Επισκέπτης
Ούτε που κοίταξα , ποσώς με ενδιέφερε ! Ένα ξώβυζο για σας.
αυτο το αβαταρ τι ειναι ιερονωνυμος μπος?
Ούτε που κοίταξα , ποσώς με ενδιέφερε ! Ένα ξώβυζο για σας.
αυτα τα ξωβυζα δε με συγκινουν
εγω θελω πορνογραφια
Γλυτωσε ο ανθρωπος...Δυστυχώς μου θυμίζεις κάποιον φαρμακωμένο , τον οποίον τον έκανα ban απ'τη ζωή μου.
Δεν μπορω να διανοηθω ανθρωπο να εχει σχεση μαζι σουΔεν έχει γιατρειά ο ανθρωπόμορφος ... Καλησπέρα.
Γλυτωσε ο ανθρωπος...
Δεν μπορω να διανοηθω ανθρωπο να εχει σχεση μαζι σου
Εσυ παλι με το σκουπιδιασμα που σου κανανε στο θρεντ του Ολυμπιακου, αναρωτιεμαι πώς εχεις μουτρα και εμφανιζεσαι.εγω μια χαρα μπορω παλι
ισως ειναι και παντρεμενη με παιδια και απλα μπαινει εδω να περναει την ωρα της
εγω μια χαρα μπορω παλι
ισως ειναι και παντρεμενη με παιδια και απλα μπαινει εδω να περναει την ωρα της
Δεν μπορω να διανοηθω ανθρωπο να εχει σχεση μαζι σου
Εσυ παλι με το σκουπιδιασμα που σου κανανε στο θρεντ του Ολυμπιακου, αναρωτιεμαι πώς εχεις μουτρα και εμφανιζεσαι.
Ναι, ενω οι δικηγοροι κανουν ουρά να ανακατευθούν μαζι σου.Αρκεί να σου πω ότι έχω πει να μην ανακατέψω ποτέ δικηγόρο στη ζωή μου.
Εσυ πες μας παλι οτι το Κατύν το εκαναν οι Γερμανοι, οταν οι ιδιοι οι Ρωσοι εχουν ζητησει επισημα συγνωμη απο τους Πολωνους για το Σοβιετικο εγκλημα και η Δουμα της Ρωσιας εχει εκδοσει και σχετικο ψηφισμα.καλος παπαρα ς εισαι με τις μαλακιες που λες
στο θρεντ του ολυμπιακου μονο υπαλληλοι γραφουν θετικα αυτες τις μερες
Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο ηλίθιος επιμένει.κανενα προβλημα με τα χαλκευμενα στοιχεια και οι συριοι θα μπορουσανε να το κανουν
Εσυ πες μας παλι οτι το Κατύν το εκαναν οι Γερμανοι, οταν οι ιδιοι οι Ρωσοι εχουν ζητησει επισημα συγνωμη απο τους Πολωνους για το Σοβιετικο εγκλημα και η Δουμα της Ρωσιας εχει εκδοσει και σχετικο ψηφισμα.
Ναι, ενω οι δικηγοροι κανουν ουρά να ανακατευθούν μαζι σου.