Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι να ξεμπερδεχουν πες μας
το οτι εμεις και αυτοι ως μακεδονες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,

ΕΜΕΙΣ ειμαστε απογονοι των αρχαιων ελληνων μακεδονων και συνεχεια τους στην περιοχη και δικαιουμαστε την περιοχη ως παλιοτεροι κατοικοι μακεδονες απο τοτε που υπαρχει μακεδονια ως λεξη.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ λενε οχι δεν ειστε μακεδονες, ειστε ελληνες εισβολεις απο τον νοτο, οι βουλγαροι αναμειχτηκαμε με εναν μαγικο τροπο με τους μακεδονες της αρχαιοτητας (που μιλουσαν ελληνικα, αλλα εμεις λεμε οτι ηταν πολυ διαφορετικα και ηταν μακεδονικα, ενω δεν εχουν καμμια σχεση με τα "μακεδονικα" των σκοπιανων) και τωρα εμεις οι βουλγαροι μακεδονες ειμαστε κληρονομοι της περιοχης, εσεις οι ελληνες να φυγετε.

γκεγκε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συνηθως προδοτες ηταν οι γερμανοτσολιαδες οσοι ηταν στο εαμ ηταν πατριωτες

μπορω να σου ποσταρω τον ορκο του εμα και τον ορκο των ταγματων ασφαλειας που ορκιζοντουσαν στον χιτλερ

επειδη λοιπον τα εχεις μπερδεμενα μην συνεχιζεις με ασυναρτησιες
οτι να ναι,

υπερασπιστηκα εγω ποτε τα ταγματα ασφαλειας ρε τρομπα??
ο παπππους μου ηταν στο εαμ,
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΛΑΒΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το οτι εμεις και αυτοι ως μακεδονες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,

ΕΜΕΙΣ ειμαστε απογονων των αρχαιων ελληνων μακεδονων και συνεχεια τους στην περιοχη και δικαιουμαστε την περιοχη ως παλιοτεροι κατοικοι μακεδονες απο τοτε που υπερχει μακεδονια ως λεξη.

αυτοι λενε οχι δεν ειστε μακεδονες, ειστε ελληνες εισβολεις απο τον νοτο, οι βουλγαροι αναμειχτηκαμε με εναν μαγικο τροπο με τους μακεδονες της αρχαιοτητας (που μιλουσαν ελληνικα, αλλα εμεις λεμε οτι ηταν πολυ διαφορετικα και ηταν μακεδονικα, ενω δεν εχουν καμμια σχεση με τα "μακεδονικα" των σκοπιανων) και τωρα εμεις οι βουλγαροι μακεδονες ειμαστε κληρονομοι της περιοχης, εσεις οι ελληνες να φυγετε.

γκεγκε?

λαθος τα λες
εγω παω συνεχεια σκοπια παιζω στα καζινο και κανενας δεν μου φερεται εχθρικα

οσοι βορειοι μακεδονες ερχονται χαλκιδικη τους συμπεριφερομαστε μια χαρα

γενικα τα υπολοιπα ειναι στο μυαλο ανεγκεφαλων ψευτοπατριωτων

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ειπα εγω οτι τον εβαλαν καπου που θα το δουν ολοι????

εγω ειπα οτι βλεπω ενα χαρτη που δεν τον εχει δει κανενας μονο οσοι βλεπουν φαντασματα

εσυ λες οτι θα τον δει ολος ο κοσμος

ε λοιπον οχι δεν θα τον δει ολος ο κοσμος

Στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν οι αρχηγοί κρατών πάνε ΟΛΑ τα κανάλια. Άρα δεν θα τον δουν όλοι; Ο Ζάεφ τον βλέπει; Απέχει 1,5 μέτρο από τα μάτια του. Αφού είναι κατά του αλυτρωτισμού, γιατί δεν απαιτεί να τον κατεβάσουν;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.983
Πόντοι
1.756
τωρα δε περιμενεις σοβαρη απαντηση το χεις καταλαβει ετσι?
εχεις απαντηση μηπως??? χιλιες φωτο θα ποσταρω με την "Μεγαλη Μακεδονια"
θα περιμενω απαντηση σε ολες...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν οι αρχηγοί κρατών πάνε ΟΛΑ τα κανάλια. Άρα δεν θα τον δουν όλοι; Ο Ζάεφ τον βλέπει; Απέχει 1,5 μέτρο από τα μάτια του. Αφού είναι κατά του αλυτρωτισμού, γιατί δεν απαιτεί να τον κατεβάσουν;

οχι δεν τον βλεπει προφανως οπως δεν θα τον εβλεπε και κανενας ουτε καν ειναι στο καδρο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.983
Πόντοι
1.756
απο κοντα και καθαρα,για να μη λες "ειναι μουτζουρα"

Συνημμένα

• 800px-karta-cupovski-1913.jpg
    800px-karta-cupovski-1913.jpg
    199,2 KB · Εμφανίσεις: 17

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχεις απαντηση μηπως??? χιλιες φωτο θα ποσταρω με την "Μεγαλη Μακεδονια"
θα περιμενω απαντηση σε ολες...

δε πα να ποσταρεις και με την μεγαλη αλβανια

τι εχει να λεει λες και πιανει αυτη η πολιτικη

εχετε χασει δεν το χεις καταλαβει??

αληθεια τωρα??

εχθες ο αλεξ τα εξηγησε αλλα καποιοι δεξιοι κοιμουνται

δε πειραζει θα χανεται σε πολιτικο επιπεδο για χρονια ακομα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λαθος τα λες
εγω παω συνεχεια σκοπια παιζω στα καζινο και κανενας δεν μου φερεται εχθρικα

οσοι βορειοι μακεδονες ερχονται χαλκιδικη τους συμπεριφερομαστε μια χαρα

γενικα τα υπολοιπα ειναι στο μυαλο ανεγκεφαλων ψευτοπατριωτων
ρε ΤΡΟΜΠΑ,

και εγω εχω φιλους τουρκους, τι σχεση εχει πως φερονται σε εναν τουριστα????

αν συνεχισουν το ιδιο τροπαρι αναποφευκτα θα ξανασκοτωθουμε και ας ημασταν χρονια καλοι φιλικοι ευγενικοι γειτονες,

οταν σου λεει ο αλλος που πινατε καφε και παιζατε ταβλι, οτι το χωραφι του παππου σου ειναι χωραφι του δικου του παππου θα τον αφησεις να λεει τα δικα του επειδη τωρα ειστε φιλοι και πινετε καφε? αυριο θα στο διεκδικησει αν δεν τον σταματησεις να τον βαλεις στην θεση του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε ΤΡΟΜΠΑ,

και εγω εχω φιλους τουρκους, τι σχεση εχει πως φερονται σε εναν τουριστα????

αν συνεχισουν το ιδιο τροπαρι αναποφευκτα θα ξανασκοτωθουμε και ας ημασταν χρονια καλοι φιλικοι ευγενικοι γειτονες,

οταν σου λεει ο αλλος που πινατε καφε και παιζατε ταβλι, οτι το χωραφι του παππου σου ειναι χωραφι του δικου του παππου θα τον αφησεις να λεει τα δικα του επειδη τωρα ειστε φιλοι και πινετε καφε? αυριο θα στο διεκδικησει αν δεν τον σταματησεις να τον βαλεις στην θεση του

μπορεις να σοβαρευτες μωρε αδερφακι μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπορεις να σοβαρευτες μωρε αδερφακι μου
εσυ οταν μου λες οτι αυτοι, που μεγαλωνουν τα παιδια τους με χαρτες οτι εχουν την θεσσαλονικη, ΔΕΝ θα τα διεκδικισουν επειδη σου παιρνουν τα λεφτα ως τουριστα στο καζινο εισαι σοβαρος????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ενταξει ρε βαγκον και το 1905 αγοραζαμε γαλα απο εναν τουρκο βοσκο, υπηρχε περιπτωση να μας σφαξει μετα απο 15 χρονια????

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εσυ οταν μου λες οτι αυτοι, που μεγαλωνουν τα παιδια τους με χαρτες οτι εχουν την θεσσαλονικη, ΔΕΝ θα τα διεκδικισουν επειδη σου παιρνουν τα λεφτα ως τουριστα στο καζινο εισαι σοβαρος????

φυσικα

για να σου λυσω μια απορια

μεχρι να πεθανεις δεν προκειται να δεις ουτε εσυ πολεμο ουτε τα παιδια σου

συνεχισε τη ζωη σου και πηγαινε στα τραβελαδικα να κανεις τις δουλειες σου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενταξει ρε βαγκον και το 1905 αγοραζαμε γαλα απο εναν τουρκο βοσκο, υπηρχε περιπτωση να μας σφαξει μετα απο 15 χρονια????

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

φοβερο επιχειρημα

κριμα που εδω και 100 χρονια η μεγαλη πλειοψηφια ελληνων και τουρκων ειναι αδερφακια

γιατι τοσο εχει να γινει πολεμος

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.983
Πόντοι
1.756
δε πα να ποσταρεις και με την μεγαλη αλβανια

τι εχει να λεει λες και πιανει αυτη η πολιτικη

εχετε χασει δεν το χεις καταλαβει??

αληθεια τωρα??

εχθες ο αλεξ τα εξηγησε αλλα καποιοι δεξιοι κοιμουνται

δε πειραζει θα χανεται σε πολιτικο επιπεδο για χρονια ακομα
Εξηγησε ο Τσιπρας το αποτελεσμα της συμφωνιας σε συνδυασμο με την Συνθηκη Μοντεγκο??
Γιατι κανενας δεν σχολιαζει την Μοντεγκο και αποφευγει την συζητηση???
Εκατσαν ολοι οι ειδικοι να δουν αν βγαινει καποια νομικη αποφαση,σε συνδυασμο των 2??? Δεν νομιζω...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εξηγησε ο Τσιπρας το αποτελεσμα της συμφωνιας σε συνδυασμο με την Συνθηκη Μοντεγκο??
Γιατι κανενας δεν σχολιαζει την Μοντεγκο και αποφευγει την συζητηση???
Εκατσαν ολοι οι ειδικοι να δουν αν βγαινει καποια νομικη αποφαση,σε συνδυασμο των 2??? Δεν νομιζω...

γιατι ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ο τύπος έχει πλάκα: του βάζεις βίντεο, λέει δεν το βλέπω αυτό που λες. Του βάζεις καρέ, λέει βλέπω μουτζούρα. Του ξαναβάζεις, τελικά καταφέρνει να το δει, αλλα το θεωρεί ασήμαντο, διότι λέει ότι αλλιως θα το έβαζαν κάπου να το δουν όλοι. όταν του λες ότι το έβαλαν ακριβώς εκει που θα το δουν όλοι, σου λέει ότι δεν το  προσέχει κανείς. Όταν του λες ότι είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια του Ζάεφ, σου λέει ναι, αλλά δεν το βλέπει.
Νομίζω είναι ο ορισμός του σουρεαλισμού ο τύπος.  :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο τύπος έχει πλάκα: του βάζεις βίντεο, λέει δεν το βλέπω αυτό που λες. Του βάζεις καρέ, λέει βλέπω μουτζούρα. Του ξαναβάζεις, τελικά καταφέρνει να το δει, αλλα το θεωρεί ασήμαντο, διότι λέει ότι αλλιως θα το έβαζαν κάπου να το δουν όλοι. όταν του λες ότι το έβαλαν ακριβώς εκει που θα το δουν όλοι, σου λέει ότι δεν το  προσέχει κανείς. Όταν του λες ότι είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια του Ζάεφ, σου λέει ναι, αλλά δεν το βλέπει.
Νομίζω είναι ο ορισμός του σουρεαλισμού ο τύπος.  :grin:

εσυ βλεπεις κατι που δεν υπαρχει και του δινεις μεγαλυτερη σημασια απο οτι πρεπει

επισης στη φωτο υπαρχουν και κιμωλιες

μπορεις να τις δεις αλλα τυπε μου οχι δεν θα κανεις πολιτικη κουβεντα για το χαρτη

μεγεθυνε τιποτε αλλο την αλλη φορα κανενα εγγραφο στο πινακα που εχει τις σχολικες εκδρομες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom