Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν ξέρει πως να σκάβει γι'αυτό κουράζεται. Δείξε του το σωστό τρόπο και θα δεις αν αντέχει

το πρόβλημα δεν είναι μόνο να του μάθεις πρέπει να βάλει και λίγο το μυαλό του να δουλέψει..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
και γώ από έναν παπού έμαθα.. ο θεός να τον αναπάψει μέχρι τα 70 εργάτης ήτανε και δούλευε ακούραστα .. μόνο που για να δουλέψει ήθελε περίπου 1 λίτρο ούζο την ώρα.. αυτός μου έμαθε τα κόλπα..
Αθάνατο καύσιμο :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οπως έχω κατα καιρούς δηλώσει .. στην Ελλάδα υπάρχουν δουλειές.. άνθρωποι να δουλέψουν δεν υπάρχουν.. δεν μπορώ να καταλάβω τους νέους μπορούν και κάθονται ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και να χασκάνε και μόλις τους πείς να ανοίξουν κανένα βιβλίο στις 3 ώρες λένε κουράστηκα.. ασε δε για χειρωνακτικες εργασίες.. μην το συζητήσουμε.. οχι ότι είμαι κανένας που να ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες ή οικοδομές (μηχανικός και πληροφορικάριος είμαι) αλλά στα 52 άμα πιάσω τον κασμά στο εξοχικό (γαμώτο ο κήπος είναι και μεγάλος) βλαστημάει ο κασμάς...και τα κωλόπαιδα στο γυμναστήριο τρώνε τα σίδερα λές και είναι γαριδάκια και μόλις τα βάλεις να φτυαρίσουν στις 10 φτυαριες βαράνε διάλυση... γιαυτό λοιπόν ο πενηντάρης είναι ο νέος της εποχής...
Σωστος γαμαη και δερνη που λεμε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το αιωνιο χασμα

αυτα που γραφετε.. λες κ τα λεει ο μπαμπας μου χαχαχαχαχα

αλλες εποχες περασατε εσεις μην περιμενετε να ειναι ετσι κ τωρα... κ μην καταδικαζετε ετσι ευκολα τη νεολαια επειδη ειναι διαφορετικη απο σας..

Επισκέπτης
και γώ από έναν παπού έμαθα.. ο θεός να τον αναπάψει μέχρι τα 70 εργάτης ήτανε και δούλευε ακούραστα .. μόνο που για να δουλέψει ήθελε περίπου 1 λίτρο ούζο την ώρα.. αυτός μου έμαθε τα κόλπα..

Ετσι ειναι φιλαρακο. Και εγω για να βγαλω δουλεια θελω και τις μασες μου και τα πιωματα μου. Και οταν λεω μασες δεν εννοω χαμπουργκερ και σαλατα του σεφ. Θελω τα κοψιδια μου τα χορτα μου και τα δικα μου.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το αιωνιο χασμα

αλλες εποχες περασατε εσεις μην περιμενετε να ειναι ετσι κ τωρα... κ μην καταδικαζετε ετσι ευκολα τη νεολαια επειδη ειναι διαφορετικη απο σας..

κανένας δεν την καταδικάζει.. απλώς προσπαθούμε για το καλύτερο.. με την πείρα και την γνω΄ση της ηλικίας να μεταδώσουμε την πολύτιμη εμπειρία μας έτσι ώστε να βελτιωθεί αποφεύγοντας τα λάθη μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν τα δικά τους (τα οποία σε τελική ανάλυση δεν θα διαφερουν από τα δικά μας )

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το αιωνιο χασμα

Δεν ειμαι ο μπαμπας σου αλλα σε αυτην την ηλικια περιπου ειμαι οποτε πολλες φορες τα λεμε για να μην λοξοδρωμουν οι νεοι,και δεν τους κατηγωρουμε απλα θελουμε να παρουνε εμπειριες οσο γινεται περισσοτερες,και εμεις καναμε και κανουμε λαθη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
το αιωνιο χασμα

μα ίδιααααααα! ολοιδιαααααααα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω δεν καταδικαζω κανεναν. Λεω τι βλεπω και τι ζω. Μονοι τους καταδικαζουν τους εαυτους τους καποιοι και καποιες. Με τον τροπο ζωης τους. Βλεπεις παιδια 20 χρονων στα φαστφουνταδικα να τρωνε ολα τα σκατολοιδια, να ξημερωνονται στα internet cafe και ουσιαστικα να ειναι μονα χωρις πραγματικες παρεες και ζωη. Ψεματα ειναι οτι τα Ελληνοπουλα εχουν φλωρεψει? Βλεπεις αγορια και δεν τα ξεχωριζεις απο τα κοριτσια. Και τα ξανα γραφω, οτι δεν ειναι ολα ετσι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο. Εβλεπα τα επεισοδεια το Δεκεμβρη στην Αθηνα και στις αλλες μεγαλες πολεις και ελεγα, ευτηχως υπαρχουν ακομα ατομα, αγορια και κοριτσια που δεν το βανουν κατω, δεν μασανε να πλακωθουμε με τα ΜΑΤ, που διεκδικουν. Και γουσταρα ειληκρινα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω δεν καταδικαζω κανεναν. Λεω τι βλεπω και τι ζω. Μονοι τους καταδικαζουν τους εαυτους τους καποιοι και καποιες. Με τον τροπο ζωης τους. Βλεπεις παιδια 20 χρονων στα φαστφουνταδικα να τρωνε ολα τα σκατολοιδια, να ξημερωνονται στα internet cafe και ουσιαστικα να ειναι μονα χωρις πραγματικες παρεες και ζωη. Ψεματα ειναι οτι τα Ελληνοπουλα εχουν φλωρεψει? Βλεπεις αγορια και δεν τα ξεχωριζεις απο τα κοριτσια. Και τα ξανα γραφω, οτι δεν ειναι ολα ετσι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο. Εβλεπα τα επεισοδεια το Δεκεμβρη στην Αθηνα και στις αλλες μεγαλες πολεις και ελεγα, ευτηχως υπαρχουν ακομα ατομα, αγορια και κοριτσια που δεν το βανουν κατω, δεν μασανε να πλακωθουμε με τα ΜΑΤ, που διεκδικουν. Και γουσταρα ειληκρινα.

ρε παραλίμνιε δηλαδη οι σαραντάρηδες +ειναι αντρες και τα μικρά έχουν φλωρέψει; τι είδους σύγκριση ειναι αυτή αναρμοστη και αλόγιστη;
Γιατι εγω δεν βλεπω γύρω μου σαραντάρηδες να μαζεύουν ελιές, ούτε να τρέχουν στα χωράφια, ούτε να σηκώνουν οικοδομές, ούτε να κυνηγάνε γκόμενάκια, ούτε να τρωνε υγιεινά, (εκτός όσους ανέβασαν χοληστερίνη και αναγκαστηκα μαζεύτηκαν) ούτε να τρέχουν στα γυμναστήρια διότι εργάζονται σαν τα σκυλια και αλλη συζήτηση απο το αγχος δεν έχουν..συν επιπλεον οτι ειναι βαρετοι μιας και ολο γκρινια ειναι και κουραση και στρες και προβληματα και κυρίως απαισιοδοξία και την γνωστη σε ολες μας εκφραση "θελω να ξεφυγω απο ολα αυτα τα βαρεθηκα"χαχαχαχαχα
ασε ρε συ ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντα υπήρχε χάσμα γενεών...σωστό.

Αλλά αυτή τη φόρα η νεολαία είναι όντως για τον πέο.

Νεολαία που βγάζει Emo είναι για κλάματα, τέλος. Παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Παλαιότερα η νεολαία ήταν αντίδραση, νεύρο, τσαμπουκάς, τσαγανό κλπ και οι "μεγάλοι" ήταν οι καρεκλάδες και φλώροι.

Τώρα βλέπεις αυτά τα Emo-όντα, και εάν τους κάνεις μπου, μπορεί και να βάλουν τα κλάματα.

Επισκέπτης
ρε παραλίμνιε δηλαδη οι σαραντάρηδες +ειναι αντρες και τα μικρά έχουν φλωρέψει; τι είδους σύγκριση ειναι αυτή αναρμοστη και αλόγιστη;
Γιατι εγω δεν βλεπω γύρω μου σαραντάρηδες να μαζεύουν ελιές, ούτε να τρέχουν στα χωράφια, ούτε να σηκώνουν οικοδομές, ούτε να κυνηγάνε γκόμενάκια, ούτε να τρωνε υγιεινά, (εκτός όσους ανέβασαν χοληστερίνη και αναγκαστηκα μαζεύτηκαν) ούτε να τρέχουν στα γυμναστήρια διότι εργάζονται σαν τα σκυλια και αλλη συζήτηση απο το αγχος δεν έχουν..συν επιπλεον οτι ειναι βαρετοι μιας και ολο γκρινια ειναι και κουραση και στρες και προβληματα και κυρίως απαισιοδοξία και την γνωστη σε ολες μας εκφραση "θελω να ξεφυγω απο ολα αυτα τα βαρεθηκα"χαχαχαχαχα
ασε ρε συ ...

Γιατι προφανως ερινιο κανεις παρεα με λαθος ατομα. Και εγω κουραζομε, αλλα μια πρασινη και ενα καλο τσιγαρακι μου παιρνουν την κουραση. Και εχω χρωσταω αλλα δεν εχω ολη μερα αυτο στο μυαλο μου. Ολοι δουλευουμε αλλα αν αγαπας τον εαυτο σου θα βρεις χρονο να το προσεξεις.  Οσο για τα γκομενακια, οτι μπορει ο καθενας κανει.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες μην κολατε πουθενα

Ο υπερτατος ηθοποιος Δημητρης Χορν σε μια ασυληπτη ερμηνια του σε μια φανταστικη ελληνικη ταινια το ειπε ξεκαθαρα.

"Εγω το γεροντακι...χρατσα χρουτσα με την μασελιτσα θα την κανω την δουλιτσα....."

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
συμφωνω με τον προλαλησαντα .... χρατσα χρουτσα... (μολις εκλεισα τα 40...και αντιμετωπιζω τα ιδια υπαρξιακα προβληματα) ομως για να γινει το χρατσα χρουτσα ... εκτος απο το πληρωμενο , πρεπει να σου κατσει για να το "γρατζουνισεις" ..... και τι λετε ποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες ? ο πιτσιρικας με την κοιλια "φετες¨ η εγω με τους μπυροκοιλιακους ?
ακομα και με τα πληρωμενα ...ωρες ωρες νοιωθω μειονεκτικα .... ετσι να ριξω κ εγω τον προβληματισμο μου...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μια και εγω είμαι άνω των 40 παραθέτω τις παρακάτω μαντινάδες (για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι):

Ούλες οι χάρες του κορμιού
με το καιρό περνούνε
μα οι μερακλίδικες καρδιές
ποτέ τους δεν γερνούνε.

Φίλε μου κι αν εγέρασα και χόωτρηνε η φωνή μου
τσι πέρδικες θα κυνηγώ μέχρι να βγει η ψυχή μου.

Ήμουνε κράχτης πετεινός μα κράχτης είμαι ακόμα
μόνο που κράζω στην αυλή δεν κράζω πλιο στο δώμα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ακου και αυτη συντεκνε
"Οταν γερασει ο ανθρωπος
ο κολος του φαρδενει
και να το ς εγαμησουνε
δεν το καταλαβενει"

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Βάλε του γέρου ένα κρασί
που είναι σαν το γέμι.
Να δεις πως ανελέσεται
στον καναπέ όντε βγαίνει

Όποιος λεβέντης δεν πατεί
το μάρμαρο να τρίζει,
ίντα τη θέλει τη ζωή
να τηνέ κουλαντρίζει.

Μη με κοροιδεύεται
εμέ τον ψαρογένη.
Απού να δω στα δόντια σας
σκατούλα κρεμασμένη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Γιατι προφανως ερινιο κανεις παρεα με λαθος ατομα. Και εγω κουραζομε, αλλα μια πρασινη και ενα καλο τσιγαρακι μου παιρνουν την κουραση. Και εχω χρωσταω αλλα δεν εχω ολη μερα αυτο στο μυαλο μου. Ολοι δουλευουμε αλλα αν αγαπας τον εαυτο σου θα βρεις χρονο να το προσεξεις.  Οσο για τα γκομενακια, οτι μπορει ο καθενας κανει.

το θέμα δεν είναι με ποιους κάνω εγω παρέα γιατι δόξα τω θεω.. είμαι τυχερή. Αλλά τι βλέπω να υπαρχει γύρω μου.. Και αυτά που βλέπω είναι πολύυυυ χειρόετρα απο ότι τα περιγράφω.. και μιλάω πάντα για τα μπακούρια των 40+....δράμα φίλε μου δράμα στο 90 %..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom