Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Θα παρακαλέσω να μην συμετάσχουν οι κάτω των 40 ετών....
Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τα επαγγελματικά σας? το sex? την ζωή σας γενικότερα ? Αισθάνεστε μεγάλοι?

Εγώ οδεύω προς τα 19...

και νιώθω "μεγάλος"  :P

Υ.Γ στα 40 δεν γνωρίζω πως θα αισθάνομαι ...αν και όσο μεγαλώνεις "γίνεσαι παιδί" ;)

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Μαγκες μην κολατε πουθενα

Ο υπερτατος ηθοποιος Δημητρης Χορν σε μια ασυληπτη ερμηνια του σε μια φανταστικη ελληνικη ταινια το ειπε ξεκαθαρα.

"Εγω το γεροντακι...χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα θα την κανω την δουλιτσα....."
Για την ιστορία αυτό δεν το λέει ο Χορν αλλά ο συμπροταγωνιστής του στην ταινία που δεν ξέρω πως τον λένε

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Πάντα υπήρχε χάσμα γενεών...σωστό.

Αλλά αυτή τη φόρα η νεολαία είναι όντως για τον πέο.

Νεολαία που βγάζει Emo είναι για κλάματα, τέλος. Παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Παλαιότερα η νεολαία ήταν αντίδραση, νεύρο, τσαμπουκάς, τσαγανό κλπ και οι "μεγάλοι" ήταν οι καρεκλάδες και φλώροι.

Τώρα βλέπεις αυτά τα Emo-όντα, και εάν τους κάνεις μπου, μπορεί και να βάλουν τα κλάματα.
Και εγώ σαράντα είμαι αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου.Θυμήσου τα ίδια έλεγαν και οι γινείς μας για την δική μας γενιά και έτσι θα συμβαίνει πάντα.Απλώς όσο παιρνούν τα χρόνια και το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται τόσο και η έννοια των γηρατιών θα μετατίθεται προς τα πίσω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Υ.Γ στα 40 δεν γνωρίζω πως θα αισθάνομαι ...αν και όσο μεγαλώνεις "γίνεσαι παιδί" ;)

Για την ακρίβεια όσο περνάνε τα χρόνια απλά ΔΕΝ μεγαλώνεις παραμένεις το παιδί που ήσουν και στα 18. Στις φυσικές αντοχές καταλαβαίνεις τα χρόνια και στην κοιλίτσα (δεν πέφτει η @#*?!># πρέπει να φτύσεις πολύ πολύ αίμα)

Επισκέπτης
το θέμα δεν είναι με ποιους κάνω εγω παρέα γιατι δόξα τω θεω.. είμαι τυχερή. Αλλά τι βλέπω να υπαρχει γύρω μου.. Και αυτά που βλέπω είναι πολύυυυ χειρόετρα απο ότι τα περιγράφω.. και μιλάω πάντα για τα μπακούρια των 40+....δράμα φίλε μου δράμα στο 90 %..

Τυχερη erinal δεν μας εξηγεις τι ακριβως βλεπεις να υπαρχει διπλα σου. Δηλαδη αν εγω που προσφατα χωρισα παω σ΄ενα bar μ΄ενα φιλο μου να πιουμε ενα ποτο και να χαζεψουμε κανα γκομενακι ειμαστε 2 τραγικοι 40ρηδες μπακουρια ? Δεν μπορει καποιος στα 40 ή στα 30 ή και στα 60 να ειναι μονος του ή να βγαινει με τους φιλους του? Και τι θα πρεπει να συζηταει καποιος για να ειναι αρεστος ? Για τις εκπτωσεις που κανουν τα bershka και τα zara ? Η για το τι ειδε στην Τατιανα ? Εσυ ας πουμε δεν γκρινιαζεις ποτε και παντα οι συζητισεις που κανεις ειναι φιλοσοφικου περιεχομενου ? Αν ειναι ετσι τι να πω εκτος σενα ειναι τυχεροι και αυτοι που σε χαιροντε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μαγκες μην κολατε πουθενα

Ο υπερτατος ηθοποιος Δημητρης Χορν σε μια ασυληπτη ερμηνια του σε μια φανταστικη ελληνικη ταινια το ειπε ξεκαθαρα.

"Εγω το γεροντακι...χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα θα την κανω την δουλιτσα....."

Το γεροντάκι στην ταινία, είχε χρήμα με ουρά όμως...
Για να μην έχεις χρήμα και να είσαι γεροντάκι, εκεί σε θέλω... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τυχερη erinal δεν μας εξηγεις τι ακριβως βλεπεις να υπαρχει διπλα σου. Δηλαδη αν εγω που προσφατα χωρισα παω σ΄ενα bar μ΄ενα φιλο μου να πιουμε ενα ποτο και να χαζεψουμε κανα γκομενακι ειμαστε 2 τραγικοι 40ρηδες μπακουρια ? Δεν μπορει καποιος στα 40 ή στα 30 ή και στα 60 να ειναι μονος του ή να βγαινει με τους φιλους του? Και τι θα πρεπει να συζηταει καποιος για να ειναι αρεστος ? Για τις εκπτωσεις που κανουν τα bershka και τα zara ? Η για το τι ειδε στην Τατιανα ? Εσυ ας πουμε δεν γκρινιαζεις ποτε και παντα οι συζητισεις που κανεις ειναι φιλοσοφικου περιεχομενου ? Αν ειναι ετσι τι να πω εκτος σενα ειναι τυχεροι και αυτοι που σε χαιροντε.
παραλίμνιε μην το θέτουμε προσωπικά το θεματάκι. Δεν αμφιβάλλω οτι υπάρχουν και σαραντάρηδες τις προκοπής. Είπα ότι γενικά βλέπω γκρίνια, μιζέρια, ιδιοτροπία, δήθεν μαγκιά, εμφάνιση μεσήλικα και την κουτή νοοτροπία οτι είμαστε 25 χρονων και οχι σαράντα.. και αν τους πεις οτι αν κυκλοφορήσουν με μια 27 φαίνονται μεγάλοι.. ε τότε παρεξηγούνται κιόλας χαχαχα σορρυ αλλα εγώ με αυτά γελάω.
τώρα οι συζητήσεις τύπου εκπτώσεις στα μαγαζιά και τι έχει η τατιάνα...είναι συζητήσεις πολλων ανθρώπων ανεξαρτήτου ηλικίας.. αναφορικά δε με το αν μπορούν να βγαίνουν για ποτο δεν έθεσα κανένα θέμα από όσο θυμάμαι . Ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει. Και σε καμία περίπτωση δεν είπα να μην βγαίνει κανεις έξω, να μην κάνει παρέες κτλ. Απλά είπα να μην ξεφτιλίζεται με συμπεριφορές ανάρμοστες με την ηλικία του. Οπως θα δω μια γυναίκα στα σαράντα να φοράει μίνι μέχρι τον κώλο και θα πω ότι λάλησε έτσι μιλάω κ για τους άντρες..με αυτή την ίδια λογική.
και όσο για εμένα.. είμαι τυχερή που έχω τους φίλους που έχω...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Παραλιμνισ ινε κολιτοσ και θελο τιν ψιχολογικι του ανατασι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• image007.JPG