Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οκ, τωρα τι καθομαστε και συζητάμε με έναν τύπο που σε μια φωτο που δειχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ εναν χαρτη, αυτός βλέπει μουτζούρα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τσακο ΒΛΑΚΑ βαγκον και ενα νομισμα απο την περιοχη των σκοπιων την αρχαια ΠΑΙΟΝΙΑ, που σου θυμιζω αν κανεις οτι δεν ξερεις παλι οτι οι αρχαιοι ΠΑΙΟΝΕΣ μιλουσαν και αυτοι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ διαλεκτο σαν τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΤΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΚΛΠ και φυσικα συμμετειχαν στους ολυμπιακους αγωνες γιατι ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ περα απο καθε αμφισβητιση τοτε , αλλα οχι και τωρα εξαιτιας της βουλγαρικης κατοχης ΠΡΟΔΟΤΗ

Συνημμένα

• παιονων.jpg
    παιονων.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 15

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το νομισμα που εχω για αβαταρ τι σου φαινεται?
βουλγαρικο?
τουρκικο?
σκοπιανο?
"μακεδονικο"?

ΘΡΑΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

γιατι τα εχεις τοσο μπερδεμενα στο κεφαλι σου

??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οκ, τωρα τι καθομαστε και συζητάμε με έναν τύπο που σε μια φωτο που δειχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ εναν χαρτη, αυτός βλέπει μουτζούρα!

ολοκαθαρα δειχνει την ερμηνεια σου

εγω βλεπω εναν χαρτη καπου στο βαθος

παμε παρακατω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οχι ρε τυπε δεν βλεπω εναν χαρτη και ενα καρε που μου εφτιαξες και θα μπορουσε να ειναι και πλαστο

και αληθινο να ειναι ομως δεν μου λεει τιποτα απολυτως

αν θελανε να περασει καποιο μηνυμα θα ηταν καπου που θα μπορουσε να το δει καποιος οχι αυτα τα καραγκιοζιλικια που ανεβαζετε

ρε φίλε, άστο αν σημαινει κάτι. Χάρτη βλέπεις τελικά; Το καρέ είναι από το βίντεο που λες ότι είδες και πάλι δεν διέκρινες τον χαρτη. Δες πάλι το βίντεο. και είναι ακριβώς ΕΚΕΙ που θα το δει ΟΛΟΣ ο κόσμος: εκεί που ψήφισε ο Ζάεφ. Από την αρχή σου το γράφω. Γιατί θες να κάνεις τον μαλάκα;;;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.983
Πόντοι
1.756
εγω το πιστευω δεν καταλαβες

μακαρι η κυβερνηση καραμανλη σαμαρα να τα ειχαν βρει
Ωραια αφου τα πιστευεις... θα σου πω την λεξη ταμπου που δεν την λεει κανεις...
Montego Bay... ειναι συνθηκη που διασφαλιζει εξοδο σε θαλασσα καποιων κρατων που δεν βρεχονται απο θαλασσα...
..και δικαστικως μπορει να υπερισχυσει των Πρεσπων...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μας σπαζει τα νευρα,
το θεμα ειναι γιατι τον ανεχονται οι διαχειριστες,

σε μια αλλη χωρα , τουρκια, σκοπια, αγγλια, κινα, αν ελεγε τετοιες παπαριες για την χωρα του, θα τον ειχαν πεταξει απο το παραθυρο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε φίλε, άστο αν σημαινει κάτι. Χάρτη βλέπεις τελικά; Το καρέ είναι από το βίντεο που λες ότι είδες και πάλι δεν διέκρινες τον χαρτη. Δες πάλι το βίντεο. και είναι ακριβώς ΕΚΕΙ που θα το δει ΟΛΟΣ ο κόσμος: εκεί που ψήφισε ο Ζάεφ. Από την αρχή σου το γράφω. Γιατί θες να κάνεις τον μαλάκα;;;

ρε θα μας τρελανεις
βλεπω εναν χαρτη οπως βλεπω και ανακοινωσεις και ζωγραφιες παιδιων και οτι αλλο μπορει να ειναι σε εναν πινακα ανακοινωσεων

εσυ τι βλεπεις ??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι τα εχεις τοσο μπερδεμενα στο κεφαλι σου

??
γιατι σκοτωθηκαν αρκετοι συγγενεις μου οταν προσπαθησαν να τα ξεμπερδεψουν με σκοπιανους-βουλγαρους-κομιτατζιδες που ελεγαν οτι ειναι ταχα μακεδονες και αυτοι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ολοκαθαρα δειχνει την ερμηνεια σου

εγω βλεπω εναν χαρτη καπου στο βαθος

παμε παρακατω

ωραία, άρα υπάρχει ο χάρτης. Λες ότι αν ήθελαν να περάσουν κάτι, θα τον έβαζαν κάπου να τον δει όλος ο κόσμος. Ε, εκεί τον έβαλαν: εκει που ψήφισε ο Ζάεφ, άρα τον είδε ΟΛΟΣ ο κόσμος.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ωραια αφου τα πιστευεις... θα σου πω την λεξη ταμπου που δεν την λεει κανεις...
Montego Bay... ειναι συνθηκη που διασφαλιζει εξοδο σε θαλασσα καποιων κρατων που δεν βρεχονται απο θαλασσα...
..και δικαστικως μπορει να υπερισχυσει των Πρεσπων...

αμα εισαι ακροδεξιος μπορεις να σκεφτεις εξοδο και στην αθηνα στο μικρολιμανο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ωραία, άρα υπάρχει ο χάρτης. Λες ότι αν ήθελαν να περάσουν κάτι, θα τον έβαζαν κάπου να τον δει όλος ο κόσμος. Ε, εκεί τον έβαλαν: εκει που ψήφισε ο Ζάεφ, άρα τον είδε ΟΛΟΣ ο κόσμος.

οχι τυπε μου

υπαρχει ενας χαρτης οπως σε ολα τα σχολεια καπου στο βαθος που μονο καποιος που θα ηθελε να τον παρουσιασεις καπως θα εμπαινε σε αυτη τη διαδικασια

προφανως και οποιος βλεπει τ βιντεο δεν προσεχει τον χαρτη

να τα λεμε ολα λοιπον

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε θα μας τρελανεις
βλεπω εναν χαρτη οπως βλεπω και ανακοινωσεις και ζωγραφιες παιδιων και οτι αλλο μπορει να ειναι σε εναν πινακα ανακοινωσεων

εσυ τι βλεπεις ??

σε έναν πινακα ανακοινωσεων που ΣΙΓΟΥΡΑ θα δει ΟΛΗ η γη, βλεπεις ένα χάρτη που δείχνει μια ¨Μακεδονία" μέχρι το Αιγαίο. Συμφωνούμε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι σκοτωθηκαν αρκετοι συγγενεις μου οταν προσπαθησαν να τα ξεμπερδεψουν με σκοπιανους-βουλγαρους-κομιτατζιδες που ελεγαν οτι ειναι ταχα μακεδονες και αυτοι

τι να ξεμπερδεχουν πες μας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι τυπε μου

υπαρχει ενας χαρτης οπως σε ολα τα σχολεια καπου στο βαθος που μονο καποιος που θα ηθελε να τον παρουσιασεις καπως θα εμπαινε σε αυτη τη διαδικασια

να τα λεμε ολα λοιπον
ολα λοιπον ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να λεγονται μακεδονες ωστε καποτε να διεκδικησουν οτιδηποτε μακεδονικο για δικο τους και οχι να σεβαστουν μια συνθηκη που υπεγραψαν για να αναγνωριστουν και να μπουν σε μια ισχυρη συμμαχια οπως το νατο, ΠΡΟΔΟΤΗ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σε έναν πινακα ανακοινωσεων που ΣΙΓΟΥΡΑ θα δει ΟΛΗ η γη, βλεπεις ένα χάρτη που δείχνει μια ¨Μακεδονία" μέχρι το Αιγαίο. Συμφωνούμε;

προφανως και αυτο δεν θα το δει ολη η γη και οποιος δει το βιντεο δεν θα το δει οχι δε συμφωνουμε

το μονο που βλεπουμε ειναι ο ζαεφ να προσπαθει να ξεριζωσει τον αλυτρωτισμο του αδελφου κομματος της νδ

πρεπει να ειναι ωραιο να εισαι αριστερος σημερα

η νδ αδελφο κομμα με τον αντιπαλο του ζαεφ που γκρεμιζει αγαλματα και αλλαζει ονοματα σε αεροδρομια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.983
Πόντοι
1.756
εδαφικες αξιωσεις???οοοοοοχι....

Συνημμένα

• makedonia_mesa.jpg
    makedonia_mesa.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 12

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οχι τυπε μου

να τα λεμε ολα λοιπον

ρε τύπε, αυτός είναι ένας κοινός χάρτης που υπάρχει σε όλα τα σχολεια δηλαδή;;; Πριν δεν έγραψες ότι αν ήθελαν να περάσουν μηνυμα θα το έβαζαν κάπου να τον δουν όλοι; Τώρα λες ότι ναι, τον έβαλαν κάπου που θα τον δουν όλοι, αλλά κανείς δεν θα τον προσέξει. Συγγνώμη, πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι;;;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ολα λοιπον ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να λεγονται μακεδονες ωστε καποτε να διεκδικησουν οτιδηποτε μακεδονικο για δικο τους και οχι να σεβαστουν μια συνθηκη που υπεγραψαν για να αναγνωριστουν και να μπουν σε μια ισχυρη συμμαχια οπως το νατο, ΠΡΟΔΟΤΗ

συνηθως προδοτες ηταν οι γερμανοτσολιαδες οσοι ηταν στο εαμ ηταν πατριωτες

μπορω να σου ποσταρω τον ορκο του εμα και τον ορκο των ταγματων ασφαλειας που ορκιζοντουσαν στον χιτλερ

επειδη λοιπον τα εχεις μπερδεμενα μην συνεχιζεις με ασυναρτησιες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε τύπε, αυτός είναι ένας κοινός χάρτης που υπάρχει σε όλα τα σχολεια δηλαδή;;; Πριν δεν έγραψες ότι αν ήθελαν να περάσουν μηνυμα θα το έβαζαν κάπου να τον δουν όλοι; Τώρα λες ότι ναι, τον έβαλαν κάπου που θα τον δουν όλοι, αλλά κανείς δεν θα τον προσέξει. Συγγνώμη, πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι;;;

ειπα εγω οτι τον εβαλαν καπου που θα το δουν ολοι????

εγω ειπα οτι βλεπω ενα χαρτη που δεν τον εχει δει κανενας μονο οσοι βλεπουν φαντασματα

εσυ λες οτι θα τον δει ολος ο κοσμος

ε λοιπον οχι δεν θα τον δει ολος ο κοσμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom