Νέα

Αγορά καινούργιου υπολογιστή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Και παιχνίδια και ίντερνετ. Όχι για κάποια σημαντικη δουλειά.απλά θέλω να πάρω ένα καλό και σε επεξεργαστη και κάρτα γραφικών που

αν σε βγαζει οικονομικα επελεξε υπολογιστη με καλυτερη καρτα γραφικων μιας και τον θελεις για παιχνιδια

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και παιχνίδια και ίντερνετ. Όχι για κάποια σημαντικη δουλειά.απλά θέλω να πάρω ένα καλό και σε επεξεργαστη και κάρτα γραφικών που
αφου τον θες για παιχνίδια και ιντερνετ εγω θα σου ελεγα  περα από την καρτα γραφικων με μια gtx 1050 4gb κανεις ανετα δουλεια να επενδύσεις στη μνημη ραμ να κοιτάξεις πρωτον η μητρικη να εχει τουλάχιστον 4 θυρες για μελλοντικη επεκταση και καλο θα ηταν να εβαζες 16gb ram και στο μελλον προσθετεις ram όταν χρειαστεί.καλη η καρτα γραφικων αλλα όταν τα παιχνίδια βαρενουν χρονο με το χρονο πρεπει να κοιταμε και την ram

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε πρεπει να το χρειαζεσαι για επαγγελματικη χρηση οπως φαινεται :S :S :S

Συνημμένα

• (m=eaf8Ggaaaa)(mh=h_Bp1Wb-IrKPU36u)3.jpg
    (m=eaf8Ggaaaa)(mh=h_Bp1Wb-IrKPU36u)3.jpg
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 44

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1
αν ξέρεις τι κομμάτια θες να βάλεις στο πισί τότε παρήγγειλε τα από το εξωτερικό και κάνε την συναρμολόγηση μόνος σου. δεν ειναι τιποτα το ιδιαίτερο. ανοιξε και 2 βιντεάκια στο youtube όπου έχεις καμιά απορία και θα σου βγει πολύ πιο φθηνά από το να το πάρεις από πλαίσιο και γενικώς ελλάδα. εγω ετσι έκανα αυτόν που έχω τώρα και ήταν η πρώτη φορά που συναρμολόγησα υπολογιστή.

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
αν ξέρεις τι κομμάτια θες να βάλεις στο πισί τότε παρήγγειλε τα από το εξωτερικό και κάνε την συναρμολόγηση μόνος σου. δεν ειναι τιποτα το ιδιαίτερο. ανοιξε και 2 βιντεάκια στο youtube όπου έχεις καμιά απορία και θα σου βγει πολύ πιο φθηνά από το να το πάρεις από πλαίσιο και γενικώς ελλάδα. εγω ετσι έκανα αυτόν που έχω τώρα και ήταν η πρώτη φορά που συναρμολόγησα υπολογιστή.
Δεν είναι κακή ιδέα , πάντως η αγορά υπολογιστή είναι λίγο περίεργη , δηλαδη σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις παράδειγμα που μεγαλώνουν οι διαστάσεις και πέφτουν οι τιμές , στους υπολογιστές βγαίνουν καινουργια μοντέλα και δεν μπορείς να πάρεις ούτε τα παλιά πιο φτηνά .... ένα περίεργο πράμα :P

Και ένα σχετικό βίντεο απο pcsteps

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο.
Αρχικά θα διαλέξεις τον επεξεργαστή που θέλεις να πάρεις. Μετά, θα δεις ποιες μητρικές υποστηρίζουν το socket αυτού του επεξεργαστή και θα διαλέξεις και μητρική. Τέλος, θα ψάξεις στην ιστοσελίδα της μητρικής για τις επίσημα υποστηριζόμενες ram και με αυτό τον τρόπο θα διαλέξεις και ram.
Η συναρμολόγηση δεν είναι τίποτα τρομερό, απλώς θέλει λίγη προσοχή με το στατικό ηλεκτρισμό και γενικά όχι άγαρμπες κινήσεις.

Επισκέπτης
Καποτε υπηρχαν 20 ελληνικες εταιριες που συναρμολογουσαν υπολογιστες με το logo τους και εστελναν μοναδες στο RAM για συγκριτικο review.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν είναι κακή ιδέα , πάντως η αγορά υπολογιστή είναι λίγο περίεργη , δηλαδη σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις παράδειγμα που μεγαλώνουν οι διαστάσεις και πέφτουν οι τιμές , στους υπολογιστές βγαίνουν καινουργια μοντέλα και δεν μπορείς να πάρεις ούτε τα παλιά πιο φτηνά .... ένα περίεργο πράμα :P

παρε καλυτερα ενα playstation4 για παιχνιδια, τα πισι βγαινουν πιο ακριβα και καθε 2 χρονια ισως κ  λιγοτερο θα θελουν αναβαθμιση

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

Τι δεν μπορείς να πάρεις;;

Αναβαθμίζω συνεχώς το σταθερό pc μου είτε με καινούρια εξαρτήματα σε εξαιρετικές τιμές από online καταστήματα ή μεταχειρισμένα κομμάτια σε τσάμπα τιμές από Ebay.
Μπορείς να βρεις τα πάντα αν ψάξεις.

Επίσης κάτι 16gb Ram που διαβάζω για νορμάλ χρήση και RX580 και πάνω είναι υπερβολές.
8gb είναι σούπερ για την πλειοψηφία και RX570 μια χαρά παίζει και παιχνίδια δυνατά.

Επισκέπτης
Τι δεν μπορείς να πάρεις;;

Αναβαθμίζω συνεχώς το σταθερό pc μου είτε με καινούρια εξαρτήματα σε εξαιρετικές τιμές από online καταστήματα ή μεταχειρισμένα κομμάτια σε τσάμπα τιμές από Ebay.
Μπορείς να βρεις τα πάντα αν ψάξεις.

Επίσης κάτι 16gb Ram που διαβάζω για νορμάλ χρήση και RX580 και πάνω είναι υπερβολές.
8gb είναι σούπερ για την πλειοψηφία και RX570 μια χαρά παίζει και παιχνίδια δυνατά.
απο ebay us παιρνεις;

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Εριξα μια ματιά στο insomnia.gr που είπαν σε προηγούμενες σελίδες και βρήκα ενα νημα που εψαχνε κάποιος υπολογιστή που θα τον έπαιρνε απο το visionstudio.gr , το οποίο είναι και εδω στην θεσσαλονίκη και απο οτι είδα έχει καλές τιμές , έβγαλα μια σύνθεση με 16 gb RAM , και την RX 570 στα 8 GB γύρω στα 660 ευρώ , ενω η αντοίστιχη σύνθεση απο το πλαίσιο μου έβγαινε γύρω στα 750 ευρώ οπότε μάλλον θα παραγγείλω απο εκει.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
απο ssd της toshiba και της ocz (θυγατρική της toshiba) είχα θέματα και με τους δύο.
Καμένο controller μέσα σε 1,5 χρόνο ο δεύτερος λόγω τάσης από τη motherboard και ο πρώτος που μου τον στείλανε δωρεάν σαν RMA εγκατέλειψε και αυτός νωρίς. Στους 2 samsung (ο ένας κλείνει 5ατία με σκληρή χρήση) και σε έναν corsair που έχω δεν έχει δημιουργηθεί κανένα θέμα.   

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν ξερω , βασικά ενας πιο πάνω είχε πει οτι ο samsung και ο toshiba είναι καλοί , οπότε έβαλα έναν απο τους δύο :P
εγω θα σου προτεινα για ssd να κοιτάξεις seagate Western digital είναι η κορυφη και μετα ερχονται οι άλλες.

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
εγω θα σου προτεινα για ssd να κοιτάξεις seagate Western digital είναι η κορυφη και μετα ερχονται οι άλλες.
Την Western Digital την εμπιστεύομαι αφου ο δίσκος που έχω ο HDD WD είναι 10 χρονών περίπου , όσο είναι και το pc δηλαδή και δεν χάλασε ακόμα , θα μου πεις είναι και λίγο τυχερά αυτά .. μπορει σε άλλους να μην άντεξε τόσο.

Η εκτός αν μου είχε βάλει ακριβό δίσκο , γιατί είχα πάει τότε με έναν φίλο στο πλαίσιο και είχε διαλέξει εκείνος τα κομμάτια , ο δίσκος είναι αυτός εδω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Την Western Digital την εμπιστεύομαι αφου ο δίσκος που έχω ο HDD WD είναι 10 χρονών περίπου , όσο είναι και το pc δηλαδή και δεν χάλασε ακόμα , θα μου πεις είναι και λίγο τυχερά αυτά .. μπορει σε άλλους να μην άντεξε τόσο.
και εγω wd εχω σκυλι εδώ και 5 χρονια και ενας άλλος που ξερω τον εχει 12 χρονια γενικα είναι πολύ αξιοπιστοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom