Επισκέπτης
Από αλκόλ μόνο κρασακι δικό μου και καμία φούντα (πολύ σπάνια πλέον) από το χωριό
Αράντιστα και το αμπέλι και η καναβουριά έτσι??
Από αλκόλ μόνο κρασακι δικό μου και καμία φούντα (πολύ σπάνια πλέον) από το χωριό
Αράντιστα και το αμπέλι και η καναβουριά έτσι??
μια φορα καθως το πηδημα ζυγωνε στην κορυφωση του,ειχα φαει ενα μπουκετο ανευ προηγουμενου απο μια..εκεινη τη στιγμη βεβαια δεν ενιωσα τιποτα!
υστερα απο ενα τεταρτο που αρχισε να πρηζεται καταλαβα τι ειχε γινει.. :S
γενικοτερα με εξαιρεση σπανκινγκ,τραβηγμα μαλλιου αντε και κανα πιασιμο απο λαιμο δε ριχνω!
δαγκωματα και μαλακιες δε γουσταρω γιατι αφηνουν ιχνη! ;)
Οι πιο πολλές γουστάρουνε "αγριάδα" στο σεξ...αν και αρκετές από αυτές δεν το παραδέχονται εύκολα...
Σε παρέες λέω όταν γίνεται σχετική κουβέντα...μερικές φορές μπορεί να μην το ξέρει ούτε αυτός που "πρέπει" για κάποιο διάστημα!να το παραδεχτουν σε ποιον? εκεινος που 'πρεπει' να το ξερει δεν αρκει?
να το παραδεχτουν σε ποιον? εκεινος που 'πρεπει' να το ξερει δεν αρκει?
1)Σε παρέες λέω όταν γίνεται σχετική κουβέντα...
2)μερικές φορές μπορεί να μην το ξέρει ούτε αυτός που "πρέπει" για κάποιο διάστημα!
Που είναι τα όρια του φυσιολογικού και που της διαστροφής.
Να συναινουν σε τι? και αν ο αλλος ειναι 12?διαστροφη όταν συναινουν και οι δύο, δεν υπάρχει.
Να συναινουν σε τι? και αν ο αλλος ειναι 12?
1)άλλο να λες σε φίλους φίλους τι κάνεις κι άλλο να γίνεσαι περιγραφικός σε 'παρέες'.
2)κάποιες φορές χρειάζεται να μεσολαβήσει κάποιο διάστημα ώστε να αποκτήσεις μια άλφα οικειότητα με τον άλλον και να μπορέσεις να απελευθερωθείς πλήρως..
διαστροφη όταν συναινουν και οι δύο, δεν υπάρχει.
Καλα ειχα ριξει τα κωλοσκαμπιλα της ζωης μου στην Ιζαμπελλα της Τριγγετα!! Και μου ζηταγε και αλλα μεχρι που δεν αντεχα αλλο και εχυνα πριν την ωρα μου!!
εγώ που δεν βαράω είμαι ξενέρωτος?