Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όχι κουτοπόνηρο Αλβανό. Από ποιό ρεπορτάζ είναι και τι θέμα είχε η συνάντηση ΒΛΑΚΑ.  ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ.
Αλλιώς, βάζω και γω αυτή τη φωτογραφία και υποννοώ οτι η φοφικο τα 'χει τακιμιάσει με το ζαβό.

http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/2015/09/gennimata-tsipras.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

δεν ξερω

εστειλε η φωφη κανενα πρωθυπουργο στο ειδικο δικαστηριο;

ρε μικρη μπαρου κανε ενα κρυο μπανιο να σενιαρεις

απο τη πολυ  :jerking: εχεις εξαψεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.877
Πόντοι
26.141
θα μαζευτουν 200 χιλιαδεσ?

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Πληρης αποκλεισμος κεντρου και γυρω περιοχων (μεχρι σχεδον τα ορια Ιλισιων - Παγκρατιου ) θα αρχισει απο αργα τα μεσανυχτα
Εχουν λαβει εντολες να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να δυσκολεψουν την προσελευση του κοσμου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε μου κάνει καμία εντύπωση που ελάχιστοι καταλαβαίνουν...

Tην πιθανοτητα να καταλαβαινουμε , απλα να διαφωνουμε, την εξεταζουμε η μας την αρνουνται τα πεφωτισμενα μυαλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Πληρης αποκλεισμος κεντρου και γυρω περιοχων (μεχρι σχεδον τα ορια Ιλισιων - Παγκρατιου ) θα αρχισει απο αργα τα μεσανυχτα
Εχουν λαβει εντολες να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να δυσκολεψουν την προσελευση του κοσμου
Ελα, αηδιες.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε πούστη μου, τι κακο ειναι αυτο. Τοσο χεστηδες πια ολοι? Ρωταω τον αλλο χθες τι δουλεια κανει, την πεμπτη φορα μου απαντησε "ειναι απορρητο". Ρωταω τον αλλο σημερα ποσων ετων ειναι, μου λεει "γιατι κρατας τεφτερι?"

Σιγα ρε τύποι πια, τι φοβος ειναι αυτος? Ενα νικνέιμ ειστε εδω μεσα. Τι φοβαστε πια να πειτε μια πληροφορια για το ατομο σας? Τι ειναι αυτα?

Δηλαδη εγω που λεω οτι ειμαι 46 και δικηγορος πρεπει να φοβηθω κατι?
το εχουμε ξαναπει κερδιζεις δικες και απο το τηλεφωνο  :orchestra: :heavymetalbig:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δύο δέν θά είναι, αλλά 1,5 εκ θά τό φθάσει.
Η ποσότητα δέν έχει τόση σημασία.
Η ποσότητα μέτρησε στήν Θεσσαλονίκη, όταν όλοι οι επίσημοι φορείς τό έθαβαν καί τό λασπολογούσαν.
Αὐριο η πρόκληση είναι η ποιότητα τού συλλαλητηρίου.
Η Ελλάδα θά γεννήσει κάτι πολύ όμορφο: Τήν υπέρβαση τού σάπιου κομματικού καί πολιτικού κατεστημένου.
Θά είναι μία συνέλευση Ελλήνων από αρχαίες εποχές. 
Μηπως να χαλαρωσουμε λιγο? Χώρα των δεκα εκατομμυριων ειμαστε, συγκεντρωσεις με τετοιους αριθμους ειναι ανεφικτες. Η Αστυνομια ειπε οτι στη Θεσσαλονικη ειχε 95.000 κοσμο και δεν εχω κανενα λογο να μην την πιστεψω. Μακαρι στην Αθηνα να εχει τον διπλασιο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Μηπως να χαλαρωσουμε λιγο? Χώρα των δεκα εκατομμυριων ειμαστε, συγκεντρωσεις με τετοιους αριθμους ειναι ανεφικτες. Η Αστυνομια ειπε οτι στη Θεσσαλονικη ειχε 95.000 κοσμο και δεν εχω κανενα λογο να μην την πιστεψω. Μακαρι στην Αθηνα να εχει τον διπλασιο.
τυπε λενε οτι μονο τα πουλμαν θα ειναι 2500 δλδ 200 χιλιαδες κοσμος :S

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Κι η Ταϊβάν έτσι λέγεται για ΟΛΟ τον κόσμο, αλλα επισήμως δεν υπάρχει σαν κράτος (για να μη θιχτούν οι κινέζοι) και εμφανίζεται σαν Chinese Taipei στα χαρτια...
Κατα τα άλλα, ΟΛΟΙ για Ταϊβάν μιλάμε
Το ίδιο και με τα σκόπια
Ας ομφαλοσκοπούμε εμείς με τη χαρα οτι λέγονται επισήμως Fyrom....
Ανεπισήμως όλος ο κόσμος Republike Macedonije λέει
Και για να μην έχουμε θέμα στα σύνορα (γιατί δεν τους συμφέρει να μην μπαίνουμε) δε μας σφραγίζουν τα
διαβατήρια με την παραπάνω σφραγίδα αλλά ένα ειδικό χαρτί το οποίο μετα το πετάμε κάνοντας οτι δεν το είδαμε 
(πως το λένε αυτό το πουλί που βάζει το κεφάλι του στην άμμο να δεις... )

:happy:

Επειδή ανάλογο post έκανα κι εγώ, αλλά αφορούσε το συλλαλητήριο του 1992 που είχε ποστάρει ο ΦΑΚΙΡΗΣ:

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι τα συλλαλητήρια, αρχιεπίσκοποι, κ.λπ, κ.λπ, δεν άφησαν τότε τον Μητσοτάκη να λύσει το θέμα του ονόματος. Χάσαμε μια ιστορική ευκαιρία.
Όσο και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αυτό μας βγήκε σε κακό. Τα Σκόπια καθιέρωσαν το όνομα Μακεδονία εν απουσία μας.
Σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου από Φρανκφούρτη και Λονδίνο μέχρι Νέα Υόρκη και Σιγκαπούρη η πτήση προς τα Σκόπια αναφέρεται σαν Makedonia.
Στην Eurovision τα Σκόπια συμμετέχουν σαν Makedonia, στην κλήρωση της ΦΙΦΑ για το Μουντιάλ το ίδιο και πόσα άλλα.
Σε όλον τον κόσμο η FYROM  αναφέρεται πάντα σαν Makedonia και εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε.

Η εξωτερική πολιτική όμως, κρίνεται στην εποχή της, και το 1992 είχαμε συμφέρον να λυθεί το θέμα του ονόματος εφόσον ο Μητσοτάκης κατάφερνε νε πάρει αυτά που ήθελε.
Αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή, συμφέροντα έχουν όλοι οι άλλοι, (Σκόπια, ΗΠΑ, Ευρωπαίοι),  εκτός από εμάς.
Έχουν καταλάβει όλοι ότι ο καταληψίας που παριστάνει τον πρωθυπουργό είναι ανίκανος και θέλουν να λύσουν το θέμα για τα συμφέροντά τους.
Οπότε ακόμα  κι όσοι δεν γουστάρουν τις μαζικές εκδηλώσεις πρέπει να δώσουν αύριο το παρόν.
Το συλλαλητήριο της Κυριακής  έστω και με αφορμή την Μακεδονία είναι η πρώτη φορά που δείχνει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει να αντιμετωπίσει και άλλες δυνάμεις στους δρόμους.
Ας πάμε λοιπόν να κάνουμε την κυβέρνηση των Πολάκηδων που ήθελε να δει τους αστούς να τρέμουν, να τρέμει με την σειρά της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τυπε λενε οτι μονο τα πουλμαν θα ειναι 2500 δλδ 200 χιλιαδες κοσμος :S
2.500 πουλμαν (που δεν το πιστευω οτι θα ειναι τοσα) σημαινει 125.000. Αντε κι αλλοι τοσοι οι Αθηναιοι, 250.000 ειναι μια χαρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.500
Πόντοι
42.697
27751466_1685244598165013_1235205981164520889_n.jpg

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
2.500 πουλμαν (που δεν το πιστευω οτι θα ειναι τοσα) σημαινει 125.000. Αντε κι αλλοι τοσοι οι Αθηναιοι, 250.000 ειναι μια χαρα.
τυπε ΄λες αυριο ο αδωνις να τραγουδησει θεοδωρακη? :S

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

δλδ ολος αυτος ο κοσμος ηταν ενα οακα γεματο + τους τζαμπατζηδες και τις καντινες με τα βρωμικα...μην αναλυουμε τα αυτονοητα η αστυνομια εχει πολιτικο προισταμενο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δλδ ολος αυτος ο κοσμος ηταν ενα οακα γεματο + τους τζαμπατζηδες και τις καντινες με τα βρωμικα...μην αναλυουμε τα αυτονοητα η αστυνομια εχει πολιτικο προισταμενο
Εχεις δει ποσος κοσμος χρειαζεται για να γεμισει το ΟΑΚΑ???

Ναι, φυσικα η αστυνομια εχει πολιτικο προισταμενο. Αυτοι που λενε ανοησιες για 500.000 κοσμο, απο πού κρινουν και ποιος ειναι ο προισταμενος τους?

Οπως ο Μαρδας που μετραγε λεει με τοπογραφους τον κοσμο?
Γραφικοτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom