Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Οι ανθρωποι που βγαζουν λεφτα εχουν ενα δραμι μυαλο
Τις κυβερνησεις τις ανεβαζουν κατα 90% οι συντεχνιες. Εκτος απο τις επαγγελματικες προσφατως αποκτησαμε και την συντεχνεια των δανειοληπτων που ψηφιζουν οποιον θα τους χαρισει σπιτι με λεφτα φορολογουμενων
Να τους σφαξουμε, να προχωρησουμε σε λακοκαταστασεις?
τυπε γκαριζουν σα μπαμπουινοι που οι δανειοληπτες δεν εχουν μυαλο και ψηφιζουν τσιπρα ενω στην ουσια ετσι οπως τα λενε αυτοι  πρέπι να πάνε οι ιδιοι και με λακοκαταστασειςνα  βαλουν μυαλο στους δανειοληπτες
Δε χρειάζεται να υπολογίσεις βιβλικές καταστροφές
τυπε,σου ξαναλεω,μειωση αεπ στη χωρα σχεδον σα να εχει γινει πολεμος,ανελυσε το αν μπορεις και βγαλε συμπερασμα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Όχι. Να τους αφήσουμε όμως να υποστούν τις συνέπειες της επιλογής τους. Για να μην είμαι και απόλυτος, ας μπούν δικλείδες που θα λένε οτι όσοι έχουν αδυναμία πληρωμής τέτοιων φόρων, αλλά δεν έχουν παρει δάνειο, έχουν άφεση κατάσχεσης. Οι υπόλοιποι... ας πρόσεχαν
παμε παλι τυπε,αργα για να το καταλαβεις,ολοι αυτοι ψηφιζουν,οπότε δεν μπορεις να τους αφησεις στις συνεπειες των πραξεων τους αλλα θα σε παρασυρουν αυτοι να πληρωσεις μαζι τους ,εκτος και αν με καποιο τροπο τους αφανισεις,εδω μπαινει ο ρολος της γερμανιας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
ολα οσα λες ειναι υποκειμενικα εκτος φυσικα του ακυρα γιατι  μιλας για εναν ενω προκειται για τεραστια τμηματα της κοινωνιας εξ ου και το προβλημα μας σημερα αλλα   και το αστοχο των οσων υποστηριζεις

Καθόλου υποκειμενικά, το χρήμα δεν είναι υποκειμενικό, υποκειμενικές είναι οι απόψεις του πως πρέπει να ξοδεύεται. Εμείς δε λέμε "γιατί τα ξόδεψε έτσι" εμείς λέμε " αφού τα ξόδευε έτσι, δίχως αύριο, να μην κλαίγεται τώρα".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Πςςςςςςς

βρηκαμε μερικα απο τα 140 δις που δανειστηκε ο μπουχεσας

φερτα πισω ρε λαμογιο

Ναι τσακάλι μου εσύ, το βρήκες αστυνόμε σαινη, με 20+ χρόνια στην ελεύθερη αγορά, χωρίς συναλλαγές με δημόσιους οργανισμούς ή φορείς, εγώ επωφελήθηκα από τα 140 δις που έχεις στο καύκαλό σου.  :idiot:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε που κολλαει να ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ το σπιτι καποιου που δεν εχει να πληρωσει ΕΝΦΙΑ?
Ας υπαρξει μια διαδικασια να μην μπορει να το μεταβιβασει σε προσωπα πλην α βαθμου συγγενειας
Και οι δικοι μου ειχαν μια μικρη επιχειρηση που φαληρησε ενω πληρωναν τα κερατα τους σε φορους τοσα χρονια
Αν δεν μπορουσα να τους βοηθησω θα επρεπε να τους παρουν το σπιτι για να ταισουν κομματοσκυλα??
Ας σουταρουν πρωτα τους κηφηνες απο το Δημοσιο και ας ζητησουν μετα φορους

Δε διαφωνούμε σε αυτό. Αλλά ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν. Όταν ψηφίζεις πράγματα που νομίζεις οτι θα σε σώσουν, αυταπάτες και όνειρα θερινής νυκτός και δεν αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, τα πράγματα γίνονται σκληρά. Και εκεί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και καβατζωμένος.

Όλοι χτυπηθήκαμε από την κρίση απλά υπάρχουν κάποιοι που φρόντισαν να προλαβαίνουν τις υποχρεώσεις τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
τελικα cayenne η touareg εχεις τύπε? εσυ και ο τζχονης ειστε προκομενοι με στρωμενες δουλειες,τα πάμεποια η λογικη σκεψη,οτι στα καλα καθουμενα θα υπαρξει μειωση του βιοτικου επιπεδου και ργδαια αλλαγη συνθηκων που παρουσιαζονται μονο εν καιρω πολέμου?

Ίδια αυτοκίνητα είναι τύπε, ίδιες υποχρεώσεις, δεν είναι εκεί η διαφορά.

Δεν ξέρω τι κάνει ο τζώνυς, απλά εγώ δε ζω με φαντάσματα ούτε ήμουν, είμαι ή θα καταντήσω ποτέ βαμμένος ξεροκέφαλος πολιτικά ποτέ. Γιατί ξέρω οτι δε με έζησαν και δε θα με ζήσουν ποτέ αυτοί, ούτε το θέλω, ούτε το επεδίωξα ποτέ.

Αν θέλεις να καταλάβεις γιατί αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή υποστηρίζω φανατικά τη νδ να το συζητήτσουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Επιδοματα σκέφτονται μονο τα κομματοσκυλα
Γαλαζια πράσινα και κοκκινα

Όχι τύπε και αυτός που λέει οτι "έβγαζα 100κ και τα έτρωγα όλα αλλά τώρα που βαρέσαμε διάλυση δε φταίω ΕΓΩ αλλά το κράτος πατερούλης πρέπει να μου αφήσει το σπίτι γιατί δε μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου", αυτός κι αν ζητάει επίδομα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
τυπε γκαριζουν σα μπαμπουινοι που οι δανειοληπτες δεν εχουν μυαλο και ψηφιζουν τσιπρα ενω στην ουσια ετσι οπως τα λενε αυτοι  πρέπι να πάνε οι ιδιοι και με λακοκαταστασειςνα  βαλουν μυαλο στους δανειοληπτες

τυπε,σου ξαναλεω,μειωση αεπ στη χωρα σχεδον σα να εχει γινει πολεμος,ανελυσε το αν μπορεις και βγαλε συμπερασμα

Όχι ρε τύπε, εμείς λέμε οτι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες των πράξεών του. Παράλογο;

Μα φυσικά και έγινε ένας οικονομικός "πόλεμος" με το παγκόσμιο κραχ και μετά ξεκίνησε ο πόλεμος του κρατισμού για να κρατήσει τα "κεκτημένα".

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ενφιΑ υπαρχει παντου
Δηλ φορος κατοχης ακινητου
Ο φορπς εκμεταλευσης ειναι αλλο
Στον Καναδα που ημουν πρπσφατα υπαρχει κι ειναι πολυ υψηλος
Ελβετια κονει κεφαλια η κατοχη ακινητου επισης
Ανεξερτητα αν ειναι μισθωμενο
Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει παντού. Και είναι φόρος χωρίς λογική. Το πλήρωσα με χρήματα που φορολογήθηκαν με 42%, το πλήρωσα στην κατασκευή του μέσω ΦΠΑ, το πλήρωσα στο ΙΚΑ, το πλήρωσα με όλους τους δυνατούς τρόπους. Το να συνεχίζω να το πληρώνω συνιστά δήμευση. Η Ελβετία δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Έχει ένα πολύ περίεργο σύστημα τελών, φόρων και εισφορών αλλά όταν μείνεις άνεργος πχ σου δίνει ακριβώς το μισθό που έπαιρνες ως επίδομα ανεργίας, για να μην αλλάξει το επίπεδο ζωής σου, για ένα χρόνο και σε χρεώνεται ένας ευσυνείδητος υπάλληλος που σου κλείνει συνεντεύξεις για δουλειά, ανάλογης αυτής που είχες και σε παρακολουθεί συνεχώς. Οπότε δε μας αφορά ως παράδειγμα. Ο κλασσικός μαλάκας Ελληνάρας έλεγε γουστάρω, θα κάνω ταξίδια ένα χρόνο με τα έξοδα πληρωμένα. Ο σοβαρός έκλεινε νέο συμβόλαιο πριν περάσει ο χρόνος. Μάντεψε τι έκανε η πλειοψηφία. Γιατί "τέτοιο ήλιο και καφεδάρα δεν έχει πουθενά...."

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
κλιμακιο Πικεριστων με επικεφαλης Sοuker & Peter Van Norden θα βρισκεται στο  συνταγμα ακομα μια φορα να δωσει την τελικη μαχη .
καλουνται πικεριστες απο πλατεια Αυδη και μεταξι , οπως επικοινωνησουν με τους επικεφαλεις .

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου. Δεν υπάρχει παντού. Και είναι φόρος χωρίς λογική.

Παντου υπαρχει, τουλαχιστον σε ανεπτυγμενες χωρες μονο η Μαλτα και το Μονακο δεν εχουν φορο στα ακινητα. Και η Αγγλια που ειπες σε αλλο ποστ μια χαρα φορο εχει, απλα τον πληρωνει ο ενοικος, ο ιδιοκτητης μονο αν ειναι κενο το ακινητο. Council Tax, το παλιο Poll Tax της Θατσερ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δε διαφωνούμε σε αυτό. Αλλά ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν. Όταν ψηφίζεις πράγματα που νομίζεις οτι θα σε σώσουν, αυταπάτες και όνειρα θερινής νυκτός και δεν αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, τα πράγματα γίνονται σκληρά. Και εκεί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και καβατζωμένος.

Όλοι χτυπηθήκαμε από την κρίση απλά υπάρχουν κάποιοι που φρόντισαν να προλαβαίνουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι συντεχνιες και τα κομματοσκυλα βγαζου  κυβερνησεις
Οπως ειπα αυτοι οι ανθρωποι εχουν παραπανω μυαλο και δεν ψηφιζουν ρουσφετολογικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506

Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο ΕΝΦΙΑ πάσχει από συνταγματικότητα, [size=20pt]υπενθυμίζοντας ότι  κρίθηκε συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας [/size]με την επιφύλαξη πως πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο η επιβολή του οποίου υπαγορεύεται από τις ειδικές συνθήκες.

Τσίμπα ένα  :animatedballs:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Παράλληλα, διευκρίνισε πως ο ΕΝΦΙΑ πάσχει από συνταγματικότητα, υπενθυμίζοντας ότι  κρίθηκε συνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας με την επιφύλαξη [size=30pt]πως πρόκειται για ένα προσωρινό μέτρο[/size] η επιβολή του οποίου υπαγορεύεται από τις ειδικές συνθήκες.

Τσίμπα δυο πακικα :animatedballs:  :animatedballs:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ενφιΑ υπαρχει παντου
Δηλ φορος κατοχης ακινητου

Ναι , αλλά υπήρχε πάντα , οπότε ο καθένας κανόνιζε την πορεία του. Στην ελλάδα, τον έβαλαν εκ των υστέρων και είναι δυσβάσταχτος, τόσο για τη συγκυρία όσο και σε σχέση με τα εισοδήματα .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ε και αυτό τι μας το λες?για να τους λυπηθούμε???
αμα εβγαζε 100 χιλιαρικα το χρονο και ετρωγε τα 90 χιλιαρικα σε ταξίδια, πουρα και νεες υορκες, ας προσεχε….στα αρχιδια μου τον γραφω...να πουλησει το ακινητο του στο 1/3 και να πληρωσει τον ενφια…

κατι τετοια καθικια, τα ισοπεδωσε η κριση και τωρα κλαιγονται... :S

Γιατί πρέπει να τιμωρηθεί , ενώ ήταν σε όλα εντάξει και ζούσε και ζει , χωρίς να παίρνει λεφτά από τον κορβανά ;;;;
ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ;;;;
Αυτά που λέτε, είναι 100% από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο .
Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom