georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οκ, τωρα τι καθομαστε και συζητάμε με έναν τύπο που σε μια φωτο που δειχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ εναν χαρτη, αυτός βλέπει μουτζούρα!
το νομισμα που εχω για αβαταρ τι σου φαινεται?
βουλγαρικο?
τουρκικο?
σκοπιανο?
"μακεδονικο"?
ΘΡΑΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΕΛΛΗΝΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
οκ, τωρα τι καθομαστε και συζητάμε με έναν τύπο που σε μια φωτο που δειχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ εναν χαρτη, αυτός βλέπει μουτζούρα!
οχι ρε τυπε δεν βλεπω εναν χαρτη και ενα καρε που μου εφτιαξες και θα μπορουσε να ειναι και πλαστο
και αληθινο να ειναι ομως δεν μου λεει τιποτα απολυτως
αν θελανε να περασει καποιο μηνυμα θα ηταν καπου που θα μπορουσε να το δει καποιος οχι αυτα τα καραγκιοζιλικια που ανεβαζετε
Ωραια αφου τα πιστευεις... θα σου πω την λεξη ταμπου που δεν την λεει κανεις...εγω το πιστευω δεν καταλαβες
μακαρι η κυβερνηση καραμανλη σαμαρα να τα ειχαν βρει
μας σπαζει τα νευρα,οκ, τωρα τι καθομαστε και συζητάμε με έναν τύπο που σε μια φωτο που δειχνει ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ εναν χαρτη, αυτός βλέπει μουτζούρα!
ρε φίλε, άστο αν σημαινει κάτι. Χάρτη βλέπεις τελικά; Το καρέ είναι από το βίντεο που λες ότι είδες και πάλι δεν διέκρινες τον χαρτη. Δες πάλι το βίντεο. και είναι ακριβώς ΕΚΕΙ που θα το δει ΟΛΟΣ ο κόσμος: εκεί που ψήφισε ο Ζάεφ. Από την αρχή σου το γράφω. Γιατί θες να κάνεις τον μαλάκα;;;
γιατι σκοτωθηκαν αρκετοι συγγενεις μου οταν προσπαθησαν να τα ξεμπερδεψουν με σκοπιανους-βουλγαρους-κομιτατζιδες που ελεγαν οτι ειναι ταχα μακεδονες και αυτοιγιατι τα εχεις τοσο μπερδεμενα στο κεφαλι σου
??
ολοκαθαρα δειχνει την ερμηνεια σου
εγω βλεπω εναν χαρτη καπου στο βαθος
παμε παρακατω
Ωραια αφου τα πιστευεις... θα σου πω την λεξη ταμπου που δεν την λεει κανεις...
Montego Bay... ειναι συνθηκη που διασφαλιζει εξοδο σε θαλασσα καποιων κρατων που δεν βρεχονται απο θαλασσα...
..και δικαστικως μπορει να υπερισχυσει των Πρεσπων...
ωραία, άρα υπάρχει ο χάρτης. Λες ότι αν ήθελαν να περάσουν κάτι, θα τον έβαζαν κάπου να τον δει όλος ο κόσμος. Ε, εκεί τον έβαλαν: εκει που ψήφισε ο Ζάεφ, άρα τον είδε ΟΛΟΣ ο κόσμος.
ρε θα μας τρελανεις
βλεπω εναν χαρτη οπως βλεπω και ανακοινωσεις και ζωγραφιες παιδιων και οτι αλλο μπορει να ειναι σε εναν πινακα ανακοινωσεων
εσυ τι βλεπεις ??
γιατι σκοτωθηκαν αρκετοι συγγενεις μου οταν προσπαθησαν να τα ξεμπερδεψουν με σκοπιανους-βουλγαρους-κομιτατζιδες που ελεγαν οτι ειναι ταχα μακεδονες και αυτοι
ολα λοιπον ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να λεγονται μακεδονες ωστε καποτε να διεκδικησουν οτιδηποτε μακεδονικο για δικο τους και οχι να σεβαστουν μια συνθηκη που υπεγραψαν για να αναγνωριστουν και να μπουν σε μια ισχυρη συμμαχια οπως το νατο, ΠΡΟΔΟΤΗοχι τυπε μου
υπαρχει ενας χαρτης οπως σε ολα τα σχολεια καπου στο βαθος που μονο καποιος που θα ηθελε να τον παρουσιασεις καπως θα εμπαινε σε αυτη τη διαδικασια
προφανως και οποιος βλεπει τ βιντεο δεν προσεχει τον χαρτη
να τα λεμε ολα λοιπον
σε έναν πινακα ανακοινωσεων που ΣΙΓΟΥΡΑ θα δει ΟΛΗ η γη, βλεπεις ένα χάρτη που δείχνει μια ¨Μακεδονία" μέχρι το Αιγαίο. Συμφωνούμε;
οχι τυπε μου
υπαρχει ενας χαρτης οπως σε ολα τα σχολεια καπου στο βαθος που μονο καποιος που θα ηθελε να τον παρουσιασεις καπως θα εμπαινε σε αυτη τη διαδικασια
προφανως και οποιος βλεπει τ βιντεο δεν προσεχει τον χαρτη
να τα λεμε ολα λοιπον
ολα λοιπον ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να λεγονται μακεδονες ωστε καποτε να διεκδικησουν οτιδηποτε μακεδονικο για δικο τους και οχι να σεβαστουν μια συνθηκη που υπεγραψαν για να αναγνωριστουν και να μπουν σε μια ισχυρη συμμαχια οπως το νατο, ΠΡΟΔΟΤΗ
ρε τύπε, αυτός είναι ένας κοινός χάρτης που υπάρχει σε όλα τα σχολεια δηλαδή;;; Πριν δεν έγραψες ότι αν ήθελαν να περάσουν μηνυμα θα το έβαζαν κάπου να τον δουν όλοι; Τώρα λες ότι ναι, τον έβαλαν κάπου που θα τον δουν όλοι, αλλά κανείς δεν θα τον προσέξει. Συγγνώμη, πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι;;;