alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Μην προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα μαζι του, ειναι λιγο γραφικούλης.εσυ θα μου απαγορευσεις να γραφω; με ποια ιδιοτητα ακριβως; σου ανηκει το σαιτ;
Μην προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα μαζι του, ειναι λιγο γραφικούλης.εσυ θα μου απαγορευσεις να γραφω; με ποια ιδιοτητα ακριβως; σου ανηκει το σαιτ;
Τοτε γιατι λες σε πρωτο πληθυντικο;
"Τι λες που δεν ασκούμε βία ?
Βεβαίως ασκούμε βία το προστάζει το Ταλμούδ άλλωστε
Οι Γκόιμ ή μάς προσκυνούν ή εξοντώνονται."
Αν δεν εισαι Εβραιος τοτε συμφωνα με την αποψη που εκφραζεις εισαι Γκοι, συνεπως θετεις τον εαυτο σου σε υποταγη ή εξοντωση, σωστα;
Σορρυ που ρωταω, απλα θελω να δω πως σκεφτονται οι ανθρωποι
Μανα, πατερας, αδερφη, γκομενα, παιδια, να πανε να γαμηθουν ε?Εγώ δεν θα επέλεγα πόλεμο, θα έφευγα. Ας πάρουν ότι γουστάρουν οι Γερμανοί, αρκεί να σώσω την ζωούλα μου.
Αν δεν μπορώ να φύγω, θα κρυφτώ σε ένα βουνό και θα πυροβολάω όποιον πλησιάζει, είτε Έλληνας στρατιωτικός είτε Γερμανός στρατιωτικός.
Εγώ δεν θα επέλεγα πόλεμο, θα έφευγα. Ας πάρουν ότι γουστάρουν οι Γερμανοί, αρκεί να σώσω την ζωούλα μου.
Αν δεν μπορώ να φύγω, θα κρυφτώ σε ένα βουνό και θα πυροβολάω όποιον πλησιάζει, είτε Έλληνας στρατιωτικός είτε Γερμανός στρατιωτικός.
Πιστεύω ότι οι Ισραηλινοί δεν έχουν φονεύσει κανέναν Παλαιστίνιο,
ότι βλέπουμε στη tv με καμμένα βρέφη, βόμβες φωσφόρου, εποικισμούς,επεκτατισμούς κτλπ
είναι προπαγάνδα γκοιμ
Βέβαια μάς διατάσσει το Ταλμούδ να κάνουμε χειρότερα από όσα δείχνουν τα μμε
και δεν θα διστάσουμε,είμαστε οι εκλεκτοί το λένε οι γραφές.
Με τον sparkling_water εαν χρειασθεί βαφτίζουμε το κρέας ψάρι για το ΙΣΡΑΗΛ
Κοίτα, αν κάποιος είναι εθνομηδενιστής δεν γίνεται να είναι ανθέλληνας.
Εθνομηδενιστής σημαίνει πως δεν δίνει καμία αξία στα κράτη. Δηλαδή καταλαβαίνει (αντίθετα με άλλους) πως είναι κατασκεαυσμένες οντότητες.
Τρολλάρει ρε τύπεΑς πουμε ναι. Αλλα εσυ ειπες οτι δεν εισαι Εβραιος. Εισαι γκοι
Το Ταλμουδ απευθυνεται στους Εβραιους.
Μην προσπαθεις να μιλησεις σοβαρα μαζι του, ειναι λιγο γραφικούλης.
καλα ο φαιδωνας εχει καψει φλαταζα με αυτα που γραφει
ο τυπος ειναι πολυ μπροστα
ξεπερναει και τον τρελοντιν
Γι αυτο σε ενημερωνω. Επειδη φαινεσαι σοβαρος, για να μην χαλιεσαι.Οκ. Δεν ξερω τι καπνο φουμαρει ο καθενας εδω μεσα.
Γι αυτο σε ενημερωνω. Επειδη φαινεσαι σοβαρος, για να μην χαλιεσαι.
Αν θέλουν ας έρθουν μαζί μου.Μανα, πατερας, αδερφη, γκομενα, παιδια, να πανε να γαμηθουν ε?
Έτσι ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις.Ουσιαστικα ο καθε πολεμος για να σωσει ατομικα ο καθενας τη ζωη του γινεται.
Την άποψη σου,
είναι ο πλέον ηθικός στρατός ο Ισραηλινός που εκτός των άλλων αμύνεται ?
έτσι ειπώθηκε παραπάνω.
Ακούω με ενδιαφέρον τη γνώμη σου,
τη "φλαταζα" τη προσπερνώ.
Σε ακούω αγαπητέ παρ'όλο που ποτέ δεν σε έχω προσβάλει
Έτσι ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις.
Όμως γίνεται με αυστηρά κολλεκτιβίστικο τρόπο.
Αν δεν θέλω να πολεμήσω για να σώσω την ζωή μου, με σκοτώνουν. Πόσο παράλογο ακούγεται αυτό;
Κοίτα, όταν κάποιος νομίζει πως είναι στο ίδιο έθνος με ανθρώπους που:Εθνομηδενιστης ειναι καποιος που δεν δινει αξια στα εθνη, οχι στα κρατη. Εθνος μπορει να υπαρξει και χωρις κρατος.
Αληθεια ειναι αυτο. Παραδειγμα η στρατια Εβρου που εφτιαξε ο Παγκαλος μετα τη μικρασιατικη καταστροφη. Υπηρξαν καποιοι στρατιωτες που παραπονεθηκαν οτι πολεμανε ηδη αρκετα χρονια και δε προκειται να πολεμησουν αλλο, πανε για τα σπιτια τους. Ωσπου εκτελεσε μερικους ο Παγκαλος και ξαφνικα ολοι ζωηρεψαν και εφτιαξε αξιομαχο στρατο.Έτσι ισχυρίζονται οι κυβερνήσεις.
Όμως γίνεται με αυστηρά κολλεκτιβίστικο τρόπο.
Αν δεν θέλω να πολεμήσω για να σώσω την ζωή μου, με σκοτώνουν. Πόσο παράλογο ακούγεται αυτό;
Ίσως να έχεις δίκιο, ίσως και όχι.Εξαρταται το ειδος του πολεμου βεβαια. Αλλα οταν πλησιαζει ενας αντιπαλος επιθετικος στρατος, οσο περιεργο και να σου φαινεται ο καλυτερος τροπος για να σωσεις τη ζωη σου, ειναι να ενταχθεις σε εναν στρατο και να τον αντιμετωπισεις ενοπλα σε οργανωμενα πλαισια.
Αν προσπαθησεις να διαφυγεις, το πιθανοτερο ειναι οτι θα σε προλαβει. Αν επιχειρησεις να αντισταθεις μεμονωμενα στον οποιονδηποτε, ειναι 100 % βεβαιο ,οτι θα χασεις τη ζωη σου, δηλαδη με σιγουρια θα πας να υποστεις, αυτο το οποιο ηθελες να αποφυγεις.
Να καθοταν φρονιμα. Υπαρχουν και κρατη που δεν ειναι οπερέτες. Και απαιτουν σεβασμο στην αστυνομια τους. Οχι τα μπαχαλα τα δικα μας.που μια πιτσιρικα εφηβη τους ξεβρακωσε και συνελλαβαν ολη την οικογενεια της
καταρα σε ολους τους σιωνιστες