Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο Αντρέας χρησιμοποιούσε τότε τον Ελληνικό εθνικισμό για να διαλύσει τη γειτονική χώρα και να φτιάξει μεγάλη Βουλγαρία ή μεγάλη Σερβία, είτε για να στείλει αυτή τη χώρα στην αγκαλιά της Ρωσίας και να φτιάξει το ορθόδοξο τόξο στα Βαλκάνια ! Τους δούλευε όλους ! Γι'αυτό έκανε και το εμπάργκο το 1993...

εχεις πλακα φιλοσκοπιανε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Είναι άλλο πράγμα οι εθνικοί μύθοι περί αρχαιότητας που λένε μερικοί εκεί και άλλο το σύγχρονο Μακεδονικό κράτος (ή όπως αλλιώς ονομαστεί),η Μακεδονική εθνική ταυτότητα και η Μακεδονική γλώσσα που δεν έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα, αλλά είναι πλέον υπαρκτά.

Δεν υπάρχει ούτε Μακεδονική "εθνική ταυτότητα" ούτε κατά διάνοια Μακεδονική γλώσσα. Πόσο ανιστόριτοι είστε ρε πούστη μου και εκφέρετε και γνώμη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Εσυ γιατι τοση καούρα ρε τύπε?
Εγω εχω ακουσει σοβαροτατους ανθρωπους να υποστηριζουν πολυ ισχυρα τα αντιθετα απο οσα λες, χωρις διολου να γινονται γραφικοι.

Εσυ γιατι νιωθεις την αναγκη να καταναλωνεις τοση ενεργεια για κατι που ευνοει μια αλλη χωρα? Αντε, εγω σου λεω οτι ειναι εθνικη ιδεοληψια. Καθε χωρα εχει τις ιδεοληψιες της. Εσυ γιατι τοση καΐλα να τις πολεμας? Τι κερδιζεις? [size=20pt]Το βραβειο του αμεροληπτου?[/size]

Μπορει να θέτει τις βάσεις για αυτό του μαλάκα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κρίμα που έχουμε αυτόν τον "οικογενειακό" καβγά με τους Σκοπιανούς. Θα έπρεπε όλοι οι Ευρωπαίοι να είμαστε ενωμένοι απέναντι στον λαθροεπικοισμο.
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι πως οι αριστεροί έδειξαν για ακόμα μια φορά πως πρέπει να τους ξαναθαψουμε στο Βίτσι και στον Γράμμο

Επισκέπτης
σοβαροι μαρτυρες  

τα σκυλακια της δεξιας

http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/01/00000001-400x190.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Δήλωση ενος φασίστα, εθνολαικιστή, γνωστού στρατόκαυλου και ακροδεξιού, μετά το συλλαλητηριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, του 1992...

Συνημμένα

• 1117_n.jpg
    1117_n.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 3

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αρα η απαντηση ειναι οτι τα λεφτα των ΔΕΚΟ τα εβαλε το ΠΑΣΟΚ στην τραπεζα του Κοσκωτα. Ευχαριστω.

μαλιστα για λεγε μας τωρα

τα ατοκα χρηματα στην τραπεζα ελλαδος απο το 60 των ασφαλιστικων ταμειων ποιος το διεταξε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom