gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καμια μπατσουλα λεει ρε............Άμα είναι να γαμήσεις και να φύγεις με μαύρο μάτι τι να το κάνεις?
καμια μπατσουλα λεει ρε............Άμα είναι να γαμήσεις και να φύγεις με μαύρο μάτι τι να το κάνεις?
σας αρεσει να ριχνεται ξυλο στο σεξ η να τρωτε ? εμενα μαρεσει να τρωω
Μαζι σου!!!
σεξ χωρις σκαμπιλια στα κωλομαγουλα δεν νοειται...Ροκο
Τυπε τα σκαμπιλια στα κωλομαγουλα δεν ειναι βια,ειναι χαδισεξ χωρις σκαμπιλια στα κωλομαγουλα δεν νοειται...Ροκο
θα την ξαναβαλω στο μελλον....ρε συ gl γιατι εβγαλες τη φωτο της maria bellucci??Μας χαλας τωρα..
Για μερικες ειναι βια, για αλλες χαδι.Ο επιβητωρ κρινει και αποφασιζει πως θα αντιδρασει.Τυπε τα σκαμπιλια στα κωλομαγουλα δεν ειναι βια,ειναι χαδι
Για μερικες ειναι βια, για αλλες χαδι.Ο επιβητωρ κρινει και αποφασιζει πως θα αντιδρασει.
Τυπε εχω σταματησει να πηγαινω με γκομενες που θεωρουν τα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα βια,σκετη ξενερα,ουτε καν μου σηκωνεται.Για μερικες ειναι βια, για αλλες χαδι.Ο επιβητωρ κρινει και αποφασιζει πως θα αντιδρασει.
Τυπε εχω σταματησει να πηγαινω με γκομενες που θεωρουν τα σκαμπιλακια στα κωλομαγουλα βια,σκετη ξενερα,ουτε καν μου σηκωνεται.
Ομως αν καταφερεις να καυλωσεις την γκομενα στο μυαλο,τοτε στο σεξ θα δεχθει πολα περισσοτερα απο οτι νομιζεις