Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Σ αρεσει η Γιαννα ρε?? Πλακα μου κανεις
Γι αυτην μιλαμε, σωστα;
Ναι. Ωραια ειναι.
Σ αρεσει η Γιαννα ρε?? Πλακα μου κανεις
Πρώτον, ο Έλληνας γινόταν Τούρκος ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ. Όχι φυλετικά. Αν τώρα έχεις μπερδέψει τη φυλή με την εθνότητα, πάμε αλλού.
Δεύτερον, μιλάς για βιασμούς, αλλά δεν σε βλέπω να αναφέρεις γάμους, γεννήσεις εντός χαρεμιού/σκλαβιάς, ακόμα και αυτό που λέμε "κλέφτηκαν". 400 χρόνια είναι 11 γενιές, με 30 χρόνια μέσο όρο μεταξύ γενεάς. Ακόμα και αν το ποσοστό προσμίξεων ήταν μόλις 1% ανα γενιά, μιλάμε για ένα γεωμετρικά αυξανόμενο αριθμό που στέλνει το ποσοστό πολύ πάνω απο το 35%, όπως και αν το δούμε.
Για το Σχορτσιανίτη, και το σχόλιό σου, δεν έχω τίποτα να πώ, πέρα απο το "κι αν σου κάτσει τι; Θα τον σφάξεις το γιό σου;"
Του ελληνικου λαου ασφαλως. Τι ερωτηση ειναι αυτη?Το βουλευτής τι το βάζεις ? για να αποκτήσει βαρύτητα το σκηνικό ?
Και ο Ιούδας μαθητής του Χριστού ήταν,κρεμάστηκε μόνος του πριν τον κρεμάσουν.
Ο Βουλευτής από που πήρε συγκατάθεση για να προδώσει ?
Δεν γνωρίζουν ότι το 80% του λαού αντιτίθεται σφόδρα στις Πρέσπες ?
Ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο βουλευτής ?
Εδω εχει καταλυθει το Συνταγμα ρε Αλεξ...ποια παιδεια?? Παιδεια,δημοκρατια,νομοι, και "λογικες" πανε περιπατο οταν απειλειται ο χωρος σου,το σπιτι σου και κατα προεκταση τα συνορα της χωρας...Αν για σενα λογικα ειναι τα ντου στα σπιτια των βουλευτων, με συγχωρεις αλλά η δικη μου παιδεία υποδεικνύει διαφορετική συμπεριφορα ως "λογικη"
Δεν ξερω ρε ανθρωπεΤην ηλικια απο το διαβατηριο την ειδανε?
Και αν δεν ειχε διαβατηριο γιατι βρισκοταν εδω??
Αν για σενα λογικα ειναι τα ντου στα σπιτια των βουλευτων, με συγχωρεις αλλά η δικη μου παιδεία υποδεικνύει διαφορετική συμπεριφορα ως "λογικη"
Τιποτα δεν εχει καταλυθει ούτε κινδυνευει να καταλυθει.Εδω εχει καταλυθει το Συνταγμα ρε Αλεξ...ποια παιδεια?? Παιδεια,δημοκρατια,νομοι, και "λογικες" πανε περιπατο οταν απειλειται ο χωρος σου,το σπιτι σου και κατα προεκταση τα συνορα της χωρας...
Στο κατω-κατω το ιδιο το Συνταγμα μου δινει το δικαιωμα να "αντισταθω με καθε μεσο" οταν αυτο παει να καταλυθει...
το δράμα το ζει η ελλαδα τύπε που εξαιτιας σας θα φτασει μεχρι τη ΛαμίαΤι λες βρε παιδι μου, ενα δραμα ζειτε που ταιζετε τοσο κοσμο
ακριβως τύπε,οσο ειχες ισχυρη οικονομια ειχες και διπλωματία και καθυστερουσες την εξελιξη του προβληματος,τυχαια νομιζεις οτι περασδαν τοσα χρονια για να σου σκασει σημερα το προβλημα,με επεισοδια τύπου τζακρη η ελλαδα μπαινει και επισημως σε φαση κοσσοβουΟταν λες να εξαγορασουμε τους γυρω λιγουρηδες, εννοεις τους γειτονες της Ελλαδας; Γιατι αυτο ηταν το επιχειρημα τη δεκαετια του 1990. Να παει η πλουσια Ελλαδα να εξαγορασει, να επενδυσει στους φτωχους Σλαβους βορειους γειτονες μας, να φανε ψωμι, μεροκαματο, και το προβλημσα λυθηκε. Ψωμι φαγανε, δουλειες ελληνικες εκει ανοιξανε, απο τους μεγαλυτερους επενδυτες στη σκοπιανη Οικονομια η Ελλαδα. Και ειδαμε ποσο λυθηκε.
Ας ειμαι λαθοςσοζ αλλα εισαι λαθος
με τραμπουκισμους επιβληθηκαν, αν πας να απαντησεις με γαλλικα πιανο και μπαλετο θα παρεις τ'αρχιδια τους. Ο τραμπουκος μονο απο τραμπουκισμα καταλαβαινει, αλλιως σου ανεβαινει στο σβερκο. Νομος. Με εφαρμογη απο το νηπιαγωγειο μεχρι το φερετρο. Αυτα τα ντεμεκ κεντρωα θεοδωρακηστικα νομοτελειακα καταληγουν εδω που σαι τωρα
Γι αυτην μιλαμε, σωστα;
Ναι. Ωραια ειναι.
Καλη ιδεα τύπε, επρεπε να πουμε τα Σκοπια "Μεγαλη Μακεδονια"Η Βόρεια παραλία της Γαλλίας, από τα αρχαία χρόνια λέγεται Βρετάνη.
Πριν αιώνες, κάποιοι τύποι διέσχισαν τη Μάγχη και ονόμασαν το απέναντι νησί Μεγάλη Βρετάνη.
Τρέχει τίποτα σήμερα;
Πρώτον, ο Έλληνας γινόταν Τούρκος ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ. Όχι φυλετικά. Αν τώρα έχεις μπερδέψει τη φυλή με την εθνότητα, πάμε αλλού.
Δεύτερον, μιλάς για βιασμούς, αλλά δεν σε βλέπω να αναφέρεις γάμους, γεννήσεις εντός χαρεμιού/σκλαβιάς, ακόμα και αυτό που λέμε "κλέφτηκαν". 400 χρόνια είναι 11 γενιές, με 30 χρόνια μέσο όρο μεταξύ γενεάς. Ακόμα και αν το ποσοστό προσμίξεων ήταν μόλις 1% ανα γενιά, μιλάμε για ένα γεωμετρικά αυξανόμενο αριθμό που στέλνει το ποσοστό πολύ πάνω απο το 35%, όπως και αν το δούμε.
Για το Σχορτσιανίτη, και το σχόλιό σου, δεν έχω τίποτα να πώ, πέρα απο το "κι αν σου κάτσει τι; Θα τον σφάξεις το γιό σου;"
Σωστα. Και μονο τυχαιο δεν ειναι οτι το Ποταμι του Θεοδωρακη διαλυθηκε σε χρονο ρεκορ.σοζ αλλα εισαι λαθος
με τραμπουκισμους επιβληθηκαν, αν πας να απαντησεις με γαλλικα πιανο και μπαλετο θα παρεις τ'αρχιδια τους. Ο τραμπουκος μονο απο τραμπουκισμα καταλαβαινει, αλλιως σου ανεβαινει στο σβερκο. Νομος. Με εφαρμογη απο το νηπιαγωγειο μεχρι το φερετρο. Αυτα τα ντεμεκ κεντρωα θεοδωρακηστικα νομοτελειακα καταληγουν εδω που σαι τωρα
ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΊΑΗ Βόρεια παραλία της Γαλλίας, από τα αρχαία χρόνια λέγεται Βρετάνη.
Πριν αιώνες, κάποιοι τύποι διέσχισαν τη Μάγχη και ονόμασαν το απέναντι νησί Μεγάλη Βρετάνη.
Τρέχει τίποτα σήμερα;
Εθνικά; Τούρκος.Ρε καιναρι, αν επι τουρκοκρατιας ενα παιδι γεννιοταν απο ελληνιδα με τουρκο σε χαρεμι η ειχε κλεφτει το παιδι που γεννιοταν ως τι θα λογιζοταν? Για μαντεψε.
Του ελληνικου λαου ασφαλως. Τι ερωτηση ειναι αυτη?
Υποθετω βεβαια δεν εννοεις οτι ο βουλευτης πρεπει να κανει κατι μονο αν το εγκρινει ο ψηφοφορος του.
Διαφορετικα δεν θα ειχε ψηφισθει ποτέ ουτε ενα φορολογικο νομοσχεδιο.
Αυτη ειναι η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια τύπε.
Εκλεγει ο πολυς κοσμος που δεν γνωριζει καλα τα ζητηματα, καποιους για να προωθουν τα συμφεροντα του με βαση τους μηχανισμους και την γνωση.
Αλλιως, ας κανουμε αμεση δημοκρατια, σαν την Αρχαια Αθηνα, και να μαζευονται τα γκρουπουσκουλα να εξοστρακιζουν οποιον τους καυλωσει. Ακομη και τον Αριστείδη ή τον Θεμιστοκλη