσως το εργο εως και να σηκωθω να φυγω (μαλακω σεξουλα)
Μετα το σφυρογαμησι αλλαζω 180 μοιρες και κανω αγκαλια το μωρακι. τελειωσε ο ρολος.
1.μαρεσει να ξυλιαζω τη γκομενα, στο οριο σχεδον. Προσεχω οχι για εμφανη σημαδια βεβαιως μη κανει μια βδομαδα να βγει εξω, κυριως στο σφυροκοπημα να νομιζει οτι θα τη σπασω στα δυο
2.Χειρονομιες στο προσωπο δε δεχομαι και τελειωνει αμεσως το εργο εως και να σηκωθω να φυγω (μαλακω σεξουλα)
3.Μετα το σφυρογαμησι αλλαζω 180 μοιρες και κανω αγκαλια το μωρακι. τελειωσε ο ρολος.
μετα το γαμιση παιρνεις αγκαλια την κοπελα?Μετα το σφυρογαμησι αλλαζω 180 μοιρες και κανω αγκαλια το μωρακι. τελειωσε ο ρολος.