Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση,ισως χαζη για τους περισσοτερους εδω
αλλα επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα πι-σι καθαρα για γκεημινγκ (χωρις μονιτορ) για να παιζω φορναιτ η τετοιου ειδους παιχνιδια στην UHD τιβι μου
αρα να να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του/των παιχνιδιων αυτου του επιπεδου και να ακουω μουσικη μεσω του πισι,τι ποσο θα επρεπε να εχω κατα νου οτι θα ξοδεψω και τι μπορω να βρω στην αγορα?
Εμένα τα κομμάτια πάντως μου έβγαιναν γυρω στα 700 ευρώ , αλλά τελικά μετά απο προτροπή του πωλητη εκει στο visionstudio έβαλα τελικά λίγο μεγαλύτερο επεξεργαστή , πηγα στον Ryzen 5 1600 και μου βγηκε στα 730 το συνολο. Αμα θες μπορω να ποστάρω την σύνθεση που έφτιαξα ακριβώς τα κομμάτια.
Αλλά και με 600 ευρώ περίπου αν βάλεις λίγο χειρότερο επεξεργαστη , λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών η αν όχι απο αυτά , να κόψεις κάτι απο τα υπόλοιπα , πρέπει να γίνετε δουλεια.
Εν το μεταξυ τωρα έχω άλλο πρόβλημα , προσπαθώ να φτιάξω ένα bootable usb να βάλω μέσα τα windows 10 για να μπορέσω να χρησιμοποιησω το νέο pc όταν θα είναι έτοιμο , τα κατέβασα στον σκληρό δίσκο , αλλά δεν μπορώ να το αντιγράψω στο usb γιατί ένα απο τα αρχεία είναι μεγάλο κάπου 4 GB και δεν το γράφει.
Εψαξα και λίγο στο ιντερνετ , λένε οτι αν αλλάξω το format του usb απο FAT 32 σε NTFS θα μπορέσω να το αντιγράψω , αλλά μετά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα γιατί ο SSD δεν θα μπορέσει να δει το NTFS format η κάτι τέτοιο , δεν κατάλαβα ακριβώς.
Το usb που έχω είναι παλιό , μάλλον usb 2.0 πρέπει να είναι , και το λειτουργικό μου είναι windows xp , αν παίζουν ρόλο αυτά.