Νέα

Αγριάδες (ξύλο) στο σεξ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ξύλο στο σεξ...

• Να δέρνω

Ψήφοι: 17 63,0%
  • Να τις τρώω

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Δεν γουστάρω τίποτα απ' τα δύο...

Ψήφοι: 2 7,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έτσι, αυτοί που φωνάζουν είναι οι πιο σάπιοι τελικά...
Αλλά αυτό δεν το περίμενα από τον παλιό να σου πω την αλήθεια. Φαίνεται να τα πιστεύει τόσο πολύ αυτά που λέει που παθαίνω σοκ που τώρα ακυρώνει ό,τι φιλελεύθερη πίπα έχει πει εδώ μέσα...
Τσκ τσκ τσκ παλιέ, το ανοιχτό μυαλό είναι ανοιχτό σε όλα, όχι σε ό,τι μας συμφέρει (στο να κλαιγόμαστε δηλαδή)

ισα μωρη δηθεν... με τα τουβλα που πετας πια καινουργιο Mall ανεβασαμε....

πανε στην παρεα σου και μην ξαναμιλησεις σε αυτο το θρεντ :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ισα μωρη δηθεν... με τα τουβλα που πετας πια καινουργιο Mall ανεβασαμε....

πανε στην παρεα σου και μην ξαναμιλησεις σε αυτο το θρεντ :2funny:
Καλά, εσύ συνέχισε να νιώθεις ανώτερη βρίζοντας και προσπαθώντας να ταπεινώσεις εμάς τους τίμιους ανθρώπους του θεού που κανέναν δεν πειράζουμε και το μόνο κακό που κάναμε ήταν που φωνάξαμε στον κόσμο την αλήθεια. Συνέχισε να μην τολμάς να βγεις από την άνεση και τη βολή της παρέας σου και να φοβάσαι να κάνεις πραγματικά ΑΛΗΘΙΝΑ πράγματα όπως εγώ, που έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρω ΠΟΛΥ καλά τι λέω γιατί πάω σε προχώ μπαρς.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οι γυναικες ειναι τρελλες  :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σηκωθειτε απο κρεβατια, καναπεδες, ντιβανια, καρεκλες....βγειτε απο τα σπιτια σας, τα τροχοσπιτα, τις δουλειες σας.......

κοριτσακι μια νυχτα απο τη ζωη μου ολοκληρη η δικη σου.....συνεχισε ετσι παρεα με την κλικα σου να προσπαθεις να υποβιβασεις τα αξια μελη τουτου εδω του φορουμ....συνεχισε να διαβαλλεις τους αξιους ομιλητες επειδη ΕΣΥ νιωθεις κομπλεξικα και προφανως ανολοκληρωτα οσον αφορα στις εμπειριες σου...δεν εισαι τιποτα παραπανω απο μια ελλεηνιδα οσο κι αν προσπαθεις να το παιξεις απελευθερωμενη και προοδευτικη.....πφφφφφ

αι σπιτ ον γιου....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σηκωθειτε απο κρεβατια, καναπεδες, ντιβανια, καρεκλες....βγειτε απο τα σπιτια σας, τα τροχοσπιτα, τις δουλειες σας.......

κοριτσακι μια νυχτα απο τη ζωη μου ολοκληρη η δικη σου.....συνεχισε ετσι παρεα με την κλικα σου να προσπαθεις να υποβιβασεις τα αξια μελη τουτου εδω του φορουμ....συνεχισε να διαβαλλεις τους αξιους ομιλητες επειδη ΕΣΥ νιωθεις κομπλεξικα και προφανως ανολοκληρωτα οσον αφορα στις εμπειριες σου...δεν εισαι τιποτα παραπανω απο μια ελλεηνιδα οσο κι αν προσπαθεις να το παιξεις απελευθερωμενη και προοδευτικη.....πφφφφφ

αι σπιτ ον γιου....
A Xa Χα Αχα Αχαχα!!!
Εσύ άξιος ομιλητής του φόρουμ; Εδώ δεν ξέρεις να γράφεις αγγλικά!!  :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δυσγραφικος αξιος ομιλητης του φορουμμμμ

προμπλεμο????

γιου τοκιν του μι????

αι σπιτ ον γιουυυυ (εγκεν)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πω πω φασηηηηη!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω κλαιω...εσυ οχι???? ψεμματα μου πες στο πμ????????

δηθεν ΚΑΙ ψευτρα???? τι αλλο μενει πια να μαθω? οτι εισαι και κλεφτοκοτας???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγω κλαιω...εσυ οχι???? ψεμματα μου πες στο πμ????????

δηθεν ΚΑΙ ψευτρα???? τι αλλο μενει πια να μαθω? οτι εισαι και κλεφτοκοτας???
Μαύρο δάκρυ λέμε!!
Αφού από απέναντι για παρηγοριά μου τραγουδάνε το "τι όμορφη που είσαι όταν κλαιαιαις... το δάκρυ σαν διαμάντι αργοκυλάαααειιιι... αγάπη μου τι όμοοοορφα που κλαιιιιις... ακόμα λίγο κλάψε και σου πάααειιιι"

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

παρακαλω συνεχιστε !  :coffee:

ακους boomb ! σε ειπε δηθεν , ψευτρα και κλεφτοκοτα ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παρακαλω συνεχιστε !  :coffee:

ακους boomb ! σε ειπε δηθεν , ψευτρα και κλεφτοκοτα ...
Κι εγώ της είπα ότι δεν ξέρει να γράφει αγγλικά, ορίστε μας!
:2funny: :2funny: :2funny:

Εdit: Aααα, τώρα που σε βρήκα Ρικ!! Λοιπόν, τώρα που βγήκες στη σύνταξη και θα έχεις χρόνο φαντάζομαι θέλω να μου κάνεις κάτι μαθηματάκια για τον επόμενο γύρο με τη μουνίτσα!! Θα την τσακίσω λέμεεεεεεε!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κι εγώ της είπα ότι δεν ξέρει να γράφει αγγλικά, ορίστε μας!
:2funny: :2funny: :2funny:

Εdit: Aααα, τώρα που σε βρήκα Ρικ!! Λοιπόν, τώρα που βγήκες στη σύνταξη και θα έχεις χρόνο φαντάζομαι θέλω να μου κάνεις κάτι μαθηματάκια για τον επόμενο γύρο με τη μουνίτσα!! Θα την τσακίσω λέμεεεεεεε!!!

χρονο δεν εχω γιατι ενας θρυλος σαν και του λογου μου ειναι περιζητητος για εμφανισεις κτλ ΑΛΛΑ για σενα θα κανω λιγο χωρο στο προγραμμα μου για να σου μαθω το καταστροφικο figure 4 leg lock το οποιο εχει στειλει στο νοσοκομειο κυριολεκτικα εκατονταδες ανθρωπους .  :rockon:
ελπιζω μονο να εισαι καλη ... μαθητρια .  :cool2:  :boobies: 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ποιος ειναι αυτος ο αψηλος και εγω δεν τον εχω προσεξει παλιοτερα?

μπουμπ εχεις αρχισει και φερνεις και τους φιλους σου στο φορουμ προκειμενου να αποκτησεις δυναμη?

μαυρογιαλουρεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom