Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Τι να συγκρινουμε ρε φιλε την Μαρινελλα και το Στρατο με τα σημερινα σουργελα
Και μου λετε μετα γιατι εφτασε ο Ελληνας σε αυτον πατο σημερα?

Εντάξει Στράτος είναι κάθε 200 χρόνια,
αλλά Μαρινέλλα υπάρχουν αντάξιες.
Άκουγα πχ Θεοδωρίδου μια χαρά φωνή.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τωρα εγω φταιω που θεωρω οτι διαδηλωνετε για βλακειες...

το 92 επρεπε να εχετε ξεσηκωθει κ οχι τωρα..

Η macedonia ειναι αναγνωρισμενη απο ολο το κοσμο...

Αντι να κλαιγεστε ..εσεις τα εθνοπαλικαρα θα επρεπε να εχετε συνεναισει με το ονομα..να ειχαμε οικονομικες παρτιδες με τη χωρα αυτη να ανοιγαμε ελληνικες επιχειρησεις να τους μαθαιναμε ελληνικα για να δουλεψουνε στις επιχειρησεις μαςς..

Αν ειχε γινει αυτο το 92 ολη η οικονομια της χωρας αυτης θα ηταν σε ελληνικα χερια..ολοι θα μιλουσαν ελληνικα ..η χωρα αυτη θα ηταν ενα ελληνικο προτεκτορατο και πιθανως η ελλαδα δε ειχε κριση σημερα..

Για να ειχαν συμβει ομως ολα αυτα θα επρεπε οι ελληνες να ειχαν αυτοπεποιθηση, αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο..θα επρεπε δλδ να ηταν ελληνες κι οχι ραγιαδες..

Χαρη στο πατριωτισμο των ελληνων η Μακεδονια μας ειναι μια και ειναι τουρκικη..

Οι τουρκοι επιχειρηματιες ευγνωμονουν τον πατριωτισμο των ελληνων διοτι χαρη σ αυτόν εξαπλωνουν τις επιχειρησεις τους σε όλη την περιοχη της Μακεδονιας και καθως ολοι ξερουμε ότι σημερα οι πολεμοι γινονται με οικονομικους ορους οι τουρκοι πολιτικοι και επιχειρηματιες οργανωνουν παρτι με σαμπανιες.

Κ αυτο ειναι το πιο λυπηρο απολα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν μας εφτανε η σάρα, κατέφθασε και η μαρα. Αναμενουμε και το κακο συναπαντημα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν μας εφτανε η σάρα, κατέφθασε και η μαρα. Αναμενουμε και το κακο συναπαντημα.

Μονο μη μ πεις οτι εχω αδικο.. αντε γτ η πολυ μαλακια καιει κ τα εγκεφαλικα κυτταρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μεγαλο προβλημα ειδικοτερα οταν οι ανθρωποι των τεχνων και των γραμματων ηταν κατι αξεστοι χωριατες

1972

1971

1968

1970

1971

1968

Ενω σημερα προσκυναμε τους ογκολιθους του πνευματος τυπου Παολας , Αλεξανδρατου , Ζαφιρη και λοιπων
συγγνωμη φιλος αλλα από τους 6 καλλιτεχνες που ποσταρες
οι πρωτοι 2 σνιφ σνιφ
ο 3 τζογαδόρος τα εφαγε όλα στο χαρτι
η 4 ανωμαλαρα.
η 5 ταινια κιτς διαλογοι αποτυχια η παραγωγη θα μπορουσε να παει μπροστα με κουστουμια και κομπάρσους που ειχαν.
μονο για την χρονοπουλου δεν εχω τιποτα να πω.
5/6 μαπα.
η παολα, η αλεξανδρατου κλπ που ανεφερες δεν είναι πρωτα ονόματα σημερα,
βαλε και τα σημερινα πρωτα ονόματα να δουμε αν εχουμε τωρα καλυτερους από τοτε (όχι απλα λογω νοσταλγιας να τους κρινουμε αλλα και αλλα πχ οι σημερινοι κορυφαιοι παιρνουν ουσιες, είναι σωστα πρότυπα για τα παιδια μας??? θα θελες ο γιος σου να γινει σαν τον τολη και η κορη σου σαν την μαρινελα?)

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

Έχουν χτυπήσει μπιέλα κρυφοσυριζαίοι και φευγάτοι.
Άστους να ξεδιπλώνονται να γελάμε ,με το μαλακό :2funny:

Επισκέπτης
τωρα εγω φταιω που θεωρω οτι διαδηλωνετε για βλακειες...

το 92 επρεπε να εχετε ξεσηκωθει κ οχι τωρα..

Η macedonia ειναι αναγνωρισμενη απο ολο το κοσμο...

Αντι να κλαιγεστε ..εσεις τα εθνοπαλικαρα θα επρεπε να εχετε συνεναισει με το ονομα..να ειχαμε οικονομικες παρτιδες με τη χωρα αυτη να ανοιγαμε ελληνικες επιχειρησεις να τους μαθαιναμε ελληνικα για να δουλεψουνε στις επιχειρησεις μαςς..

Αν ειχε γινει αυτο το 92 ολη η οικονομια της χωρας αυτης θα ηταν σε ελληνικα χερια..ολοι θα μιλουσαν ελληνικα ..η χωρα αυτη θα ηταν ενα ελληνικο προτεκτορατο και πιθανως η ελλαδα δε ειχε κριση σημερα..

Για να ειχαν συμβει ομως ολα αυτα θα επρεπε οι ελληνες να ειχαν αυτοπεποιθηση, αυτοεκτιμηση και αυτοσεβασμο..θα επρεπε δλδ να ηταν ελληνες κι οχι ραγιαδες..

Χαρη στο πατριωτισμο των ελληνων η Μακεδονια μας ειναι μια και ειναι τουρκικη..

Οι τουρκοι επιχειρηματιες ευγνωμονουν τον πατριωτισμο των ελληνων διοτι χαρη σ αυτόν εξαπλωνουν τις επιχειρησεις τους σε όλη την περιοχη της Μακεδονιας και καθως ολοι ξερουμε ότι σημερα οι πολεμοι γινονται με οικονομικους ορους οι τουρκοι πολιτικοι και επιχειρηματιες οργανωνουν παρτι με σαμπανιες.

Κ αυτο ειναι το πιο λυπηρο απολα...

Με τους άμεσους γείτονες θεωρώ καλό είναι να αποφεύγονται οι οποιεδήποτε παρτήδες, γιατί ακριβώς έχουν εδαφικές βλέψεις .Οπότε, γιατί να τον μπάσω στο έδαφός μου, να πάω εγώ σε εχθρικό ;;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Με τους άμεσους γείτονες θεωρώ καλό είναι να αποφεύγονται οι οποιεδήποτε παρτήδες, γιατί ακριβώς έχουν εδαφικές βλέψεις .Οπότε, γιατί να τον μπάσω στο έδαφός μου, να πάω εγώ σε εχθρικό ;;

δε πιανεις το feeling της σκεψης μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μας ενδιαφερει το φιλινγκ σου.
τα τελευταια 1300 χρονια οποτε εγινε πολεμος στην περιοχη παντα αυτοι οι εισβολεις σλαβοι ξεχυνονταν να σφαξουν εμας του ντοπιους ελληνες.
να τις βρασω τις οικονομικες σχεσεις να μου λειπουν.
να πανε από κει που ηρθαν και να πλουτισουν με αλλους συνεταιρους, εμας να μας λειπουν τα κερδη από του σφαγεις μας κομιτατζιδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δε πιανεις το feeling της σκεψης μου
δεν μας ενδιαφερει το φιλινγκ σου.
τα τελευταια 1300 χρονια οποτε εγινε πολεμος στην περιοχη παντα αυτοι οι εισβολεις σλαβοι ξεχυνονταν να σφαξουν εμας του ντοπιους ελληνες.
να τις βρασω τις οικονομικες σχεσεις να μου λειπουν.
να πανε από κει που ηρθαν και να πλουτισουν με αλλους συνεταιρους, εμας να μας λειπουν τα κερδη από του σφαγεις μας κομιτατζιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom