barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Κλιντ ο τρομπακησ ειναι με μας η με τους αλλους???
Να ξερω που τραμπουκιζω
Αδερφος μου ειναι ο τρουμπακης.
Κλιντ ο τρομπακησ ειναι με μας η με τους αλλους???
Να ξερω που τραμπουκιζω
Τύπε κατι δεν λες καλα. Η δικη για την δολοφονια στου Φιλοπαππου δεν εχει γινει ακομηΓιατι; Επιτρεπονται τωρα. Ρουβικωνας, αναρχικοι. Ουτε μηνυση δε κατατιθεται καν αφου ειναι και επισημα πλεον <ακτιβιστικες δρασεις>. Πολλα τα παραδειγματα. Ενα μονο να θυμισω, στην αρχη Εσοδων πως λεγεται, τα σπανε ολα οι Ρουβικωνες και ρωτανε οι δημοσιογραφοι τον επικεφαλης Πιτσιλη αν θα κανει τιποτα, μηνυση εναντιον τους. Αν εκανε, ας το μαθουμε κι εμεις. Και εκτος ολων αυτων, σιγα σιγα επιτρεπονται και οι δολοφονιες πλεον. Ο λαθρομεταναστης που συμμετειχε στη δολοφονια του νεαρου στο Φιλοππαπου, χωρια τις τοσες ληστειες προηγουμενως σε τουριστες, καταδικαστηκε σε 10 χρονια καθειρξη. Δηλαδη συντομα εξω. Ουτε συγνωμη δε ζητησε.
Τύπε κατι δεν λες καλα. Η δικη για την δολοφονια στου Φιλοπαππου δεν εχει γινει ακομη
κοιτα στον καθρεπτη και ξαναπεστο..
Αντε ρε, δεν το ηξερα. Πολυ γρηγορα εγινε. Παντως την ανωτατη ποινη για ανηλικο του βαλανε
Σε σαιτ σημερα το διαβασα. Μπορει να μη τα γραφει καλα εκει. Παντως ανεφερε και την οικογενεια του θυματος, του νεαρου.Τύπε κατι δεν λες καλα. Η δικη για την δολοφονια στου Φιλοπαππου δεν εχει γινει ακομη
Οχι, ανακαλω. Εγω ημουν απληροφορητος επι του θεματος.Σε σαιτ σημερα το διαβασα. Μπορει να μη τα γραφει καλα εκει. Παντως ανεφερε και την οικογενεια του θυματος, του νεαρου.
Αυτες οι ανοησιες να λειπανε
Τύπε κατι δεν λες καλα. Η δικη για την δολοφονια στου Φιλοπαππου δεν εχει γινει ακομη
Οχι, ανακαλω. Εγω ημουν απληροφορητος επι του θεματος.
Ρε Πικερ δεν πας στο νημα σου να μιλησεις για κανενα κωλοδαχτυλο?εσυ εκτος απο διαβασμενος ... πρεπει να γνωριζεις τα νομικα αψογα ..
σιγουρα εχεις πολλους πελατες..
Αυτη η ξανθια δικηγορος η νταρντανα. Που ηταν στην υποθεση της Κερκυρας που σκοτωσε ο πατερας τη κορη του, και στην υποθεση στο νεκροταφειο με τη κοπελα που τη μαχαιρωσαν μεχρι θανατου, με τον ταξιτζη πατερα. Ολες σε περιπτωσεις ενδιαφεροντος ειναι. Στην επικαιροτητα. Τι γινεται, τη βλεπουν στα καναλια και τη ζητανε ολοι μετα;Αντε ρε, δεν το ηξερα. Πολυ γρηγορα εγινε. Παντως την ανωτατη ποινη για ανηλικο του βαλανε
Επιμενω, αυτα ειναι ανοησιες και μας εκθετουν διεθνωςΨήφισε Πρέσπες, έφτυσε στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων που θυσιάστηκαν,
σκαμνί με σχοινί απαραιτήτως για την "κυρία".
Ρε Πικερ δεν πας στο νημα σου να μιλησεις για κανενα κωλοδαχτυλο?
Αντε ρε, δεν το ηξερα. Πολυ γρηγορα εγινε. Παντως την ανωτατη ποινη για ανηλικο του βαλανε
τρομπακη θεε παρε την ΠΑΕΑδερφος μου ειναι ο τρουμπακης.
Η Γιαννα? Τι νταρντανα ρε φιλε, δεν ειναι πανω απο 1,65Αυτη η ξανθια δικηγορος η νταρντανα. Που ηταν στην υποθεση της Κερκυρας που σκοτωσε ο πατερας τη κορη του, και στην υποθεση στο νεκροταφειο με τη κοπελα που τη μαχαιρωσαν μεχρι θανατου, με τον ταξιτζη πατερα. Ολες σε περιπτωσεις ενδιαφεροντος ειναι. Στην επικαιροτητα. Τι γινεται, τη βλεπουν στα καναλια και τη ζητανε ολοι μετα;
Ο αφανισμός της φυλής σου...
Κοίταξε να δείς, εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είναι δυαδική η εξίσωση...
η πρώτη λέει οτι ο αφανισμός της φυλής σου (και δικής μου) δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Και, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, γιατί γενετικά, κανείς γόνος πρόσμιξης δεν σκουραίνει. Όλοι ξανοίγουν, και, όσο περισσότερο δυιλίζεται το αφρο-ασιατικό DNA, τόσο περισσότεροι θα είναι στο τέλος οι Λευκοί. Και αυτό γιατί η μελανίνη είναι πολύ λιγότερο απαραίτητη στον σύγχρονο άνθρωπο, και με το πρώτο σημάδι πρόσμιξης, τα γενετικά ποσοστά της μειώνονται. Λοιπά χαρακτηριστικά, όπωςε σχήμα προσώπου, μύτης, χειλιών, επίσης σταδιακά εξομαλύνονται.
η δεύτερη περίπτωση λέει οτι, δεν πρόκειται να αφανιστεί η φυλή σου (και φυλή μου), γιατί πολύ απλά... έχει ήδη αφανιστεί. Δε θέλω να σε χαλάσω, αλλά είσαι λευκός, με μεγάλη πιθανότητα να κουβαλάς γενετικό υλικό υποσαχάριου αφρικανού. Ή τουλάχιστον αραβικό. Ο Ελλαδικός χώρος έχει υποστεί εισβολές Περσών, Ρωμαίων, Ενετών, Σελτζούκων, Αιγυπτίων, Σλάβων και όλα αυτά χωρίς να καθορίσουμε πιό απο τα αρχαϊκά φύλα είναι "λευκό" (Spoiler: Όλα λευκά είναι, μην σε πιάσει και η καρδιά σου) Οι προσμίξεις μεταξύ γηγενών και εισβολέων είναι μαθηματικά αδύνατον να μην συνέβησαν, και, κυρίως στην Τουρκοκρατία, σε τεράστιο βαθμό.
Στου κοφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα...Επιμενω, αυτα ειναι ανοησιες και μας εκθετουν διεθνως
Γελαει ολη η Ευρωπη με αυτα τα καραγκιοζιλικια μας
Κοιτα,σαλτα και γαμη ρε χαζε δικηγορισκε .