Επισκέπτης
ο γερος κ αν εγερασε...
χαιρομαι παντως..καιρος ηταν να ληξει αυτη η ανουσια κοντρα.
Ενδεχομένως να έχω παρει τη σκυτάλη ,γιατί δε μου τα λέει καλά . Εκτός κι αν έχω πατησει κάλο.
ο γερος κ αν εγερασε...
ο γερος κ αν εγερασε...
δεν μας ενδιαφερει το φιλινγκ σου.
τα τελευταια 1300 χρονια οποτε εγινε πολεμος στην περιοχη παντα αυτοι οι εισβολεις σλαβοι ξεχυνονταν να σφαξουν εμας του ντοπιους ελληνες.
να τις βρασω τις οικονομικες σχεσεις να μου λειπουν.
να πανε από κει που ηρθαν και να πλουτισουν με αλλους συνεταιρους, εμας να μας λειπουν τα κερδη από του σφαγεις μας κομιτατζιδες.
Καλα, αυτη ειναι μικρη. 26 ειναι νομιζω.45 γέρος ?
εσύ πόσα θες να γριέψεις ?
Ενδεχομένως να έχω παρει τη σκυτάλη ,γιατί δε μου τα λέει καλά . Εκτός κι αν έχω πατησει κάλο.
45 γέρος ?
εσύ πόσα θες να γριέψεις ?
Τιποτα δεν εχει ληξει. Θελω να εξαφανισθεις απο δω μεσα.
Μάιο του 1971 ειμαι. Ενταξει ειμαστε?χαχαχ απο οταν μπηκα στο φορουμ 45 δηλωνε...λες να κολλησε εκει?
Εγω ειμαι αισιωςς 26
Καλα, αυτη ειναι μικρη. 26 ειναι νομιζω.
χαχαχ απο οταν μπηκα στο φορουμ 45 δηλωνε...λες να κολλησε εκει?
Εγω ειμαι αισιωςς 26
Αν ωριμοτητα σημαινει να σε αποδεχθω, μη σωσω και ωριμασω.κριμα νομιζα οτι πλεον εχεις ωριμασει..
Αν ωριμοτητα σημαινει να σε αποδεχθω, μη σωσω και ωριμασω.
Εχεις εγγραφεί στο μαύρο κατάστιχο.
Μάιο του 1971 ειμαι. Ενταξει ειμαστε?
Οχι δεν εχεις πατησει κάλο, οπως εχει κάνει η άλλη (και ξερει τι εννοω). Εσυ απλως εισαι ανυποφορη.Και εγώ έχω "πατήσει κάλο" , σωστά ;
Αν ωριμοτητα σημαινει να σε αποδεχθω, μη σωσω και ωριμασω.
Εχεις εγγραφεί στο μαύρο κατάστιχο.
Δεν ξέρω που κόλλησε ,έχει σημασία να κρύβει 1,2 χρόνια ?χαχαχ απο οταν μπηκα στο φορουμ 45 δηλωνε...λες να κολλησε εκει?
Εγω ειμαι αισιωςς 26
Οχι δεν εχεις πατησει κάλο, οπως εχει κάνει η άλλη (και ξερει τι εννοω). Εσυ απλως εισαι ανυποφορη.
Φανταζομαι αυτο εκτιμάται πολυ απο τις μειονοτητες πασης φυσεως που σε πηδανε.κι εγω κοριτσι του Μαη ειμαι..
φυσικα!
Γυναικα διδυμος με κοφτερο μυαλο κ σαγηνευτικη παρουσια ειναι φετιχ
Φανταζομαι αυτο εκτιμάται πολυ απο τις μειονοτητες πασης φυσεως που σε πηδανε.