arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eχεις τα μουτρα να μου απαντας κιολας ρε συριζοδιορισμενο σκουπιδι?
θα τρέξεις να κρυφτείς και να κλαψουρίσεις και συ όπως όλοι οι φασίστες?
Eχεις τα μουτρα να μου απαντας κιολας ρε συριζοδιορισμενο σκουπιδι?
ποιος ερντογάν, φίλε μου; Δεν είπα εγώ για πετρέλαιο στα Ίμια. Είπα ότι δεν μπορείς να πας στα Ίμια. Και ότι δεν μπορείς να κάνεις ΑΟΖ, αν και δικαιούσαι κι ότι δεν μπορείς να επεκτείνεις τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ., ενώ πάλι δικαιούσαι. Κι αυτά ήταν προ ερντογάν. Οι βορειομακεδόνες θα ζητήσουν αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα (διότι δεν είναι βορειομακεδόνες, όπως λες εσύ, αλλά Μακεδόνες, όπως λέει ο Κοτζιάς). Αυτό για αρχή. Για αργότερα βλέπουμε.
πλέον βορειομακεδόνες αν αλλάξουν το σύνταγμα τους και ψηφίσουν θετικά στο δημοψήφισμα για τη συμφωνία και την αλλαγή συντάγματος
τι να πας να κάνεις στα ίμια δηλαδή???οι βορειομακεδόνες αν τηρήσουν τη συμφωνία θα είναι βορειομακεδόνες και όλα τα υπόλοιπα που λές είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας η συμφωνία ούτε για μειονότητες μιλάει ούτε για αλλαγή συνόρων ΞΕΚΑΘΑΡΑ ούτε καν υπήρχε κάτι τέτοιο στη διαπραγμάτευση
Πουθενα δεν λεει "Βορειομακεδονας"
λεει γλωσσα "Μακεδονικη'
ιθαγενεια Μακεδονικη/Πολιτης της βορειας μακεδονιας
που πολυ απλα αυτο αποκαλειται οπως εγινε και σημερα απο τον γυφτοσκοπιανο Σκετο "Μακεδονες"
γιατι και τους αμερικανους πχ δεν τους αποκαλει ο κοσμος "Πολιτες των ηνωμενων πολιτειων"" τους λενε σκετο αμερικανους
αλλα τωρα πας να μιλησεις με το αεργο σκουπιδι πρωην αφισοκολητη του τσιπρα που τον διορισαν κατω απο το τραπεζι?
όλη η συμφωνία αποδίδεται ξεκάθαρα σε γεωργραφικό προσδιορισμό
η αναφορά θα είναι north macedonian και η υπηκοότητα citizen of north macedonian
δηλαδή σήμερα οι υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες πως αποκαλούν τους βορειομακεδόνες? ξεχνάς πως απεικονίζονται σε γιουροβίζιον και λοιπές αθλητικές διοργανώσεις?
όλη η συμφωνία αποδίδεται ξεκάθαρα σε γεωργραφικό προσδιορισμό
η αναφορά θα είναι north macedonian και η υπηκοότητα citizen of north macedonian
δηλαδή σήμερα οι υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες πως αποκαλούν τους βορειομακεδόνες? ξεχνάς πως απεικονίζονται σε γιουροβίζιον και λοιπές αθλητικές διοργανώσεις?