jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αν η σημερινή συγκεντρωση προκαλεί ή ενοχλεί κάποιους, γιατί δεν ενοχλεί το ίδιο η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών?
μια συγκεντρωση ανευ σημασιας
Αν η σημερινή συγκεντρωση προκαλεί ή ενοχλεί κάποιους, γιατί δεν ενοχλεί το ίδιο η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών?
Οι αναρχικοι ομως αν και λιγοστοι, δεν αποτελουν παρα μια θλιβερη μειοψηφια, δρουν. Δε καθονται στον καναπε. Μια πρωτης ταξεως ευκαιρια σημερα, μαζι με τη Μακεδονια να λυθουν και μερικοι λογαριασμοι με τους προδοτες αντιεξουσιαστες που θα βρισκονται πλησιον για να εμποδισουν και να προκαλεσουν. Εγω εχω παιξει δυο φορες μπουνιες και κλωτσιες με καποιους που μου ζητησαν το λογο και μου επιτεθηκαν και τους απεκρουσα επιτυχως, γιατι εσκιζα αφισες αντεθνικες και επιπλεον εχω κατεβασει και πεταξει στο καδο των απορριματων 4 τεραστια πανο αναρχικων δεμενα με σκοινια, ακριβα και θελουν και κοπο να φτιαχτουν για οσους γνωριζουν. Ο καθενας ας κανει οτι μπορει.Αν η σημερινή συγκεντρωση προκαλεί ή ενοχλεί κάποιους, γιατί δεν ενοχλεί το ίδιο η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών?
Αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών
Την ώρα του συλλαλητηρίου, ομάδα αντιεξουσιαστών προετοιμάζει αντισυγκέντρωση στην Καμάρα, ενώ στην Αθήνα ομάδες αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν εναντίον πούλμαν που είχαν ξεκινήσει με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι αναρχικοι ομως αν και λιγοστοι, δεν αποτελουν παρα μια θλιβερη μειοψηφια, δρουν. Δε καθονται στον καναπε. Μια πρωτης ταξεως ευκαιρια σημερα, μαζι με τη Μακεδονια να λυθουν και μερικοι λογαριασμοι με τους προδοτες αντιεξουσιαστες που θα βρισκονται πλησιον για να εμποδισουν και να προκαλεσουν. Εγω εχω παιξει δυο φορες μπουνιες και κλωτσιες με καποιους που μου ζητησαν το λογο και μου επιτεθηκαν και τους απεκρουσα επιτυχως, γιατι εσκιζα αφισες αντεθνικες και επιπλεον εχω κατεβασει και πεταξει στο καδο των απορριματων 4 τεραστια πανο αναρχικων δεμενα με σκοινια, ακριβα και θελουν και κοπο να φτιαχτουν για οσους γνωριζουν. Ο καθενας ας κανει οτι μπορει.
Πεστα, Χρυσοστομε.Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για το Σκοπιανό: Δεν έχει σημασία το όνομα
«Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από τα Σκόπια, είτε λέγονται Μακεδονία είτε όχι»
«Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από τα Σκόπια, είτε λέγονται Μακεδονία είτε όχι. Μας κλέβει το όνομα. Η Μακεδονία είναι Ελληνική», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.
Ο κ. Χρυσόστομος ανέφερε ότι θεωρεί «περιττό τον θόρυβο που γίνεται για το όνομα», ενώ τα Σκόπια θα μπορούσαν να ήταν ελληνικά, αν η Ελλάδα είχε ακολουθήσει συγκεκριμένη πολιτική.
Σε ερώτηση για το, αν θα συμμετείχε σε συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, απάντησε: «Δεν νομίζω να έγινε καμία ανασκαφή και να βρήκανε την γλώσσα που μιλούν σήμερα, «μακεδονικά» ή οποιαδήποτε σλαβική. Οι πρόγονοί μας Έλληνες ήσαν, ελληνικά ομιλούσαν. Και όπου γίνεται ανασκαφή ελληνικά βρίσκουμε», είπε μιλώντας στο patrisnews.com. της Πελοποννήσου, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ακολούθως ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω γιατί μας φοβίζει να ονομάζεται Μακεδονία. Ναι η Ελληνική Μακεδονία φθάνει ως εκεί. Το όνομα ήταν δικό μας. Εκείνο που έπρεπε να κάνουμε και νομίζω το έχουν κάνει εδώ οι ελλαδίτες, να μπούμε μέσα και οικονομικά μπορούμε να κρατούμε τα Σκόπια. Δεν βλέπω μεγάλη σημασία στο όνομα, αν λέγεται Μακεδονία ή όχι. Για το θέμα νομίζω ότι γίνεται θόρυβος περιττός. Εκείνο που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, ήταν να μπει μέσα και τα Σκόπια θα ήταν πραγματικά ελληνικά».
Ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι τα Σκόπια είναι «μια σταλιά κράτος» . Δεν μπορούν οι Σκοπιανοί ανάφερες να κάνουν επίθεση στην Ελλάδα και να βγουν στην θάλασσα, ή να διεκδικήσουν την Θεσσαλονίκη. «Είναι ουτοπία αν έχουν τέτοιες σκέψεις» , κατέληξε ο Κύπρου Χρυσόστομος.
Irobot σε όλο το κοσμο ξέρουν και δείχνουν τον μεγαλεξανδρο ως έλληνα . οι κατοικοι της Ελλάδας σήμερα είναι γενετικά οι πιο συγγενείς με τους αρχαίους έλληνες και όχι με σλάβους τούρκους και αλβανούς. Ευτυχώς που βγήκαν οι αναλύσεις dna kαι απέδειξαν τι παπαριες έλεγε Φαλμεράυερ και εσυ
Οπαδος του Χιτλερ εισαι; Θα φτιαξεις και υπηρεσια που θα ελεγχει επιθετα, καταγωγη, χαρακτηριστικα προσωπου;Εξελληνιστηκαν οσοι εισηλθαν στο περασμα των αιωνων στον ελληνικο χωρο. Αρβανιτες ειπες; Υπαρχουν σημερα πιο πατριωτες στην Ελλαδα απο αυτους; Γελοιοποιεισαι. Μηπως μπορεις να μας πεις και τι απεγιναν και τα εκατομυρια των Ελληνων στη Μεσογειο Και Ευξεινο Ποντο με εκατονταδες πολεις; Μηπως ειναι στη σημερινη Ελλαδα, Αλβανια, Τουρκια, Ιταλια, Αιγυπτο, Συρια, Κυπρο, Ρουμανια, Ουκρανια, Βουλγαρια, κλπ, σε αυτο που ονομαζεται Ελληνικος κοσμος;DNA ? οτι πιο παπαριά .... κοιτα φατσες κοιτα ονοματα κοιτα γλωσσα κοιτα ηθη και εθιμα κοινωνικα βιωματα και τοσα άλλα φυλετικά χαρακτηριστικα και θα καταλάβει ο καθε εθνολογος κοινωνιολογος και σχετικος μα τα ανθρώπινα γενη ....
Η Χρυση Αυγη ειναι το λαικιστικο κομμα που πουλα πατριωτισμο για να ψηφαλακια , θα το χαρακτηριζα το αντιπαλο δεος του ΚΚΕ
Ξερουν και οι δυο οτι δεν προκειται να παρουν την εξουσια ποτε οποτε βολευωνται με τα μονοψηφια ποσοστα
Τα δυο κομματα ειναι ακρως ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (υπερ ευρω) ασχετως αν λενε το αντιθετο
Τα 8000 χιλιαρικα ειναι πολλα για να τα αρνηθουν ,χωρια τα βουλευτικα προνομια που απολαμβανουν ειδικοτερα σημερα που ο περισσοτερος κοσμος παλευει για ενα μισθο της ταξης των 900 ευρω κατα μεσο ορο
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΕΣ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΑΓΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΠΑΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1830 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ....
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ FYROM ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .....
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΕΣ ΣΛΑΒΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΑΓΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝ ΠΑΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1830 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ....
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ FYROM ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ .....
Tύπε αν βγαλουν τη χωρα απ το € θα παίρνουν πολύ περισσότεραΗ Χρυση Αυγη ειναι το λαικιστικο κομμα που πουλα πατριωτισμο για να ψηφαλακια , θα το χαρακτηριζα το αντιπαλο δεος του ΚΚΕ
Ξερουν και οι δυο οτι δεν προκειται να παρουν την εξουσια ποτε οποτε βολευωνται με τα μονοψηφια ποσοστα
Τα δυο κομματα ειναι ακρως ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ (υπερ ευρω) ασχετως αν λενε το αντιθετο
Τα 8000 χιλιαρικα ειναι πολλα για να τα αρνηθουν ,χωρια τα βουλευτικα προνομια που απολαμβανουν ειδικοτερα σημερα που ο περισσοτερος κοσμος παλευει για ενα μισθο της ταξης των 900 ευρω κατα μεσο ορο