Νέα

Αδυναμία ολοκλήρωσης σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
γιατι τυπε μονο εσυ λες να την πηδηξες?
σου εταξε αγαπες?ρουμανα θαναι τοτε
Δεν αποκλείεται να βρω τον μπελά μου ότι τους δυσφημώ, αν αντιληφθούν ότι δημοσιεύω τις εμπειρίες μου σε φόρουμ. Τέλος πάντων, μην επιμένετε άλλο, δε θα αποκαλύψω το όνομά της.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τις τελευταίες φορές δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω στο μπουρδέλο. Ίσως να φταίει ότι βαράω μ*λακία κάθε μέρα. Κάθε προσπάθεια όμως να την περιορίσω αποβαίνει άκαρπη. Τι να κάνω;

"Αρχή σοφίας - ονομάτων επίσκεψης"

δλδης, αφού το νικ νειμ σου είναι βριλ, πάενε στα στούδιο της Βριλισσού να βρεις την υγεια σου, παλουκάρι

ΥΓ. Η  :jerking: πρέπει να περιορισθεί στο ελάχιστο, και να πίνεις νερό+ΌΖΟΝ

defactor

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω το φορυμ!!! H απαντηση για μενα ειναι μια....θα πας κεντρο Αθηνα σε ενα απο τα γνωστα μαγαζια που πουλανε βοτανα και θα παρεις Γιοχιμπε. Θα βαλεις ενα κουταλακι του γλυκου ισως και λιγο παραπανω (δοκιμασε με ενα και αν δε σε πιασει την επομενη φορα βαλε κατι παραπανω - εγω με δυο κουταλιες της σουπας το γαμησα, ειχα αρυθμιες, υπερταση και την μεγαλυτερη καυλα ever - την επιμαχη ωρα νομιζα πως θα παθω ανακοπη ) και τοτε το ερωτημα θα ειναι οχι αν τελειωσες αλλα το ποσες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χαιρετω το φορυμ!!! H απαντηση για μενα ειναι μια....θα πας κεντρο Αθηνα σε ενα απο τα γνωστα μαγαζια που πουλανε βοτανα και θα παρεις Γιοχιμπε. Θα βαλεις ενα κουταλακι του γλυκου ισως και λιγο παραπανω (δοκιμασε με ενα και αν δε σε πιασει την επομενη φορα βαλε κατι παραπανω - εγω με δυο κουταλιες της σουπας το γαμησα, ειχα αρυθμιες, υπερταση και την μεγαλυτερη καυλα ever - την επιμαχη ωρα νομιζα πως θα παθω ανακοπη ) και τοτε το ερωτημα θα ειναι οχι αν τελειωσες αλλα το ποσες...
γιοχιμπε ε;μαλιστα....να το δουμε το θεμα..... :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.897
Πόντοι
13.165
Eιναι δειγμα σεξουαλικης ανωριμοτητας φιλε παραμυθα vril στο προβλημα που ομως ειναι πραγματικο.Οταν πηγες για να πηδηξεις ΔΕΝ ησουν ετοιμος.Οταν θα εισαι ετοιμος και ψυχολογικα θα το καταλαβεις..εγω μετα την τεταρτη εφοδο σε μπουρδελο ολοκληρωσα γιατι την πρωτη ημουν μικρος και οχι ετοιμος για να παω.Το πουλι σου θα σου στελνει μηνυματα οσο περναει ο χρονος τα οποια θα πρεπει ν ακουσεις για να ολοκληρωσεις και φυσικα θ αλλαζεις και παραστασεις-πουτανες για να φτασεις στην εκσπερματιση

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ουτε ψευδοβοτανα ουτε τιποτα κυριαρχο ρολο παιζει η ψυχολογια και το αγχος μου εχει τυχει πολλες φορες να πηγαινω σε μπουρδελο να περιμενω ενω ειναι αλλοι τυποι να σε κοιτανε.. μετα εαν η γκομενα ειναι ψυχρη και θελει να σε ξεπεταξει αστο καλυτερα.. στα στουντιο ειναι καλυτερα εχεις τον χρονο σου, στο ξενοδοχειο ομως εισαι πιο χαλαρος και αν παραγγειλεις και μια call girl  ορεξατη θα χυσεις στα σιγουρα ...φυσικα το καλυτερο ειναι να εχεις την γκομενιτσα σου, να πατε καπου ωραια και θα δεις αλλαγη.. οποτε 2 πραγματα παιχουν ρολο το αγχος και η γκομενα!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
...φυσικα το καλυτερο ειναι να εχεις την γκομενιτσα σου,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ
Ολα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε........ ;)

Μην σε παρει απο κατω μονο και μην σκεφτεσαι πολλα πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom