Όχι τύπε και αυτός που λέει οτι "έβγαζα 100κ και τα έτρωγα όλα αλλά τώρα που βαρέσαμε διάλυση δε φταίω ΕΓΩ αλλά το κράτος πατερούλης πρέπει να μου αφήσει το σπίτι γιατί δε μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου", αυτός κι αν ζητάει επίδομα.
Ρε ηλίθιε, αυτός που έβγαζε τα 100 , όταν έχτιζε το σπίτι , δεκαετία 1970 ή 1980 , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. Δεν υπήρχε τίποτε από όσα ξέρουμε σήμερα για τα ακίνητα. Ήταν πολύ καλύτερες οι περιοχές στην κηφισιά ή στην πολιτεία , βρήκε μεγάλο οικόπεδο και έχτισε μεγάλο σπίτι , επειδή έβγαζε παραπάνω λεφτά από έναν σουβλατζή ή έναν τσαγκάρη .
Οι αντικειμενικές , ήρθαν καμιά 30ρια χρόνια μετά . Οι τιμές ανέβηκαν ,
όταν ήρθαν οι σκατόβλαχοι ΠΑΣΟΚοι και άρχιζαν να ζουν όπως οι παλιοί πλούσιοι ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
Τότε και ανέβηκαν οι τιμές στις παλιές προνομιούχες περιοχές και αυξήθηκαν οι κάτοικοι .
Και μετά έβαλαν τον ΕΝΦΙΑ, για να πληρωθούν τα δανεικά , με τα οποία πληρώνονταν οι μισθοί των ΠΑΣΟΚων .
Και εσύ , ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ, λες να χάσουν τα σπίτια τους, αυτοί που τα είχαν από όταν έπρεπε ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Είσαι τόσο δεξιός και τόσο φιλελεύθερος, όσο ο Τρότσκυ , ο Πολ Ποτ, ο Στάλιν και ο Ενβέρ Χότζα.