Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δηλαδή τα μακεδονικα που μιλουσε ο αλεξανδρος πως θα τα λεμε τωρα, αφου βαφτησε μακεδονικα τα βουλγαρικα των σκοπιανων?
μας βαφτησε ο προθυπουργος νοτιους μακεδονες?
εγω ηξερα είμαι βορειος μακεδονας ορεισιβιος τοσα χρονια και νοτιοι μακεδονες είναι στην κατερινη και στα παραλια.

αλλαζει ιστορια και γεωγραφια με το ετσι θελω?

τους κομιτατζιδες βουλγαρους τους λεμε, θα μας βαλει να τους λεμε τωρα μακεδονες ο προδότης?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τύπε πως σου ήρθε αυτό? Ο ζαεφ  είναι αριστερος νεοταξιτης σαν τον Τσιπρα ήδη συζητά με τον κουρτς να μαζεύει πακια στα Σκόπια 

Δεν ξερω λεπτομερειες τυπε αλλά πήγα προσφατα Σλοβενια και γουσταρα που δεν ειχαν αραβοπακια και που οι σλαβες ηταν δυνατα μουνάκια
Επισης ξέρω πως σε καμμια σλαβική χώρα δεν ανεχονται αραβοπακια

Σαφώς προτιμώ να βλέπω στο δρομο σλαβους παρά πακηδες με τους οποιους η Θεσσαλονικη γεμιζει τελευταια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.882
Πόντοι
5.506
Δεν ξερω λεπτομερειες τυπε αλλά πήγα προσφατα Σλοβενια και γουσταρα που δεν ειχαν αραβοπακια και που οι σλαβες ηταν δυνατα μουνάκια

Σαφώς προτιμώ να βλέπω στο δρομο σλαβους παρά πακηδες με τους οποιους η Θεσσαλονικη γεμιζει τελευταια
ακριβως το ιδιο λενε και για εσενα στην βορεια ευρωπη τυπε....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

τύπε όσο υπάρχει Τσιπρας και εε εμείς θα γεμίσουμε σκουρους και θα κανουμε και εξαγωγή στους σλαβους,θα είναι η βαρεια μας βιομηχανία, μετά τους δύ εννοειται

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ακριβως το ιδιο λενε και για εσενα στην βορεια ευρωπη τυπε....

Κανεις λάθος
Εχεις δουλέψει ποτε εκτος Ελλαδας για να εχεις γνώμη?
Ευρώπη δουλεύω, ασε να ξέρω καλύτερα απο εσενα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κανεις λάθος
μας εχεις πρηξει τα αρχιδια ρε λιγουρη οτι δουλευεις ευρωπη
εχεις κανει λατζερης σε καπηλειο γερμανικης εθνικης οδου και το λες σε ολα τα θρεντ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.882
Πόντοι
5.506
Κανεις λάθος
οκ...ολα τα ξερετε εδω...εχω δουλεψει ευρωπη και εισαι σαν τον γυφτο στην ελλαδα...
απλα ειναι λιγο πιο ανοχτομυαλοι απου τους ελληναραδες και καταλαβαινουν γρηγορα....
τυπε δεν μας ψαρωνεις επειδη πλενεις πιατα σε καποιο καταγωγι στην ευρωπη κουλαρε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νοτιομακεδονες συσπειρωθείτε. εχουμε αγωνα να αποδειξουμε ότι ο μεγαλεξανδρος ηταν ελληνας της νοτιου μακεδονιας.
τωρα που ο αγαπημενος μας προθυπουργος αναγνωρισε ότι οι βουλγαροι των σκοπιων είναι μακεδονες είναι πιο δυσκολο.
αυριο δικαιώματα μακεδονικοτητας και στους τουρκους, μακεδονας ηταν και ο κεμαλ ατατουρκ και ο δραμαλης πασας.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
οκ...ολα τα ξερετε εδω...εχω δουλεψει ευρωπη και εισαι σαν τον γυφτο στην ελλαδα...
απλα ειναι λιγο πιο ανοχτομυαλοι απου τους ελληναραδες και καταλαβαινουν γρηγορα....
τυπε δεν μας ψαρωνεις επειδη πλενεις πιατα σε καποιο καταγωγι στην ευρωπη κουλαρε

Ρε τυπε αν εισαι γυφτοφατσας και πήγες εξω ανειδικευτος επομενο ειναι να σε αντιμετώπιζαν καπως..
Εμενα μου εστειλαν και τα εισητηρια για να παω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.882
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε αν εισαι γυφτοφατσας και πήγες εξω ανειδικευτος επομενο ειναι να σε αντιμετώπιζαν καπως..
Εμενα μου εστειλαν και τα εισητηρια για να παω
ψηλος ξανθος με θεληματικο πηγουνι ειμαι τυπε....

Επισκέπτης
Τη μάχη για την πατρίδα -όχι μόνο για τη Μακεδονία- την έχει δώσει ήδη ο Έλληνας : με τους φόρους που δεν έδωσε, τα βύσματα για να μην υπηρετήσει σε δύσκολες περιοχές, την οικογένεια που δεν έκανε !

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
όσο και να κράζετε σήμερα είναι ημέρα μνήμης φιλίας των βαλκανίων. Ένα πρόβλημα 26 ετών επιτέλους λύθηκε

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
[size=20pt]Κοτζιάς: Προτεραιότητα η εφαρμογή της συμφωνίας
«Το κλίμα έχει αλλάξει, είναι θετικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες»[/size]

προσθήκη στα αγαπημένα  
Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για το κλίμα στο γεύμα που παρατέθηκε στην πλευρά της ΠΓΔΜ, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας στους Ψαράδες της Μεγάλης Πρέσπας, με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ, των υπουργών Εξωτερικών και άλλων υπουργών των δύο κυβερνήσεων, καθώς και των επίσημων προσκεκλημένων.

Το κλίμα έχει αλλάξει, είναι θετικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είπε ο κ. Κοτζιάς συνομιλώντας με δημοσιογράφους και σημείωσε: «Μας φιλοξένησαν, φάγαμε και συζήτησα με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ τις προτεραιότητες».

Όπως εξήγησε, οι δύο προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα είναι η εφαρμογή της συμφωνίας για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και οι προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ψάχνει ημερομηνία για να επισκεφθεί τα Σκόπια, ενώ το καλοκαίρι θα γίνει ένα διήμερο σεμινάριο.

«Τώρα που ξεπεράστηκε το πρόβλημα του ονόματος και του αλυτρωτισμού, η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ θα είναι ίσως οι πιο κοντινές χώρες της περιοχής», τόνισε ο κ. Κοτζιάς και σημείωσε πως οι γείτονες θέλουν πάρα πολύ τη συνεργασία με τη χώρα μας.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα ευρωπαϊκά προγράμματα για τη Μεγάλη Πρέσπα, λέγοντας ότι από αυτά θα ωφεληθούν οι κάτοικοι στις όχθες της λίμνης που ανήκει σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία.

Ο κ. Κοτζιάς έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη όταν έφτασε στους Ψαράδες για την υπογραφή της συμφωνίας για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Όσοι προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την τελετή υπογραφής τον υποδέχτηκαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα και φώναξαν το όνομα του, αναγνωρίζοντας έτσι τις προσπάθειες που έκανε στις διαπραγματεύσεις με τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.

πηγή

kostassex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
1

Ρε φίλε μας δουλεύεις? Κορόιδο τον έπιασαν τον βλάκα τον Κοτζιά και τον πανηλιθιο τον Αλέξη.
Τι κερδίζει η Ελλάδα από την συμφωνία?
Οι μόνοι κερδισμένοι είναι: Σκόπια, Γερμανία και Η.Π.Α.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
όσο και να κράζετε σήμερα είναι ημέρα μνήμης φιλίας των βαλκανίων. Ένα πρόβλημα 26 ετών επιτέλους λύθηκε

Νικολα εχεις σημαια του ΝΑΤΟ στο σπιτι σου?

225px-Flag_of_NATO.svg.png

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Συνεχίζεις να μας προκαλείς και κυρίως να εκτίθεσαι πανίβλακα.
Δεν φτάνει που είσαι ανιστόρητος, αστοιχείωτος και μπιτ καθυστερημένος, μας σπας και τ'αρχίδια με τις προκλητικότατες μαλακίες που ανεβάζεις.
Κάνε μας τη χάρη σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα κωλοτούμπα.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.008
Πόντοι
2.606

δλδ, εσύ όλα αυτά τα 26 χρόνια τι πρόβλημα είχες αντιμετωπίσει?
και η "λύση" αυτή πως σε βοηθάει εσένα προσωπικά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom