Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
αρχίδια! Ούτε αυτοί δεν το λένε πλέον. Οι πιο πολλοί έχουν καταλάβει ότι βασική αιτία που η σύνταξή τους πήγε από 2.000 σε 1.000 και που δεν βρίσκει δουλειά ο γιόκας τους, είναι ο πρώην αγαπημένος τους ηγέτης

Σίγουρα ζεις στην Ελλάδα;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ρε τύπε, από το λίγο που έχω εμπλακεί σε πολιτικές κουβέντες, κι εδώ μέσα το ίδιο βλέπω να κυριαρχεί. Αλήθεια εσύ τι αίσθηση έχεις για το θέμα;

Υπάρχουν πολλοί που παινεύουν ακόμη την Ανδρέα.
Φαντάζομαι είσαι σε "καλή" περιοχή , με περισσότερο εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα και λιγότερο δημόσιο .
Και επίσης τύπους με εκπαίδευση άνω της μέσης.

Δημόσιο και κάτι εργατοτεχνίτες, οικοδόμοι κτλ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΦΟΥΛ ΑΝΔΡΕΑ.
Όπως και κοπρόσκυλα δημοτικοί υπάλληλοι και άλλοι ψωλάδες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
ρε τύπε, από το λίγο που έχω εμπλακεί σε πολιτικές κουβέντες, κι εδώ μέσα το ίδιο βλέπω να κυριαρχεί. Αλήθεια εσύ τι αίσθηση έχεις για το θέμα;

Τύπε, δε σε έχει προβληματίσει οτι ψήφισαν τον κλώνο του Αντρέα; Και μετά από όσα έχουμε δει 4 χρόνια ακόμα δεν τον έχουν εξαφανίσει έστω και δημοσκοπικά;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τυπε η Ελλαδα ειναι ιδαιτεροτητα και ειναι λάθος ν α συζητας για ταξεις με ορους που παραπεμπουν σε νορμαλ δυτικες κοινωνιες ,ειναι φυσικα  γέλοιο να μιλας για "μεσαια ταξη" οπως την υποννοει ο αλεξ,στην Ελλαδα μετα και τις δυτικες δολιες παρεμβασεις εχει δημιουργηθει ενα εκτρωμα με μοναδικο και μεγα ταξικο διαχωρισμο το αν εισαι κρατικοδιαιτος η όχι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Όχι φυσικά. Ούτε ο διευθυντής της τράπεζας ή της εφορίας με 40.000 το χρόνο είναι μεσαία τάξη.

Κάτι μας είπες. Αυτοί που λες όμως, παίρνουν 6.5 φορες παραπάνω λεφτά και έχουν ΕΝΦΙΑ το πολύ 350 ευρώ το χρόνο ,
οπότε τον πληρώνουν . Και επίσης δεν έχουν τρομερή μείωση από το 2010.
Αυτοί που λέω εγώ , με τα 6000 τώρα, το 2010 , μπορεί να καθάριζαν 100.000 .
Και δεν είχαν ενφια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
Το κυριότερο είναι , ότι είναι αριθμητικά το 1/3 από αυτούς που ήταν το 2010 .
Μεγάλη καταστροφή.
Τα οδοντιατρεία στην περιοχή ευθύνης του συλλόγου αττικής, έχουν λιγοστέψει κατά 1500 από το 2009 .

Καιρός λοιπόν να σοβαρευτούν, να καταλάβουν τι μαλακια έκαναν για να γλιτώσουν 500 ευρώ το χρόνο από τον ενφια που "θα καταργούνταν" και να ψηφίσουν το κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντά τους και της χώρας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
Κάτι μας είπες. Αυτοί που λες όμως, παίρνουν 6.5 φορες παραπάνω λεφτά και έχουν ΕΝΦΙΑ το πολύ 350 ευρώ το χρόνο ,
οπότε τον πληρώνουν . Και επίσης δεν έχουν τρομερή μείωση από το 2010.
Αυτοί που λέω εγώ , με τα 6000 τώρα, το 2010 , μπορεί να καθάριζαν 100.000 .
Και δεν είχαν ενφια.

100.000 από ένα ακινητο στα ΒΠ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τυπε η Ελλαδα ειναι ιδαιτεροτητα και ειναι λάθος ν α συζητας για ταξεις με ορους που παραπεμπουν σε νορμαλ δυτικες κοινωνιες ,ειναι φυσικα  γέλοιο να μιλας για "μεσαια ταξη" οπως την υποννοει ο αλεξ,στην Ελλαδα μετα και τις δυτικες δολιες παρεμβασεις εχει δημιουργηθει ενα εκτρωμα με μοναδικο και μεγα ταξικο διαχωρισμο το αν εισαι κρατικοδιαιτος η όχι

Ανα μπραβο! Ουσιαστικα αυτος ειναι και ο βασικος ταξικος διαχωρισμος στη σημερινη ελληνικη κοινωνια. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Υπάρχουν πολλοί που παινεύουν ακόμη την Ανδρέα.
Φαντάζομαι είσαι σε "καλή" περιοχή , με περισσότερο εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα και λιγότερο δημόσιο .
Και επίσης τύπους με εκπαίδευση άνω της μέσης.

Δημόσιο και κάτι εργατοτεχνίτες, οικοδόμοι κτλ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΦΟΥΛ ΑΝΔΡΕΑ.
Όπως και κοπρόσκυλα δημοτικοί υπάλληλοι και άλλοι ψωλάδες.

μα κι εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι. Η πλειοψηφία των συναδέλφων μου, αυτά που σου λέω μου λένε. Και τι εννοείς "πολλοί που τον παινεύουν"; Οι περισσότεροι έχουν καταλάβει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Όχι φυσικά. Ούτε ο διευθυντής της τράπεζας ή της εφορίας με 40.000 το χρόνο είναι μεσαία τάξη.

Αρα ποιος ειναι μεσαια ταξη και ποιος δεν ειναι θα μας πει κανεις? Η αν ειναι να μιλαμε στον αερα, να μιλαμε σαν πουσυ βαγκον και τζονηδες και νικους πλατ να ξερουμε απο την αρχη να κανουμε χαβαλε και να τρολαρουμε η να παμε για  υπνο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καιρός λοιπόν να σοβαρευτούν, να καταλάβουν τι μαλακια έκαναν για να γλιτώσουν 500 ευρώ το χρόνο από τον ενφια που "θα καταργούνταν" και να ψηφίσουν το κόμμα που στηρίζει τα συμφέροντά τους και της χώρας.

τωρα θα ψηφισουν κουλη για να  μειωσει 30% τον ενφια σε οριζοντα διετιας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
100.000 από ένα ακινητο στα ΒΠ;

Καντονέζικα γράφω ρε πούστη μου ;;; ή σουαχίλι ;;;;
100.000 βγάζαν το χρόνο ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ... από τη δουλειά τους
και τώρα βγάζουν 6Κ ... και φυσικά δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου ...
(που αν το πουλήσουν , θα πουληθεί στο 1/3 της αντικειμενικής και αν ).

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τύπε, δε σε έχει προβληματίσει οτι ψήφισαν τον κλώνο του Αντρέα; Και μετά από όσα έχουμε δει 4 χρόνια ακόμα δεν τον έχουν εξαφανίσει έστω και δημοσκοπικά;

ρε συ, δεν είπα ότι ο κόσμος σοβαρεύτηκε. Το ότι ψήφισε τον κλώνο του Αντρέα, δείχνει ακριβώς πόσο μαλάκας λαός είμαστε. Η πλειοψηφια αυτών που που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, βρίζουν τον Αντρέα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι κλώνος του. Νομίζουν ότι αυτός θα καθαρίσει τα σκατά που δημιούργησε ο Αντρέας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

Νομίζεις. Αν είχαν επιλογή , θα ψήφιζαν να γίνει εμφύλιος και να ψοφήσουν 5.000.000 μουνόπανα.
Ένα κίνητρο για να ψηφίζει πολύς κόσμος σήμερα, είναι η ΕΚΔΙΚΗΣΗ και το ΜΙΣΟΣ.
Λογικό , γιατί τα κριτήρια είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Όταν ο άλλος τρώει "μακαρόνια ετικέτας" σκέτα και κυκλοφορεί σπίτι με χλαίνη , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
Καντονέζικα γράφω ρε πούστη μου ;;; ή σουαχίλι ;;;;
100.000 βγάζαν το χρόνο ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ... από τη δουλειά τους
και τώρα βγάζουν 6Κ ... και φυσικά δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου ...
(που αν το πουλήσουν , θα πουληθεί στο 1/3 της αντικειμενικής και αν ).

Ε γράψε ρε μλκ, ελεύθερος επαγγελματίας με σπίτι του 1 εκ. (έστω από κληρονομιά) στα ΒΠ. Προφανώς και είναι μεσαία τάξη, μικρομεσαίος επιχειρηματίας, γιατρός, δικηγόρος, πολιτικός μηχανικός κλπ κλπ, μεσαία επιχείρηση, μεγαλοστελέχη πολυεθνικών, αυτό ναι, είναι μεσαία τάξη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αρα ποιος ειναι μεσαια ταξη και ποιος δεν ειναι θα μας πει κανεις? Η αν ειναι να μιλαμε στον αερα, να μιλαμε σαν πουσυ βαγκον και τζονηδες και νικους πλατ να ξερουμε απο την αρχη να κανουμε χαβαλε και να τρολαρουμε η να παμε για  υπνο

τι μαλακοκουβέντα ανοίξατε; Στην κοινωνιολογία δεν πολυχρησιμοποείται ο όρος "μεσαία τάξη". Ο Μαρξ όταν έλεγε "πάλη των τάξεων", 2 τάξεις εννοούσε. Ανάμεσα στις 2, δεν υπάρχει καμιά τάξη, αλλά στρώματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
μα κι εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι. Η πλειοψηφία των συναδέλφων μου, αυτά που σου λέω μου λένε.
τυπε θυμιζεις του πασοκους του bou σαν τον τζχονυ που ψηφιζαν πασοκ για την ιδεολογια και μονο εκτος και αν εισαι στην αστυνομια
Ανα μπραβο! Ουσιαστικα αυτος ειναι και ο βασικος ταξικος διαχωρισμος στη σημερινη ελληνικη κοινωνια. Αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
και το βασικο προβλημα,το οτι εισαι το τελευταιο σοβιετ που δημιουργησαν οι δυτικοι και το κρατανε με σωληνακια μη πέσει στα σαγονια του ταγιπ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.079
Πόντοι
5.506
ρε συ, δεν είπα ότι ο κόσμος σοβαρεύτηκε. Το ότι ψήφισε τον κλώνο του Αντρέα, δείχνει ακριβώς πόσο μαλάκας λαός είμαστε. Η πλειοψηφια αυτών που που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, βρίζουν τον Αντρέα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι κλώνος του. Νομίζουν ότι αυτός θα καθαρίσει τα σκατά που δημιούργησε ο Αντρέας

Ε, αυτοί που ακούς να βρίζουν πασοκ-νδ που "έκλεβαν 30 χρόνια" αν τους γυρίσεις την κουβέντα στον Αντρέα θα δεις οτι θα σου πούν "ναι, αλλά τότε ο κοσμάκης πήρε χρήμα, είχαμε λεφτά". Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Ελληνική παράνοια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ε γράψε ρε μλκ, ελεύθερος επαγγελματίας με σπίτι του 1 εκ. (έστω από κληρονομιά) στα ΒΠ. Προφανώς και είναι μεσαία τάξη, μικρομεσαίος επιχειρηματίας, γιατρός, δικηγόρος, πολιτικός μηχανικός κλπ κλπ, μεσαία επιχείρηση, μεγαλοστελέχη πολυεθνικών, αυτό ναι, είναι μεσαία τάξη.

Ο οποίος σήμερα βγάζει 6Κ το χρόνο, χρωστάει τον ΕΝΦΙΑ όλα τα χρόνια και έχει αυτοκίνητο 3000cc ακινητοποιημένο στην αυλή από το 2013. Και το σπίτι με αντικειμενική 1 μύριο , αν το πουλήσει , θα το δώσει 220 χιλιάρικα, που θα τα δώσει στο δημόσιο.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ;;;
Και θα ψηφίσει ΝΔ ;;;;

Γελάσαμε.

Αυτός θα ψήφιζε τον ίδιο το χίτλερ, αν ανασταινόταν και ερχόταν υποψήφιος στην ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom