aprosarmostos123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αδελφε καλημερα.Μύστες καλησπέρα.
Πριν από καμιά βδομάδα χτυπάει το τηλέφωνο μου από συγγενή...
Συγγενής - Ελα ρε. Να σου πω τι έχω μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Εγώ- Λέγε ρε μαλακισμένο και με ξύπνησες.
Συγγενής - Το καυλί μου έχει γίνει κάτασπρο και βγάζει υγρά. Το στόμα μου έχει γεμίσει σπυριά και νομίζω ότι ανεβάζω πυρετό. Και δεν μπορώ να κρατήσω τα ούρα μου. Μου φεύγουν χωρίς να το ελέγχω.
Στην αρχή δεν έδωσα σημασία γιατί ο τυπάκος είναι περιορισμένης ευθύνης και κατά φαντασίαν ασθενής (κάθε εβδομάδα πεθαίνει 22 φορές) αλλά εδώ κάτι δε μου πήγε καλά οπότε αποφάσισα να μην τον αρχίσω στα μπινελίκια όπως συνήθως αλλά να δώσω βάση.
Εγώ- Γάμησες πουθενά χωρίς καπότα ρε χαμένε?
Συγγενής - Εεεεε ξέρεις ναι.
Εγώ - (Μετά από απανωτό μπινελίκι πλέον) Που στο διάολο γάμησες ρε ηλίθιε ακάποτα?
Συγγενής - Να πήγα σε ένα μπουρδέλο.
Τα λαμπάκια μου άναψαν και το τι ειπώθηκε μετά είναι περιττό να το αναφέρω...
Ερώτησεις λοιπόν.
Το ακάποτο σε μπουρδέλα δεν απαγορεύεται δια νόμου?
Ξέρει κανένας σε ποιο μπουρδέλο μπορεί να την έκανε τη μαλακία? (δεν λέει με τίποτα ο μαλάκας) Δεν μπορεί να είναι ο μοναδικός που του προσφέρθηκε ακάποτο. Και δε μπορεί να προσφέρεται σε όλα τα μπουρδέλα. Άρα νομίζω δεν είναι δύσκολο να βρεθεί.
Και το κυριότερο επειδή τον έχω φάει να πάει στο Συγγρού αλλά και φοβάται και ντρέπεται (εγώ είμαι στο εξωτερικό και δε μπορώ να τον βουτήξω και να τον πάω με το ζόρι) υπάρχει περίπτωση να γνωρίζουμε σε ποια αφροδίσια αντιστοιχούν αυτά τα συμπτώματα? Εννοείται ότι δεν ψάχνω διάγνωση από το ιντερνετ αλλά να έχω μία ιδέα...
Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα πέσει τρολλάρισμα απαντήστε όσο μπορείτε σοβαρά και μετά κάντε το μπάχαλο....
Απο αυτα που περιγραφεις (γιατι διαγνωση δε μπορουμε να κανουμε ετσι) ο συγγενης σου εχει κολλησει γονορροια.
Θεραπεια παιζει με αντιβιοτικα - κυριως ενεσιμα- αλλα και απο το στομα, γιατι τα περισσοτερα βακτηρια απο αυτα ειναι πολυ ανθεκτικα. Το συγκεκριμενο βγαζει τετοια συμπτωματα περιπου που περιγραφεις και στα γεννητικα και στο ουροποιητικο και στο στομα/λαιμο. Καλο ειναι να παει σε γιατρο το συντομοτερο. Χανει χρονο οσο το αφηνει. Και οπως σε διαβαζω που λες για εξανθηματα και "σπυρακια" στο στομα, κατα πασα πιθανοτητα ηδη εχει περασει στη κυκλοφορια του αιματος. Το συντομοτερο στο γιατρο αδελφε..