γιαυτο που λες με το μυαλο,συμφωνω με τα χιλια.Ειναι το κλειδι για τα παντα.Ολα εγκεφαλικα ειναι.Τυπε εχω σταματησει να πηγαινω με γκομενες που θεωρουν τα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα βια,σκετη ξενερα,ουτε καν μου σηκωνεται.
Ομως αν καταφερεις να καυλωσεις την γκομενα στο μυαλο,τοτε στο σεξ θα δεχθει πολα περισσοτερα απο οτι νομιζεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγριάδες (ξύλο) στο σεξ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 382
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε και λιγα της εκανες,οι περισσοτερες την ωρα της καυλας τα δεχονται ολα.ειχα γκομενα που γουσταρε απο κωλο και ταυτοχρονα τραβηγμα απο μαλλια...τουφες μου εμεναν στο χερι...
Πριν 5 ημερες ειχα ενα πιτσιρικη στο σπητι μου,τσουλακι 19 χρονωνκαικαι την πιπωνα.
Κρατημα απο τον μαλλια και τραβηγμα,χαστουκια στην μαπα κοιταζοντας με στα ματια,και φτυσιμο στην μαπα της και στο στομα της.
Εκανε οτι της ελεγα και γουσταρε γιατι ηταν καυλωμενη
γιαυτο που λες με το μυαλο,συμφωνω με τα χιλια.Ειναι το κλειδι για τα παντα.Ολα εγκεφαλικα ειναι.
σωστός, από την άλλη πώς μπορείς να μπεις στο μυαλό της άλλης και να πειραματιστείς με την ηδονή της.
Ας πούμε ότι αυτό που περιγράφει ο σινερμαν είναι μια απόφαση ρίσκου.
Πιστεψε με μου εχει τυχει.Οπως μου εχουν τυχει και πολλες αρσακειαδες-παρθενες και πουτανακια.Ολα στη ζωη ειναι ευτυχως ή δυστυχως.Δεν σου έχει τύχει να σε παρακαλάνε για σκαμπιλάκια ή να το απολαμβάνουν. Τους βγαίνει έτσι ο καθωσπρεπισμός της καθημερινότητας
Πιστεψε με μου εχει τυχει.Οπως μου εχουν τυχει και πολλες αρσακειαδες-παρθενες και πουτανακια.Ολα στη ζωη ειναι ευτυχως ή δυστυχως.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ύφους της γκόμενας. Είναι θεμα καθαρά ερωτικού ψυχισμού: αρσακειάδα που παρακαλεί για το ξυλαράκι της και πουτανάκι που δεν σηκώνει αγριάδες. Η και το αντίθετο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε μποιφρεντ το παιζουμε οχι γκιρλφρεντΚαργα ξυλο στις γκομενες και πολυ φτυσιμο σε αυτες που το γουσταρουν
σε αλλες to παιζουμε gfe
Kαθεμια εχει το κουμπι της
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Τυπε μποιφρεντ το παιζουμε οχι γκιρλφρεντ
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.346
- Πόντοι
- 3.091
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε πιστεψεμε,πιο δυσκολα βρισκεις γυναικες που να μην το γουσταρουν.Σίγουρα το να γαμάς και να δέρνεις, έχει κι αυτό τη χάρη του. Δύσκολα όμως βρίσκεις γυναίκες που να το γουστάρουν...
Ετσι νομιζα και εγω καποτε,απλα πρεπει να ξερεις να τους το βγαλεις το αγριο που εχουν.
pipinoskistis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.346
- Πόντοι
- 3.091
Τυπε πιστεψεμε,πιο δυσκολα βρισκεις γυναικες που να μην το γουσταρουν.
Ετσι νομιζα και εγω καποτε,απλα πρεπει να ξερεις να τους το βγαλεις το αγριο που εχουν.
Δεν έχω το ταλέντο, συναγωνιστή. Μακάρι να τόχα... Τους βγάζω το gfe, χωρίς να το θέλω!!!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε ελπιζω να ενοεις το μποιφρεντ και οχι το γκιρλφρεντ οπως και ο τυπος πιο πανωΔεν έχω το ταλέντο, συναγωνιστή. Μακάρι να τόχα... Τους βγάζω το gfe, χωρίς να το θέλω!!!
δικο σου αυτο ?Σίγουρα το να γαμάς και να δέρνεις, έχει κι αυτό τη χάρη του. Δύσκολα όμως βρίσκεις γυναίκες που να το γουστάρουν...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Τυπε εχω σταματησει να πηγαινω με γκομενες που θεωρουν τα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα βια,σκετη ξενερα,[size=15pt]ουτε καν μου σηκωνεται[/size].
Έτσι εξηγούνται όλα!
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Πουτσοσκάμπιλα σε βύζους, κωλομέρια,μουνόχειλα στη μάπα γουστάρουνε ρε οι γκόμενες, όπως έχει ειπωθεί παραπάνω πάνω στη καύλα τους δέχονται πολλά και τους αρέσει
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
ριχνω πολυ ξυλο.
και παντα τα κοριτσια που ριχνω στο κρεββατι εχουν κοκκινα εσωρουχα.
αν ειναι δε και ολυμπιακων φρονηματων, απολαμβανω να τις γαμαω ..και η ευχαριστηση στο χυσιμο ειναι φυσικα μεγαλυτερη. ;)
Έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ, έτσι τομάσο;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
Έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ, έτσι τομάσο;
μεγιστε το παλικάρι έχει κάνει κάτι δικέφαλους τούμπανο απο την μαλακία
ριχνω πολυ ξυλο.
και παντα τα κοριτσια που ριχνω στο κρεββατι εχουν κοκκινα εσωρουχα.
αν ειναι δε και ολυμπιακων φρονηματων, απολαμβανω να τις γαμαω ..και η ευχαριστηση στο χυσιμο ειναι φυσικα μεγαλυτερη. ;)
καλα εσυ εχεις μαλακια στον εγκεφαλο 100ου βαθμου
λοιπον εχω μια προσφατη εμπειρια..συναντηση παλαιων συμμαθητων.4 γκομενες και μονος μου αφου οι αλλοι δεν ηρθαν..συζητηση για σεξακι..λεει η μια εχω προβλημα ο γκομενος μου δεν μου ριχνει σφαλιαρες στο κωλο, δεν γουσταρει να βλεπουμε τσοντες και δεν με βριζει..λεει η αλλη εγω μια χαρα τα παω γιατι εχω παρει δονητη και τον απειλω..ετσι κανει οτι θελω..λεει η τριτη εμενα μου ριχνει αλλα πολυ απαλα και δεν θελω να του πω τιποτα μηπως με κραξει..
αν καποιος απο εσας εχει γκομενα και δεν γουσταρει να τα κανει αυτα ας την αφησει..ειναι κριμα να σε κανει ρεζιλι η γκομενα φιλε..αν παλι το σκεφτεσαι παρτη τηλεφωνο και λιωστη..
τιμη και δοξα στο φιλαρακο ζακ τον ψαρα απο Λαμια που ζμπρωχνει τις παντρεμενες και παντα κανει πραξη την ατακα--μια κασελα ξυλο θελουν οι βρωμες...
παρακαλω για τις ενεργειες σας κυριοι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 245