Φίλε μου δεν ξέρει πως να σκάβει γι'αυτό κουράζεται. Δείξε του το σωστό τρόπο και θα δεις αν αντέχει
το πρόβλημα δεν είναι μόνο να του μάθεις πρέπει να βάλει και λίγο το μυαλό του να δουλέψει..
Φίλε μου δεν ξέρει πως να σκάβει γι'αυτό κουράζεται. Δείξε του το σωστό τρόπο και θα δεις αν αντέχει
Αθάνατο καύσιμοκαι γώ από έναν παπού έμαθα.. ο θεός να τον αναπάψει μέχρι τα 70 εργάτης ήτανε και δούλευε ακούραστα .. μόνο που για να δουλέψει ήθελε περίπου 1 λίτρο ούζο την ώρα.. αυτός μου έμαθε τα κόλπα..
Σωστος γαμαη και δερνη που λεμεοπως έχω κατα καιρούς δηλώσει .. στην Ελλάδα υπάρχουν δουλειές.. άνθρωποι να δουλέψουν δεν υπάρχουν.. δεν μπορώ να καταλάβω τους νέους μπορούν και κάθονται ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και να χασκάνε και μόλις τους πείς να ανοίξουν κανένα βιβλίο στις 3 ώρες λένε κουράστηκα.. ασε δε για χειρωνακτικες εργασίες.. μην το συζητήσουμε.. οχι ότι είμαι κανένας που να ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες ή οικοδομές (μηχανικός και πληροφορικάριος είμαι) αλλά στα 52 άμα πιάσω τον κασμά στο εξοχικό (γαμώτο ο κήπος είναι και μεγάλος) βλαστημάει ο κασμάς...και τα κωλόπαιδα στο γυμναστήριο τρώνε τα σίδερα λές και είναι γαριδάκια και μόλις τα βάλεις να φτυαρίσουν στις 10 φτυαριες βαράνε διάλυση... γιαυτό λοιπόν ο πενηντάρης είναι ο νέος της εποχής...
Αθάνατο καύσιμο
και γώ από έναν παπού έμαθα.. ο θεός να τον αναπάψει μέχρι τα 70 εργάτης ήτανε και δούλευε ακούραστα .. μόνο που για να δουλέψει ήθελε περίπου 1 λίτρο ούζο την ώρα.. αυτός μου έμαθε τα κόλπα..
το αιωνιο χασμα
αυτα που γραφετε.. λες κ τα λεει ο μπαμπας μου χαχαχαχαχα
αλλες εποχες περασατε εσεις μην περιμενετε να ειναι ετσι κ τωρα... κ μην καταδικαζετε ετσι ευκολα τη νεολαια επειδη ειναι διαφορετικη απο σας..
Δεν ειμαι ο μπαμπας σου αλλα σε αυτην την ηλικια περιπου ειμαι οποτε πολλες φορες τα λεμε για να μην λοξοδρωμουν οι νεοι,και δεν τους κατηγωρουμε απλα θελουμε να παρουνε εμπειριες οσο γινεται περισσοτερες,και εμεις καναμε και κανουμε λαθητο αιωνιο χασμα
αλλες εποχες περασατε εσεις μην περιμενετε να ειναι ετσι κ τωρα... κ μην καταδικαζετε ετσι ευκολα τη νεολαια επειδη ειναι διαφορετικη απο σας..
το αιωνιο χασμα
Να μην ερθεις αλλα δεν γινεται θα ερθης στα χρονια μας και τοτε να θυμηθης τα λογια μαςμα ίδιααααααα! ολοιδιαααααααα!
Εγω δεν καταδικαζω κανεναν. Λεω τι βλεπω και τι ζω. Μονοι τους καταδικαζουν τους εαυτους τους καποιοι και καποιες. Με τον τροπο ζωης τους. Βλεπεις παιδια 20 χρονων στα φαστφουνταδικα να τρωνε ολα τα σκατολοιδια, να ξημερωνονται στα internet cafe και ουσιαστικα να ειναι μονα χωρις πραγματικες παρεες και ζωη. Ψεματα ειναι οτι τα Ελληνοπουλα εχουν φλωρεψει? Βλεπεις αγορια και δεν τα ξεχωριζεις απο τα κοριτσια. Και τα ξανα γραφω, οτι δεν ειναι ολα ετσι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο. Εβλεπα τα επεισοδεια το Δεκεμβρη στην Αθηνα και στις αλλες μεγαλες πολεις και ελεγα, ευτηχως υπαρχουν ακομα ατομα, αγορια και κοριτσια που δεν το βανουν κατω, δεν μασανε να πλακωθουμε με τα ΜΑΤ, που διεκδικουν. Και γουσταρα ειληκρινα.
ρε παραλίμνιε δηλαδη οι σαραντάρηδες +ειναι αντρες και τα μικρά έχουν φλωρέψει; τι είδους σύγκριση ειναι αυτή αναρμοστη και αλόγιστη;
Γιατι εγω δεν βλεπω γύρω μου σαραντάρηδες να μαζεύουν ελιές, ούτε να τρέχουν στα χωράφια, ούτε να σηκώνουν οικοδομές, ούτε να κυνηγάνε γκόμενάκια, ούτε να τρωνε υγιεινά, (εκτός όσους ανέβασαν χοληστερίνη και αναγκαστηκα μαζεύτηκαν) ούτε να τρέχουν στα γυμναστήρια διότι εργάζονται σαν τα σκυλια και αλλη συζήτηση απο το αγχος δεν έχουν..συν επιπλεον οτι ειναι βαρετοι μιας και ολο γκρινια ειναι και κουραση και στρες και προβληματα και κυρίως απαισιοδοξία και την γνωστη σε ολες μας εκφραση "θελω να ξεφυγω απο ολα αυτα τα βαρεθηκα"χαχαχαχαχα
ασε ρε συ ...
Γιατι προφανως ερινιο κανεις παρεα με λαθος ατομα. Και εγω κουραζομε, αλλα μια πρασινη και ενα καλο τσιγαρακι μου παιρνουν την κουραση. Και εχω χρωσταω αλλα δεν εχω ολη μερα αυτο στο μυαλο μου. Ολοι δουλευουμε αλλα αν αγαπας τον εαυτο σου θα βρεις χρονο να το προσεξεις. Οσο για τα γκομενακια, οτι μπορει ο καθενας κανει.