Νέα

Αγορά καινούργιου υπολογιστή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
^^^^
Εντάξει επίθεση στην ψύχρα με χαρακτηρισμούς, λες και θα αρνιόμουν ότι βλέπω... ή μήπως είμαι ο μοναδικός που βλέπει τσόντες; :huh:

Λες και δεν υπάρχουν apps απαιτητικά που δεν έχουν σχέση με τσόντα.

Thanks για το tip, man! ;)
Έχω πολλά χρόνια να κάνω αναβάθμιση και διαβάζω εδώ και καιρό σε tomshardware κλπ για τη Zen2 αρχιτεκτονική - διθυραμβικές κριτικές πραγματικά. Λεφτά έχω μαζέψει, οπότε είμαι OK. Με ιντριγκάρει η φάση 16 cores, επίσης! :grin:
Κανένα 1000ρικο θα σκάσεις;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
1000άρικο με 3950x? Μόνο το chip θα κοστίσει 750.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Λεφτά υπάρχουν!!

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Κωτσοβολο εχει φουλ προσφορες

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια, ρε μαλακοπίτουρα; :jerking:

Το PC δεν είναι μόνο για να βλέπει κανείς τσόντες.

ΤΡΟΜΠΑ :jerking2:
Σε πιστευω τυπε τι με εχεις για κανα μαλακα ? :jerking:
λες και θα αρνιόμουν ότι βλέπω... ή μήπως είμαι ο μοναδικός που βλέπει τσόντες; Huh?

Λες και δεν υπάρχουν apps απαιτητικά που έχουν σχέση με τσόντα.
Λες ? ποια ειναι αυτα τυπε που θελουν πισι 1000 και βαλε καθοτι εδω μεσα κανεις δεν βλεπει τσοντες αλλα εμενα με ενδιαφερουν αυτα τα απς!
1000άρικο με 3950x? Μόνο το chip θα κοστίσει 750.
Εισαι στο σωστο σαι τυπε ! με τα 750 αν τον παιρνεις μερικοι απο εδω μεσα θα καναν "χρυσες δουλειες" και εσυ θα επαιρνες "τζαμπα" το τσιπ σου  :gay: :2funny: μι σου πω και ετοιμο το πισι με φουλ εξτρα  :S

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Γιατί να πας σε τόσο δυνατό CPU που είναι και πανάκριβο;;
Εγώ περιμένω από Αμαζον αυτή την βδομάδα τον AMD RYZEN3600x + Gigabyte Aorus Elite x570 + G.skill 16gb 3200, έδωσα 600€ και θα πετάει.
Ποιος ο λόγος να πας πιο πάνω;
Τυπε δεν δινεις και το λινκ του αμαζωων ? θα σου ερθει χωρις τελωνειο ? στην πορτα ? δωσε παραπανω λεπτομεριες στον λαο, αν δεν το κανεις και χασεις ειτε τα 600 ειτε δωσεις αλλα 500 καπελο εδω θα ειμαστε να μας κλαιγεσαι :S  εμομενς δωσε απο τωρα λεπτομερειες ... και φυσικα φωτο για την συνεχεια και να σε πιστεψουμε και αν θελησουμε να το παραγγειλουμε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Τυπε δεν δινεις και το λινκ του αμαζωων ? θα σου ερθει χωρις τελωνειο ? στην πορτα ? δωσε παραπανω λεπτομεριες στον λαο, αν δεν το κανεις και χασεις ειτε τα 600 ειτε δωσεις αλλα 500 καπελο εδω θα ειμαστε να μας κλαιγεσαι :S  εμομενς δωσε απο τωρα λεπτομερειες ... και φυσικα φωτο για την συνεχεια και να σε πιστεψουμε και αν θελησουμε να το παραγγειλουμε

τα ευρωπαικα amazon δεν έχουν τελωνείο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Τυπε δεν δινεις και το λινκ του αμαζωων ? θα σου ερθει χωρις τελωνειο ? στην πορτα ? δωσε παραπανω λεπτομεριες στον λαο, αν δεν το κανεις και χασεις ειτε τα 600 ειτε δωσεις αλλα 500 καπελο εδω θα ειμαστε να μας κλαιγεσαι :S  εμομενς δωσε απο τωρα λεπτομερειες ... και φυσικα φωτο για την συνεχεια και να σε πιστεψουμε και αν θελησουμε να το παραγγειλουμε
Στα παπαρια μου αν με πιστέψεις μεγάλε.
Αγοράζω μόνο από αγγλικό Αμαζον από ΕΒΑΥ μέχρι 700€ ανά παραγγελία εδώ και χρόνια και από Κίνα για μικροπράγματα και ποτέ δεν είχα θέμα με τελωνείο.
Αν δεν ξέρεις τον άλλο, μην γράφεις ότι σου έρθει, γιατί γίνεσαι ρεζίλι.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Και εδώ από σημερινή παραλαβή της CPU και των μνημών.
Περιμένω την μητρική από διαφορετική αποστολή και ξεκινάω το στήσιμο μετά και το OCing.

Συνημμένα

• IMG-20190819-WA0000.jpg
    IMG-20190819-WA0000.jpg
    171,8 KB · Εμφανίσεις: 68

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ναι τυπε το γνωριζω ... εβαλες και τα τελευταια προιοντα  :2funny: κανε και μια συγκριση τιμων με εδω και την διαφορα ... δεν ειναι και τοσο τα 70-80ε παραπανω για τωρα που μεχρι τον Οκτωβρη θα ειναι το ιδιο και εκει ακομα ποιο κατω

Στα παπαρια μου αν με πιστέψεις μεγάλε.
Αγοράζω μόνο από αγγλικό Αμαζον από ΕΒΑΥ μέχρι 700€ ανά παραγγελία εδώ και χρόνια και από Κίνα για μικροπράγματα και ποτέ δεν είχα θέμα με τελωνείο.
Αν δεν ξέρεις τον άλλο, μην γράφεις ότι σου έρθει, γιατί γίνεσαι ρεζίλι.

Και μενα στα παπαρια μου τυπε, εχεις μπει ποτε σε διαδικασια να επιστρεψεις τιποτα πισω στο αμαζον που δεν λειτουργουσε ?
Που τυπε θα γινω ρεζιλι ? σε ενα σαι που λεγετε μπου και ενω εσυ καθεσαι και μας παπατζιαζεις οτι παιρνεις απ το Αγγλικο αμαζον φτηνοτερα οτι εισαι και προφεσορας αλλα δεν μας λες τις πηγες σου αλλα παρε και δυο φωτο?  :uglystupid:  :jerking: :2funny: :2funny: παω να κρυφτω στην τρυπα μου ρε Λακη  :2funny:

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
815
Πόντοι
86
Ακόμα και ένα τετοιο thread καταφέρατε και το μπαχαλέψατε. Ειμαστε βαλκάνιοι τελειωσε...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Ναι τυπε το γνωριζω ... εβαλες και τα τελευταια προιοντα  :2funny: κανε και μια συγκριση τιμων με εδω και την διαφορα ... δεν ειναι και τοσο τα 70-80ε παραπανω για τωρα που μεχρι τον Οκτωβρη θα ειναι το ιδιο και εκει ακομα ποιο κατω

Και μενα στα παπαρια μου τυπε, εχεις μπει ποτε σε διαδικασια να επιστρεψεις τιποτα πισω στο αμαζον που δεν λειτουργουσε ?
Που τυπε θα γινω ρεζιλι ? σε ενα σαι που λεγετε μπου και ενω εσυ καθεσαι και μας παπατζιαζεις οτι παιρνεις απ το Αγγλικο αμαζον φτηνοτερα οτι εισαι και προφεσορας αλλα δεν μας λες τις πηγες σου αλλα παρε και δυο φωτο?  :uglystupid:  :jerking: :2funny: :2funny: παω να κρυφτω στην τρυπα μου ρε Λακη  :2funny:
Βρε καραγκιοζακο,
Θες να ανεβάσω screenshot.από την παραγγελία να γελάσουν και οι πέτρες μαζί σου;;
Θα βγεις μετά στην ομόνοια να φωνάζεις "είμαι πουστης";;
Λέγε, έχεις τα αρχιδια να με αμφισβητήσεις και άλλο;;

Άντε μοκο τώρα και για ύπνο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλημέρα. Οι επεξεργαστές της Intel έχουν αποδεδειγμένα πολύ καλύτερη επίδοση σε demanding game τίτλους αλλά και σε editing software. Η AMD είναι και θα είναι το brand του φτωχού, δυστυχώς. Όπως επίσης οι κάρτες γραφικών της Gigabyte είναι πολύ κατώτερες της Asus. Ότι δίνεις παίρνεις.

Ισχύει

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.923
Πόντοι
41.129
Καλημέρα. Οι επεξεργαστές της Intel έχουν αποδεδειγμένα πολύ καλύτερη επίδοση σε demanding game τίτλους αλλά και σε editing software. Η AMD είναι και θα είναι το brand του φτωχού, δυστυχώς. Όπως επίσης οι κάρτες γραφικών της Gigabyte είναι πολύ κατώτερες της Asus. Ότι δίνεις παίρνεις.

Με τους νεους RYZEN 2ης και 3ης γενιας και τους threadripper δεν την λες και brand του φτωχου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Δεν έχω βάλει ακόμα AMD σε PC και είμαι στο χώρο από την εποχή του 8088.

Όμως, η επίδοση που βάζεις στην κουβέντα, σηκώνει πολύ νερό. Η Intel έχει αυτή τη στιγμή το lead, μόνο στην ταχύτητα σε single-threaded benchmarks. Δηλ όπως σε gaming όπου το metric είναι fps κλπ. Αυτό συμβαίνει διότι σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι single-threaded (όπως το video editing που λες).

Όταν όμως όλα αυτά τρέχουν ταυτόχρονα και συνολικά στο PC μας έχουμε πάρα πολλά threads να τρέχουν (tabs στον browser, encoding με Handbrake, audio processing με Audacity, gaming, AI custom εφαρμογές κλπ), τότε είναι που ένας 3950x της AMD θα ρίξει στ' αυτιά στον 9900k της Intel, διότι έχει διπλάσια cores/threads. Δηλ το ζουμί είναι το multi-thread performance για το response που θα έχει ΣΥΝΟΛΙΚΑ το PC μας.

Όσο για τη σύγκριση motherboards, μικρή σημασία έχει imho. Προσωπικά πάντα Gigabyte αγόραζα μια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αλλά είναι εξίσου καλές και οι 2 εταιρείες (ξανά imho :)).

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Βρε καραγκιοζακο,
Θες να ανεβάσω screenshot.από την παραγγελία να γελάσουν και οι πέτρες μαζί σου;;
Θα βγεις μετά στην ομόνοια να φωνάζεις "είμαι πουστης";;
Λέγε, έχεις τα αρχιδια να με αμφισβητήσεις και άλλο;;

Άντε μοκο τώρα και για ύπνο.
Ναι τυπε θελω να ανεβασεις και μιας και εισαι προφεσορας του ειδους δεν θα ειχες και καποιο προβλημα να αποδειξεις κατι και θα το ειχες κανει εξαρχης! ... χωρις κρυμενες ημερομηνιες παραδοση εδω Ελλαδα καλυψε μονο τα ευαισθητα δεδομενα σου πχ αφμ(χαχαχα) και κλπ ξερεις εσυ υποθετω ... για δειξε να δουμε ποιος και ποσες πετρες θα γελασουν και ποιος ειναι πουσταριο  :jerking: :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Και εδώ από σημερινή παραλαβή της CPU και των μνημών.
Περιμένω την μητρική από διαφορετική αποστολή και ξεκινάω το στήσιμο μετά και το OCing.
τυπε υποβρυχιως θα τα τρεχεις αυτα ή βρεθηκε τροπος να μην ψηνεις οβελια πριν να κρασαρουν τα παντα λογω αυταναφλεξης???

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εχω ενα παλιό λαπτοπ που σερνεται και ισως καποια στιγμη (στο εγγυς μελλον) αναγκαστω να το αντικαταστησω.

Θελω να δωσω τα λιγοτερα δυνατα χρηματα, για να εχω τις εξης λειτουργιες:

- Προβολη online video 1080p
- Κατεβασμα torrent σε λογικες ταχυτητες, χωρις να παραλυει η υπολοιπη δραστηριοτητα του υπολογιστη
- Facebook χωρις κολληματα

Και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.

Μπορει καποιος να μου βγαλει μια προχειρη κοστολόγηση, και αν ειναι ευκολο να μου προτεινει και συγκεκριμενα προϊοντα??

Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom